Author Topic: Jussi Halla-ahon kirjoitukset  (Read 441050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hagbard

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 296
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #450 on: November 28, 2010, 08:56:25 »
1. Halla-aho on selkeästi sortunut rotuiluihin.

Tämä on totta. Halla-aho on kirjotellut roduista ja niiden välisistä eroista sekä rodun ja kansallisuuden suhteista. Onko"rotutohtori" siksi perusteltavissa oleva haukkumanimi?

Mutta "rotuilu" ei ole sama asia kuin rasismi. Rotujen olemassaolon ja niiden välisten erojen tunnustaminen ei vielä tarkoita sitä, että pyrkisi eriarvoistamaan, sortamaan, syrjimään. Näistähän ei Halla-ahon kirjoituksissa ole häivääkään.

2. Maahanmuuttokriitikoille ei tosiaankaan ole ihonväri mitenkään ratkaisevassa asemassa, vaan juurikin uskonto. Tarkemmin islam.

Teoriassa vastustamme kaikenlaista haitallista maahanmuuttoa. Käytännössä suurin osa haitallisesta maahanmuutosta koostuu muslimeista.

Offline Hagbard

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 296
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #451 on: November 28, 2010, 09:01:14 »
Pikemminkin niin, että maahanmuuttokriitikoille sekä islam että ihonväri kelpaavat tekosyyksi mollata vierasmaalaisia.

Miksi ihmeessäkuvittelet, että maahanmuuttokriitikoile olisi mitenkään olennaista"vierasmaalaisten mollaaminen"?

Oletko todellakin niin tietämätön asiasta, jota ahkerasti kommentoit, ettet todellakaan tiedä, mistä mahanmuuttokritiikissä on kysymys? Vai teeskenteletkö vain ihan  trollataksesi?

Offline M.K.Korpela

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 129
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #452 on: November 28, 2010, 09:30:04 »
Tikka on yksi harvoista suomalaisista journalisteista, jolla on munaa pitää halla-aholaisia pilkkanaan ja sanoa heistä totuus. Isänmaan kuolemanhätä nostaa esiin sankareita yllättävillä tahoilla.

Quote from: Juha-Pekka Tikka
Perussuomalaiset ja heidän käenpoikansa maahanmuuttokriittiset ovat organisoineet tuekseen myös nettiölinän. Siihenhän riittää muutama kymmenen joutilasta miestä ja laajakaista. "Maahanmuuttokriittisen liikkeen vahvuus on kyvyssä verkkomasinointiin", kirjoittaa Jussi Halla-aho sivuillaan. Toiselta kannalta se tarkoittaa, että keskustelupalstoja täyttää jatkuva mekastus, huono käytös sekä solvaukset poliitikkoja ja kaikkia perussuomalaisille vähänkin huomauttavia kohtaan. Ne ovat monien nettitoimitusten hämmästelemää arkea. Seurataanpa, mitä henkilöön käyviä tuotoksia tämänkin blogin alle ilmestyy.

Tikka ei ole mitenkään journalismin Churhill. Tämä kommentti ei mennyt Tikalle läpi:

Tikka on joskus arvostellut muslimien maahanmuuttoa ja tämän takia varmaan joku uskoo Tikan edustavan jonkinlaista poliittista epäkorrektiutta, mutta silti on sanottava että Juha-Pekka Tikka on kovanaama vain voiman oikealla puolella, mikään alakynnestä iskevä journalismin Churchill Tikka ei ole. Vihreän Liiton kunniaksi on sanottava, että puolue (yritti) jossain vaiheessa Eero Paloheimon aikoihin pitää väestönkasvun hillitsemistä tapetilla. Tikka julkaisi artikkelin, jossa piffasi ekonomistia joka kannatti väestön kasvattamista 40 miljardiin. Clintonin oikeudenkäynnin aikana Tikka heijasi Kenneth Starria kybällä. Joskus 5-10 vuotta sitten Tikka kirjoitti jonkin kolumninsa mausteeksi, että "kummastakahan maasta toiseen katsellaan elokuvia", ihan kuin olisi jotenkin outoa että 300 miljoonan asukkaan USA:ssa ei tunneta Suomi-filmejä ja että 5 miljoonan asukkaan Suomessa jenkkifilmit tunnetaan.


On täysin naurettava ajatus, että Halla-Aho jotenkin edustaisi "valtaa", ja Tikka on valinnut taas hyvin turvallisen puolen.

Mika.H

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #453 on: November 28, 2010, 10:11:28 »

Kas vain, Mika kirjoittaa filologin sukunimen isolla alkukirjaimella mutta minun sukunimeni pienellä. Pitäisikö siitä tulkita jotain?


Lueppas uudestaan. Annan vinkin, että toinen oli monikossakin...

Edelleen toteaisin, että Halla-ahon kirjoitukset voi itsekin lukea, ei siihen mitään välikättä tarvita.

Ja eiköhän se nyt ole jo todettu, että ainakin Sinulla on jo hyvin värittynyt mielipide kaimasi jutuista, joten "tutkimus" olisi ns nollatutkimus. Lopputuloksen kirjoittaisit kuitenkin ensimmäiseksi.


Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #454 on: November 28, 2010, 10:17:46 »
Mika. H.

Ei kai kehityshistoriassa välttämättä ole mitään sen kaltaista lopputulosta, että näin hänestä tuli idiootti ja inhottava ihminen?

Sellainen olisi mielipide...
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #455 on: November 28, 2010, 12:39:00 »
No, nyt kun Doorsin lopputekstit pyörivät voi vähän vastaillakin. En nyt mitenkään erityisesti tai ollenkaan tarkoittanut tätä forumia vaan puhuin tilanteesta noin yleisesti.

Niin oikeastaan minäkin. Noista sitaateistani vain ensimmäinen oli julkisesti internetissä lähetettyä tekstiä, eikä suinkaan tältä forumilta.

Lueppas uudestaan. Annan vinkin, että toinen oli monikossakin...

Eräs porilainen perussuomalaisvaikuttaja on varmasti sinulle nyt hyvin vihainen.

Edelleen toteaisin, että Halla-ahon kirjoitukset voi itsekin lukea, ei siihen mitään välikättä tarvita.

Olen aivan samaa mieltä. Oletko lukenut niitä, ja oletko lukenut niiden ohella mitään muuta aiheeseen liittyvää?

Ja eiköhän se nyt ole jo todettu, että ainakin Sinulla on jo hyvin värittynyt mielipide kaimasi jutuista, joten "tutkimus" olisi ns nollatutkimus. Lopputuloksen kirjoittaisit kuitenkin ensimmäiseksi.

Ulkoinen lähdekritiikki on totta kai aina paikallaan myös ja ennen kaikkea omia kirjoituksiani tarkasteltaessa. Toisaalta se, että olen näkemykseni tuonut avoimesti julki ainakin tekee mahdolliseksi sen kritiikin harjoittamisen kommenttieni suhteen. Siinä kuvitteellisessa tilanteessa, että tosiaan kirjoittaisin katsauksen tuon kyseisen yksilön ajatusmaailman kehittymisestä, lopputulos voisi myös täyttää puolueettomuuden vaatimukset ainakin kohtalaisesti - täydellinen puolueettomuushan nyt on muutenkin sula mahdottomuus. Lukijat voisivat peräti todeta "on pakko myöntää, että nimenomaan tältä kirjoittajalta kyseessä on yllättävän neutraali ja asiassa pysyvä tutkimus".

Edelläoleva oli muuten tarkoitettu osin huumoriksi. Mutta mitä noihin mielipiteisiin tulee, niin itse asiassa luin miehen tekstit aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin - puhtaalta pohjalta, lähinnä hämmästellen, että mistäköhän tämä kaikki mellastus oikein on lähtöisin ja ottaakseni selvää mistä on kysymys. Muutaman kirjoituksen olin tosin lukenut jo vuonna 2006, kun niitä kerran minulle peräti tyrkytettiin; lue tuosta, jos kiinnostaa mikä ensivaikutelmani silloin neljä vuotta sitten oli, ja miten havaitsin hänen kirjoituksissaan ensilukemisen perusteella totalitarismin piirteitä. Tämä siitäkin huolimatta, että pilapiirroskriisiä seuranneet mellakat ja poliittisen eliitin lammasmaisuus kyllä raivostuttivat minuakin.

Sen jälkeen olin unohtanut koko miehen. Läpikäydessäni nuo ja uudemmat tekstit vuonna 2010 minulle ei tuottanut suuria vaikeuksia havaita, mistä ne käyttövoimansa ammensivat, ja lähinnä hämmästelin sitä, miksi ihmeessä suomalaiset tiedotusvälineet olivat juuttuneet vain muutamiin lauseenparsiin - olivatpa ne sitten miten kuvaavia tahansa - mitenkään yrittämättä tarkastella Scriptan suurta kokonaisuutta sen laajemmissa asiayhteyksissä.

Mutta tosiasiahan on, että jokainen lukee tekstiä yksilönä, ja jokainen tekee tekstin pohjalta omat johtopäätöksensä. Se olisi tietysti kiinnostavaa tietää, millä perusteella allekirjoittaneen mielipide on jotenkin erityisesti "värittynyt", siinä missä - ilmeisesti - muutamien muiden ei ole. Hompanistanissakin monet postittajat ovat huomauttaneet Scriptan sisältämistä asiavirheistä ja kyseenalaisista tulkinnoista, tosin sikäläisen selkääntaputtelun hengessä yleensä siihen tyyliin, että kyllä se nyt kuitenkin on vaan hyvä jätkä ja ilman tätä miestä mitään keskustelua ei edes olisi. Mikä tietysti on melkomoisen yliampuva toteamus.

Asiaan liittyen, muistelisin muuten nyt, ettei tuolloin vuonna 2006 sitä siluettikuvaa ollut siellä blogin ylälaidassa, eikä se "Kirjoituksia uppoavasta lännestä" ollut vielä blogin alaotsikkona. Itse asiassa sen nimi ei tainnut edes olla "Scripta", eikä se ollut oikein minkään sortin blogi - tai no, eihän se teknisesti ottaen ole sitä vieläkään. Voin tosin olla väärässäkin, koska ei minulla mitään valokuvamuistia ole. Mieleeni on vain jotenkin jäänyt vaikutelma aivan tuiki tavallisesta kotisivusta, missä komeili sivupalkissa miehen naamakuva. Muistan silloin myös tarkistaneeni, että kuka tämä tyyppi nyt sitten oikein on ja ajatelleeni, että ahaa, taas eräs näistä akateemisen maailman erakoituneista ja yrmeistä yksilöistä, jotka nyt haluavat marista jollekin asialle, ja kun ei muualla pysty niin sitten vaikka verkossa.

... ai niin, ja tuo silloisessa vuoden 2006 uutisryhmäviestissäni oleva sitaatti "This isn't the first time that I've encountered this sort of reasoning among linguists. Is this a coincidence?" tarkoittaa juuri sitä, mitä luulettekin sen tarkoittavan.Best,

J. J.
« Last Edit: November 28, 2010, 12:43:15 by Jussi Jalonen »

Mika.H

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #456 on: November 28, 2010, 15:07:34 »
Mutta mitä noihin mielipiteisiin tulee, niin itse asiassa luin miehen tekstit aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin - puhtaalta pohjalta, lähinnä hämmästellen, että mistäköhän tämä kaikki mellastus oikein on lähtöisin ja ottaakseni selvää mistä on kysymys.

Minäkin aloitin puhtaalta pöydältä. Minustakaan Jussin, siis tuon toisen, kirjoitukset eivät kaikki ole hyviä ja niissäkin on virheitä, mutta yritänkin keskittyä kokonaisuuteen, enkä pelkästään ns pilkunnussimiseen. Niitä kirjoituksia on kuitenkin rapiat 200, joten olisihan melkoinen ihme jos kaikki olisivat "tutkielmatasoisia" ja virheettömiä kertomuksia. Pelkkä blogihan tuo on, eikä mikään "raamattu"

Aluksi muuten luin noita sen takia, että niitä oli, vähemmän oikeudenmukaiset, tutkijat ja toimittajat kommentoineet läpyisköissään siellä sun täällä. Melkoista vääristelyä oli uutisointi. Sääli, että tässä nykymaailmassa ei monikaan jaksa alkuperäisiä juttuja itse lukea, mutta mielipide on ukosta kuitenkin kaikilla vahva. Ehdotankin sinulle, että teeppäs tutkimus siitä miten media vääristelee toisten kirjoituksia. Siitä tutkimuksesta minäkin olisin kiinnostunut!Annushka

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #457 on: November 28, 2010, 16:19:58 »
Sääli, että tässä nykymaailmassa ei monikaan jaksa alkuperäisiä juttuja itse lukea, mutta mielipide on ukosta kuitenkin kaikilla vahva.

Tässä on vähän sellaista internetissä politiikkaa tekemisen meininkiä. No ensinnäkin pitänee varmaan huomauttaa, että voi olla montaa mieltä siitä onko netissä länkyttäminen miten pitkälle "osallistumista" tai "tekemistä". Aikaisempina vuosikymmeninä politiikkaan osallistuttiin sillä tavalla, että mentiin mukaan siihen porukkaan jonka juttuja jaksoi kuunnella (joskin vaihtoehtoisesti naisen/miehen perässä, poliittiset järjestöt ovat normaaliin tapaan kutukerhoja siinä missä mikä tahansa sosiaaliseen kanssakäymiseen todellisessa maailmassa perustuva harrastekerho). Sitä politiikkaa sitten mietittiin ja muotoiltiin pitkälti yhdessä, mikä tuotti ihmisille sellaisen lähtökohtaisen disposition käsitellä ja ottaa huomioon toisenlaisia mielipiteitä.

Netissä länkyttäminen on toisenlaista tekemistä. Sen lisäksi että puhdas tekstipohjaisuus terävöittää ilmaisua, tekee siitä hyvin kulmikasta etten sanoisi, blogia rustatessaan ei tarvitse ottaa toisten näkemyksiä huomioon lainkaan. Sitä omaa visiotaan voi tuutata julkisuuteen juuri niin ehdottomana kuin sen alunperin ajatteleekin. Jotkut Uuden Suomen tarjoamat poliitikkojen blogipalvelut ovat tästä uudenlaisesta politiikan tekemisen kulttuurista ehkä karmaisevin mahdollinen esimerkki. Siinä missä ehkä kymmenen vuotta sitten poliitikko kirjoitteli blogiinsa (oletetaan että jollakulla oli blogi), että kävinpä tässä kaupassa ja tulin miettineeksi maidon hintaa samalla naapurikin näkyy tehneen lumitöitä huomenna olisi kokous, niin tietysti blogistanissa ammattitaidolla suunnistava nettikirjoittaja kirjoittaa ansaitsemansa huomion saadakseen, notta Suomessa on kyllä tyhmää käydä edes kaupassa kun kaksi isoa ketjua hallitsevat markkinoita ilman hintakilpailua (valtio on fasistinen) ja minähän en valiota tue yhdelläkään eurolla (ahneiden kepulaisten tukiaisilla elävien maalaisjunttien propagandayritys) ja naapurissakin asuu joku epäilyttävän näköinen maahanmuuttaja joka ei osaa tehdä edes lumitöitä oikein huomenna pitää taas mennä vastustamaan kommunistien salajuonia miksi media ei kerro mitä oikeasti tapahtuu kysympä vaan.

Jossain määrin suoran demokratian kaipailun taustalla on sellaista tunnelmaa, että ei osata tehdä ja/tai ymmärretä todellisessa maailmassa tapahtuvaa politiikkaa ollenkaan niillä säännöillä, että mikä tahansa päätös on tosiaan keskustelun tulos, ja siinä prosessissa pitää oppia erittelemään myös mikä omissa näkemyksissä on oleellista ja mikä ei.

Halla-aho istuu tähän nettikulttuuriin kuin nenä päähän. H-a on sen verran eeppinen trolli, että hän tosiaan jatkaa myös oikeassa elämässä netissä valitsemallaan tiellä. Samalla hän tulee opettaneeksi seuraajilleen tällaisen mielestäni omituisen kuvan politiikasta. Ei siis ihmekään, että aika usein joutuu olemaan niin sanotusti haavi auki, kun Halliksen blogia lukenut mamukriitikko esittelee käsityksiään siitä, miten maailma makaa.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #458 on: November 28, 2010, 16:42:09 »


On täysin naurettava ajatus, että Halla-Aho jotenkin edustaisi "valtaa", ja Tikka on valinnut taas hyvin turvallisen puolen.


Onko joku sanonut Halla-ahon edustavan "valtaa"? Halla-aho edustaa yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia, ja Tikka on valinnut perinteisen konservatiivisuuden ja yhteiskuntarauhan ja hyvien tapojen puolustamisen, siinä missä koko mediakenttä nöyristelee Halla-ahoa. Tikan kanta on tässä hyvin vastuullinen ja järkevä. Kuka tahansa tolkun ihminen valitsee mieluummin vakauden kuin kaaoksen ja terrorin.

On tuiki mahdollista, että Tikka suhtautuu epäileväisesti muslimien maahanmuuttoon, mutta on todennut, että halla-aholaisuus on akuutisti suurempi riski maan sisäiselle turvallisuudelle, joten hoidetaan tämä halla-aholaisuus alta pois ensin ja puhutaan sitten siitä maahanmuuttopolitiikasta - tässä tilanteessa on tärkeämpää olla halla-aholaisia vastaan kuin urputtaa maahanmuutosta, koska jälkimmäinen vaihtoehto ymmärrettäisiin tueksi halla-aholaisuudelle. Normaaleilla ihmisillä on usein tällaisia sisäisesti ristiriitaisia intressejä päänsä sisällä, ja he voivat tilanteesta riippuen pitää yhtä intressiä toista sillä hetkellä tärkeämpänä.

Tässä maassa on tällä hetkellä selvästi turvallisempaa olla halla-aholainen kuin halla-aholaisten vastustaja, sillä mikä tahansa Halla-ahoa arvosteleva teksti tuo välittömästi häiriköt ja uhkailijat kritisoijan kimppuun, kun taas nuoleskelevuudessaan surrealismia hipovat, lähes uskonnollisluonteiset tekstit otetaan vakavasti. Valtamedian tyypillinen ote on Halla-ahoa ja halla-aholaisia ymmärtävä, ja Halla-ahoa ja halla-aholaista alakulttuuria uskaltautuu arvostelemaan vain Tikka, jolla on uskottavat maahanmuuttokriittiset ja oikeistolaiset kredentiaalit. Kyse tuntuu olevan ns. Nixon Kiinassa -ilmiöstä.
« Last Edit: November 28, 2010, 17:33:15 by Köyry Väyränen »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline M.K.Korpela

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 129
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #459 on: November 28, 2010, 17:19:40 »
On tuiki mahdollista, että Tikka suhtautuu epäileväisesti muslimien maahanmuuttoon, mutta on todennut, että halla-aholaisuus on akuutisti suurempi riski maan sisäiselle turvallisuudelle, joten hoidetaan tämä halla-aholaisuus alta pois ensin ja puhutaan sitten siitä maahanmuuttopolitiikasta - tässä tilanteessa on tärkeämpää olla halla-aholaisia vastaan kuin urputtaa maahanmuutosta, koska jälkimmäinen vaihtoehto ymmärrettäisiin tueksi halla-aholaisuudelle. Normaaleilla ihmisillä on usein tällaisia sisäisesti ristiriitaisia intressejä päänsä sisällä, ja he voivat tilanteesta riippuen pitää yhtä intressiä toista sillä hetkellä tärkeämpänä.

Sinulla on aika erikoinen käsitys tälla alalla vallitsevista voimasuhteista.

Offline turka-21

 • Newbie
 • *
 • Posts: 15
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #460 on: November 28, 2010, 17:53:49 »
Quote
Halla-aho edustaa yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia, ja Tikka on valinnut perinteisen konservatiivisuuden ja yhteiskuntarauhan ja hyvien tapojen puolustamisen, siinä missä koko mediakenttä nöyristelee Halla-ahoa. Tikan kanta on tässä hyvin vastuullinen ja järkevä. Kuka tahansa tolkun ihminen valitsee mieluummin vakauden kuin kaaoksen ja terrorin.

Aloitetaan vaikka tästä: "Halla-aho edustaa yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia".

Halla-aho edustaa mitä edustaa, mutta että yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia? Ööh, jaa ja hupsista. Ja lopetellaan samoin tein: miten joku aikuinen ihminen ihan oikesti uskoo, että yksittäinen ihminen voisi edustaa uskottavaa yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia.

Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #461 on: November 28, 2010, 18:25:28 »
Turkka 22.

Quote
Aloitetaan vaikka tästä: "Halla-aho edustaa yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia".

Halla-aho edustaa mitä edustaa, mutta että yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia? Ööh, jaa ja hupsista. Ja lopetellaan samoin tein: miten joku aikuinen ihminen ihan oikesti uskoo, että yksittäinen ihminen voisi edustaa uskottavaa yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia.

Riippuu nyt, mitä tarkoitetaan uskottavalla. Tuskin Halla-aho ihan yksin pystyy tuhoamaan yhteiskuntaa, mutta voi silti edustaa radikalismia, joka on jollain lailla tuhoavaa.

Jätän kuitenkin Köyrylle tehtäväksi sen selittämisen miten se tuhoaa yhteiskuntaa ja miksi Halla-aho edustaa (=hänen mielipiteensä on ääriradikaaleja) ääriradikalismia.
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Offline Vaaleanpunainen Elefanttimies

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 265
 • I am not an animal! I am a human being!
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #462 on: November 28, 2010, 18:26:13 »
Halla-aho edustaa mitä edustaa, mutta että yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia? Ööh, jaa ja hupsista. Ja lopetellaan samoin tein: miten joku aikuinen ihminen ihan oikesti uskoo, että yksittäinen ihminen voisi edustaa uskottavaa yhteiskunnalle tuhoisaa ääriradikalismia.

Halla-aho edustaa sellaista ihmeellistä valkoisen heteromiehen identiteettipolitiikkaa, jossa mikä tahansa valkoisesta heteromiehestä poikkeava olento tai ilmiö on hirvittävä uhka valkoisen heteromiehen identiteetille. Tämä on luonnollisesti äärimmäistä pelon politiikkaa, eräänlaista paranoidien pelkurien politiikkaa. Tämä mies kannattajineen jakelee netissä rankkoja solvauksia eri tahoille ja heittäytyy aina itkupilliksi kun joku sanoo takaisin. On olevinaan sananvapausmarttyyri ja yrittää jatkuvasti rajoittaa muiden sananvapautta kaikenlaisten huuhaa-tutkintapyyntöjen avulla.

Uhkaavaa tämä on lähinnä siksi, että Halla-aho ja monet hänen kannattajansa ovat aseharrastajia, ja mielenterveysongelmia omaavien suomalaisten aseharrastajien vaarallisuus on jo nähty. Toinen peruspointti on Halla-aholainen nettiuhkailu, joka heikentää yhteiskunnan ilmapiiriä siinäkin tapauksessa, että yksikään näistä nettiuhkauksista ei koskaan toteudu.

Ymmärrättekö jo vähitellen miksi eräät pitävät Halla-ahoa ja hänen kannattajiaan äärimmäisen vastenmielisenä ilmiönä?

Mika.H

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #463 on: November 28, 2010, 18:29:27 »
Ymmärrättekö jo vähitellen miksi eräät pitävät Halla-ahoa ja hänen kannattajiaan äärimmäisen vastenmielisenä ilmiönä?

Auttaisiko valkotakkinen tohtorihenkilö?

Siis ihan oikeasti. Olisiko aika miettiä mikä siellä päässä oikein mättää?

Offline M.K.Korpela

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 129
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #464 on: November 28, 2010, 19:15:31 »
Auttaisiko valkotakkinen tohtorihenkilö?

Siis ihan oikeasti. Olisiko aika miettiä mikä siellä päässä oikein mättää?

Maahanmuuttajat, ja varsinkin Arabian niemimaalta levinneen kulttuurin edustajat tosiaankin osaavat olla riesa. On selvää, että kun vuosikymmeniä on luultu, että ne ovat "hyviä" ei-eurooppalaisia niin tietenkin on selvää että ensi alkuun meno on hieman rujoa. Mutta perusasetelmaa meiningin rujous ei suinkaan poista - tietyt maahanmuuttajaryhmät eivät edes yritä kotoutua ja vastoin kulttuurineutraalia monikulttuurin dogmaa kriminaali käytös on kultturipohjainen.

Jussi Halla-Aho tuskin edes itse uskoo edustavansa jotain viimeistä totuutta. Mutta tämä yllä kuvaamani perusasetelman tapahtuva ja lähestyvä muutos, jossa joidenkin siirtolaisainesten joudutaan todeta olevan kulttuurillisesti sekä kyvyttömiä että haluttomia sopeutumaan maahan - ottaako se noin lujille ? Ei ole olemassa mitään valmista konseptia sille, miten tilanteen muutokseen tulisi suhtautua. Hyvin suurella todennäköisyydellä uusi konsepti sisältää seuraavia aineksia: ei-toivottavan aineksen rajoittamista, maassa maan tavalla fiskaalisen pakon edessä, sopeutumattomien karkotuksia ja muita vastaavia toimia. Ennen kuin pakkoassimilaatio saadaan voimaan fiskaalisilla pakotteilla ja karkotusuhalla terästettynä on aivan luonnollista että meininki on vähän hiomatonta.
« Last Edit: November 28, 2010, 19:17:03 by M.K.Korpela »