Author Topic: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat  (Read 1388548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8100 on: August 09, 2013, 11:46:33 »
Ei niin asiallinen uutinen.

Valtakunnan johtava älykkö, joka voitti kaikki blogissaan, kun nämä kaikki eivät edes tienneet olevansa mukana väittelyssä, on kirjoittanut seuraavia uutisia ja faktoja meille.

Quote
"Monikulttuurisuuden "edut", joista meille paljon puhutaan, ovat puhtaasti mielikuvallisia ja abstrakteja. Monikulttuurisuus on hyvä vain siksi, että se on hyvä. Piste. Kaikki laskennalliset seuraamukset ovat negatiivisia. Suomalaiset ja muut länsieurooppalaiset maksavat hengellään mielikuvista ja abstraktioista. He maksavat hengellään siitä, että punavihreällä eliitillä turvallisissa norsunluutorneissaan on hyvä mieli.

Kuten aiemminkin kirjoitin, todellisuus monikulttuurisessa Suomessa ei ole sitä, että maahanmuuttajat joutuvat pelkäämään. Maahanmuuttajat, erityisesti tiettyjen maahanmuuttajaryhmien edustajat, ryöstävät, raiskaavat, pahoinpitelevät ja tappavat suomalaisia. Koska tätä asetelmaa ei myönnetä ääneen, sille ei myöskään voi tehdä mitään. Somaleille kerrotaan, että kaikesta tapahtuneesta huolimatta he ovat uhreja, joilla on aihetta närkästykseen ja katkeruuteen suomalaisia kohtaan. Tämän indoktrinaation tuloksena heistä tulee entistä väkivaltaisempia ja vihamielisempiä, ja heidän rikoksensa jatkuvat ja lisääntyvät."

Koska kulttuuri ja ja... Mitä?

Quote
"Länsi-Eurooppaa hallitseville marksilaisille utopisteille, Tarja Halosesta Göran Perssonin kautta Gerhard Schröderiin, mikään uhri ei ole liian suuri Ainoan ja Oikean Totuuden alttarille. Ainoan ja Oikean Totuuden sisältö vain muuttuu muodin ja kansainvälisen politiikan käänteiden mukaan. Tällä hetkellä, kun Neuvostoliittoakaan ei enää ole, Totuus on Monikulttuurisuus, jonka ikoni on tummaihoinen maahanmuuttaja. Ideologian käytännön toteutuksen aiheuttama inhimillinen kärsimys ja sen määrä on heille täydellisen yhdentekevää. Ihminen on vain utopian peliväline ja rakennuspalikka."

JOOO. NIIN ON! Mähän alan ihan komppaamaan tätä jätkää.

Quote
"Todellinen vikapää ei ole afro, joka toteuttaa itseään juuri niin kauan ja paljon kuin koneisto antaa hänen toteuttaa. Todellinen syyllinen, ja legitiimi vihan kohde, on se utopiassa elävä poliittinen eliitti, jolle neekeri on hoivattava reppana ja kiva halinalle ja joka vähät välittää yhteiskuntarauhasta."

Ja hei, mä veikkaan, et, ku se afro toteuttaa vapaasti ittiään, ni se on joku raiskari. Ai niin, mutta ei noin saanut etukäteen arvailla, koska?

Uppoavasta lännestä terveisiä, apokalyptinen maailmankuva sopii kuulemma fundamentalisteille!

Lopuksi.

Quote
"Katson tarpeelliseksi puhua tästä nimenomaisesta asiasta, koska monikultturismi tulee jatkuessaan raunioittamaan vapaan, vauraan, tasa-arvoisen ja individualistisen Euroopan yhtä varmasti kuin islam on raunioittanut arabimaailman, kehitysapu-uskonto Afrikan ja sosialismi Itä-Euroopan."
« Last Edit: August 09, 2013, 12:24:09 by Username1 »
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8101 on: August 10, 2013, 17:14:55 »

Mitä mieltä olet siitä, että homma perustuu sellaiseen ajojahti asemaan, jossa uskotellaan, että kukaan ulkopuolinen ei myönnä faktoja ja vahvistusharhaa haetaan mistä tahansa, missä on henkilö, joka ei myönnä faktoja? (m itä mää snaoin, ne ois nuivia, jos myöntäis, yrittää piilotella, media valehtelee!)


Muistutetaanpa taas kerran, että tämä on yksi tapa, jolla hömpänssit jäljittelevät kammoamiaan marxisteja. Myös kommunistisen mediakritiikin ideana oli, että kommunisteilla oli hallussaan absoluuttinen ja objektiivinen totuus, jonka muutkin sydämessään tunnustaisivat, ja tunnustaisivat myös julkisesti, jolleivät olisi väärän tietoisuuden ja pääomapiirien hallitsemien tiedotusvälineiden hämäämiä. Hömpänsseille ei kerta kaikkiaan mene edes mielenkiintoisena hypoteesina jakeluun sellainen mahdollisuus, että joku voisi vilpittömästi pitää hömpänssien aatetta yhteensopimattomana liberaalin oikeusvaltion kanssa ja vastustaa sitä siksi. (Ennen kuin hömpänssit alkavat närkästyneinä julistaa, kuinka juuri he ovat liberaalin oikeusvaltion asialla, muistutan siitä, että vanhan Hommawatchin aikoina joku oli julkisuudessa sanonut äärimuslimeja voitavan vastustaa parhaiten soveltamalla legalistista liberalismia mahdollisimman johdonmukaisesti. Tämän lausunnon lietsoma alkuvoimaisten vaistojen raivokohtaus Hommalla todisti jo sinänsä, mikä se Homman oikea vastustaja on.)

Hömpänssien on itse asiassa mahdotonta edes nähdä vastapuolella olevan mitään muuta kuin eriasteisia vakaumuksellisia marxisteja. Muistelen kun joskus kirjoitin yhden totutuista alaluokanhalveksintajutuistani, niin se pisti hömpänssien pasmat aivan sekaisin: he eivät kyenneet ymmärtämään, miten se juttu sopi yhteen "luokkatietoisuuden" kanssa. No eipä tietysti mitenkään, kun minä sattumoisin en kokenut silloin enkä koe nyt minkään marxilaisten doktriinien sitovan omaa ajatteluani. Tämä ei kuitenkaan hömpänsseille mennyt mitenkään jakeluun, koska he eivät silloin eivätkä nyt ymmärrä, miten vapaa ihminen ajattelee. He ymmärtävät, miten kiihkomuslimi ajattelee, eli samalla valmiisiin ajatuksiin ja opinkappaleisiin sidotulla tavalla kuin he itsekin. He ymmärtävät, miten kommunisti ajattelee, eli samalla valmiisiin ajatuksiin ja opinkappaleisiin sidotulla tavalla kuin he itsekin. Mutta uskonnostaan vieraantunutta tai vetelän liberaalia kirsikanpoimijamuslimia he eivät pysty kuvittelemaan.
« Last Edit: August 10, 2013, 17:40:31 by Köyry Väyränen revisited »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8102 on: August 10, 2013, 17:50:14 »
Riihimäellä ilmestyvän Aamupostin mukaan "kolmen hengen tappolista oli perussuomalaisille liikaa". "Puolueväen mitta täyttyi viime keväänä, kun Orre yhdessä luvuttomista sähköpostiviesteistään uhkasi ampua tietyt perussuomalaiset".

Asiaan liittyy ilmeisesti talousrikos, jonka vuoksi Orre on riitaantunut puolueosaston kanssa ja eronnut puolueesta. Lehti ei kerro tarkemmin rikoksen luonteesta. Uhkailut tutkitaan oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisena (tämän nimisestä rikoksesta syytetään tyypillisesti esim. todistajia uhkailevia rikollisia).

Itsehän olen vain tyytyväinen, että puolueessa alkaa nousta väkivaltaisia riitoja jäsenten välillä. Isänmaan kannalta olisi parasta, että persut keskittyisivät terrorisoimaan ja vainoamaan toisiaan ja jättämään kunnon ihmiset rauhaan. Olen oikeastaan sitä mieltä, että persujen keskinäiset riidat voitaisiin parhaiten selvittää esimerkiksi riitapuolten välisillä puukko-otteluilla. Tappelu kahden sellaisen osapuolen välillä, joita kumpaakaan kohtaan katsoja ei tunne minkäänlaista myötätuntoa, on sitä kaikkein parasta väkivaltaviihdettä kaltaiselleni sadistiluonteelle.
« Last Edit: August 10, 2013, 18:02:31 by Köyry Väyränen revisited »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8103 on: August 11, 2013, 23:59:32 »
Jussi Konttisen juttu Helsingin Sanomissa tänään:

"Venäjän valtion perustama ulkovenäläisten tukisäätiö lupaili Suomessa ilmestyvälle venäjänkieliselle lehdelle rahaa, jos lehti alkaisi julkaista palstaa siitä, kuinka venäläisten oikeuksia loukataan Suomessa.

Asiasta kertoi HS:lle Novosti Helsinki -lehden omistaja ja päätoimittaja Irina Tabakova.

Ulkomailla asuvien maanmiesten tuki- ja oikeuspuolustussäätiö (pravfond.ru) on perustettu Venäjän presidentin ukaasilla ja toimii Venäjän ulkoministeriön alaisuudessa.

Säätiön media-asiamies Natalia VerÅ¡inina Moskovasta vahvistaa, että he myöntävät apurahoja ulkomailla toimiville, venäjänkielisille viestimille, jotka "kertovat, kuinka venäläisten oikeuksia tuetaan tai rikotaan" ulkomailla. Tietoa apurahoista löytyy myös säätiön verkkosivuilta.

Novosti Helsinki haki rahaa, mutta ei saanut sitä, koska VerÅ¡ininan mukaan "Venäjän suurlähetystön arvio lehdestä ei ilmeisesti ollut myönteinen"."

Tällä tavalla se jyllää se James Hirvisaaren rakastama venäläinen kansallismielisyys, joka kunnioittaa suomalaisia kansallismielisiä. Taitaa muuten  kunnioittaa suuremmilla summilla kuin se kunnioittaa Suomen venäläistä vähemmistöä.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8104 on: August 13, 2013, 02:49:13 »
Maahanmuuttokriitikoiden ihantolasta kajahtaa taas. Tai pikemminkin Venäjän mielistelijöiden ja hyvittelijöiden riveistä:

http://www.pinknews.co.uk/2013/08/09/us-radio-host-russias-new-laws-are-not-homophobic-but-homorealistic/

Tämä on kieltämättä aika huvittavaa. Homovihan sijasta halutaan puhua "homorealismista", aivan kuin rasismi viime kierroksella ei vielä ollut "maahanmuuttokritiikkiä", vaan "roturealismia".

Minä ehdottaisin maahanmuuttokriitikkorealismia. Maahanmuuttokriitikkorealismiin kuuluu tietoisuus siitä, että maahanmuuttokriitikoista ei koskaan voi tulla yhteiskuntaan luotettavia jäseniä, vaan ainoastaan salabreivikistejä, jotka jemmaavat dumdumluotipyssyä valmiina ottamaan sen millä hetkellä hyvänsä esiin ja ampuakseen "mokuttajina" pitämiensä lapsia.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8105 on: August 19, 2013, 07:07:03 »
http://dome.fi/pelit/ajankohtaista/igda-suunnittelee-vertaistukiryhmia-kiusatuille-pelikehittajille

Olen sellaista sukupolvea, jossa kaikki pelailevat pelejä. Eräs netti-ilmiö on mielettömät vihapurkaukset ja se voi tapahtua joskus hyvin mitättömän oloisista asioista. Uskon, että tiettyjen ihmisten turhautumiseen on muitakin syitä kuin tietokonepelit ja ylipäätään uppoutuminen niiden maailmaan voi johtua jostain muustakin kuin vain pelin mielenkiintoisuudesta. Ryhmäpainekaan ei auta asiaa.

Niin ja kyllä, pelintekijöitä uhataan jopa tappaa tiettyjen pelisuunnitteluratkaisujen takia. Voitte pohtia siellä tykönänne, että jos tällainen kulttuuri leviää netin kautta ja kynnys on se, että tietokonepelin mielikuvitusase on tietyntyyppinen ja joku kiehahtaa siitä niin, että on tappoaikeissa, niin mitä saa jatkuva muslimien mustamaalaaminen aikaiseksi?
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Offline Kaptah

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1145
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8106 on: August 19, 2013, 10:41:50 »
Mahtaa olla Somaliassa bugiset pelit kun katsoo sitä väkivallan ja vihan määrää.
Kaikki kehitys on muutosta, mutta kaikki muutos ei ole kehitystä.

Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8107 on: August 19, 2013, 16:33:35 »
http://www.hs.fi/politiikka/Hakkarainen+Muslimit+odottavat+kutsua+jihadiin/a1376877491882

Kutsu jihadiin on käynyt ja ne joukkoraiskaa, miksi kukaan ei näe?

NE on työttömiä ja pummii.

Oikeasti maltillisia ei edes ole, vaan ne odottelevat kuin itiöityneet bakteerit oikea hetkeä iskeä.

Erkki Tuomioja on imaami.
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8108 on: August 20, 2013, 01:26:19 »
Paavo Arhinmäki on nyt tallannut kunnolla (kateudesta) vihreiden varpaille sen jälkeen kun hän kuuli ääniä jotka kehoittivat häntä nostamaan vainotun sateenkaarilipun suvaitsevaisuuden merkiksi MM-kisojen katsomossa.
Arhiksen profiilinkohotus keväisessä osinkoverotuksessa on laajasti hyväksytty, jalkapallotoverin viisumietuilu sen sijaan ei ollut reilun pelin hengen mukaista, mutta mitä Tod.Orgin asiantunteva raati on mieltä Paavon performanssista Moskovassa, osoittiko Paavon sydän hänet  oikealle moraaliselle kurssille vai istuiko arhis tuleen toisen housuilla, oliko kyseessä halpojen pisteiden kerääminen omaan pussiin Isänmaamme edun kustannuksella? 

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8109 on: August 20, 2013, 01:37:49 »
http://www.hs.fi/politiikka/Hakkarainen+Muslimit+odottavat+kutsua+jihadiin/a1376877491882

Kutsu jihadiin on käynyt ja ne joukkoraiskaa, miksi kukaan ei näe?

NE on työttömiä ja pummii.

Oikeasti maltillisia ei edes ole, vaan ne odottelevat kuin itiöityneet bakteerit oikea hetkeä iskeä.

Erkki Tuomioja on imaami.

Ei vittu mitä paskaa. Oikein natsikusipäiden kliseesanakirjasta valmiiksi kaivettu kaikki väsyneimmät kliseet. Vieläpä todennäköisesti kiihotuspykälän vastaista tavaraa.

Ei se Hakkarainen tuota itse tietenkään ole kirjoittanut, tuskin se kykenee väsäämään ainoatakaan kirjakielistä lausetta. Mutta itse se tuosta tietysti oikeuteen joutuu.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8110 on: August 20, 2013, 01:50:19 »
Paavo Arhinmäki on nyt tallannut kunnolla (kateudesta) vihreiden varpaille sen jälkeen kun hän kuuli ääniä jotka kehoittivat häntä nostamaan vainotun sateenkaarilipun suvaitsevaisuuden merkiksi MM-kisojen katsomossa.
Arhiksen profiilinkohotus keväisessä osinkoverotuksessa on laajasti hyväksytty, jalkapallotoverin viisumietuilu sen sijaan ei ollut reilun pelin hengen mukaista, mutta mitä Tod.Orgin asiantunteva raati on mieltä Paavon performanssista Moskovassa, osoittiko Paavon sydän hänet  oikealle moraaliselle kurssille vai istuiko arhis tuleen toisen housuilla, oliko kyseessä halpojen pisteiden kerääminen omaan pussiin Isänmaamme edun kustannuksella? 

Ryssä on paha. Ryssä sortaa omia kansalaisiaan. Ryssä haluaa valloittaa muita maita sortaakseen niiden kansalaisia. Ryssä uhkaa Suomea. Paavo vastustaa Ryssää. Paavo vastustaa Ryssän pahuutta. Paavo on Suomen vapauden puolella. Paavo on isänmaallinen. Sinä pilkkaat Paavon tekoa. Sinä et ole isänmaallinen. Sinä haluat Ryssän vallan Suomeen. Sinä olet maanpetturi. Sellaiselle on vain yksi rangaistus.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline TallulahBankhead

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 96
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8111 on: August 20, 2013, 09:12:18 »
Maivei: Kyllä nyt hommalaiset on huolissaan Venäjän kaupasta kun Arhinmäki teki Moskovassa miehen teon. Mä luulin että "teikäläiset" haluaa Karjalaa takaisin ja panna kampoihin Venäjän lapsiasiavaltuutetulle mut näköjään suomettuminen on vallannut yhtäkkiä hommalaisen maailmankuvan jakavien mielet..

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8112 on: August 20, 2013, 09:20:11 »
Paavo Arhinmäki on nyt tallannut kunnolla (kateudesta) vihreiden varpaille sen jälkeen kun hän kuuli ääniä jotka kehoittivat häntä nostamaan vainotun sateenkaarilipun suvaitsevaisuuden merkiksi MM-kisojen katsomossa.

Arhiksen profiilinkohotus keväisessä osinkoverotuksessa on laajasti hyväksytty, jalkapallotoverin viisumietuilu sen sijaan ei ollut reilun pelin hengen mukaista, mutta mitä Tod.Orgin asiantunteva raati on mieltä Paavon performanssista Moskovassa, osoittiko Paavon sydän hänet  oikealle moraaliselle kurssille vai istuiko arhis tuleen toisen housuilla, oliko kyseessä halpojen pisteiden kerääminen omaan pussiin Isänmaamme edun kustannuksella?  

Sinähän se vanhempi todorgilainen olet, kertoisit sinä, mitä mieltä olla... Nyt kun katsoo äänessä olevia, kaikki muut ovat vanhempia kirjoittajia täällä kuin minä, puhumattakaan muusta skenestä. Matista tosin en tiedä, onko ollut kehissä aiemmin jollain toisella nimimerkillä, hän ilmaantui tänne nykyisellä nimimerkillään minun jälkeeni. Muut ovat vanhoja ruunia.

Senkin uhalla, että kuulostan entiseltä vitsikerholta, jonka vitsit oli numeroitu ja sinne saapuu uusi ja hörähtää, kun ei ole ennen kolminumeroista vitsiä kuullutkaan, viittaan vaan Veikko Sorvaniemen bloggaukseen ja keskusteluun linkkeineen siellä. Sorvaniemi siinä kritisoi lähinnä Ulla Appelsinin juttua - ja sitä myöten näkyvät niin sanotut rintamalinjat seljenneen noissa maisemissa.

Siis: US, 19.8.2013 17:12 Veikko Sorvaniemi: Päätoimittaja alitti riman

Pointteja puolin ja toisin. Yksi hyvä pointti oli sekin, että Suomessa tasa-arvoasioista vastaava ministeri on Paavo Arhinmäki, sikälikin Marko Gylénin kommentti on aiheellinen ja osuva. Tietysti Arhinmäki on sitä vain Suomessa, mutta, kuten Jari Tervokin tuntuisi sanovan, jonkun on syytä ottaa kantaa Venäjälläkin ja mikäs tuon tehokkaampaa. Pelkkä ministerikollegalle huomautteleminen ei välttämättä tepsi. Tämä tietenkin siitä lähtökohdasta, että pitää Venäjän po. lakia syrjivänä. Tervo vertaa Nürnbergin rotulakien vastustamiseen Berliinin olympialaisissa. Natsikortti, hyvä on, mutta onko se paikallaan vai liian kaukaa haettu?

Sateenkaarilippu... hmmm... Tekihän se Iso Pomo kuulemma ilmeisen sukupuolineutraalin liiton kaiken lihan kanssa ja asetti sen merkiksi sateenkaaren taivaalle. Eikö siitä saisi muistuttaa?

Piplia:

"Ja Jumala puhui Noalle ja hänen pojillensa hänen kanssansa, sanoen: Ja minä, katso, minä teen teidän kanssanne minun liittoni, ja teidän siemenenne kanssa teidän jälkeenne.
Ja jokaisen elävän hengen kanssa, jotka teidän tykönänne ovat, sekä linnuissa että karjassa, ja kaikissa eläimissä maan päällä, jotka teidän tykönänne ovat, kaikissa niissä, jotka arkista läksivät, mikä ikänänsä eläin se maassa on.

Ja teen minun liittoni teidän kanssanne: ettei tästedes enää pidä kaikkea lihaa hukutettaman vedenpaisumisella: ja ei pidä tästedes enää vedenpaisumus tuleman maata turmelemaan.
Ja Jumala sanoi: tämä on sen liiton merkki, jonka minä annan minun ja teidän välillenne, ja joka elävän hengen välille teidän tykönänne, tästedes ijankaikkiseen.
Minun kaareni minä olen pannut pilviin: sen pitää oleman liiton merkki, minun ja maan välillä.

Ja koska niin tapahtuu, että minä tuotan pilven maan ylitse: niin pitää kaari pilvissä nähtämän.
Ja niin minä muistan minun liittoni, minun ja teidän välillänne, ja joka elävän hengen kaikkinaisessa lihassa; ettei enää vedenpaisumus pidä tuleman kaikkea lihaa hukuttamaan.
Sentäden pitää kaaren pilvissä oleman, että minä katson sitä, ja muistan sen ijankaikkisen liiton Jumalan välillä ja joka elävän hengen, kaikkinaisessa lihassa, kuin maan päällä on.
Ja Jumala sanoi Noalle: tämä on sen liiton merkki, jonka minä olen tehnyt minun ja kaiken lihan välille maan päällä.
"

Kummasti tuntuvat osat vaihtuneen: vasemmisto arvostelee meihin ystävällismielisessä suhteessa olevaa suurta itäistä naapuria, oikeisto valittaa, vinkuu ja vikisee siitä arvostelusta.

Omituiseltahan tuo laki kuulostaa. Sanovat, että tarkoituksensa on suojella lapsia "homopropagandalta". Kai sanottu homopropaganda katsotaan Venäjällä merkiksi yliseksualisoitumisesta. Jos niin, Putin lakimieskaarteineen olisi voinut sorvata lain, mikä kieltäisi kaiken lapsiin kohdistuvan seksuaalisväritteisen materiaalin ja sellaisen tyrkyttämisen ja jakelun. Silloin häntä ei olisi voinut syyttää ainakaan syrjinnästä. Voi tietenkin olla niin, että takana on niin sanotusti dekadentin väen, kumouksellisen, Putinia pilkkaavan väen kurissa pitäminen, laki, jonka varjolla kapinallinen - ja tässä yhteydessä "homopropagandan levittäjä" olisi se tyypillisin kapinallinen - voidaan asettaa syytteeseen tai ainakin häntä voidaan kuulustella, hänen elämästään tehdä tarvittaessa yhtä helvettiä. Kuinka tuollaisia lakeja sitten vastustaa näin EU-maasta käsin, mediassa vaiko poliittisilla areenoilla vai molemmissa.
« Last Edit: August 20, 2013, 09:24:43 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8113 on: August 20, 2013, 09:21:04 »
Paavo Arhinmäki on nyt tallannut kunnolla (kateudesta) vihreiden varpaille sen jälkeen kun hän kuuli ääniä jotka kehoittivat häntä nostamaan vainotun sateenkaarilipun suvaitsevaisuuden merkiksi MM-kisojen katsomossa.
Arhiksen profiilinkohotus keväisessä osinkoverotuksessa on laajasti hyväksytty, jalkapallotoverin viisumietuilu sen sijaan ei ollut reilun pelin hengen mukaista, mutta mitä Tod.Orgin asiantunteva raati on mieltä Paavon performanssista Moskovassa, osoittiko Paavon sydän hänet  oikealle moraaliselle kurssille vai istuiko arhis tuleen toisen housuilla, oliko kyseessä halpojen pisteiden kerääminen omaan pussiin Isänmaamme edun kustannuksella?  

Ryssä on paha. Ryssä sortaa omia kansalaisiaan. Ryssä haluaa valloittaa muita maita sortaakseen niiden kansalaisia. Ryssä uhkaa Suomea. Paavo vastustaa Ryssää. Paavo vastustaa Ryssän pahuutta. Paavo on Suomen vapauden puolella. Paavo on isänmaallinen. Sinä pilkkaat Paavon tekoa. Sinä et ole isänmaallinen. Sinä haluat Ryssän vallan Suomeen. Sinä olet maanpetturi. Sellaiselle on vain yksi rangaistus.

Mitä minä näenkään? Savonmuan poejjat puhhuu selekokieltä...

Mäksyn vanha ja hyväksi havaittu ohje tosin oli, että (persu)hommalaiselle ei kannata kirjoittaa pitempiä kuin kahden, korkeintaan kolmen sanan virkkeitä, muuten se vain hämmentyy.
« Last Edit: August 20, 2013, 09:39:22 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8114 on: August 20, 2013, 09:34:16 »
Arhinmäen tempaus näyttäisi vaikuttaneen useammallakin tavalla: Näin venäläiset reagoivat Arhinmäen lippuprotestiin

Mie kahtoin notta Saksan lippuako hää heiluttelloo...

Quote from: [url=http://Näin venäläiset reagoivat Arhinmäen lippuprotestiin]Iltasanomat/Arja Paananen, 19.8.2013 19:36[/url]

Näin venäläiset reagoivat Arhinmäen lippuprotestiinArhinmäen lipputempaus on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa Venäjällä.


Venäjän sosiaalisessa mediassa puidaan kiivaasti urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäen sateenkaarilipputempausta.
Esimerkiksi SMI2.ru-nettisivustolla on julkaistu uutinen Arhimäen lippuprotestista valokuvan kera, ja suurin osa tämän sivuston lukijoista tuomitsee jyrkästi suomalaisministerin tempauksen.

- Onko tuollainen gay-lipun heiluttelu lainvastaista vai ei? ensimmäinen kommentoija kysyy.

- Kyllä on. Hänet olisi pitänyt pidättää ja antaa sakot, toinen vastaa.

- Ehdotan, että hänelle julistetaan maahantulokielto Venäjälle, kolmas jatkaa.

- Ja maastapoistumiskielto myös, neljäs kommentoi - mutta epäseväksi jää, haluaisiko hän estää Arhimäkeä poistumasta Suomesta vai olisiko hän mieluummin jättänyt Arhimäen ikuisiksi ajoiksi Venäjälle.

 Aktiivisimmin Arhinmäkeä ovat tähän mennessä kommentoineet nimenomaan homovastaiset venäläislukijat. Kuvaavaa on, että useat heidän kommenttinsa ovat kielenkäytöltään niin alatyylisiä ja brutaaleja, ettei niitä voi Suomen lehdistöetiikan ja kunnianloukkauslakien puitteissa edes siteerata suomalaislehteen.

 Mutta on Venäjän netissä myös paljon Arhinmäen ymmärtäjiäkin. Esimerkiksi Gazeta.ru-nettilehden kommentissa nimimerkki Vlad_gorn toteaa suomalaisministeristä näin:

 - On tyypillistä, että foorumeiden homofoobikot syyttävät suomalaista ministeriä tietämättömyydestä ja ymmärtämättömyydesta lakimme suhteen. Mutta hänhän puhuu seksuaalivähemmistöjen oikeuksien polkemisesta. Vähemmistöjä kohtaan vallalla oleva asenne käy puolestaan hyvin ilmi juuri niistä loukkaavista ja vihamielisistä kommenteista, joita tämäkin juttu on kerännyt. Juuri näitä loukkauksia ja vihanilmauksia Venäjän homot joutuvat kohtaamaan joka päivä, ja meidän vallanpitäjämme eivät ainoastaan katso niitä sormiensa läpi vaan käytännössä ruokkivat niiden syntyä.

 Venäjän johtavissa tiedotusvälineissä Arhimäen lipputempaus näytetään kuitenkin sivuutetun tietoisesti. Osasyynä tähän voi olla se, että tiedotusvälineet varovat itse rikkomasta Venäjän uutta lakia, sillä voitaisiinhan homoja tukevasta protestista uutisoiminen ja sateenkaarilipun näyttäminenkin tulkita kielletyksi homopropagandaksi.

 Venäjän suurimmissa tiedotusvälineissä on sen sijaan uutisoitu laajasti Arhimäen Ylelle antama haastattelu, jossa hän kehottaa kansainvälisiä urheilujärjestöjä painostamaan Venäjää seksuaalivähemmistöjen oikeuksien polkemisen vuoksi. Ylen haastattelussa Arhinmäki muun muassa korosti Suomen edistävän demokratiaa ja ihmisoikeuksia ja varoitti, että Venäjä saattaa vain esittää Sotshin olympialaisissa hetken aikaa kaunista julkisivua.

 Näistä Arhinmäen Ylelle antamista kommenteista uutisoivat ainakin Eho Moskvy -radioasema, Baltinfo ja Rosbalt -uutistoimistot sekä lehdistä muun muassa Argumenty ja Fakty, Gazeta.ru ja Delovoi Peterburg. Ne eivät kuitenkaan maininneet uutisissaan mitään ministerin lipputempauksesta.

 Venäjän homo- ja lesboyhteisöjen oikeuksia puolustava gayrussia.eu-sivusto puolestaan uutisoi Arhimäen lippuprotestin näyttävästi, mutta ilman kommentteja. Jutussa Arhimäkeä kuvaillaan muun muassa loistavaksi puhujaksi, kasvissyöjäksi ja radikaaliksi poliitikoksi, joka on osallistunut aiemminkin erilaisiin protesteihin muun muassa ydinvoimaa vastaan.

Arja Paananen


Solitudinem faciunt, pacem appellant.