Author Topic: Übermokutusta Ruotsista  (Read 1356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zetor

  • Guest
Übermokutusta Ruotsista
« on: September 02, 2010, 18:20:11 »
Kuten maahanmuuttokriittisten piireistä olemme saaneet kuulla, harrastaa Suomi rajoittamatonta maahanmuuttopolitiikkaa, jossa pieni vihervasuriämmien klikki erikseen haalii tänne mahdollisimman paljon somaleita milloin mistäkin henkilökohtaisesta syystä. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että valkoisen Pohjolan kirkkaasti hohtavana majakkana toimivat Ruotsidemokraatit ovat lähteneet samaan kelkkaan mukaan, ja haluavat avata tulvaportit Ruotsissakin.

Mitäs täällä ollaan aiheesta mieltä? Itse seuraan järkyttyneenä tätä vedentakaisten kriitikkokollegoiden aatteellista romahdusta.
« Last Edit: March 24, 2014, 15:58:28 by Vongoethe »

Offline sr

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3079
Re: Übermokutusta Ruotsista
« Reply #1 on: September 02, 2010, 18:51:46 »
Kuten maahanmuuttokriittisten piireistä olemme saaneet kuulla, harrastaa Suomi rajoittamatonta maahanmuuttopolitiikkaa, jossa pieni vihervasuriämmien klikki erikseen haalii tänne mahdollisimman paljon somaleita milloin mistäkin henkilökohtaisesta syystä.
Eli jälleen yksi nerokas postaaja yhdistää joidenkin öyhöjen kannan kaikkien maahanmuuttokriittisten kannaksi. Eikö maahanmuuttopolitiikkaa saa kritisoida, jollei tee sitä tuolta sinun rakentamaltasi olkiukkopohjalta, vaan siltä pohjalta, mitä politiikka oikeasti on?

Oliko tämä avauksesi sitä rakentavaa maahanmuuttokeskustelua, jota täällä piti harjoittaa?
Quote
Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että valkoisen Pohjolan kirkkaasti hohtavana majakkana toimivat Ruotsidemokraatit ovat lähteneet samaan kelkkaan mukaan, ja haluavat avata tulvaportit Ruotsissakin.

Mitäs täällä ollaan aiheesta mieltä? Itse seuraan järkyttyneenä tätä vedentakaisten kriitikkokollegoiden aatteellista romahdusta.
Luepa jutun otsikko uudestaan.

Sinun logiikallasi esim. Suomen koulujärjestelmää ei voi parantaa ja siinä mahdollisesti olevia epäkohtia korjata, koska se on tutkimusten mukaan maailman paras ja muiden maiden ihmiset tulevat sitä katsomaan ja kopioimaan.
« Last Edit: March 24, 2014, 15:58:41 by Vongoethe »
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg

Offline Julmuri

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3920
  • Pienimunainen fasisti
Re: Übermokutusta Ruotsista
« Reply #2 on: September 02, 2010, 19:38:39 »
Pääasia lienee kuitenkin, että me ei aleta hakemaan mallia Ruotsista kuten useissa asioissa on tapana ollut. Menestys on tunnetusti ollut vaihtelevaa.
« Last Edit: March 24, 2014, 15:58:56 by Vongoethe »
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla