Author Topic: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus  (Read 4443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Toope

 • Guest
Re: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus
« Reply #15 on: July 29, 2010, 10:43:40 »
Poliittisen tyylin tajulla tarkoitin lähinnä mielikuvaa, mikä tuosta tällä hetkellä syntyy (lähinnä samaa luokka kuin Ali G:n no dogs -policy).

Olen muuten aina olettanut, että Muutos olisi humanitaarisen maahanmuuton lisäämistä vastaan. Mites tämä ehdotus suhtautuu siihen? Jokainen sukupuolen perusteella tehty valinta lisää niiden ihmisten määrää, jotka olisivat perheenyhdistämisen nojalla ennemmin tai myöhemmin tulossa Suomeen.

Offline Nissemand

 • Newbie
 • *
 • Posts: 11
Re: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus
« Reply #16 on: July 29, 2010, 10:50:01 »
Muija selittää miksi musta on parempaa

"Black men have something white guys don't have anymore: confidence in their masculinity, their sexuality. They clearly know they're men. White men appear to be waiting for the latest sociological research study to let them know if they are men or not. Yet black men are gentlemen, something else white men no longer are. They make me feel like a woman, both respected and desired. I can let go of my inhibitions, my need to control, when I am with them. How many white men can treat a woman like a lady and ravish her too? "

Kyllä sitä kaikennäköstä taatelintallaajaa tällekki pallolle mahtuu :D
« Last Edit: July 29, 2010, 10:52:00 by Nissemand »

Offline Nissemand

 • Newbie
 • *
 • Posts: 11
Re: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus
« Reply #17 on: July 29, 2010, 11:02:41 »
Pistetään nyt vielä vastapainoks toinen muija joka valitsee miehensä rodun perusteella.

Hauskaahan tietysti on, että vain kun haluaa mielummin valkoista on rasisti :)

Offline Steffers

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 191
Re: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus
« Reply #18 on: July 29, 2010, 11:51:56 »
Minä kyllä muistan kun Susan Craig Bakosin artikkeli ilmestyi ja lähinnä luin siitä kritiikkiä. Ja siis rasistisuudesta, ja ihan liberaaleilta/vasemmistolaisilta.

Bakoshan tuli myöhemmin toisiin ajatuksiin: http://www.nypress.com/article-18593-harlem-its-a-hard-knock-life.html

Offline Nissemand

 • Newbie
 • *
 • Posts: 11
Re: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus
« Reply #19 on: July 29, 2010, 12:00:26 »
aiheeseen liittyen vielä 1 linkki. Kyllähän noita juttuja aiheesta löytyy kun jaksaa etsiä :)

"Suhteessa haluan elää miehen ehdoilla, ja afrikkalainen mies osaa pitää naisensa lempeästi kurissa. Suomalaiset miehet taas käyttäytyvät jäykästi ja yrittävät olla kovia jätkiä. Ihan kuin herkempi puoli puuttuisi heistä kokonaan. Sitä paitsi afrikkalaisilla miehillä on aivan ihanat silmät", Satu vertailee.
« Last Edit: July 29, 2010, 12:02:44 by Nissemand »

Annushka

 • Guest
Re: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus
« Reply #20 on: July 29, 2010, 14:17:51 »
Tää ketju on vähän niinkö lukis jotain modernia Jane Austenia, jossa köyhien (koko)lihaa syövien valkoisten heteromiesten elämän ainoa tavoite on pärjätä naimamarkkinoilla aseinaan ainoastaan ulkonäkö ja käytöstavat, joilla pitäisi hurmata naimakelpoinen suomalaisnainen, jonka suosiosta kisaavat kuitenkin myös tavalla tai toisella mitä ilmeisimmin paremmissa lähtökuopissa olevat ulkomaalaismiehet. Eeppistä.

Offline Warda

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 2028
 • tunnustuksellinen rusinapullasynkretisti
Re: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus
« Reply #21 on: August 03, 2010, 23:32:51 »
Niinpä juuri. Ja katalimpina syntisinä nähdään luonnollisesti Vihreät, joiden äänestäjistä ja ehdokkaista valtaosa edustaa näitä akateemisia, nirppanokkaisia syöjättäriä, joille kouluttamattoman VHM:n ei uskota kelpaavan.
"Jos Volvo-Markkanen perustaa nettiforumin, jossa hänen seuraajansa keskustelevat pankkien turvajärjestelmien kiertämisestä, kyllä sitäkin sanottaisiin pankkirosvoforumiksi, vaikka millaisella mölinällä sinne kirjoittavat sen kieltäisivät."
- Rasistikortti ja rikostuomiokortti yhdessä! Luuseri!

Offline Kylmä

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 240
Re: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus
« Reply #22 on: August 04, 2010, 09:12:12 »
Eihän toi heittämäni "naimamarkkina" -selitys rasismille ja epäsovulle tarkoita mitään muuta kun sitä, että maahanmuuttajanaisten integraatio suomalaiseen yhteiskuntaan on äärimmäisen tärkeä asia.

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Kulttuurien ja nuivuuden sukupuolittuneisuus
« Reply #23 on: August 05, 2010, 18:17:57 »
Olen samaa mieltä Muutoksen kanssa tavoitteen tärkeydestä. Juuri islamilaisten maiden naiset ovat eniten apua tarvitsevia.
Tästä olen samaa mieltä. Tosin enpä juuri usko sieltä niitä hellan ja nyrkin väliin pakotettuja naisia tulevan. Tietenkin poikkeuksiakin on, kuten se kuuluisaksikin tullut Hirsi Ali. Toinen sorrettu ja ilman pakomahdollisuutta oleva ryhmä on lapset. Slumdog millionaire antaa aika karmaisevan kuvan tästä puolesta.
Quote
En kuitenkaan usko, että kiintiöillä voidaan asiaa toteuttaa tässä kohtaa, ellei sitten lähdetä siitä, ettei asevelvollisuusikäisille miehille myönnetä turvapaikkoja ollenkaan. Itse en pitäisi sitä mitenkään "epäinhimillisenä" ratkaisuna, koska omakin valtioni määrittelee velvollisuudekseni kuolla taistelukentällä jos tarve sellaiseen on.
Tämä taas on päin prinkkalaa niin monella tasolla että.

1. Onko joku syy olettaa, että asevelvollisuusikäiset miehet ovat juuri asevelvollisuutta paossa? Sinun valtiosi ei määrittele sinun velvollisuudeksi kuolla ihan minkä tahansa vuoksi, vaan asiat, joissa sinun oletetaan panevasi henkesi vaaralle alttiiksi, on tarkoin määrätty. Suomen valtio voisi kuitenkin ryhtyä sinua vainoamaan, eikä tällä olisi mitään tekemistä asevelvollisuutesi kanssa. Tuntuisi oudolta, jos joku maa, josta hakisit turvapaikkaa hylkäisi sen sitten suoralta kädeltä vain siksi, että olet asevelvollinen.

2. Onko se jokin syy olla auttamatta jonkin muun maan kansalaisia, että Suomen valtio sortaa omiaan?

3. Asevelvollisuus menee hyvinkin siihen turvapaikkakategoriaan, että ihmisen henki on valtion päätösten vuoksi vaarassa. Tämä on melkeinpä jopa selvempi tapaus kuin oikeudessa kuolemaan tuomitut, koska ei tarvitse edes pohtia sitä, onko ihminen oikeasti tehnyt jotain oikeasti rikollista, jota on paossa. Suomi esim. tuskin antaisi jollekin amerikkalaiselle kuolemanrangaistukseen tuomitulle murhaajalle turvapaikkaa (eivätkä pakolaissopimuksen siihen velvoitakaan).

4. Monessa maassa ei edes ole asevelvollisuutta. Otettaisiinko näistä maista sitten turvapaikanhakijoita ihan normaalisti, vai todettaisiinko heille, että teidän maassanne pitäisi olla asevelvollisuus, jotta te voisitte olla taistelemassa?
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg