Author Topic: Onnistuiko 9/11/ 2001 provosointi?  (Read 1225 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mika.H

  • Guest
Onnistuiko 9/11/ 2001 provosointi?
« on: September 11, 2010, 03:09:09 »
9 vuotta sitten jenkkien maaperällä tapahtui mitä tapahtui.

Onnistuiko mielestänne provosoijien provosointi?

Onko maailma nyt parempi paikka elää kuin 10/9 2001?


Outo Lintu

  • Guest
Re: Onnistuiko 9/11/ 2001 provosointi?
« Reply #1 on: September 11, 2010, 11:38:45 »
Ei, maailma on todellakin pelottavampi paikka, kuin ennen pilvenpiirtäjien romahduksia. Muistan sen pelon ilmapiirin, kun kouluissa kiellettiin ehdottomasti kaikki ase- ja WTC-leikit pitkään tämän jälkeenkin. Islamistit onnistuivat tavoitteessaan; provosoimaan vastakkainasetteluja länsimaiden ja islamilaisen maailman kanssa ja vastakkainasettelut tuntuvat vain kiihtyvän.. Islamistit myös onnistuivat provosoimaan USA:n kiihko-oikeistoa imperialististen pyrkimysten kiihdyttämisiin. Irakin sota ei näytä luoneen maailmasta parempaa paikkaa. Näin jälkeenpäin ajateltuna, myös machoilevan George.W.Bushin lausunto ("Olet joko meidän puolellamme, tai meitä vastaan") oli hyytävä. Terroristit täten myös ovat onnistumassa tavoitteessaan maailmanlaajuisesti.

Punaisen armeijakunnan tavoitteisiin kuului 3 vaihetta:(1) näyttävät iskut,  (2) joilla pakotettiin valtio näyttämään oikeat karvansa, ts. muuttumaan sulkeutuneeksi ja ihmisoikeuksiin kyseenalaisesti suhtautuvaksi, (3) jotta siten kansa nousisi kapinaan ja kääntyisi vähitellen terroristien puolelle. 2 vaihetta on jo toteutunut, näyttäviä iskuja on tehty maailmanlaajuisesti. Toiseksi, näen, että valtiot ovat muuttumassa entistä sulkeutuneemmiksi. USA:n Esta-järjestelmä lienee vasta alkua ja viimeisimpänä esimerkkinä taisi olla Arizonan yritys saada äärimmäisen tiukka ja tiettyjä ihmisryhmiä sortava siirtolaislaki voimaan. Maahanmuuttokriittiset äänenpainot (rajat kiinni -ilmaisuineen), jotka ammentavat voimansa islamin pelosta ja rotujen ja kulttuurien sekoittumisesta ovat nousemassa suosioon. Islamkriittiset pilapiirtäjät ja Koraaninpolttajat lisännevät vihan nousua myös maltillisten muslimien parissa. Eli ynnättynä: islamististien harjoittama provokaatio, USA:n imperialismi sekä islamkriitikoiden ja roturealistien provosoinnit ja vaatimukset näyttävät tehneen maailmasta pahemman paikan. Mielenkiinnolla jatkoa odotellen..
« Last Edit: September 11, 2010, 11:40:50 by Outo Lintu »

Offline Kirjoittaja kellarista

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: Onnistuiko 9/11/ 2001 provosointi?
« Reply #2 on: September 19, 2010, 20:31:30 »
9 vuotta sitten jenkkien maaperällä tapahtui mitä tapahtui.

Onnistuiko mielestänne provosoijien provosointi?


No, USA sai tästä aikamme Pearl Harborista hyvän syyn ottaa haltuunsa Irania ympäröivät Afganistan ja Irak sekä vahvistaa läsnäoloaan Pakistanissa, ja länsimaissa ylipäänsä saatiin syy vahvistaa venäläistyyppistä sekurokratiaa "terrorismin vastaisen" taistelun nimissä.
"Olen sairas  ihminen, olen häijy ihminen, epämiellyttäväihminen. Luulen, ettämaksani on sairas. Muuten, en ymmärrähituistakaan sairaudestani enkätodellakaan edes tiedä, mikäminussa on sairaana."

Offline Zaphod Beeblebrox

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 79
Re: Onnistuiko 9/11/ 2001 provosointi?
« Reply #3 on: September 19, 2010, 20:54:29 »
9 vuotta sitten jenkkien maaperällä tapahtui mitä tapahtui.

Onnistuiko mielestänne provosoijien provosointi?

Onko maailma nyt parempi paikka elää kuin 10/9 2001?Niin, että mikä provosointi? Herrat musulmaanit hyökkäsivät Suurta Saatanaa vastaan ja syyttömät saavat nyt mitä islamistit hakivat. Kaikkein hulluinta on, että islamilainen maltillinen siipi (jos sellaista voi ollakaan) valitsi puolensa väärin.