Author Topic: Pirkanmaalainen kartoitus  (Read 2689 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jussi Jalonen

 • Guest
Pirkanmaalainen kartoitus
« on: September 16, 2010, 17:45:12 »
Vapauspuolue-ketjussa kun oli puhetta mainitusta yhdistyksestä tamperelaisena ilmiönä, niin tehdäänpä kiertävä tiedustelu. Kuinka paljon meillä on täällä tamperelaisia?

Itsekin siis asustan nyttemmin Aleksanterin kirkon takapihalla, mistä onkin kai ollut puhetta.


Best,

J. J.

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Pirkanmaalainen kartoitus
« Reply #1 on: September 16, 2010, 18:21:29 »
(The) Päällikkö kuittaa. Olen asunut Tampereella paria katkosta lukuunottamatta vuodesta 1990, joten kai minut jo voi jonkinlaiseksi tamperelaiseksi laskea.

Vähän OT:na: kyselin tässä varsin laajalta ystävä- ja tuttavapiiriltäni heidän mahdollisia havaintojaan Vapauspuolueen kannattajakorttikerääjistä.

Joku oli nähnyt Kalevi Helon muistaakseen Citymarketin parkkiksella joskus kesällä. Itse näin Kalevin Pirkkahallin pihassa talvella samana päivänä, kun itse keräsimme kortteja. Kaikien kaikkiaan Vapauspuolueen aktiivi (1) on nähty peräti kaksi (2) kertaa. Ja nyt jo yli 5000 korttia. Todella hyvä flaksi on käynyt molemmilla kerroilla!

Toivottavasti keräyksessä ei ole harrastettu ns. turkulaista metodia, joku saattaa nääs OM:ssä hieman kiristellä hermojaan, jos taas kerran nimet on kuolinilmoituksista ja hautakivistä peräisin.

Mitä tulee muuten Muutoksen tilanteeseen, niin kortit on OM:ssä laskettu ja todenperäisiksi havaittu. Vielä oikeusministerin allekirjoitus ja se on sitten siinä. Kyllä nyt taas monessakin osoitteessa harmittaa. Tähän väliin onkin pieni historiakatsaus paikallaan:

1. Aloitan keskustelun puolueen perustamisesta -->
2. Nillitystä ja päänaukomista siellä ja täällä tyyliin "ette takuulla saa edes mitään yhdistystä perustettua", "hieno juttu, nyt saadaan taas nauraa kämyjen touhuille, kun reisille menee kuitenkin".
3. Yhdistys perustetaan -->
4. Nillitystä ja päänaukomista siellä ja täällä tyyliin "ette takuulla saa mitään ohjelmaa laadittua".
5. Tavoiteohjelma laaditaan -->
6. Nillitystä ja päänaukomista siellä ja täällä tyyliin "ette takuulla saa kortin korttia kerättyä/väärin kerätty/vääränlaisia kortteja/väärennettyjä kortteja".
7. Korttisaldo kasvaa huimaa vauhtia -->
8. Nillitystä ja päänaukomista tyyliin "oikeastaan olisi hauskaa, että saisivat kortit kerättyä, niin voitaisiin nillittää ja aukoa päätä, kun kuitenkin menee reisille".
9. Kortit kerätään, lasketaan ja puoluestatus myönnetään.
10. Uusia nillityksenaiheita odotellessa. Ehdotuksia?

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Pirkanmaalainen kartoitus
« Reply #2 on: September 16, 2010, 18:42:07 »
10. Uusia nillityksenaiheita odotellessa. Ehdotuksia?
Ette takuulla saa yhtään kansanedustajaa.

Panin tuon, kun tuon listan mukaan näköjään nillittäminen on paras keino saada nillitetty asia toteutumaan  ;)
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Pirkanmaalainen kartoitus
« Reply #3 on: September 16, 2010, 19:52:17 »
10. Uusia nillityksenaiheita odotellessa. Ehdotuksia?
Ette takuulla saa yhtään kansanedustajaa.

Panin tuon, kun tuon listan mukaan näköjään nillittäminen on paras keino saada nillitetty asia toteutumaan  ;)

Heh, äijä (?) on ovela... Suattaapi käydä noinkin.

Vaan mitäpä jos paljastan, että en ainakaan minä ole juurikaan mitään muuta koskaan uskonutkaan?

Voisiko olla niin, että koko viime kuukausina näkemänne hässätys ja hössötys on ollut pelkkää markkinointikampanjaa hyödyntäen menetelmää, jota sissimarkkinoinniksikin kutsutaan?

Jospa tämä onkin vasta pelkkää harjoittelua kuntavaaleja 2012 silmällä pitäen? Pelkkää tunnettuuden rakentamista ja maksimoimista? Verkostojen rakentamista, strategioiden rakentamista, fiksaamista ja hiomista?

Jos on, niin onko tavoitteena sittenkin vasta vuoden 2015 vaalit? Jos näin on, niin onko tässä pidetty jotakin pilkkana? Entä onko jotakin käytetty hyväuskoisena hölmönä hyväkseen?

Ja ennen kaikkea, mikä on hamsteri-Björnin rooli tässä kaikessa kohkaamisessa? Onko Björn todellakin pelkkä hovinarrikortti tylsämielisten nettisissien ärsyttämiseksi vai onko tuo veikeä pikku otus (siis Björn edelleen) sittenkin koko suunnitelman takana ja Muutoksen pääideologi?

Kas tässäpä pohdittavaa, sano.

EDIT: Lisätty pahamainen hamsteri-kortti
« Last Edit: September 16, 2010, 19:55:00 by J. Mäki-Ketelä »

Harri

 • Guest
Re: Pirkanmaalainen kartoitus
« Reply #4 on: September 17, 2010, 00:20:05 »
Hmm, pidetään mielessä. Muutos2011-liikkeen ex-puheenjohtaja suuntaa katseensa v. 2015 eduskuntavaaleihin! "Näissä vaaleissa (2011) emme koskaan uskonetkaan saavamme yhtään paikkaa!" Ehkä te tosiaan olettekin realismiin kallellaan. Tosin vuo 2015 paikatkin voi tällä erää unohtaa, Mäki-Ketelä ois voinut päästä läpi kunnallisvaaleissa 2012 Tampereelta, mutta em. lausunnon perusteella äänestäjät saattavat katsahtaa muualle. Miten olis Vapauspuolue?

Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Re: Pirkanmaalainen kartoitus
« Reply #5 on: September 19, 2010, 15:16:22 »
Jahas, täällä ilmeisesti saa tietää niiden nimiä, jotka ovat käyneet Turun Tähtitorninmäellä pomppimassa, jotta Turku vajoaisi nopeammin mereen.  ;)
Monikulttuurisuus on rikkaus.