Author Topic: Rydmannin Wille älyllisesti rehellisenä!  (Read 1110 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Username1

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4383
  • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Rydmannin Wille älyllisesti rehellisenä!
« on: October 21, 2010, 17:21:40 »
http://willerydman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49625-humanitaarinen-maahanmuutto-heikentaa-taloudellista-huoltosuhdetta

Tästä nyt tuli mieleen, että tottakai heikentää. Toiseksi tuli mieleen, että ei kukaan estä tai lakkaa sen enempiä puhumasta tästä aiheesta, vaikka olisikin isompia ongelmia.

Tämän jälkeen jää jäljelle jonkinlainen poseeraaminen nuiville irtoäänien toivossa.

No entäs teille?
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Toope

  • Guest
Re: Rydmannin Wille älyllisesti rehellisenä!
« Reply #1 on: October 21, 2010, 18:07:28 »
Eihän Suomeen tule merkittävää maahanmuuttoa muuten kuin humanitaarisena (älkää nyt sitten nillittäkö sadasta tuhannesta venäläisestä ja tuhansista virolaisista!1!1!1). Puoliorjatyövoima esim. Puolasta tulee vain tänne käymään, eikä siten ole varsinaisesti maahanmuuttoa.

Rydmanin kusetuksen kirjoituksen pointti lienee se, että kun Kokoomuksen puheenjohtaja Katainen et al. mokuttajat puhuvat orjatyövoiman tarpeesta huoltosuhteen heikkenemisestä, pitävät he paraatiargumentteinaan työperäistä maahanmuuttoa, mutta tarkoittavat humanitaarista. Tämä on se hommameemi.

Jos joku tuolla perusteella äänestää Rydmania, täytyy sanoa, että vaihtoehtoehdokkaiden tiedotuksessa on merkittäviä puutteita. Muutenkin mamupol-perusteella äänestettäessä voisi sanoa sen, että vaihtoehtoehdokkaiden tiedotuksessa on merkittäviä puutteita. Jo tämän foorumin perustajien argumentti "islamisaatiosta huolestuneiden" suuntaan on se, että "rasismin nousu täytyy pysäyttää". Hommaforumista ja Rydmaneista ei olisi itsessään mihinkään, ellei esim. tämän foorumin kautta toisinnettaisi niitä sisukkaiden miesten ja naisten kehittämiä suvis-stereotypioita.

Mitään argumenttia en edellä kenties onnistunut esittämään, muuten vain olen sitä mieltä, että vasemmistonuorten eli porvarinuorten porukka tuntuu suorastaan haluavan konkreettisia katutappelukumppaneita ja on äärimmäisen ärtynyt siitä, ettei uusrasisteja kiinnosta maiharinkäyttö ::)

Offline Schwa

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 324
Re: Rydmannin Wille älyllisesti rehellisenä!
« Reply #2 on: October 21, 2010, 18:27:31 »
Rydmanhan ei missään nimessä syyllisty olkiukon käyttöön, ei toki. Haastankin kaikki etsimään lausuntoja, joisssa joku vakavastiotettava poliitikko (kansanedustaja, eduskuntaan ehdolla olevan kunnanvaltuutettu tms.) puolustaa humanitääristä maahanmuuttoa vetoamalla huoltosuhteeseen.

Puhetta maahanmuutosta yleisesti huoltosuhteen parantajana ei lasketa, koska se on ihan eri asia.

Toope

  • Guest
Re: Rydmannin Wille älyllisesti rehellisenä!
« Reply #3 on: October 21, 2010, 18:35:32 »
Puhetta maahanmuutosta yleisesti huoltosuhteen parantajana ei lasketa, koska se on ihan eri asia.

Sehän on juurikin se sama asia. Haastan kenet tahansa etsimään poliitikkoa tahi korkeassa asemassa olevaa virkamiestä, joka olisi esittänyt yhtäkään kunnollista esimerkkiä siitä, miten huoltosuhdetta voidaan parantaa maahanmuuton avulla.

P.S. Huoltosuhdehan on tilastotieteilijöiden kehittelemä käsite, jota voidaan vain laskea. Sitä ei voi lainkaan käyttää politiikan suunnitteluun, vaikka kokoomuslaiset, vasemmistoliittolaiset ym. porvarinilkit haluaisivatkin (koska huoltosuhteella ei sinänsä ole väliä; väliä on verotuloilla ja niiden käytöllä).