Author Topic: Virallinen asiaton keskustelu -ketju  (Read 24588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Warda

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 2028
 • tunnustuksellinen rusinapullasynkretisti
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #30 on: April 18, 2010, 22:34:21 »
Tänne mukaan vaan kellaritontut ja taavikset.  :)
"Jos Volvo-Markkanen perustaa nettiforumin, jossa hänen seuraajansa keskustelevat pankkien turvajärjestelmien kiertämisestä, kyllä sitäkin sanottaisiin pankkirosvoforumiksi, vaikka millaisella mölinällä sinne kirjoittavat sen kieltäisivät."
- Rasistikortti ja rikostuomiokortti yhdessä! Luuseri!

Alkoholiton Lager

 • Guest
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #31 on: April 18, 2010, 22:57:18 »
"hei elän todellisuudessa jossa sanoilla, lauseilla ja merkeillä ei ole minkäänlaista historiallista painolastia vaan ne elävät ihan omassa todellisuudessaan ja mikään ei sitä muuta. Yksi kansa, yksi valtio, yksi johtaja. Eikös noin ole kuka muka näkee jotain natseja. ite ootte."


Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #32 on: August 03, 2011, 18:38:58 »
Olen itse asiassa virallisesti ottaen kaksikielinen.

No sitte. Minulle vain on jäänyt sellainen kuva, että Halla-aho on tönköstä englannistaan saanut tarpeetontakin kuraa niskaansa. 98 prosentilla suomalaisista kun se lontoo on aika heikkoa, joten ei Jussi ole mikään poikkeus. Ainoa suomalaispoliitikko, jolta olen kuullut merkittävästi Halla-ahoa sujuvampaa englantia, on Alexander Stubb.voithan tulla vaikka johonkin foorumin epäviralliseen kokoontumiseen, niitä aina silloin tällöin harrastamme noiden tapahtumaosiossa kerrottujen eventtien puitteissa, niin voin puhua sinulle lontooksikin.

Kiitos kutsusta, mutta viihdyn elävässä elämässä paremmin työväenluokan seurassa. Siellä ei tarvitse ihan koko ajan hävetä köyhää taustaansa.

Tuolta löydät Kössi sen haastattelun. Ei Anna kai niinkään narissut Halla-ahon ääntämyksen vuoksi vaan sen, mitä hän tuossa sanoo.

Edit: Jassåå, alkuperäinen Youtube-tili, johon tuolla Kenneth Sikorskin (KGS) ja kumppaneiden EuropaNews-sivustolla viitattiin on näköjään lakkautettu.

En löytänyt Youtubesta enää kuin tämän lyhennetyn version, siinä on yhdistetty kaksi haastattelua.
« Last Edit: August 03, 2011, 18:57:07 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #33 on: August 03, 2011, 19:34:17 »
"Manifestipersut" raapivat säröä perussuomalaisiin

Quote from: Uutispäivä Demari - Seppo Peltoniemi, 3.8.2011


 
Perunakauppias mainostaa pesemätöntä Timoa. Timo Soinille sen sijaan saattaa vielä tulla eteen todellista likapyykin pesua, mikäli "manifestipersut" äityvät yhteistyöhön keskenään.


Perussuomalaisten kevään jytky-voitto vaaleissa vauhditti myös nuivasti maahanmuuttajiin suhtautuvia kandidaatteja lainsäätäjiksi. Uusi eduskunta ei ennen kesälomiaan ehättänyt pitkään istumaan. Täyttä kuvaa perussuomalaisten "nuivasta" kuusikosta ei vielä ole päästy muodostamaan.

Sen sijaan nuivaryhmän ulkopuolinen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on herättänyt runsaastikin huomiota omalaatuisilla tempauksillaan. Hakkarainen ei allekirjoittanut ennen vaaleja nuiva-manifestia. Ilmeisesti siitä syystä, ettei kukaan sellaista häneltä älynnyt kysyä.

Nuivalaisten ulkopuolelta eduskuntaan nousi myös helsinkiläinen Tom Packalén, jotka monet lukevat samaan maahanmuuttokriittiseen porukkaan.

Jussi Halla-aho on maahanmuuttokriittisen "Nuivan Manifestin" keulakuva. Manifestin allekirjoitti vuosi sitten 13 perussuomalaista kansanedustajaehdokasta eri puolilta Suomea. Manifesti sisälsi muun muassa tiukennuksia turvapaikkamenettelyyn. Kuusi manifestin kirjoittajaa valittiin huhtikuussa kansanedustajiksi.

"Katsomme, että nykymuotoinen, valtion budjetista maksettava kehitysapu on lakkautettava kokonaan", manifestissa muun muassa todettiin.

Ehdokkaat sanoivat myös, ettei kuntien pidä ottaa asuntojonoihinsa maahanmuuttajia, joiden asumisen maksaa valtio tai kunta.

Yleisesti otaksutaan, että niin kauan kuin [/b]Timo Soinin[/b] viikate heiluu, kilpailevia päitä ei nouse haastajan osaan.

Nuiva-ryhmä saattaa olla ensimmäinen särö, joka rikkoo jytky-puolueen.

- Manifesti julkaistiin kesällä 2010, puolueen vaaliohjelma helmikuussa 2011, eli manifesti ei ollut mikään irtiotto puolueesta, vaan normaalia aloitteellisuutta puolueen ja asian hyväksi, kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala selittää.

Yksi tiukimmista "halla-aholaisista", kansanedustaja James Hirvisaari on monisanaisempi. Hänen mukaansa manifestin allekirjoittaneet uudet kansanedustajat eivät ole harkinneet muodostavansa erillistä ryhmää ajaakseen maahanmuuttokriittisiä tavoitteitaan.

- Eduskuntaryhmässämme  on ihmisiä, jotka ovat mukana eri painotuksilla, ja minulla se pääpaino on ollut ja on edelleenkin selkeästi maahanmuuttopolitiikassa. Hirvisaari sanoo.

Vielä maaliskuussa maan suurin hallituspuolue keskusta on saanut totutella uuteen rooliin. Se on nyt pienin oppositiopuolue.

Pohtimista piisaa myös toisessa oppositiopuolueessa, keskustassa.

- Me olemme valmiit yhteistyöhön perussuomalaisten kanssa eduskunnassa, mutta vain tapauskohtaisesti, keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen sanoo.

Opposition ase on välikysymys. Suomessa välikysymyksen voi tehdä vähintään 20 kansanedustajaa. Semmoinen määrä löytyy kummaltakin oppositiopuolueelta, jytkyvoiton saaneelta perussuomalaisilta ja pahasti kuihtuneelta keskustalta.

- Olemme tehneet oppositioyhteistyössä selviä rajauksia perussuomalaisiin. Mihinkään muukalaisvastaisiin linjauksiin emme osallistu, puoluesihteeri tekee selväksi.Halla-aho kommentoi Hommaforumilla:

Quote from: Jussi Halla-aho, Hommaforum, 3.8.2011
Jussi Halla-aho
Global Moderator
Jäsen^^^

Viestejä: 2 577

Pullohartiainen vinkuheinä. Älykääpiötohtori.


   Vs: 2011-08-03 Demari: "Manifestipersut" raapivat säröä perussuomalaisiin
« Vastaus #4 : tänään kello 17:59:05 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Persuthan ovat ollaan hajoamassa soinilaisiin ja halla-aholaisiin jo syksystä 2008. Viimeistään sen piti tapahtua keväällä 2009, ihan viimeistään Lista-caustiin 2010 ja loppuloppuviimeistään nyt 2011.

Hengitystä pidätellessä.

Medialle tästä asiasta on turha tietenkään mitään puhua, mutta kaikille kotijoukoille tiedoksi, että minkäänlaista konfliktia tai ristiriitaa ei persujen eduskuntaryhmän sisällä ole eikä ole ollut. Ei minun ja Soinin välillä sen enempää kuin "räväköiden maahanmuuttokriitikoiden" ja "pienen ihmisen asialla olevien smp-läisten" välillä.

Kun ei vain ole niin ei ole. Voimme nukkua yömme rauhassa ja antaa demareiden riuhtoa.Timo Soini siis allekirjoittaa Halla-ahon aatteet ja seisoo niiden takana. Rehellisellä pelillä...

Olli Immonen komppaa.
 
« Last Edit: August 03, 2011, 19:37:56 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #34 on: August 03, 2011, 19:59:35 »
Salon Seudun Sanomat: Soinin pidettävä joukkonsa aisoissa

Quote from: Salon Seudun Sanomat/pääkirjoitus, 3.8.2011Norjan tapahtumien myötä Suomessa väitellään poliittisesta kielenkäytöstä. Uutta, ajoittain kansanedustajalle sopimatonta kieltä on käyttänyt muun muassa Jussi Halla-aho.

Salon Seudun Sanomat 3.8 2011 05:55:32

Soinin pidettävä joukkonsa aisoissa

Oli erittäin hyvä, että Suomessa käynnistyi Norjan tapahtumien jälkeen väittely uudesta poliittisesta puhetavasta. On korkea aika pohtia, mihin uudenlaisella kielenkäytöllä oikein pyritään ja mihin on jo tultu.

Kielellinen muutos löi itsensä läpi huhtikuun vaalimullistuksen myötä. Perussuomalaisten voitto avasi väylää. Aiemmasta netin marginaaliryhmien puhetavasta tuli yhtäkkiä merkittävä poliittinen väline.

Suomalaisella yhteisöllä on käsissään ongelma, johon tulee suhtautua vakavasti. Politiikan kielenkäyttöä ei saa päästää liukumaan kohti suvaitsemattoman vihapuheen äänenpainoja. Sen tien päässä voi ääritapauksissa olla väkivalta.


ERITYINEN vastuu tässä kuuluu kansanedustajille. Heidän edellytetään käyttäytyvän asemansa mukaisesti: vakaasti ja arvokkaasti. Edustajan arvokkuuteen kuuluvat tavanomaisen sivistyksen mukaiset hyvät käytöstavat.

Huonoon suuntaan vievää kielenkäyttöä ovat soveltaneet etenkin eräät perussuomalaisten kansanedustajat.

Jussi Halla-aho sekä kansanedustajat Olli Immonen ja James Hirvisaari ovat Norja-yhteyksissä käyttäneet puheenvuoroja, joissa on ollut vihapuheen piirteitä.

Puheenjohtaja Timo Soinin olisi pidettävä joukkonsa aisoissa ja tuomittava tällainen puhetapa. Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen sai keväällä eduskuntaryhmältä huomautuksen käytöksestään. Loogisuuden vuoksi myös edustajakolmikolle kuuluisi nyt sama kohtelu.


HALLA-AHO on perussuomalaisten sisällä toimivan ryhmittymän henkinen johtaja, epävirallinen ideologi.

Ryhmittymään lasketaan kuuluvan ainakin seitsemän edustajaa. Heidän ajattelunsa pohjautuu pitkälti Hommaforum-nimisen nettisivuston ajattelutapaan. Hommaforumin keskustelujen yleissävynä on jyrkkä, osin vihamielinen maahanmuuttajavastaisuus.

Edustaja Halla-aho antoi esimerkin omasta kielenkäytöstään kuvaamalla SDP:n puoluesihteeriä Mikael Jungneria alhaiseksi matelijaksi (Ilta-Sanomat 1.8.).

Puistattavaa ja sopimatonta.


PUHEENJOHTAJA Soini sanoi (Yle Uutiset 1.8.), että hän ei ole perehtynyt Hommaforumin sisältöön. Jos tuo on totta, hänen tulee viipymättä korjata puute. Muu on tahallista silmien ummistamista.

Kaikkia perussuomalaisia ei pidä leimata Halla-ahon ja hänen hengenheimolaistensa vuoksi. Siksi olisi niin koko yhteiskunnan kuin perussuomalaisten ja Soinin kannaltakin viisasta, että halla-aholaiset lohkeaisivat omaksi puolueekseen.Quote from: Olli Immonen, Hommaforum, 3.8.2011

Olli Immonen
Nimellinen
Jäsen^^

Viestejä: 358


Kansanedustaja Oulusta


    Vs: 2011-08-03 SSS: Soinin pidettävä joukkonsa aisoissa
« Vastaus #10 : tänään kello 15:20:49 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Lainaus käyttäjältä:  Salon Seudun Sanomat - Pääkirjoitus
Soinin pidettävä joukkonsa aisoissa

- - -
Jussi Halla-aho sekä kansanedustajat Olli Immonen ja James Hirvisaari ovat Norja-yhteyksissä käyttäneet puheenvuoroja, joissa on ollut vihapuheen piirteitä. ...Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen sai keväällä eduskuntaryhmältä huomautuksen käytöksestään. Loogisuuden vuoksi myös edustajakolmikolle kuuluisi nyt sama kohtelu.
- - -


Heh, heh. Olen valmis ruoskittavaksi!!1


Lainaus käyttäjältä: Salon Seudun Sanomat - Pääkirjoitus
- - -
HALLA-AHO on perussuomalaisten sisällä toimivan ryhmittymän henkinen johtaja, epävirallinen ideologi.
- - -


Vainoharhaista puhua joistakin eduskuntaryhmän "sisällä toimivista ryhmittymistä" tms. On olemassa vain yksi ryhmä: perussuomalaisten eduskuntaryhmä.


Lainaus käyttäjältä: Salon Seudun Sanomat - Pääkirjoitus
- - -
Kaikkia perussuomalaisia ei pidä leimata Halla-ahon ja hänen hengenheimolaistensa vuoksi. Siksi olisi niin koko yhteiskunnan kuin perussuomalaisten ja Soinin kannaltakin viisasta, että halla-aholaiset lohkeaisivat omaksi puolueekseen.
- - -


You wish.
 
  tallennettu 
 


Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #35 on: August 03, 2011, 22:21:39 »
Minua kiinnostaisi, olisiko Ruuskalla mitään kommentoitavaa tähän hulvattomaan uutiseen?Best,

J. J.

Color_Me_Good

 • Guest
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #36 on: August 03, 2011, 22:55:27 »
Uutisissa näytettiin taas elävää kuvaa Egyptin levottomuuksista ja mielenosoitusväkivallasta. Huomasin ajattelevani, että "ne" eivät osaa olla siellä sovussa.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #37 on: August 03, 2011, 23:49:59 »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline ida

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 64
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #38 on: August 04, 2011, 00:09:02 »
IDA - sä oot in.

Olen kieltämättä liikuttunut ja otettu otettu tuosta ja toivotan kaikille mitä parhaita terveisiä, jos tätä lukevat.

Nopea, ja lapsellisen avoin kiukuttelu ovat ilmeinen ongelmani, josta pitäisi päästä eroon. Toisaalta en tiedä pitäisikö internetkeskustelun olla niin vakavasti otettavaa, että juuri siinä pitäisi pyrkiä mielenmalttiin.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #39 on: August 04, 2011, 00:29:59 »
Lautamies Mika H:n omakuva ynnä kommentteja vanhasta ketjusta, joka jostain syystä on hautautunut tuonne asiallisen keskustelun puolelle.

Lautamies ja maksanut pimeitä palkkoja?
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #40 on: August 04, 2011, 01:24:21 »
Tuosta Ayn Randista, Atlas Shruggedista ja libertaareista muistui mieleen vanha kunnon L. Ron Hubbard ja scientologit.

Mikäli näette jossain nimimerkin John Galt tai vastaavan, veikkaisin, että vähän pintaa raaputtamalla sieltä ilmaantuu libertaari, ei pelkkä SciFi-fani.
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #41 on: August 04, 2011, 01:33:28 »
Tutkijat löysivät "elefanttimiehen" geenin

Vaan löysivätkö meitin Vaaleanpunaisen elefanttimiehemme geenin?
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #42 on: August 04, 2011, 04:05:15 »
Tää on joteski groteski:

Shrieking Harpy Rant Generator
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #43 on: August 04, 2011, 09:48:29 »

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Virallinen asiaton keskustelu -ketju
« Reply #44 on: August 04, 2011, 10:26:40 »
Salon Seudun Sanomat: Soinin pidettävä joukkonsa aisoissa

Quote from: Salon Seudun Sanomat/pääkirjoitus, 3.8.2011


Hakeekohan mestari tällä uudella parta-lookilla enemmän sellaista äijä-uskottavuutta?
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla