Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tervetuloa

(1/13) > >>

admin:
Todellisuus.org on asiallinen keskustelupalsta maahanmuutosta sekä monikulttuurisuudesta. Asioista on voitava keskustella, mutta asioista on voitava keskustella asiallisesti. Tämä keskustelupalsta tarjoaa asiallista keskustelua maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta sekä myös vapaampaa jutustelua muista aiheista.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi keskustelupalstalle. Muistathan käyttäytyä asiallisesti ja lukea todellisuus.orgin sääntökirjan http://todellisuus.org/index.php?topic=5.0 .

Ystävällisin terveisin,
Perustajat
yllapito(at)todellisuus.org

Janne Oranen:
Hyvää päivää.

Paappa:
Onnea uudelle maahanmuuttoa käsittelevälle forumille.

Olen siis sama henkilö kuin muualla aiheesta keskustellut "Paappa". Joko sössin rekisteröitymisvaiheessa tai joku muu on rekisteröinyt tuon nimimerkin, joten toivottavasti tästä ei aiheudu sekaannusta. Ylläpito voi toimia tämän asian mukaan niin kuin katsoo tarpeelliseksi.

Toivottavasti keskustelu pysyy asiallisena.

Kane:
Minunkin puolestani kaikkea parasta uudelle foorumille. Nimimerkkini saattaa olla joillekin tuttu eräältä toiselta aihetta sivuavalta foorumilta.

admin:
Tervetuloa vaan!

Valitettavasti emme ehtineet tehdä valmiita avauksia keskusteluista, mikä oli tarkoitus. Näitä on kuitenkin tarkoitus tulla aina sopivin väliajoin ja varmasti jo pääsiäisenä tulee ensimmäinen pidempi avaus. Keskustelun voi kuitenkin jo aloittaa :)

Vielä kerran, lämpimästi tervetuloa.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version