Author Topic: Hommawiki  (Read 5776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vaaleanpunainen Elefanttimies

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 265
 • I am not an animal! I am a human being!
Hommawiki
« on: June 27, 2010, 09:09:15 »
Hommawiki on Homman "wiki". Wiki se ei ole, koska sitä pääsevät vain hommalaiset editoimaan. Silloin se ei ole avoin wiki vaan jotain muuta. Hommawiki rajoittaa meidän kaikkien muiden sananvapautta, sillä se ei todellakaan seuraa Wikipedian avoimia toimintaperiaatteita.

Nyt näyttäisi sille, että Hommawiki on vahingossa jäänyt auki Googleen. Joku hommalainen voi varmaankin korjata, mikäli tämä on väärinkäsitys.

Wikissä jauhetaan taas sitä samaa "urpoin mokuttaja" -juttua terroristioppaiden tappolistoillekin päätyneistä ihmisistä, joten joku editointioikeus olisi varmaankin reilua näidenkin ihmisten kannalta. Sen vuoksi Wikipediaakin saa kuka tahansa editoida. Propagandan ja solvausten siivoamiseksi pois.

Hommawiki sisältää kivoja käännytysoppaita epänuiville: http://wiki.hommaforum.org/index.php/Paja:Maahanmuuton_FAQ

Quote
 Onko Suomi kehitysmaille velkaa siitä, että eurooppalaiset ovat siirtomaa-aikana riistäneet niitä?

Suomi ei ole koskaan ollut siirtomaavalta. Suomi sen sijaan oli 600 vuotta Ruotsin osa tavalla joka voidaan tulkita siirtomaavallaksi: meren takaa tuli kielellisesti ja etnisesti vieras ryhmä, joka maan valloitettuaan riisti Suomea verottamalla ja sotaväenotoin, antamatta takaisin juuri mitään sellaista jota tavallinen siirtomaavalta ei olisi 1800-luvulla antanut omille siirtomailleen. Venäjän vallan allakin Suomea voi pitää jonkinlaisena siirtomaana, joskin tilanne on monitulkintaisempi Venäjän Suomelle suoman melko laajan autonomian johdosta.

Ajatus siitä että Suomi olisi entisille siirtomaille velkaa sen perusteella mitä jotkut muut Euroopan maat ovat näille tehneet on oikeusfilosofisesti ongelmallinen. Miksi Suomen pitäisi ottaa vastuu joidenkin muiden teoista, joihin Suomi ei tuolloin ole voinut vaikuttaa juuri mitenkään?

Erityisen ongelmalliseksi tämä kysymys muuttuu silloin, kun sillä perustellaan nykyistä turvapaikkapolitiikkaa. Kolmannesta maailmasta tulevat turvapaikanhakijat tulevat Suomeen pääasiassa kolmesta maasta: Somalia, Irak ja Afganistan. Kukin näistä maista on ollut siirtomaa eurooppalaisten alaisuudessa vain lyhyehkön aikaa, ja maiden nykyisten vaikeuksien yhteys niihin aikoihin on kovin ohut.
Kai teidänkin mielestänne Suomi on kehitysmaiden ihmisille velkaa siitä, että suomalaiset aikanaan möivät orjalaivoihin käytettyä tervaa?

Suomalaiset eivät myyneet tervaa orjalaivoihin. He möivät sitä 1700-luvulla lähes yksinomaan tukholmalaisille kauppiaille[211], jotka möivät sitä eteen päin. Suomessa on varmasti tiedetty tervaa käytetyn laivojen kyllästämiseen, mutta mitään todellista tietoa tai sananvaltaa siihen mihin kyseisiä laivoja käytetään ei Suomessa liene ollut. Terva ei myöskään ollut siinä mielessä strateginen raaka-aine etteivätkö laivat olisi ilman sitä seilanneet. Suomi ei ollut mitenkään monopoliasemassa tervantuotannossa: vaikka suomalaiset olisivat jostain syystä kieltäytyneet sitä myymästä, olisi sitä ollut tarjolla muista maista. On myös muistettava, että terva on ollut aikanaan monikäyttöinen lahonsuoja-aine, jolla on suojattu laivojen lisäksi taloja[212] ja vaikkapa laitureita; tämä tekee yhä epäuskottavammaksi ajatuksen, että suomalainen terva olisi kulunut pääasiassa tai edes merkittävässä määrin orjalaivoihin.

Kannattaa myös muistaa, että humanitaarisen maahanmuuton kärkimaista - Somalia, Irak ja Afganistan - ei ole koskaan tiettävästi viety ihmisiä orjuuteen ainakaan länsimaisilla laivoilla.

Kysymykseen voi myös vastata vastakysymyksillä: onko puukkotehtailija vastuussa siitä että jotkut hänen valmistamistaan puukoista päätyvät epävakaille ihmisille jotka tekevät niillä henkirikoksia? Entä asettaisitko ihmisen vastuuseen siitä että hänen esi-isänsä teki aikanaan puukkoja joilla jotkut muut tappoivat ihmisiä?
Koska Suomesta lähetettiin sotalapsia Ruotsiin, eikö pidä vastavuoroisesti ottaa sotalapsia Somaliasta Suomeen?

Somaliasta tänne lähetettyjen sotalasten (jotka ovat toisinaan aikuisia miehiä) vertaaminen Ruotsiin jatkosodan aikana lähetettyihin sotalapsiin ontuu syistä, jotka on selostettu eräässä Jussi Halla-ahon blogikirjoituksessa. [213]

Sotalapsien lähettämisestä Ruotsiin ei syntynyt mitään yleisvelkaa ihmiskunnalle, jota pitäisi maksaa ottamalla lapsiksi itseään väittäviä mistä tahansa päin maailmaa.
Eikö Suomesta olisi jo vihdoin aika tehdä monikulttuurinen?

Suomi on ollut monikulttuurinen ainakin siitä alkaen, kun rannikolla vallitsi nuorakeraaminen ja sisämaassa kampakeraaminen kulttuuri noin 2500 eaa. Suomessa on jo pitkään asunut erilaisia vähemmistöjä: ruotsinkieliset keskiajalta, romanit 1550-luvulta ja juutalaiset 1800-luvun jälkipuoliskolta lähtien. Monikulttuurisuudessa ei siis ole kyse joko/tai-asetelmasta vaan aste-eroista.

Kuten kaikissa valinnoissa, myös monikulttuurisuuden lisäämisessä on arvioitava päätöksen hyvät seuraukset sekä huonot seuraukset, ja tavalla tai toisella selvitettävä ovatko edut suuremmat kuin haitat. Massiivinen maahanmuutto ei ole ainoa keino lisätä oman kulttuurin vuorovaikutusta vieraiden kanssa: sitä voi lisätä myös tuomalla ja viemällä kulttuurituotteita, tiedotusvälineiden kautta, matkailemalla jne.

Monikultturismin puolestapuhujat eivät ole esittäneet päteviä syitä, miksi monikulttuurisuus on niin suuri rikkaus että se tekee massamittaisen maahanmuuton kannattavaksi, ja miksi kyseistä rikkautta ei saada maahan riittävästi muilla tavoin.

Hommawikin sisällysluettelo: http://wiki.hommaforum.org/index.php/Toiminnot:Kaikki_sivut

« Last Edit: June 27, 2010, 09:11:22 by Jussi Jussinpoika »

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Hommawiki
« Reply #1 on: June 27, 2010, 11:16:34 »
Tuo HommaWiki ei oikeastaan ole niin suositeltavaa selattavaa kun on juuri tokenemassa nimipäiviensä vietosta. Esimerkiksi tämä Ihmisrodut-osio on kyllä sen verran surrealistista luettavaa, ettei paremmasta väliä.

Hupaisinta on se, että tuolta Wikiosiosta on linkitetty suoraan sen toisen forumin puolella esitettyihin tavallisiin palstakommentteihin, joita ovat esittäneet sellaiset suuret biologian moniosaajat kuin nimimerkki "Juki", moderaattori HaH ja tusina muita. Sen lisäksi lista sisältää linkityksen myös oheiseen laatublogiin.

Ulkomaistakin propagandaa on listalle laitettu, ja kuten asiaan kuuluu, sama vesittynyt jankutus Haitista jatkuu jatkumistaan. Kai nyt jokainen on tietoinen siitä, minkä sortin pulju VDare on? Samalla sivustolla on perinteisesti puffattu tätä skeidaa. Täällä taas selostetaan aivan vakavalla naamalla, miten Cavalli-Sforza on poliittisen korrektiuden uhri. Race-denialism muuten on meikäläiselle aivan uusi käsite.

Eieieieieiei. Käsivarren mittainen lista rotuteoreettista tekstiä kaiken urpouden tuolta puolen, mukaanlukien linkitys johonkin "hottentottien genetiikkaa" käsittelevään internet-forumin muutaman rivin postitukseen, joka sekin esitetään auktoriteetinomaisena lähteenä. Tässä virallisluonteisessa Wikissä jos missä on hompanaatioseurakunnan kovin ydin, mikä palautuu suoraan niihin Sisun takavuosien fetisseihin.

... vieläkö joku haluaa selittää sitä vakioapologiaa, miten ns. maahanmuuttokritiikki ja sen toisen forumin toiminta nojaavat "taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin argumentteihin"? Tämä pseudotieteellinen roturääpystys näyttää olevan tuon HommaWikin mittavimpia sivuja. Kai se nyt jumaliste on tuon(kin) valossa jo päivänselvää, että kyseisen alakulttuurin perustana on kajahtanut postmoderni umpirasismi.
Best,

J. J.
« Last Edit: June 27, 2010, 11:23:53 by Jussi Jalonen »

Cls

 • Guest
Re: Hommawiki
« Reply #2 on: June 27, 2010, 11:30:09 »
Homman Wikin piti avautua kaikille (tosin rekisteröitymisrajoituksella ilkivallan rajoittamiseksi) kunhan raamit olisi saatu kuntoon, mutta ketään ei lopulta kiinnostanut viedä pohjaa sellaiseen muotoon, että sitä oltaisiin viitsitty avata. Wikiin ei myöskään ole missään sivuston valikoista suoraa linkkiä. Huomautettakoon vielä, että wiki viittaa tekniikkaan, eikä siihen, että se olisi avoin muokattavuudelle. Yritykset esim. pitävät suljettuja wikejä esimerkiksi sisäiseen ohjeistukseen.

En ymmärrä mitä "vahingossa jäänyt auki Googleen" tarkoittaa, mutta hakukoneen indeksointia ei ole missään vaiheessa edes haluttu poistaa.

Voit kyllä vapaasti katsoa historia-napista ketkä ovat sivuja muokanneet. Suurin osa sivuista on muutaman ahkeran ihmisen käsialaa, eivätkä sivut siis ole kokeneet Wikipedian tyylistä vertaisarviointia ja yhteismuokkausta yllämainituista syistä.

Offline Vaaleanpunainen Elefanttimies

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 265
 • I am not an animal! I am a human being!
Re: Hommawiki
« Reply #3 on: June 27, 2010, 11:47:20 »
Homman Wikin piti avautua kaikille (tosin rekisteröitymisrajoituksella ilkivallan rajoittamiseksi) kunhan raamit olisi saatu kuntoon, mutta ketään ei lopulta kiinnostanut viedä pohjaa sellaiseen muotoon, että sitä oltaisiin viitsitty avata. Wikiin ei myöskään ole missään sivuston valikoista suoraa linkkiä.

Siellähän ne samat tappolistat ovat nyt Palautus.org -terroristien käytössä, kun se Kristallipallon lista poistettiin. Kiitos tästäkin.

Offline Vaaleanpunainen Elefanttimies

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 265
 • I am not an animal! I am a human being!
Re: Hommawiki
« Reply #4 on: June 27, 2010, 11:54:10 »
Mitäs muuten Hommassa ajatellaan siitä, että tuon "urpoin mokutus" -listan ja sitä kautta terroristien tappolistan ykkösenä on erään aika hupaisan naisten iskemistä käsittelevän blogin pitäjä?

En nyt loukkaa tässä kyseisen henkilön yksityisyyttä enempää, mutta tiedätte varmasti mistä on kyse. Oliko teidän mielestänne asiallista tehdä yhdestä opiskelijapolitiikassa pyörivästä viattomasta opiskelijasta Suomen mamukriitikkouhkailijoiden ykkösvihollinen? Tai se että hän joutui teidän listanlaatimisenne takia wannabe-terroristien tappolistalle?

Tajuatteko yhtään miksi pidän toimintaanne kyseenalaisena?

Tuo Hommawiki jatkaa samaa mustien listojen laatimisen perinnettä.

Cls

 • Guest
Re: Hommawiki
« Reply #5 on: June 27, 2010, 12:25:31 »
Mitäs muuten Hommassa ajatellaan siitä, että tuon "urpoin mokutus" -listan ja sitä kautta terroristien tappolistan ykkösenä on erään aika hupaisan naisten iskemistä käsittelevän blogin pitäjä?

En nyt loukkaa tässä kyseisen henkilön yksityisyyttä enempää, mutta tiedätte varmasti mistä on kyse. Oliko teidän mielestänne asiallista tehdä yhdestä opiskelijapolitiikassa pyörivästä viattomasta opiskelijasta Suomen mamukriitikkouhkailijoiden ykkösvihollinen? Tai se että hän joutui teidän listanlaatimisenne takia wannabe-terroristien tappolistalle?

Tajuatteko yhtään miksi pidän toimintaanne kyseenalaisena?

Tuo Hommawiki jatkaa samaa mustien listojen laatimisen perinnettä.

Tämä menee jo hiljalleen naurettavaksi. Mitä listaa tarkoitat? (oletan "monikulttuuri"-sivua) Missä lukee tappolista? Ketkä ovat terroristit? Mistä linkki terroristien ja Homman välillä tulee ja eikö mitään lainauksiakaan saa enää listata siinä pelossa, että se muodostuukin "tappolistaksi". Onko kukaan muu sinun lisäksesi tulkinnut tätä tappolistaksi? Miksi tämä on yhtään merkittävämpi lista kuin joku listaus hommalla? Miten tämä eroaa HommaWatchin tavasta listata sitaatteja kriittisiä?

Jos jossain on "urpoin mokutus"-lista, niin siitä on melkoisen iso askel uhkailuihin ja murhiin. Montako murhaa Suomessa on tässä yhteydessä tehty? Entä selkeästi kirjoittelusta johtuvaa pahoinpitelyä tai toteutettua uhkausta?

Jos joku on joutunut uhkailun kohteeksi, niin se on rikosilmoituksen paikka. En pitäisi nykyisessä ilmapiirissä uhkauksia mitenkään vakavasti otettavina, mutta kyllä se ilmoitus kannattaa tehdä. On huomattavasti todennäköisempää, että "monikulttuurisodan" ensimmäinen uhri on maahanmuuttokriittinen, näin ulkomaihin vertaillen.
« Last Edit: June 27, 2010, 12:27:47 by Cls »

Offline Jussi Marttila

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 636
Re: Hommawiki
« Reply #6 on: June 27, 2010, 12:49:44 »
Jos jossain on "urpoin mokutus"-lista, niin siitä on melkoisen iso askel uhkailuihin ja murhiin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Redwatch
Sun bikinipöksyt on seeprannahkaa
Ja eniten inhoat maitorahkaa
Ja sitäkun hiutaleet paakkuuntuu veteen
Ja sitäkun miehelläei ota eteen

Offline Jussi Marttila

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 636
Re: Hommawiki
« Reply #7 on: June 27, 2010, 12:51:50 »
Ja onhan sitä tietty Anti-Antifakin: http://sv.wikipedia.org/wiki/Anti-AFA
Sun bikinipöksyt on seeprannahkaa
Ja eniten inhoat maitorahkaa
Ja sitäkun hiutaleet paakkuuntuu veteen
Ja sitäkun miehelläei ota eteen

Cls

 • Guest
Re: Hommawiki
« Reply #8 on: June 27, 2010, 12:57:58 »
Jos jossain on "urpoin mokutus"-lista, niin siitä on melkoisen iso askel uhkailuihin ja murhiin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Redwatch

Niin? Jotenkin en näe yhtäläisyyttä pelkällä sitaattilistalla tähän:

Quote
It publishes photographs of, and personal information about, alleged far left  and anti-fascist activists. It typically targets activists in political parties, advocacy groups, trade unions and the media. There used to be a British magazine of the same name, with similar subject matter, associated with Combat 18. The website's slogan is "Remember places, traitors' faces, they'll all pay for their crimes", a quote from neo-Nazi musician Ian Stuart Donaldson.

Joten foliohattuilua voisi hieman rajoittaa.

Offline Jussi Marttila

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 636
Re: Hommawiki
« Reply #9 on: June 27, 2010, 13:18:07 »
En koe kauheasti sitä foliohattuiluiksi, että tuollaisten ilmiöiden sivutuotteena yleensä tapahtuu tällaisia keissejä kuin esim. tämän urjalalaisen käynnistämä vihakampanja Thorsia vastaan jolla on selkeästi potentiaalia ihan oikeaankin väkivaltaan. Mitä muuta tuollaisten "urpoimpien mokutusten" listaamisessa on kuin vihan lietsonta?
Sun bikinipöksyt on seeprannahkaa
Ja eniten inhoat maitorahkaa
Ja sitäkun hiutaleet paakkuuntuu veteen
Ja sitäkun miehelläei ota eteen

Cls

 • Guest
Re: Hommawiki
« Reply #10 on: June 27, 2010, 13:33:53 »
En koe kauheasti sitä foliohattuiluiksi, että tuollaisten ilmiöiden sivutuotteena yleensä tapahtuu tällaisia keissejä kuin esim. tämän urjalalaisen käynnistämä vihakampanja Thorsia vastaan jolla on selkeästi potentiaalia ihan oikeaankin väkivaltaan. Mitä muuta tuollaisten "urpoimpien mokutusten" listaamisessa on kuin vihan lietsonta?

Vaikkapa urpoille mokutuksille naureskelu? Huumori, anyone? Pitäisi varmaan sensuroida kaikki teksti, ettei joku voisi lukea sitä väärin.

Niin. Herra Urjalan herra. Hommalta varmaan löydät yksinomaan tuomitsevaa puhetta ko. herrasta. Mitä tällaisiin henkilöihin tulee, niin varmasti osaavat kehittää omat mielenhäiriötoimintansa ilmankin "urpoin mokutus"-listoja. Varavaltuutetunkin tapauksessa ollaan vielä melkoisen kaukana oikeasta uhasta ja tuomion ihan ansionsa mukaan saa/sai.

Jotenkin käsittämättömäksi menisi, jos tällaisetkin listat pitäisi sensuroida. Mitä kohta enää olisikaan sensuroimatta. Jos tekstistä saa jonkun typerän päähänpiston, niin se ei ole kirjoittajan vika, olettaen että kirjoitus ei selkeästi siihen yllytä. Natsikorttia käyttääkseni: pitäisikö Hitleristä ja natseista puhuminen kouluissa kieltää, koska joku voi saada siitä virikkeen?

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Hommawiki
« Reply #11 on: June 27, 2010, 13:53:43 »
En koe kauheasti sitä foliohattuiluiksi, että tuollaisten ilmiöiden sivutuotteena yleensä tapahtuu tällaisia keissejä kuin esim. tämän urjalalaisen käynnistämä vihakampanja Thorsia vastaan jolla on selkeästi potentiaalia ihan oikeaankin väkivaltaan. Mitä muuta tuollaisten "urpoimpien mokutusten" listaamisessa on kuin vihan lietsonta?

Vastaavanlaisia mustia listoja, vihakampanjoita ja jopa henkeä uhkaavia sivustoja laativat aivan yhtä lailla kaikkien poliittisten suuntausten edustajat. Miksi vain maahanmuuttokriittiset halutaan leimata kaikki äärimuodon mukaan?

Vai voidaanko kaikki Vihreät ja Vasemmistoliittolaiset käsittää al-qaedan ja islamistien jäseninä esim. Hollannissa tehdyn yhteistyön mukaisesti? Onko se objektiivinen syytös?

Kiistatta on kuitenkin totta, että islamistit, integroitumattomat yms. naistenalistajat voittavat joka kerta kun keskustelu maahanmuuton ongelmista menee keskusteluksi rasismista, fasismista ja siitä kuka puhuu väärin.
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Hommawiki
« Reply #12 on: June 27, 2010, 18:24:31 »
Vaikkapa urpoille mokutuksille naureskelu? Huumori, anyone? Pitäisi varmaan sensuroida kaikki teksti, ettei joku voisi lukea sitä väärin.

Huumoria? Niin, otetaanpa tosiaan esimerkiksi se kalevalaisen nimimerkin takana piileskelevä työryhmä, joka on pääsääntöisesti suoltanut niitä "urpoja mokutuksia" verkkoon vuositolkulla. Kenties hänen tarkoituksensa on tosiaan ollut huumori.

Siitä, miten hän reagoi kun hänen omaa viiteryhmäänsä ironisoidaan samanlaisella huumorilla, voit halutessasi ottaa selvää syöttämällä verkkoon sanat: "Onnea ja menestystä jatkossa, poju. Provosoimaton hyökkäyksesi on rekisteröity ja tulet törmäämään siihen aika varmasti joskus tulevaisuudessa."

(Asiasta toiseen, olen muuten pääkaupunkiseudulla lähiaikoina, mikäli tuon kyseisen kommentin viskannut nimimerkki haluaisi tavata.)

Vastaavanlaisia mustia listoja, vihakampanjoita ja jopa henkeä uhkaavia sivustoja laativat aivan yhtä lailla kaikkien poliittisten suuntausten edustajat.

Nyt just ei kyllä tule mieleen muita aktuaaleja esimerkkejä. Takavuosilta muistan kylläkin niiden kärttyisten EU-jäsenyyttä vastustaneiden maanviljelijäin vaatineen muidenkin päitä vadille kuin vain Delorsin. Silloinkin taisi kiertää jokin "maanpetturien" lista julkisuudessa sellaisena monistettuna paperina, internet ei vielä toistaiseksi ollut muovautunut poliittisen propagandan temmellyskentäksi.

Viljelijäin laatimaa maanpetturilistaa koskeva muistikuva muuten synnyttikin nostalgisen assosiaation. Tosiaan, siitähän tuli joulukuussa kuluneeksi pyöreät kymmenen vuotta, kun EU-kriittiset talonpojat rynnivät raivostuneina sen poliisien miehittämän turva-aidan yli ja tuikkasivat heinäpaalit tuleen Itä-Pasilassa. Se onkin muuten viimeisin kerta, kun Helsingin kaupunginosissa ovat raivostuneet väkijoukot polttaneet yleensä mitään. Filologi ei ilmeisesti tuolloin vielä asunut pääkaupunkiseudulla, muuten hän varmaankin olisi tuntenut syvää pelkoa heinäpaaleja polttelevia ihmissaastoja kohtaan.

Kiistatta on kuitenkin totta, että islamistit, integroitumattomat yms. naistenalistajat voittavat joka kerta kun keskustelu maahanmuuton ongelmista menee keskusteluksi rasismista, fasismista ja siitä kuka puhuu väärin.

Integroitumattomat eivät osallistu keskusteluun, koska he eivät edes osaa kieltä. Missä ne islamistit muuten luuraavat? Paitsi tietysti jossain muualla kuin täällä.Best,

J. J.

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Hommawiki
« Reply #13 on: June 27, 2010, 19:30:50 »
Vastaavanlaisia mustia listoja, vihakampanjoita ja jopa henkeä uhkaavia sivustoja laativat aivan yhtä lailla kaikkien poliittisten suuntausten edustajat.
Nyt just ei kyllä tule mieleen muita aktuaaleja esimerkkejä

Esimerkiksi "Piirrä Muhammed päivään" osallistuneesta henkilöstä tehty youtube video, jossa häntä väitettiin pedofiiliksi nyt tulee ensimmäisenä mieleen viime kuukausilta.

Kiistatta on kuitenkin totta, että islamistit, integroitumattomat yms. naistenalistajat voittavat joka kerta kun keskustelu maahanmuuton ongelmista menee keskusteluksi rasismista, fasismista ja siitä kuka puhuu väärin.
Integroitumattomat eivät osallistu keskusteluun, koska he eivät edes osaa kieltä. Missä ne islamistit muuten luuraavat? Paitsi tietysti jossain muualla kuin täällä.

Esim. täällä
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Hommawiki
« Reply #14 on: June 27, 2010, 20:19:29 »
Esimerkiksi "Piirrä Muhammed päivään" osallistuneesta henkilöstä tehty youtube video, jossa häntä väitettiin pedofiiliksi nyt tulee ensimmäisenä mieleen viime kuukausilta.

Tekisi mieli kysäistä, millaisen kuvan hän itse oli Muhammedista raapustanut. Asetelma kuulostaa nimittäin lähinnä vastapallona heitetyltä vinoilulta, varsinkin kun siinä taas esiintyy tuo säännöllisesti näissä asioissa esille vedettävä kieroutuma.

Kaipa tuon nyt vihakampanjaksi voi laskea, mutta ei se nyt aivan tappolistan kriteerejä täytä.

Esim. täällä.

No, mieshän on nyt menossa oikeuteen ja valtakunnassa on kaikki hyvin. Eikä hän näemmä ollut Suomen vakinaisia asukkaita. Se tosin ihmetyttää, miten 23-vuotias sälli on opettanut koraania peräti "vuosien ajan".Best,

J. J.