Author Topic: Juha Mäki-Ketelä  (Read 190362 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rjh

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 151
No joo. Verrattuna useimpiin maahanmuuttonegatiivisten kellokkaisiin J M-K vaikuttikin alun alkaen sen verran täysjärkiseltä, että tuota männä talven Jekyll-Hyde-performanssi rupesikin jo vähän ihmetyttämään. "Psykososiaalinen kokeilu"?. Mikä ettei...

Jussi Jalonen

 • Guest
Tässä aika fiksu poiminta tuolta ketjusta, liekö JM-K:n oma kirjoitus:
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showpost.php?p=4028374&postcount=35

Onhan se tosiaan miehen käsialaa, sama on luettavissa originaalina toisaalla.

Samasta ketjusta tämä on aivan mahtavaa luettavaa. Myös tämä saa hymyn huulille. Vallankin kun muistan miten pieni, vanha ja kaikesta huolimatta yhä rakas provinsiaalinen synnyinpitäjäni nousi aikoinaan Scriptan sivuille vain sen yhden asian vuoksi.

Pitääkin tästä lähteä mokuttamaan Hatanpäälle.


Best,

J. J.

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Iltaa pitkästä aikaa.

Pelin siirryttyä vaiheeseen 12 ajattelin piipahtaa täälläkin vähän tsekkaamassa, josko tulisi jotain mielenkiintoista tai käyttökelpoista esiin. Toisaalla touhu on jumittunut sen verran syviin kuoppiin, että akseleita myöten ollaan pellossa jo.

Eli jos on jotain kysyttävää meikäläisen puuhiin liittyen, niin voipi esittää. Mielellään ei mitään tarkoituksellista kiihottamista, sillä se juna meni jo.

Ja ylläpidolle tiedoksi, että en aio olla mitenkään häiriöksi, trollailla tms. Muutenkin visiittini on luonteeltaan lähinnä tilapäinen.

Harri

 • Guest
Ööh, anteeksi jos olen kutsunut sinua ääriliikkeen kusipääksi JM-K. Tämän eron yhteydessä kirjoittamasi viestit ovat olleet vallan jees. Jos nyt politiikan suunnasta olisinkin eri mieltä, niin enimmäkseen ne kuulostivat täyspäisen (etäisesti jopa humaanin) ja kansakuntamme (tm) tulevaisuudesta oikeasti huolestuneen ihmisen puheelta. Kuten siellä toisella foorumilla joku jo osuvasti totesi että ei tällainen huoli nuivien ytimeen iske. Vääräuskoisista -rotuisista ja -kulttuurisista ihmisistä siellä halutaan vauhkota.

Kaikkea hyvää sinulle etenkin yksityishenkilönä. Toki muutosta tarvitaan myös syömään persujen ääniä. Vetäkää oikein onnistunut kampanja!
 
Ai jo vielä tosiaan! Kuten siellä toisella foorumilla joku penäsi, että eikö Muutoksen pitänyt olla jotain HC-persuja? Minua ihan oikeasti yllätti, että muutama oikeasti tuntui olevan sitä mieltä, että kärkenä olisi suora demokratia. No en minä tuohon edelleenkään usko mutta silti. Vanhoista puolueistahan vihreäthän ovat jo iät ja ajat puhuneet kansanäänestyksistä ja nyt uudemmista Piraattipuolue. Kamoon, vittu oikeasti jo. Eikös tämä maahanmuutto sekä valtionkirstun vartioiminen olisi ihan rehellisesti nostettava ykkösvaltiksi? Marginaaliin toki jäätte, jos ette nuole lähiörasistien persettä mutta so what? Parempi kuolla saappaat jalassa, oletan

Oi, ja vietä täällä vielä hetki kanssamme. Mielelläni vielä kyselisin/tarkentelisin näitä kieltämättä etanolinhöyryisiä pistoksia, vai miksiköhän näitä oikein kutsuisi!?

« Last Edit: July 25, 2010, 04:06:16 by Harri »

Kuuma peruna

 • Guest
Näinhän siinä kävi:

Maahanmuuttokriitikot, tehkää oma yhdistys

Ero: Muutos 2011:n perustaja väsyi rasismilla meuhkaaviin

Katariina Poranen

Aamulehti 25.7.2010:

Puolueeksi pyrkivän Muutos 2011 -yhdistyksen sisällä kuohuu.

Jäsenten väliset erimielisyydet ovat johtaneet yhdistyksen perustajan, tamperelaisen Juha Mäki-Ketelän eroon puheenjohtajan paikalta ja hallituksen jäsenyydestä.

- Monet yhdistyksen jäsenistä haluaisi, että meidän ainoa tehtävä olisi maahanmuuton kritisoiminen. Itse olen taas sitä mieltä, että yhdistyksen tärkein asia on suoran demokratian edistäminen.

Näitä taustoja vasten hän näki parhaaksi ratkaisuksi jatkaa vaikuttamista yhdistyksen rivijäsenenä.

Rasistisia tulijoita olisi

Mäki-Ketelä toivoo, että Muutos 2011 voisi keskittyä siihen, mihin se on perustettu, "vallan palauttamiseen kansalle".

Hän uskoo, että maahanmuuttoa vahvasti kritisoivat erkanevat vielä yhdistyksestä.

- Ihmiset saavat toki tehdä, mitä haluavat, mutta tehköön sitä samanmielisten kanssa.

- Pelkästä maahanmuutosta meuhkaamislinjaa pitävät voivat perustaa minkä kuppikunnan haluavat.

Mäki-Ketelän mukaan yhdistykseen on ollut paljon avoimen rasistisia tulijoita. Rasisteja toimintaan ei kuitenkaan haluta, joten yhdistys on nähnyt vaivaa ääriaineksen karsimiseen.

- Facebook ja internet ylipäänsä ovat tässä hyviä apuvälineitä. Sieltä kyllä löytää ihmisten taustoja.

Mäki-Ketelä suositteleekin kaikille puolueille tutustumista internetin mahdollisuuksiin.

Mäki-Ketelä kertoo, että häntä on kosiskeltu useista eri puolueista.

- Sekä vasemmalta että oikealta, myös perussuomalaisilta on tullut kysyntää.

Mäki-Ketelä perusti Muutos 2011 -yhdistyksen juuri siksi, ettei olemassaolevien puolueiden toiminta häntä miellyttänyt. Kosiskeluista huolimatta Mäki-Ketelä ei aio kääntää takkiansa.

Muutos 2011:n tavoitteena on saada seuraavissa eduskuntavaaleissa 2-3 paikkaa. Mäki-Ketelä paljastaa, että yksi ehdokkaista voisi olla helsinkiläinen toisinajattelija Aki Greus.

Fakta

Muutos 2011

Puolueeksi pyrkivä Muutos 2011 -yhdistys kertoi keränneensä kesällä puolueeksi rekisteröitymiseen vaadittavat 5 000 kannattajakorttia.

Tavoitteena on suora demokratia kansanäänestyksineen ja -aloitteineen.

Puheenjohtajaksi tahtova voi yhdistyksen nettisivujen mukaan ilmoittautua sihteerille.

Uusi puheenjohtaja valitaan jäsenäänestyksessä noin kuukauden kuluessa.

Kuuma peruna

 • Guest
Ja nyt The erosi hommastakin ja deletoi tunnuksensa. Jännää.

Onhan tuo tappelu ollut oivaa sunnuntai-illan viihdettä. Harmi ettei ole popkornia.

Offline Teemu Hiilinen

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 247
  • Teemun blogi
En valitettavasti ehtinyt lukea koko myllyä, kun ruutuun pamahti:

Hommaforum ja kaikki sen käyttäjät on asetettu jäähylle maanantaihin 26.7 klo 12:00 saakka. Jäähyn syy: kollektiivinen kiittämättömyys, yhteistyökyvyttömyys, kusipäisyys. Osallistuminen nimimerkki JM-K:n poistumiseen forumilta.

--Matias


HUIPPULIA!
Vantaan Vasemmistoliiton puheenjohtaja
Vasemmiston ehdokas Uudeltamaalta
Teemun kotisivu

Kuuma peruna

 • Guest
Homma^^^ on todellakin nousussa.

Offline Teemu Hiilinen

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 247
  • Teemun blogi
Homma^^^ on todellakin nousussa.

Suorastaan nousukiidossa! Oiskohan toi jo allekirjoitusmatskuu.
Vantaan Vasemmistoliiton puheenjohtaja
Vasemmiston ehdokas Uudeltamaalta
Teemun kotisivu

Offline Taavitsainen

 • Newbie
 • *
 • Posts: 43
propsit omasta puolesta ketelälle, ihme kun herran hermot kesti näinkin kauan.
Itsellä loppui hermot sen meuhkaamisen kanssa jo kotva sitten, ei the päällikön mutta monien muiden.
« Last Edit: July 25, 2010, 23:20:10 by Taavitsainen »

Cls

 • Guest
Iloitsette siitä, että nuivien äänet eivät enää jakaudu? Minäkin  :P

Politiikka ei sovi ihmisille, jotka haluavat oikeasti vaikuttaa. Keskinkertaisten idioottien temmellyskenttähän tuo eduskunta, kuten varmaan ollaan huomattu. Puhujat pärjäävät paremmin kuin ajattelijat, eivätkä ajattelijat viihdy median ja kansan silmätikkuna.

Offline Teemu Hiilinen

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 247
  • Teemun blogi
Iloitsette siitä, että nuivien äänet eivät enää jakaudu? Minäkin  :P

Politiikka ei sovi ihmisille, jotka haluavat oikeasti vaikuttaa. Keskinkertaisten idioottien temmellyskenttähän tuo eduskunta, kuten varmaan ollaan huomattu. Puhujat pärjäävät paremmin kuin ajattelijat, eivätkä ajattelijat viihdy median ja kansan silmätikkuna.

Eipä muutos olisi millään alueella vienyt kovinkaan paljon ääniä persuilta tai muiltakin johtuen yksinkertaisesti pienestä äänisaaliista.
Vantaan Vasemmistoliiton puheenjohtaja
Vasemmiston ehdokas Uudeltamaalta
Teemun kotisivu

Kuuma peruna

 • Guest
Ollaanpa realisteja. Maahanmuuttokriittisiä mikropuolueita on ollut ennenkin, ja ne ovat tupanneet hajoamaan sisäisiin erimielisyyksiin joka kerta, eivätkä ole ikinä päässeet eduskuntaan.

Offline Steffers

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 191
Niin no, en minä ole koskaan nähnyt Muutos 2011:sta minään erityistä potentiaalia omaavana projektia. Viime aikojen sekoilut saattavat lyödä koko projektille naulat arkkuun tai sitten se voi syntyä uudenmuotoisena, en tiedä. Toisin kuin monet muut, en esimerkiksi uskonut että Muutoksella olisi potentiaalia saada kansanedustajia tai edes vaikuttaa kovin olennaisesti Persujen vaalimenestykseen.

Koko idea siitä että perustetaan puolue sille pohjalle että naitetaan keskenään suora demokratia ja maahanmuuttokriittisyys - joilla ei erityisemmin ole muuta tekemistä toistensa kanssa kuin se käsitys että jos kansa saisi päättää suorassa äänestyksessä niin Suomessa olisi tiukempi maahanmuuttopolitiikka (sinänsä varmaan tällä hetkellä totta, mutta kannattaa muistaa että pyhässä Sveitsinmaassa on huomattavasti enemmän maahanmuuttajia, mukaanlukien muslimitaustaisia, kuin Suomessa) - taisi olla loppupeleissä syynä kaatumiselle. Suoraviivaisemmin maahanmuuttokysymyksiin keskittyvä puolue olisi pärjännyt/pärjäisi paremmin.

Kuuma peruna

 • Guest
Suoraviivaisemmin maahanmuuttokysymyksiin keskittyvä puolue olisi pärjännyt/pärjäisi paremmin.

Varmaan yhtä hyvin kuin SKS. The olisi voinut päästä jopa Tampereen valtuustoon mutta rupesi mokuttamaan ja stallaamaan.