Author Topic: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat  (Read 1355163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #120 on: September 28, 2010, 06:14:53 »
http://ohjelmat.yle.fi/mot/taman_viikon_mot

alkakoon syyllisten etsintä. kuka aloittaa?

Eikös nuiva-Suomessa kannattaisi tukea tällaista toimintaa, ehkä jopa auttaa värväyspisteiden tilojen hankkimisessa? Epätoivottu aines lähtisi pois ja osallistuisivat siinä samalla kotimaansa puolesta sotimiseen?

Eikös tämä ole vapaa maa? Meinaan, minkä lain vastaista ko. värväystoiminta on? Nuiva-Suomihan sinänsä vain vastustaa kaikkea; samoin kuin "suvaitsevainen" Suomi. Sama kolikko, eri puolet.


Niinpä, Hagbard on minusta tuossa edellä aivan oikeilla jäljillä. Suvaitaan ja kuoliaaksiymmärretään vaikka minkälaisia hirmutekoja ja kauheuksia, kunhan vain ne ovat "oman puolen" tekosia. Jos niin sanottu vastapuoli tekee niitä, silloin kyllä alkaa sormenosoittelu. Pata kattilaa soimaa ja tu quoque haisee.

Eikö sen sijaan olisi rakentavaa miettiä sitä, mikä saa somalin liittymään johonkin selkeästi terroristiseen ryhmään tai vastaavasti vaikkapa, miksi joku Marko Casagrande liittyi serbitaistelijoihin kroaattien HVO-joukkoihin ja se toinen suomalainen, Jani Anttola, muslimipuolelle Jugoslavian sodan aikana?

Omaksi koetun asian piiristä tehtyjen kuvottavien tekojen siilipuolustelu ja sitä seuraava retorinen propaganda-argumenttien heittely eivät meitä maalta merelle vie.

Edit: Korjattu asiavirhe, credit: Jussi Jalonen
« Last Edit: September 28, 2010, 10:49:58 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #121 on: September 28, 2010, 06:30:38 »
viittaan siis tuohon. Kunnon sotaan saa ja pitää minusta miesten osallistuakin...

...paitsi kuuluisien tiedemiesten, jotka tutkivat tärkeitä asioita, kuten kirkkoslaavia?

Tuo oli kyllä halpahintainen heitto, vaikka syöttö olisikin ollut mitä mainion. Pystyt takuulla paljon parempaan. Minä kai totaalikieltäytyjänä tunnen lukkarinrakkautta siviilipalvelusmiehiä kohtaan enkä hyväksy sitä, että meitä, jotka ovat enimmäkseen ankaran eettisen jaakobinpainin (sic) jälkeen päätyneet ratkaisuihimme, halvennetaan.
« Last Edit: September 28, 2010, 07:11:31 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #122 on: September 28, 2010, 07:01:38 »
Quote
Saarakkala valottaa tiedotteessaan lisäksi puolueen näkemyksiä tarvittavista leikkauksista.

Minusta eräs tarvittava leikkaus olisi Vesa-Matti Saarakkalalle tehty lobotomialeikkaus.

Koska tämä on nettilinkkiketju, tähän saa varmaankin lisätä kuvalinkin (disturbing image warning):

http://1.bp.blogspot.com/_3DrdBnUFx5I/Sq5KSWrH44I/AAAAAAAAAVw/tTbIZxk99rY/s1600-h/lobotomy.jpg

Kevennykseksi linkki tuoreimpiin tähtitanssijuoruihin Vuoden Pakolaisnaisesta. 

http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/viihde/ttk/uutiset?1190072


Postuloikaamme hetkeksi Hommaforum-tyylinen eettinen keskustelu.

Hyi hyi, mikä kuva, iik. Mielestäni paljon eettisempi ratkaisu olisi käyttää kiinalaisia paljasjalkalääkäreitä. Nämä osaavat kuulemma suorittaa lobotomian hetkessä ja kivuttomasti pottunuijalla. Olisikohan meidän siten syytä lähestyä vihreitä puunhalaajaystäviämme, näillä kun on arvatenkin yhteyksiä sinnepäin?

///
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Mika.H

 • Guest
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #123 on: September 28, 2010, 08:26:47 »
Miten voi sisällissota kestää 20 vuotta?

Sota voi toki pitkittyä, kun on useita lähes tasaväkisiä huonosti aseistettuja, koulutettuja ja organisoituja ryhmittymiä.

Se, mitä minä ihmettelen, on se, mistä ne siellä tappelee. Mitä niin hyvää siellä on voittajalle luvassa, että sodan jatkaminen kannattaa?


Minusta mikään sota ei kestä 20 vuotta. Riitä ja kiukuttelu kestää. Sodassa ovat kaikki kuolleet jos 20 vuotta soditaan. Nuo somaleiden rähinät raiskaavat sodan määrittelyt.

Niin en minäkään tiedä mistä ne siellä rähisee. Oliskohan ne rasisteja keskenään? Eikös ne klaanien perusteella siellä kähise?

Mika.H

 • Guest
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #124 on: September 28, 2010, 08:40:56 »
viittaan siis tuohon. Kunnon sotaan saa ja pitää minusta miesten osallistuakin...

...paitsi kuuluisien tiedemiesten, jotka tutkivat tärkeitä asioita, kuten kirkkoslaavia?

Viittaat varmaan Jussi Halla-ahoon.

No vastataan nyt tähän "melkein asialliseen maahanmuuttokeskusteluun".

A) Suomi ei ole sodassa, Jussi ei ole nostanyt kytkintä ja paennut jättäen lapsiaan ja vaimoaan taisteluiden keskelle.
Päinvastoin voidaan todeta, että Jussi on aloittanut oman sisällissotansa median ja "hyvisten" aivopesua ja idiotismia vastaan. Kuten olet huomannut Jussi tienraivaajana on saanut huomattavia asennemuutoksia aikaiseksi. Kiistatonta varmaan on, että viimeisien vuosien aikana maahanmuuttohymistely ja keskustelun vaientamisyritykset ovat menneet täydellisesti pieleen. Suuri osakiitos kuuluu siitä Jussille, erittäin suuri.
Voidaankin sanoa, että Jussilla on keskimäärin enemmän munaa kuin pienellä armeijalla!

b) Sodassa taisteluihin osallistuu nykyään hyvin pieni prosenttiosuus koko vahvuudesta. Epäilen, että itse taisteluiden alkessa Jussi edelleenkin täällä olis. Korkeintaan lähettäisi lapsensa ja vaimonsa pois ja jäisi itse hoitamaan takalinjojen asioita. Tuo on tietysti vain epäily, kun faktaa ei ole, mutta kohdan A:n mukaisesti voidaan päätellä, ettei Jussi taisteluja pelkää, eikä aseidenkaan pauketta, kuten tunnettua on. Homoraiskaajienkaan osuus ei ole todennäköisesti niin merkittävä, että Jussin karkuun pitäisi juosta.


Jos siis verrataaa somalitaistelijaa Jussiin niin arvioisin, että Jussi yksin voittaisi taisteluissa noin 100-200 somalitaistelijaa, jotka kokemusperäisen tiedon perusteella ovat täysiä ämmiä sotatilanteessa.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #125 on: September 28, 2010, 09:45:02 »
Eikö sen sijaan olisi rakentavaa miettiä sitä, mikä saa somalin liittymään johonkin selkeästi terroristiseen ryhmään tai vastaavasti vaikkapa, miksi joku Marko Casagrande liittyi serbitaistelijoihin ja se toinen suomalainen muslimipuolelle Jugoslavian sodan aikana?

Meillä oli tästä aiheesta ketju forumin alkuaikoina, ja tuota kysymysta ääriliikkeeseen sitoutumisen motiivesta on yritetty johdatella tässä. Tarkoitukseni ei ole nyt olla mitenkään narsisti noihin omiin viesteihini linkittäessäni, mutta kun nyt kerran asia tuli taas puheeksi.

Ketjun sisältö meni tuolloin hieman puuroutuneeksi erään tavanomaisen epäillyn heitellessä tyypillisiä, pääosin asiaan liittymättömiä one-liner-kommenttejaan, joten lopulta lukitsin ketjun. Nyt tosin avasin sen taas, joten ylläpito voi halutessaan heittää nämä jutustelut sinne jatkoksi.

On siellä tuo Casagrandekin mainittu. Pedantti kun olen, niin korjaan nyt sen verran tuota kommenttiasi, että Casagrande ei suinkaan liittynyt serbitaistelijoihin, vaan Bosnia-Hertsegovinan kroaattien HVO-joukkoihin, joissa hän siis väitti sittemmin sotineensa Bosnian muslimeja vastaan vuoden 1993 "väärinkäsityksen" aikana. Tosin epävarmojen tietojen nojalla - joita Casagrande on ajoittain levittänyt itse, riippuen siitä millä päällä on kulloinkin sattunut olemaan - vaikuttaa siltä, ettei hänen muistelmiaan ja aihetta koskevia haastattelujaan kannata ottaa aivan vakavissaan. Mutta tämä nyt ei varsinaisesti kuulu tähän asiaan.

Mika H:n edellinen viesti aiheutti allekirjoittaneessa naurunpyrskähdyksiä, mitkä jatkunevat vielä pitkin päivää.Best,

J. J.
« Last Edit: September 28, 2010, 09:46:49 by Jussi Jalonen »

Offline Jussi Marttila

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 636
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #126 on: September 28, 2010, 10:09:02 »
Tapahtuma: Mika H katosi ironiahorisontin taakse viikoksi.
Sun bikinipöksyt on seeprannahkaa
Ja eniten inhoat maitorahkaa
Ja sitäkun hiutaleet paakkuuntuu veteen
Ja sitäkun miehelläei ota eteen

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #127 on: September 28, 2010, 10:22:41 »
Best,

J. J.


Kiitän, hyvä kun korjasit. Seison oikaistuna. Olisihan se pitänyt arvata, että olette jo ehtineet käsitellä aihetta, vieläpä varsin ansiokkaasti.
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Annushka

 • Guest
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #128 on: September 28, 2010, 11:52:19 »
Tapahtuma: Mika H katosi ironiahorisontin taakse viikoksi.

Ymmärrän ratkaisun, eikä tätä tule ottaa minään varsinaisena palautteena ylläpidolle, mutta kun itse arvostan ihan vilpittömästi laadukasta trollausta ja varsinkin laadukasta ja vilpittömästi harrastettua trollausta, niin olen varma, että olisimme voineet syvemminkin pureutua esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: miten mitataan keskivertoarmeijan ja Jussi Halla-ahon muna, mitä ovat nämä hoidettavat takalinjat jotka mestari epäilemättä sotatilanteessa ottaisi haltuun ja millä todennäköisyydellä homoraiskaajat hyökkäisivät ensimmäisenä mestarin kimppuun, sekä mitä siitä seuraisi.

Annushka

 • Guest
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #129 on: September 28, 2010, 13:36:40 »
Asiasta nakkiin, HS uutisoi tänään osoitteessa http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Turvapaikanhakijoiden+m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4+v%C3%A4heni+kolmanneksen/1135260469202 notta:

Turvapaikanhakijoiden määrä väheni kolmanneksen

Maahanmuuttovirasto aikoo vähentää vastaanottokeskusten majoituskapasiteettia 500 paikalla marraskuun loppuun mennessä. Paikkoja on jo vähennetty aiemmin tänä vuonna yli 700:lla.

Suomesta on hakenut elokuun loppuun mennessä kansainvälistä suojelua 2 665 turvapaikanhakijaa. Määrä on 31 prosenttia pienempi verrattuna vastaavaan aikaan vuonna 2009.

Ilman huoltajaa saapuneita alaikäisiä turvapaikanhakijoita on tullut elokuun loppuun mennessä 195, mikä on yli 50 prosenttia vähemmän kuin viime vuonna.

Vastaanottokeskuksissa asuu nyt reilut 3 600 ihmistä. Lisäksi tuhat turvapaikanhakijaa asuu yksityismajoituksessa.


Tämä nyt sinänsä ei välttämättä ole yllättävää, mutta melkoisen hellyttävä on aiheesta aloitetun keskustelun kommentti nro 2, jossa nimimerkki "Persut on ainoa vaihtoehto" kokee tällaisten tilastokatsausten uutisoinnin ennen vaaleja äänestäjien hämmentämiseksi:

Nähtävästi tällaisen pupun uutisoinnilla pyritään siihen, ettei vain pelättyä vaalivoittoa tulisi persuille. Kaikenlainen asioiden hämmentely ja sekoilu ennen vaaleja on suorassa yhteydessä niihin mokiin, joita puolueet ovat tehneet ja maksavat niistä seuraavissa vaaleissa. Kaikki on äänestäjien hämäämistä ja silmänlumetta, kannattaa muistaa virheet ja ottaa opiksi äänestäessään seuraavan kerran. Jos äänestää entisiä uudelleen, samaa soppaa syödään sitten koko vaalikauden ajan. Jos haluaa muutosta, on osoite selvä= persut.


Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #130 on: September 28, 2010, 14:45:29 »

**Snip*

Tämä nyt sinänsä ei välttämättä ole yllättävää, mutta melkoisen hellyttävä on aiheesta aloitetun keskustelun kommentti nro 2, jossa nimimerkki "Persut on ainoa vaihtoehto" kokee tällaisten tilastokatsausten uutisoinnin ennen vaaleja äänestäjien hämmentämiseksi:

Nähtävästi tällaisen pupun uutisoinnilla pyritään siihen, ettei vain pelättyä vaalivoittoa tulisi persuille. Kaikenlainen asioiden hämmentely ja sekoilu ennen vaaleja on suorassa yhteydessä niihin mokiin, joita puolueet ovat tehneet ja maksavat niistä seuraavissa vaaleissa. Kaikki on äänestäjien hämäämistä ja silmänlumetta, kannattaa muistaa virheet ja ottaa opiksi äänestäessään seuraavan kerran. Jos äänestää entisiä uudelleen, samaa soppaa syödään sitten koko vaalikauden ajan. Jos haluaa muutosta, on osoite selvä= persut.Muutosta? Näyttäisi pikemmin siltä, että he haluavat meidät takaisin kivikauteen ja sitten stoppi. No, eräänlainen muutos sekin.

Tämä neropatti on kopsannut jenkkikahjoilta ilmastonmuutoksen vastaisen teeman:

http://immonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/40160-suomalaisen-tyon-puolesta-%E2%80%93-ilmastohysteriaa-vastaan

http://littlegreenfootballs.com/article/37259_Why_Ill_Never_Vote_for_the_GOP_Again-_Creationist_Ignorance

http://littlegreenfootballs.com/article/37274_The_GOP-_Anti-Science_and_Proud_Of_It

Mitähän seuraavaksi? Miten olisi kreationismi, sillä haalittaisiin kristillisiltä ääniä:

http://littlegreenfootballs.com/article/37274_The_GOP-_Anti-Science_and_Proud_Of_It

Yhteismajoitus muuttaa asuntolat haureudenharjoitushuoneiksi, masturbaatio kiellettävä:

http://littlegreenfootballs.com/article/37196_Christine_ODonnell-_Coed_Dorms_Will_Lead_to_Orgy_Rooms

Immonen taitaa olla varma itsestään kun julkeaa moisilla ratsastella yliopistokaupungissa. Toisaalta Oulun vaalipiirissä on paljon lestadiolaisia, heillä taitaa vaan jo olla ehdokkaat katsottuna. En tiedä, keitä mahtaneekaan asettua täällä Korpi-Kainuussa ehdolle, Pentti Kettunen taitaa olla jo turhan iäkäs niihin hommiin.


Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Annushka

 • Guest
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #131 on: September 28, 2010, 14:59:01 »
Immonen taitaa olla varma itsestään kun julkeaa moisilla ratsastella yliopistokaupungissa.

En tästä Immosesta tiedä mitään, mutta noin kansalliskonservatiivisena nuorena oululaismiehenä hän kyllä mielikuvissani sijoittuu sinne sotahullujen nulikoiden joukkoon, jotka lukivat jo yläasteella kaiken löydettävissä olevan ja tasolle soveltuvan toista maailmansotaa käsittelevän kirjallisuuden niin tarkkaan, että osasivat jokaisen käytetyn tankin speksit unissaan ulkoa, ja jotka sitten päätyivät pyörimään hissan laitoksella silmät kiiluen varmana olevansa suuria historioitsijoita koska heillä on valtavia insighteja Hitlerin elämästä, ja jotka sitten istuivat joka ikisen suojeluskuntahistoriaa käsittelevän kurssin kynä väpättäen muistiinpanoja ja mieli valppaana josko tulisi puhe aseista jossain vaiheessa (osa tämän ihmistyypin edustajista päätyy yliopistolle töihin pitämään vaihtareille kursseja suomi-konepistoolin historiasta).

Voin tietysti olla väärässä.

Toisaalta Oulun vaalipiirissä on paljon lestadiolaisia, heillä taitaa vaan jo olla ehdokkaat katsottuna. En tiedä, keitä mahtaneekaan asettua täällä Korpi-Kainuussa ehdolle, Pentti Kettunen taitaa olla jo turhan iäkäs niihin hommiin.

Meinaatko, että Kepun kannatus Kainuussa olisi tippumassa siihen malliin, että sinne kannattaa joku nuiva laittaa?

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #132 on: September 28, 2010, 15:16:32 »

Toisaalta Oulun vaalipiirissä on paljon lestadiolaisia, heillä taitaa vaan jo olla ehdokkaat katsottuna. En tiedä, keitä mahtaneekaan asettua täällä Korpi-Kainuussa ehdolle. Pentti Kettunen taitaa olla jo turhan iäkäs niihin hommiin.

Meinaatko, että Kepun kannatus Kainuussa olisi tippumassa siihen malliin, että sinne kannattaa joku nuiva laittaa?

Täälläpäin Persut/SMP kalastelevat Vasemmistoliiton vesillä, "unohdettu kansa" ja sitä rataa. Paula Lehtomäki on muuten Kuhmosta, mutta uskoisin, että kepulaiset keskittävät ääniään Timo Korhoselle. Kajaanihan kuuluu Oulun vaalipiiriin, valitettavasti oululaisellekin nuivalle saattaa ropista ääniä jopa täältä.

Huotarin Anne asettuu jälleen ehdokkaaksi, hyvässä lykyssä sekä Anne että Merja Kyllönen menevät läpi. Paljonhan riippuu muidenkin puolueiden ehdokasasettelusta. Demarien Raimo Piirainen saattaa viedä jonkin verran ääniä vasureilta, viimeksi hän jäi varasijalle, taitaa nyt kyllä istua eduskunnassa siltä paikalta.

Addendum: Kettunen näkyisi olevan ehdolla, hän imuroinee Kainuusta ääniä, kovin nuivaa sakkia eivät kai ole nuo muutkaan, vaikka kyllä täälläkin näkyy Puuhakerho perustetun ja Sisun agentteja on kuulemma ollut liikenteessä brosareitaan jakelemassa.

Hakemalla "Pentti Kettunen" Kainarista löytää muuten kiintoisia juttuja paikallisten toilailuista ja sanomisista.

De mortuis nihil nisi bene, mutta tässä vielä Mika H:n paluuta odotellessa hupaisia arkkityyppejä. Itseni löysin monestakin kohdasta, keitähän mahtaisivat olla vaikkapa nuo?

http://redwing.hutman.net/~mreed/warriorshtm/rebelleader.htm

http://redwing.hutman.net/~mreed/warriorshtm/fanboy.htm

Edit: Typoja, Anne Huotarin ehdokkuus varmistui, linkki uuteen uutiseen.
« Last Edit: October 02, 2010, 14:14:34 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Annushka

 • Guest
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #133 on: September 28, 2010, 16:06:42 »
Tästä tulee kyllä pian yleinen huumoriketju.

Täälläpäin Persut/SMP kalastelevat Vasemmistoliiton vesillä, unohdettu kansa ja sitä rataa. Paula Lehtomäki on muuten Kuhmosta, mutta uskoisin, että kepulaiset keskittävät ääniään Timo Korhoselle. Kajaanihan kuuluu Oulun vaalipiiriin, valitettavasti oululaisekin nuivalle saattaa ropista ääniä täältäkin.

Nojaa, jos Kainuun kepu päättäisi keskittää äänet kumisaappaalle, kumisaappaasta tulisi kansanedustaja. Ilmeisesti tämä ei ole muuttunut mihinkään. Kepuasenteesta kertoo tietysti Lehtomäen taustajoukkojenkin mieliala: http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/einari-vidgren-r%C3%A4j%C3%A4hti-toimittajalle-kysy-kommunisteilta/602338

De mortuis nihil nisi bene, mutta tässä vielä Mika H:n paluuta odotellessa hupaisia arkkityyppejä. Itseni löysin monestakin kohdasta, keitähän mahtaisivat olla vaikkapa nuo?

http://redwing.hutman.net/~mreed/warriorshtm/rebelleader.htm

http://redwing.hutman.net/~mreed/warriorshtm/fanboy.htm

Linkkisi kasvavat suorastaan naavaa, ystävä hyvä. Paljon merkityksellisemmistäkin piireistä löydämme helposti trollin arkkityyppejä. Kas tässä Jyrki "työpäivän päätteeksi kättelen kaikkia" Katainen trollattuaan naapurimaan talouden 700 miljardia alakanttiin:

http://i485.photobucket.com/albums/rr212/Takorax/trollface.jpg

ja sama Hesarin photoshoppaamana:

http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/horizontal/1135259490736.jpeg

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #134 on: September 28, 2010, 16:14:25 »
En tästä Immosesta tiedä mitään, mutta noin kansalliskonservatiivisena nuorena oululaismiehenä hän kyllä mielikuvissani sijoittuu sinne sotahullujen nulikoiden joukkoon, jotka lukivat jo yläasteella kaiken löydettävissä olevan ja tasolle soveltuvan toista maailmansotaa käsittelevän kirjallisuuden niin tarkkaan, että osasivat jokaisen käytetyn tankin speksit unissaan ulkoa, ja jotka sitten päätyivät pyörimään hissan laitoksella silmät kiiluen varmana olevansa suuria historioitsijoita koska heillä on valtavia insighteja Hitlerin elämästä, ja jotka sitten istuivat joka ikisen suojeluskuntahistoriaa käsittelevän kurssin kynä väpättäen muistiinpanoja ja mieli valppaana josko tulisi puhe aseista jossain vaiheessa (osa tämän ihmistyypin edustajista päätyy yliopistolle töihin pitämään vaihtareille kursseja suomi-konepistoolin historiasta).

Voin tietysti olla väärässä.

Hieman kyllä. Suomen Sisun piiripäällikkönä - mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan - ja Suomalaisuuden Liitossakin tätä nykyä puuhaileva, vähän päälle kaksikymppinen Immonen tekee töitä vartijana, eli ei siis käsittääkseni vaikuta paikallisella historian laitoksella. Sen verran, mitä miehen kirjoituksia on Uudesta Suomesta tullut lueskeltua - olettaen, että hän kirjoittaa ne itse - eivät sota, aseistus, kansalliskonservatiivisuus tai mikään muukaan vastaava pahemmin mielenkiinnon kohteisiin lukeudu. Kaikenlaista muuta erikoista materiaalia siellä toki on; islamisaatiota, Eurabiaa, monikulttuuria ja eräässä tekstissä Uutta Uljasta Eurooppaakin. Mikäli miehen tuotannon perusteella pitäisi tehdä kuvailemasi tapaisia johtopäätöksiä, niin scifi- ja roolipelifani vaikuttaisivat kyllä todennäköisemmiltä selityksiltä kuin sotahullu militantti.

Oheisen lehtijutun mukaan näyttäisi olevan 24 vuotta ikää mittarissa, ja ääniä tuli 252 kappaletta. Maahanmuuttofiksaatiota potevien piirien tiedotuksen luonteesta kertonee jotain se, että jutun Kalevalle raapustanut henkilö vaikuttaa niin ikään sen naapuriforumin ja Uuden Suomen puolella eräänlaisena Immosen ns. uskottuna miehenä. Piirit ovat pienet.

Immonen taitaa olla varma itsestään kun julkeaa moisilla ratsastella yliopistokaupungissa. Toisaalta Oulun vaalipiirissä on paljon lestadiolaisia, heillä taitaa vaan jo olla ehdokkaat katsottuna.

Immosen mahdollisuudet päästä Perussuomalaisten ehdokkaaksi Oulusta ensi vuoden vaaleissa saattoivat olla hieman epävarmat. Mikäli nyt haluaa rivien välistä johtopäätöksiä tehdä, niin Uuden Suomen blogissaan hän ehätti jo luopua Perussuomalaisten puoluetunnuksen esillä pitämisestä viime talven aikana, mutta liitti sen taas kiireen kaupalla takaisin sivupalkkiin heti eiralaisen kielineron ehdokkuuden vahvistuttua.

Todennäköisesti nyt kun hän on ehdokaslistalla itsekin asemansa varmistanut, hän sitten ei näe mitään syytä säästellä.Best,

J. J.


Korjaus: Lisäsin nuo todella kaukaa haetut perusteet tuolle arvailulleni.
« Last Edit: September 28, 2010, 16:43:05 by Jussi Jalonen »