Author Topic: Jussi Halla-ahon kirjoitukset  (Read 467702 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Virkamies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1647
 • En sitten laupeutunut
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #75 on: May 12, 2010, 17:27:43 »
Voit toki. Sitten kun sinä ja ystäväsi hommassa alkavat kohdella muita ihmisiä, mukaanlukien maahanmuuttajat ja vihervasurit, samoin.

Sinä, virkamies, olet puolesi ja viitekehyksesi valinnut, ja se on tuo homma ja sen valtavirta Halla-ahoineen, Einoineen, Mikko Ellilöineen ja muine hörhöineen. Älä siis valita, itse olet seurasi valinnut.

Maahanmuuttopoliitiikkakriittisyytä on olemassa, ja on aina ollut, muuallakin ja niitä, ihan vakavasti otettavia ja asiallisia, Suomen maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivia henkilöitä on miltei joka puolueessa. Nämä vain eivät oikein hommalaisille kelpaa kun kritiikki ei kohdistu maahanmuuttajiin vaan juurikin siihen politiikkaan.

Tämä saa aina kyllä hymyn kasvoille. Juuri tätä suhtautumistapaa tarkoitan. Eikö tuollainen olekin lapsellista?

Voisiko maahanmuuttajakriitikoilta pyytää inhimillistä kohtelua muille ihmisille? Esimerkiksi tällä tavoin:
- myönnetään että täällä on jo maahanmuuttajia, joiden kotiutumiskysymykset on ratkaistava kenenkään lakisääteisiä oikeuksia loukkaamatta

Totta kai on. Kuka on väittänyt, että ei olisi?

Quote
- myönnetään että humanitaarinen maahanmuutto ei ole suurin eikä merkittävin maahanmuuton muoto

Riippuu kaiketi määritelmästä. Jos lasket vain kategorian "muut", niin silloin varmaan kyllä. Myönnetään.

Quote
- myönnetään että maahanmuutto ei ole tällä hetkellä hallitsematonta, vaan hallinnoitua

Totta kai se on hallittua. Hallinnon laadustahan tässä keskustellaan. Myönnetään kuitenkin.

Quote
- myönnetään että vihervasemmistolaisiksi voidaan kutsua asiallisessa keskustelussa vain tunnustautuneita vihreiden, vasemmistoliiton tai pienten vasemmistopuolueiden kannattajia

No jos haluat. Minulle tuo nyt on aivan sama. Myönnetään siis. (Onko muuten asiallisessa keskustelussa Hommalaisen määritelmä yhdistykseen kuuluminen?)

Quote
- myönnetään että sellaisten henkilöiden vainoaminen ja uhkaileminen, joilla ei ole ollut vaikutusvaltaa eikä kiinnostusta koko maahanmuuttopolitiikkaan, on asiatonta

Totta kai. Minusta henkilökohtaisesti kenen tahansa vainoaminen tai uhkaileminen on asiatonta ja kenties laitonta, jos tuomiolaitos niin katsoo. Myönnetään.

Quote
- myönnetään että maahanmuuttokriittisessä skenessä on harjoitettu systemaattisia laittomuuksia ja mauttomuuksia ja että ne on saatava loppumaan, ennen kuin mistään dialogista voi olla puhe

En ole moisista kuullut, mutta jos joku ihminen on harjoittanut systemaattisesti tahi systemaatittomasti kyseisiä asioita, niin olisi melko omituista odottaa vastapuolelta dialogia.

Quote
- pyydetään sekä yleisesti että henkilökohtaisesti julkisesti anteeksi niiltä ihmisiltä, joita nettikirjoittelussa on loukattu julkisesti tai joita on yksityisesti vainottu

Pyydän täten anteeksi kaikilta, joita olen tietämättäni loukannut.
 
Quote
- myönnetään että jos Jussi Halla-ahon nimittelemistä rotutohtoriksi pidetään mauttomana, Jussi Halla-ahon harrastamaa ihmisten nimittelemistä Dirlewangereiksi ja muiksi natseiksi on yhtä lailla pidettävä mauttomana, ja että kaikkiin keskustelijoihin tulisi soveltaa samoja yleisiä reiluussääntöjä eikä maahanmuuttokriitikoilla ole mitään erioikeuksia

Kaikki on mautonta. Myönnetään.

Quote
- hyväksytään yleiset oikeusvaltioperiaatteet

Tietenkin.

Quote
No eipä tietenkään. Sitä päivää ei tule. En pidätä hengitystäni.

Mikä jäi nyt uupumaan listasta? Hauska leikki sinänsä. Voimmeko siirtyä nyt keskustelemaan jostain muusta ja jättää nämä sinänsä hupaisat katharsis-leikit sikseen?
Irrelevanttia, koska mantsurian kalahuuhkaja.

Kuuma peruna

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #76 on: May 12, 2010, 18:53:48 »
N'quokobwana matabelen (vai mikä hän lempinimeltään on) viesti ihmisten kohtelusta oli ehdottoman hieno.

Asetun mukaan toivomaan samaa asiaa maahanmuuttokriittisiltä. Nimimerkki Simo Hovaria en laske maahanmuuttokriittisyyden kovimpaan ytimeen, ja hänkin laski tuon lähinnä leikiksi.

Toivon että kovin ydin, esimerkiksi Mestari ja The Päällikkö viestittävät Hesarin, Iltalehden ja Suomi24:n palstoilla selvästi että heidän edustamansa tahot eivät hyväksy useiden tahojen noilla foorumeilla esittämiä lausuntoja maahanmuuttokritiikiksi millään muotoa.

Mielestäni tämä on varsin kohtuullinen kädenojennus ja vastaantulo.
« Last Edit: May 12, 2010, 21:44:04 by Kuuma peruna »

Offline Aapo

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 264
 • Vihollisen juoksupoika ja soluttautuja
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #77 on: May 12, 2010, 18:55:15 »
- myönnetään että maahanmuuttokriittisessä skenessä on harjoitettu systemaattisia laittomuuksia ja mauttomuuksia ja että ne on saatava loppumaan, ennen kuin mistään dialogista voi olla puhe

Jos olet törmännyt maahanmuuttokriittisessä keskustelussa laittomuuksiin, niin olethan ilmoittanut niistä poliisille? Sen voi nykyään tehdä uuden ilmiantonapin avulla myös nimettömästi.
"Jos moittii joitain porukoita yksipuolisesta keskustelusta, ei todellakaan saa sortua itse samaan." - Jyrki Kasvi

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #78 on: May 12, 2010, 19:07:57 »
- myönnetään että maahanmuuttokriittisessä skenessä on harjoitettu systemaattisia laittomuuksia...
:D Mihin me enää valtiota tarvitaan, kun kaikki vallan kolmijako -opin mukaiset elementit ovat jo sinun hallussasi? Määrittelet siis itse mikä toiminta on laitonta, suoritat esitutkinnan ja tuomitset oma-aloitteisesti

Täältä katsoen se systemaattinen nettiterrori, häiriköinti ja uhkailu tosiaan näyttää aika laittomalta. Kun ne uhkaukset vain tulevat tsanistanialaiselta anonyymipalvelimelta niin paha niistä on ruveta oikeusjuttua nostamaan. Voitaisiin aivan hyvin sopia - ja luulen että kaikki niiden kohteeksi joutuneet olisivat halukkaita sopimaan - että annetaan armon käydä oikeudesta kunhan myönnätte häiriköineenne ja annatte lupauksen siitä ettei tällaista vastedes suvaita porukoissanne, saati sitten siihen kiihoteta.

Sekin hipoo ihan aikuisten oikeasti laittomuutta, että uhotaan vallankaappauksella tms. tai levitellään esim. presidentistä paikkaansapitämättömiä juttuja siitä, kuinka hän muka on vaatinut Suomen liittämistä Neuvostoliittoon.

Mutta olen kyllä jo ennenkin huomannut, että muiden ihmisten oikeus rauhaan ja turvallisuuteen on maahanmuuttajakriitikoille suuri vitsi, ja muiden ihmisten sananvapaus on verinen loukkaus maahanmuuttokriitikoiden sananvapaudelle.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

zetor

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #79 on: May 12, 2010, 19:16:54 »
Voitaisiin aivan hyvin sopia - ja luulen että kaikki niiden kohteeksi joutuneet olisivat halukkaita sopimaan - että annetaan armon käydä oikeudesta kunhan myönnätte häiriköineenne ja annatte lupauksen siitä ettei tällaista vastedes suvaita porukoissanne, saati sitten siihen kiihoteta.

Kunpa näin tapahtuisikin. Nuivien perinteinen reaktio valituksiin uhkailusta, häirinnästä ja kunnianloukkauksista on tosin perinteisesti joko "yksittäiset tapaukset voi ilmoittaa poliisille" tai "eihän tuossa mitään rikollista ole". Jostain syystä "kriitikot" kyllä hanakasti vaativat joltain Husein Muhammedilta erillistä tuomiota joka ikiselle maahanmuuttajien tekemälle rikokselle, mutta vikisevät "yksittäistapauksista" joka kerta kun netsikerhoa pyydetään ottamaan vastuu teoistaan.

Pliers

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #80 on: May 12, 2010, 20:50:46 »
Sekin hipoo ihan aikuisten oikeasti laittomuutta, että uhotaan vallankaappauksella tms. tai levitellään esim. presidentistä paikkaansapitämättömiä juttuja siitä, kuinka hän muka on vaatinut Suomen liittämistä Neuvostoliittoon.

On se kyllä ihme, että Hiiliseltä on pyydetty omaa ketjua Halliksen kirjoitusten käsittelyyn, mutta sitten kirjoitellaan siitä samasta asiasta kuin kaikissa muissakin ketjuissa. Pitäisikö mokuttajille perustaa mieluummin oma ketju, joissa purkaa pelkojaan nuivia kohtaan.

Saanen huomauttaa, että jos tuomitsette kaikki maahanmuuttopolitiikkaan skeptisesti suhtautujat yksittäisten kirjoitusten ja mielipiteiden perustella, voidaan myös teidät tuomita yksittäisien esimerkkien nojalla seuraavasti:
anarkisti
feministi
eläinaktivisti
seksuaalianarkisti
turkistarhaiskut ovat siis kansalaisvelvollisuus
jos on toiminta on moraalisesti perusteltavissa, ei ole väliä, onko se laillista vai laitonta
queer Jihad
kuolema heterokulttuurille
heteroseksuaalisuus on nimittäin maailman epävakain konstruktio
moniavioisuuden pitäisi olla sallittua
seksuaalikäännyttäminen on loistavaa
käännytystä homoseksuaalisuuteen kannattaa ehdottomasti harrastaa


Tämäkö on se ryhmä, johon todellisuuslaiset haluaa tulla rinnastetuksi?
http://www.hs.fi/videot/1135237509895

Minä kykenen olemaan joissakin asioissa samaa mieltä sekä Akuliina Saarikosken, että Jussi Halla-ahon kanssa. Samoin kykenen olemaan täysin päinvastaista mieltä toisissa asioissa. Uskon vakaasti, etten ole ainoa.

Offline Warda

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 2028
 • tunnustuksellinen rusinapullasynkretisti
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #81 on: May 12, 2010, 21:51:24 »
Nyt, Pliers, minulta meni totaalisesti ohi tuo viimeisin viestisi. Ilmeisesti viittaat ihmisiin, jotka eivät vastusta maahanmuuttoa? Todellisuuslaisiin et voi viitata, koska tällä palstalla on muutamia nettikeskustelijoita, joista osa vastustaa, osa ei vastusta maahanmuuttoa.

Kun täällä puhumme "hommalaisista", ymmärtäisin, että termillä viitataan hommaforumin maahanmuuttoa vastustaviin keskustelijoihin (poislukien fatimat yms. toisinajattelijat.) Koska ko. palsta on syntynyt Jussi Halla-ahon vieraskirjasta ja koska ko. hlön kirjoituksiin ja ajatuksiin palstalla viitataan, on loogista päätellä palstalaisten jakavan Jussin Scriptassa ja muissa kirjoituksissaan esiintuomat ydinteesit, kuten pyrkimyksen " lisätä aktiivisesti maahanmuutto- ja maahanmuuttajavastaisia asenteita". 

Pliers, oletko tässä asiassa Halla-ahon kanssa samaa mieltä? Kirjoituksesi kyllä mielestäni tukevat tätä pyrkimystä. Olisi kiinnostavaa kuulla, missä ET ole samaa mieltä hänen kanssaan.
"Jos Volvo-Markkanen perustaa nettiforumin, jossa hänen seuraajansa keskustelevat pankkien turvajärjestelmien kiertämisestä, kyllä sitäkin sanottaisiin pankkirosvoforumiksi, vaikka millaisella mölinällä sinne kirjoittavat sen kieltäisivät."
- Rasistikortti ja rikostuomiokortti yhdessä! Luuseri!

Kuuma peruna

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #82 on: May 12, 2010, 22:00:47 »
Haluan tietää maahanmuuttokriittisten kommentin eiliseen kysymykseeni.

Miten tämänhetkisten ja tulevien sukupolvien huoltosuhde turvataan ilman maahanmuuttajia?

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #83 on: May 12, 2010, 22:09:59 »

Saanen huomauttaa, että jos tuomitsette kaikki maahanmuuttopolitiikkaan skeptisesti suhtautujat yksittäisten kirjoitusten ja mielipiteiden perustella, voidaan myös teidät tuomita yksittäisien esimerkkien nojalla seuraavasti:

Saanen huomauttaa, että huomautuksesi on taas sitä vanhaa hommapaskaa, eli kuvittelet täällä olevan jotain vihervasemmistolaisia, jotka robotteina paapovat kaikenlaisia kettutyttöjä ja muita hörhöjä. Ei täällä ole. Hiilinen on tunnustautunut vasemmistoliittolainen. Minä olen periaatteesta äänestämättä demareita ja olen ehtinyt oman poliittisen elinkaareni aikana äänestää vasemmistoliittoa, kristillisiä, keskustaa ja RKP:tä. Parin viime vaalikauden ajan olen vakavasti harkinnut kokoomuslaista ehdokasta, kuten kasvava osa keskiluokkaisista suomalaisista. Jalonen taitaa olla kokoomuslainen, mutta on joka tapauksessa kova maanpuolustusmies, jonka kannanotot vasemmistolaisten ja vihreiden yksittäispoliitikkojen järjenlahjoihin ovat olleet aika tylyjä. Muiden poliittisista kannoista en esitä arvailuja, mutta aika kirjavaa porukkaa täällä tuntuu olevan.

Niin kauan kuin elät jossain omassa universumissa, jossa tällainen sekalainen seurakunta on "vihervasemmistoa", olet pelkkä trolli, johon on turha haaskata edes vakavan keskustelun yrityksiä.
« Last Edit: May 12, 2010, 22:43:15 by Ngqiko Mpumlwana »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #84 on: May 12, 2010, 22:13:06 »
Voitaisiin aivan hyvin sopia - ja luulen että kaikki niiden kohteeksi joutuneet olisivat halukkaita sopimaan - että annetaan armon käydä oikeudesta kunhan myönnätte häiriköineenne ja annatte lupauksen siitä ettei tällaista vastedes suvaita porukoissanne, saati sitten siihen kiihoteta.

Kunpa näin tapahtuisikin. Nuivien perinteinen reaktio valituksiin uhkailusta, häirinnästä ja kunnianloukkauksista on tosin perinteisesti joko "yksittäiset tapaukset voi ilmoittaa poliisille" tai "eihän tuossa mitään rikollista ole". Jostain syystä "kriitikot" kyllä hanakasti vaativat joltain Husein Muhammedilta erillistä tuomiota joka ikiselle maahanmuuttajien tekemälle rikokselle, mutta vikisevät "yksittäistapauksista" joka kerta kun netsikerhoa pyydetään ottamaan vastuu teoistaan.

Se on se nuivuuden ensimmäinen käsky: Sellainen peli, jossa nuiva voi hävitä, ei voi olla reilu peli, vaan sääntöjä on aina muutettava nuivan hyväksi, jotta nuiva voittaisi. Kuten Kai Ruuska sanoi: lassipalloa.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline lauri holopainen

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 292
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #85 on: May 12, 2010, 22:16:38 »

Saanen huomauttaa, että jos tuomitsette kaikki maahanmuuttopolitiikkaan skeptisesti suhtautujat yksittäisten kirjoitusten ja mielipiteiden perustella, voidaan myös teidät tuomita yksittäisien esimerkkien nojalla seuraavasti:
anarkisti
feministi
eläinaktivisti
seksuaalianarkisti
turkistarhaiskut ovat siis kansalaisvelvollisuus
jos on toiminta on moraalisesti perusteltavissa, ei ole väliä, onko se laillista vai laitonta
queer Jihad
kuolema heterokulttuurille
heteroseksuaalisuus on nimittäin maailman epävakain konstruktio
moniavioisuuden pitäisi olla sallittua
seksuaalikäännyttäminen on loistavaa
käännytystä homoseksuaalisuuteen kannattaa ehdottomasti harrastaa


Tämäkö on se ryhmä, johon todellisuuslaiset haluaa tulla rinnastetuksi?
http://www.hs.fi/videot/1135237509895

Minä kykenen olemaan joissakin asioissa samaa mieltä sekä Akuliina Saarikosken, että Jussi Halla-ahon kanssa. Samoin kykenen olemaan täysin päinvastaista mieltä toisissa asioissa. Uskon vakaasti, etten ole ainoa.

Hommalaiset yhdistävät meidät, jotka emme maahanmuuttoa vastusta tai kritisoi, ainakaan hommalaisittain, kaikkiin noihin luettelemiisi asioihin (ja niin kovin paljoon muuhun) jo nyt.  ;)

Ja tämä useimmiten täysin perusteetta, enpä usko täällä kovinkaan monen kuuluvan pinkkimustablokin foorumin (onko sellaista?), anarkistifoorumin tai militanttien kettutyttöjen foorumin vakiopostaajiin ja kantaviin voimiin, vaikkapa n. 1200 viestillä per pää. Jos joku sellainen löytyy niin kyllä minä häntäkin melkoisena hörhönä pidän ja myös ainakin osin vastuullisena siitä mitä nuo liikkeet hörhöttävät.

Sinä, ja miksei myös Virkamies, olette tuolla hommassa moisiin viestimääriin päässeet. Hommassa tuntuu myös näitä yksilö-Einoja riittävän niin paljon, että he myös määrittävät homman suunnan, toki niissä rajoissa kuin se nyt vanhoille sisulaisille foorumin ylläpitäjille sopii. Tämä on se viitekehys jossa te olette päättäneet toimia ja vaikuttaa, joten suokaahan nyt anteeksi, että teitä myös ainakin jossakin määrin vastuullisina siitä pidetään. Homman moderaattorit ja ylläpitäjät tietenkin ovat fooruminsa linjasta ja sisällöstä täysin vastuussa.
Lahjomattomien tilastojen ja luotettavan mutun valossa näyttääkuitenkin siltäettä...
http://todellisuus.org/index.php?topic=1545.msg63132#msg63132

Pliers

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #86 on: May 12, 2010, 22:17:57 »
Nyt, Pliers, minulta meni totaalisesti ohi tuo viimeisin viestisi. Ilmeisesti viittaat ihmisiin, jotka eivät vastusta maahanmuuttoa? Todellisuuslaisiin et voi viitata, koska tällä palstalla on muutamia nettikeskustelijoita, joista osa vastustaa, osa ei vastusta maahanmuuttoa.

Kun täällä puhumme "hommalaisista", ymmärtäisin, että termillä viitataan hommaforumin maahanmuuttoa vastustaviin keskustelijoihin (poislukien fatimat yms. toisinajattelijat.) Koska ko. palsta on syntynyt Jussi Halla-ahon vieraskirjasta ja koska ko. hlön kirjoituksiin ja ajatuksiin palstalla viitataan, on loogista päätellä palstalaisten jakavan Jussin Scriptassa ja muissa kirjoituksissaan esiintuomat ydinteesit, kuten pyrkimyksen " lisätä aktiivisesti maahanmuutto- ja maahanmuuttajavastaisia asenteita". 

Pliers, oletko tässä asiassa Halla-ahon kanssa samaa mieltä? Kirjoituksesi kyllä mielestäni tukevat tätä pyrkimystä. Olisi kiinnostavaa kuulla, missä ET ole samaa mieltä hänen kanssaan.

Kirjoitukseni yritti esittää toisin sanoin samaa asiaa, mitä tällä foorumille kriitikot ovat yrittäneet teille teroittaa. Kriitikko ryhmä on heterogeeninen. Jos joku kriitikko ei usko ilmaston muutokseen, ei se tarkoita, että muut eivät siihen uskoisi.

Vastaukseni oli kohdistettu lainaamalleni kirjoittajalle. Jos olet yhtään lukenut vastauksiani, tiedät jo mitä mieltä minä olen. Valitettavasti en osaa Halliksen tuotantoa ulkoa, enkä muutenkaan koe kovin hedelmälliseksi ryhtyä erittelemään näkemyksiäni hänen kirjoituksiaan kohtaan. Sen voin kuitenkin sanoa, ettei oma tavoitteeni suinkaan ole: "lisätä aktiivisesti maahanmuutto- ja maahanmuuttajavastaisia asenteita", enkä pidä sitä järkevänä lähtökohtana.

Pliers

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #87 on: May 12, 2010, 22:19:41 »
Haluan tietää maahanmuuttokriittisten kommentin eiliseen kysymykseeni.

Miten tämänhetkisten ja tulevien sukupolvien huoltosuhde turvataan ilman maahanmuuttajia?
Eli mielestäsi nykyisille ja tuleville sukupolville turvataan hyvät elämisen mahdollisuudet, kun he elättävät koko ajan kasvavat vanhussukupolvet yhä pienemmällä porukalla?

Minusta ei turvata.
Eli mielestäsi nykyisille ja tuleville sukupolville turvataan hyvät elämiset mahdollisuudet, kun maahan päästetään porukkaa jolla on huonompi huoltosuhde, kuin kantaväestöllä?
 
Minusta ei turvata.

Tuo on sama kuin lisäisi 32% Leijonaan 5 % siideriä ja toivoisi, että siitä tulisi 38% kossua.

Pliers

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #88 on: May 12, 2010, 22:22:43 »

Saanen huomauttaa, että jos tuomitsette kaikki maahanmuuttopolitiikkaan skeptisesti suhtautujat yksittäisten kirjoitusten ja mielipiteiden perustella, voidaan myös teidät tuomita yksittäisien esimerkkien nojalla seuraavasti:

Saanen huomauttaa, että huomautuksesi on taas sitä vanhaa hommapaskaa, eli kuvittelet täällä olevan jotain vihervasemmistolaisia, jotka robotteina paapovat kaikenlaisia kettutyttöjä ja muita hörhöjä. Ei täällä ole. Hiilinen on tunnustautunut vasemmistoliittolainen. Minä olen periaatteesta äänestämättä demareita ja olen ehtinyt oman poliittisen elinkaareni aikana äänestää vasemmistoliittoa, kristillisiä, keskustaa ja RKP:tä. Parin viime vaalikauden ajan olen vakavasti harkinnut kokoomuslaista, kuten kasvava osa keskiluokkaisista suomalaisista. Jalonen taitaa olla kokoomuslainen, mutta on joka tapauksessa kova maanpuolustusmies, jonka kannanotot vasemmistolaisten ja vihreiden yksittäispoliitikkojen järjenlahjoihin ovat olleet aika tylyjä. Muiden poliittisista kannoista en esitä arvailuja, mutta aika kirjavaa porukkaa täällä tuntuu olevan.

Niin kauan kuin elät jossain omassa universumissa, jossa tällainen sekalainen seurakunta on "vihervasemmistoa", olet pelkkä trolli, johon on turha haaskata edes vakavan keskustelun yrityksiä.

My point exactly. Minä en hauku ihmisiä vihervasemmistolaisiksi, joten minäkin toivon tulevani kohdelluksi yksilönä.
« Last Edit: May 12, 2010, 22:37:28 by Pliers »

Pliers

 • Guest
Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« Reply #89 on: May 12, 2010, 22:34:27 »
Hommalaiset yhdistävät meidät, jotka emme maahanmuuttoa vastusta tai kritisoi, ainakaan hommalaisittain, kaikkiin noihin luettelemiisi asioihin (ja niin kovin paljoon muuhun) jo nyt.  ;)

Olet taatusti oikeassa, että jotkut, ehkäpä jopa suurin osa hommalaisista näin tekee.

Ja tämä useimmiten täysin perusteetta, enpä usko täällä kovinkaan monen kuuluvan pinkkimustablokin foorumin (onko sellaista?), anarkistifoorumin tai militanttien kettutyttöjen foorumin vakiopostaajiin ja kantaviin voimiin, vaikkapa n. 1200 viestillä per pää. Jos joku sellainen löytyy niin kyllä minä häntäkin melkoisena hörhönä pidän ja myös ainakin osin vastuullisena siitä mitä nuo liikkeet hörhöttävät.

...tuskin teistä kukaan, eikä sillä ole väliä. Pointti oli se, että jos Akuliina Saarikoski kannattaa humanitaarista maahanmuuttoa, niin kaikki humanitaarista maahanmuuttoa kannattavat haluavat tappaa kaikki heterot. Näin ei tietenkään ole, kuten jokainen hommalainen ei ole einop.

Sinä, ja miksei myös Virkamies, olette tuolla hommassa moisiin viestimääriin päässeet. Hommassa tuntuu myös näitä yksilö-Einoja riittävän niin paljon, että he myös määrittävät homman suunnan, toki niissä rajoissa kuin se nyt vanhoille sisulaisille foorumin ylläpitäjille sopii. Tämä on se viitekehys jossa te olette päättäneet toimia ja vaikuttaa, joten suokaahan nyt anteeksi, että teitä myös ainakin jossakin määrin vastuullisina siitä pidetään. Homman moderaattorit ja ylläpitäjät tietenkin ovat fooruminsa linjasta ja sisällöstä täysin vastuussa.

Minä, ja taatusti virkamieskin, olen tällä foorumilla siksi, että haluan ymmärtää "vastapuolen" mielipidettä. En ole eläissäni käynyt edes Suomen sisun sivuilla, enkä tiedä mistä siinä on kysymys. Oman kriittisen kantani olen muodostanut itse kenenkään agitoimatta. Ihon värillä tai uskonnolla ei ole minulle mitään merkitystä. Virkamiehen kirjoitusten perusteella hän ajattelee samoin.

Voitaisiinko yrittää järkevää mielipiteiden vaihtoa jatkossa. Tämä tietysti vaatisi sen, ettei kumpikaan osapuoli yritä lukea mitään rivien välistä, vaan jos kommentista jää kysyttävää, kysytään, eikä vedetä omia asenteellisia johtopäätöksiä.

Käykö näin?