Author Topic: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")  (Read 44348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #60 on: June 19, 2011, 18:41:46 »
Kas, nyt sitä saa, työtätekevät, rumat ja raskautetutkin ja ihan laillisesti. Sinne vaan, tamperelaiset, muistakaa kuitenkin veroilmoitus: "Per Hashisblad" Yömyöhässä (Hietanen - Petelius): "Kyllä kvitolla pärjää! Jos ravintolan menet, ja sinä maksat, sinun täyty saada kvitto. Sinun pitä vaatimalla vaatia kvittoa"
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Warda

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 2028
 • tunnustuksellinen rusinapullasynkretisti
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #61 on: June 20, 2011, 09:51:40 »
Näille tulee kehittää mahdollisimman tuskattomia eutanasiamahdollisuuksia esim. erityisissä saattokodeissa, joissa kuolemaansa valmistautuvat miehet voisivat kokea vaikkapa voimakkaita seksuaalisia nautintoja ennen lopputoimenpidettä. (On selvää, että juuri seksuaalinen syrjäytyminen olisi yksi eutanasiapainetta luovista tekijöistä.)

No hyvä on, jatketaan provosoivaa trollausta. Seuraavaksi kirjoitettua ei tarvitse ottaa kaikilta osin vakavasti, vaikka se pohjaakin tilastoihin.

Oletettavasti seksuaalisesti syrjäytyneiden miesten ongelmat ovat aivan liiaksi tapetilla ja kyseessä on vain marginaaliryhmä. Tästä on itse asiassa pätevää näyttöä. Tutkimusten mukaan peräti 86% selibaatissa eläneistä miehistä oli olotilaansa joko erittäin tyytyväisiä tai kohtalaisen tyytyväisiä. Parisuhteessa elävistä miehistä - tai jos tarkkoja ollaan, tutkimuksen mukaan vain yhden partnerin kanssa seksiä vuoden aikana harrastaneista miehistä - oli erittäin tyytyväisiä tai kohtalaisen tyytyväisiä vastaavasti 91.5%, siis ei sanottavasti enemmän. Mielestäni näiden lukemien valossa ei voi tehdä sitä johtopäätöstä, että seksi olisi miehelle jokin primääri tarve, minkä tyydyttämättä jättäminen ajaa heidät epätoivoon ja/tai itsetuhoon. Paremminkin näillä lukemilla voi tehdä sen johtopäätöksen, että marginaalinen joukko miehiä pitää saamattomuudestaan aivan helvetinmoista meteliä.

Tutkimus on myös isku vasten sitä tyypillistä naisille julistettua stereotypiaa, että mies haluaisi vain seksiä. Paremminkin tästä voi tehdä sen johtopäätöksen, että seksistä vouhotetaan aivan liiaksi. Kahdeksassa tapauksessa kymmenestä mies elää mukavasti ja onnellisesti ilman naista tai ilman ylipäätään minkäänlaista sukupuolista kanssakäymistä; yhdessä tapauksessa kymmenestä hän on onneton joka tapauksessa vaikka saisikin tarpeensa tyydytettyä. Huomionarvoista on, että moninkertainen tyydytys useiden partnerien kanssa laskee onnellisuuslukemia entisestään.

Sen sijaan monien tämän päivän naisten onkin jo verrattomasti hankalampi elää ilman miestä, koska nainen on luonnostaan riippuvainen seksistä. Vaikka tutkimuksen mukaan myös naisten onnellisuus laskee partnerien lisääntyessä jonkin verran, se myös ponnahtaa nopeasti takaisin mitä enemmän niitä partnereita on. Sopii huomioida, että tutkimuksen mukaan niistä miehistä, joilla on vuoden aikana 21-100 partneria, vain 11,8% on erittäin onnellisia tilanteeseensa ja peräti 37% onnettomia. Vastaavasti niistä naisista, joilla on vuoden aikana sama lukema partnereita - siis kahdestakymmenestä sataan - on 45,8% hyvin onnellisia ja vain 14,3% onnettomia. Näyttäisi siltä, että ylitettyään sen kahdenkymmenen seksipartnerin rajan vuotta kohti on nainen tavallaan löytänyt itsensä ja sinut identiteettinsä kanssa.

Mielestäni näiden lukemien pohjalta voi jo vetää johtopäätöksiä siitä, että selibaatti on miehelle vähintäänkin yhtä luonnollinen ja suotuisa olotila kuin yksiavioinen parisuhde, ja vastaavasti sen, että naiselle luonnollisin ja elähdyttävin olotila on täysin holtiton promiskuiteetti, missä hänellä on uusi mies vähintään joka toinen viikko, tai parhaimmillaan kahdesti viikossa. Tästä voisi periaatteessa tehdä sen radikaalin olettamuksen, että mies on monasti naiselle vain väline, jonka kautta hän voi toteuttaa naiseuttaan.


Missään nimessä joutomiehiä ei tulisi jättää henkiin kuljeskelemaan. Kuten tiedämme, yksinäiset tarpeettomat miehet luovat yhteiskuntaan sellaista epästabiilisuutta ja volatiilisuutta, joka vaarantaa koko yhteiskuntarauhan.

Miksi, jos se yhteiskuntarauha joka tapauksessa palvelee ensisijaisesti vain naisia ja heidän kyltymätöntä seksinnälkäänsä? Koska yhteiskunnassa on feminismin valtavirtaistumisen jälkeen jo pitkään vallinnut sukupuolisen vastakkainasettelun tilanne, tuo yllämainittu miesten parempi selibaatin sietokyky suo kaikki valtit heidän käsiinsä. Miesten nimenomaan pitääkin eristäytyä ja muodostaa eksklusiivisia miehisiä yhteisöjä sekä siirtokuntia, samanlaisia kuin Zaporožen kasakkakunta aikoinaan. Näissä retriiteissä miehet voisivat toteuttaa itseään meditaation, urheilun, yhteiskunnallisen pohdiskelun, lihansyönnin, kansantaiteen, kalastuksen, henkevän keskustelun ja muun vastaavan merkeissä. Syntyisi vaihtoehtoinen maskuliininen yhteiskuntamalli, joka voisi olla hyvinkin menestyksekäs, ainakin jos paljonpuhutun länsimaisen patriarkaalisen yhteiskunnan tähänastista kohtalaisen mainiota menestystä haluaa pitää ennakkotapauksena ja suuntaviittana.

Mikäli se yksi tyyppi kymmenestä alkaisi joskus valittaa sitä, kun ei saa naista, niin hänet voisi potkaista kierrätykseen sinne ulkopuoliseen naisten yhteiskuntaan. Hyvällä tuurilla hänestä voisi tulla partneri numero 21 jollekin naiselle, joka ei aivan vielä olisi päässyt sinne onnellisuuden korkeimmalle asteelle. Sen jälkeen kaikki olisivat taas tyytyväisiä.Best,

J. J.

Anteeksi, että kommentoin kehun tätä mainiota analyysiä näin viiveellä (pienoisen foorumitauon jälkeen). Puhut jälleen kerran asiaa(kin), tosin aivan turhaan "trollaukseen" verhoten. Jussi, olet vahvimmillasi näissä sukupuolirooleihin liittyvissä havainnoissasi! :-D En tosin soisi tuollaisten miesretriittien aivan kamalasti yleistyvän, mutta luulen, että jos haalisi porukat Tokoinrannasta ja hieman muualtakin näin kostean lomakauden alettua noille joogalomillesi, voisi maailma näyttäytyä hieman kauniimpana ja onnellisempana paikkana itse kullekin.

Tähän väliin en malta olla tunkematta hieman Henry Laasasta, joka kirjoittaa kriittisesti (parrakkaista naisista eli http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Lutkaliike+saapuu+Suomeen/1135266793193)  Lutka-liikkeestä ja purnaa miehen tiukkoja pukeutumiskoodeja:
*
(Tää on siis ihan parasta Henryä): 11.6.2011 22:46 Henry Laasanen .10 pistettä
1. Kansanedustajamiehet eivät saa pukeutua "antaviin" mekkoihin
2. Miehet eivät saa pitää puolipenistä paljastavia pöksyjä, vaikka naiset voivat paljastaa puolirintaa.
3. Ylipäätään naisten vaatteisiin pukeutuminen ei ole miehille sallittua, varsinkaan monissa työtehtävissä.

Oikeastaan ainut tapa herätellä naisten seksuaalista mielenkiintoa olisi peniksen esittely tavalla tai toisella, mutta sitä ei katsota hyvällä...

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/75609-lutkaliike
« Last Edit: June 20, 2011, 09:59:51 by Warda »
"Jos Volvo-Markkanen perustaa nettiforumin, jossa hänen seuraajansa keskustelevat pankkien turvajärjestelmien kiertämisestä, kyllä sitäkin sanottaisiin pankkirosvoforumiksi, vaikka millaisella mölinällä sinne kirjoittavat sen kieltäisivät."
- Rasistikortti ja rikostuomiokortti yhdessä! Luuseri!

Annushka

 • Guest
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #62 on: June 20, 2011, 10:20:52 »
Tähän väliin en malta olla tunkematta hieman Henry Laasasta, joka kirjoittaa kriittisesti (parrakkaista naisista eli http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Lutkaliike+saapuu+Suomeen/1135266793193)  Lutka-liikkeestä ja purnaa miehen tiukkoja pukeutumiskoodeja:
*
(Tää on siis ihan parasta Henryä): 11.6.2011 22:46 Henry Laasanen .10 pistettä
1. Kansanedustajamiehet eivät saa pukeutua "antaviin" mekkoihin
2. Miehet eivät saa pitää puolipenistä paljastavia pöksyjä, vaikka naiset voivat paljastaa puolirintaa.
3. Ylipäätään naisten vaatteisiin pukeutuminen ei ole miehille sallittua, varsinkaan monissa työtehtävissä.

Oikeastaan ainut tapa herätellä naisten seksuaalista mielenkiintoa olisi peniksen esittely tavalla tai toisella, mutta sitä ei katsota hyvällä...

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/75609-lutkaliike

No epäilemättä nämäkin pukeutumiskoodit ovat Henryn mielestä feministien aikaansaannosta, vaikka tietysti feminiineiksi koetun pukeutumisen vähentyminen miesmuodista (meikit, peruukit, sukkahousut, korut jne) on melko uusi asia, ja sillä oli ilmeisen paljon tekemistä maailmansotien kanssa. Nykyinen taikka moderni tyyli on ymmärtääkseni pitkälti peruja 20-luvulta, jolloin miesten muodissakin alettiin suosia epämuodollista, sporttista ja mukavaa. Siirtyminen pelkkiin housuihin on vieläkin uudempi asia; käsittääkseni länsimaissakin esimerkiksi pitkien yöpaitojen käyttö miehillä poistui kuvioista totaalisesti vasta vain muutama vuosikymmen sitten.

Tiedä sitten kuinka perversseissä piireissä ja työyhteisöissä minä olen liikkunut, mutta olen kyllä elämässäni tuntenut paljon miehiä, jotka varsinkin kesäisin suosivat jonkinlaisia hameratkaisuja. Koko yläruumis paljaana kulkeminen ei sekään tietysti ole mitenkään kauhean epätavallista tai edes tuomittavaa kesähelteillä.

Olen kyllä jo pari vuotta sitten ollut sitä mieltä, että kalukukkaro voisi tehdä paluun miesten muotiin. Viimeksi kun niitä on laajemmin käytetty, niin niitähän on jouduttu täyttämään oljilla ja kaikenlaisella sellaisella epämukavalla, mutta moderni vaateteollisuus varmasti osaisi nopeastikin tuottaa push-up -malleja geelillä ja ilmatyynyillä, kirjavissa kuoseissa. Tässä on siis aivan selvä markkinarako, varsinkin kun nuoret miehet nykyään kuulemma kuluttavat paljon rahaa ulkonäköönsä ja vaatteisiinsa.

Mutta täytyy kyllä sanoa, että Henryllä on aika kiintoisa käsitys naisten seksuaalisen mielenkiinnon heräämisen tavoista, jos hänen mielestään se onnistuu paljasta sukupuolielintä naiselle heiluttamalla. Kyseinen juttu kun ehkä naisten puolelta koetaan lähinnä uhkaavaksi. Näkemys heijastaakin ehkä enemmän maskuliinista käsitystä seksuaalisen halun kohteesta; miehet itse ovat niin loputtoman kiinnostuneita omista peniksistään (tästä nyt todistaa koko aiheen ympärille syntynyt populaari- ja aikuisviihdekulttuuri siinä missä miehisissä yhteisöissä ennen pitkää väistämättä tapahtuva elinten tsekkailu ja vertailu) ja usein seksuaalisuudessaan niin tavattoman penetraatiokeskeisiä.
« Last Edit: June 20, 2011, 10:22:55 by Annushka »

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #63 on: June 20, 2011, 11:01:14 »
Tähän väliin en malta olla tunkematta hieman Henry Laasasta, joka kirjoittaa kriittisesti (parrakkaista naisista eli http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Lutkaliike+saapuu+Suomeen/1135266793193)  Lutka-liikkeestä ja purnaa miehen tiukkoja pukeutumiskoodeja.

Laasanen vetää tapansa mukaan aivan tyrmivän typeriä analogioita. Otetaan nyt vaikka tämä:


* 2. Miehet eivät saa pitää puolipenistä paljastavia pöksyjä, vaikka naiset voivat paljastaa puolirintaa.

Miehisten sukupuolielinten alueen vertaaminen naisen poveen ei nähdäkseni ole aivan oikea rinnastus. Funktio ja niiden välittämä signaali ovat näillä mainituilla ruumiinosilla sekä fyysisesti että kulttuurisesti täysin erilaiset, minkä luulisi olevan selviö itseään sukupuolitutkijaksi kutsuvalle tapaukselle. Laasasen sukupuoliseen autismiin on kylläkin jo pitkään kuulunut se, ettei hän ilmeisestikään tajua mitä oikeastaan milläkin ruumiinosalla tehdään ja miten ne viestittävät.

Mikäli nyt kaipaa jonkinlaisia sosiaalisesti hyväksyttäviä paljastavia ja seksuaalisesti vihjailevia pukeutumisvaihtoehtoja miehille, niin onhan niitä. Kesäisinhän tietysti yksi keino on kuljeskella suorasukaisesti ilman paitaa, kunhan on pitänyt itsensä fyysisesti riittävän hyvässä kunnossa. Tästä voi vetää vielä radikaalimmaksikin erilaisilla shortsi- ja speedovaihtoehdoilla, mutta tietysti näiden käyttö rajoittuu enemmänkin uimarannoille ja puistoihin, ja sehän on sitten aivan niitä signaaleita poimivasta naisesta kiinni iskeekö tämänlainen pukeutuminen. Olettaen, että Laasanen kaipaa miehistä vaihtoehtoa tälle niinsanotun "lutkaliikkeen" pukeutumiselle, niin sen miehinen vastinehan olisi normaali renttuilu. Laasanen voi vetää tämän äärimmäisyyksiin vaikka pukemalla päälleen perkeleen kireät housut ja sullomalla sen alumiinifolioon käärityn avomaankurkun punttiinsa.

Laasasen kommentti siitä, miten ainut tapa herätellä naisten seksuaalista mielenkiintoa olisi "peniksen esittely tavalla tai toisella" on kaiketikin jonkinlaista trollausta. Sukupuolista mielenkiintoa herätellessään kiinnittävät miehet ja naiset toisissaan huomiota noin miljoonaan eri asiaan, joko tiedostaen tai tiedostamattaan. Allekirjoittanut ei ole mikään Casanova, mutta naiset ovat kertoneet retkahtaneensa minussa hiuksiini, silmiini ja nenääni. Yhdessä tapauksessa jopa ääneni oli tehnyt vaikutuksen, vaikkei se varsinaisesti mikään Jeremy Irons-pornobaritoni olekaan.

Yleisesti ottaen pituus tietysti on eduksi. Reilua eli ei, useimmat naiset kyllä näyttäisivät kiinnostuvan yli 180-senttisistä miehistä helpommin kuin lyhyemmistä, ilmeisesti joistakin selkeästi biologiaan juontavista syistä. Kevyt sänki on tutkimusten mukaan eduksi, mutta täysparta on jo riskipeliä. Vitsi on siinä, että sänki viestittää kyvystä kasvattaa parta niin halutessaan ja sitä myöten korkeasta testosteronitasosta (biologinen signaali), antaa samalla ymmärtää kiihottavasta maskuliinisesta epäsovinnaisuudesta ja kapinallisuudesta (kulttuurinen signaali), mutta on huomattavasti siistimpi ja salonkikelpoisempi kuin täysi risuparta (sosiaalinen signaali).

Eli kyllä niitä subliminaalisia keinoja mielenkiinnon herättelyyn on aivan riittävästi suotu myös miehille. Sekä tietysti se avoin keino, eli aloitteen tekeminen.Best,

J. J.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #64 on: June 20, 2011, 11:08:58 »
...ei ole laulut lasten laulut,
lasten laulut, naisten naurut,
ne on partasuun urohon,
joit' ei laula kaikki lapset
eikä pojat puoletkana,
kolmannetkana kosijat
tällä inhalla iällä,
katovalla kannikalla.


- Kalevala -


Taasko ne akat täällä riekkuu, ilkkuen ämmämäisten miesten jutuille, kaikenkarvaisten Marttikerhojen höpinöille?

Tuossa teille silmänruokaa, ahmatit: Tällaisestako estetiikasta onkin kyse?

Jos noita vanhoja juttuja kaivelee, niin eikö tuo ikivanha teerenpeli olekin kamalan aggressiivista jo kielen tasolla? Piiritetään naista, isketään nainen, valloitetaan, hurmataan (vrt. hurme), hakkaillaan, kellistetään, otetaan, tunkeudutaan... Yhtä sotimista kaikki tyynni.

Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #65 on: June 20, 2011, 11:29:54 »

Miehisten sukupuolielinten alueen vertaaminen naisen poveen ei nähdäkseni ole aivan oikea rinnastus. Funktio ja niiden välittämä signaali ovat näillä mainituilla ruumiinosilla sekä fyysisesti että kulttuurisesti täysin erilaiset, minkä luulisi olevan selviö itseään sukupuolitutkijaksi kutsuvalle tapaukselle. Laasasen sukupuoliseen autismiin on kylläkin jo pitkään kuulunut se, ettei hän ilmeisestikään tajua mitä oikeastaan milläkin ruumiinosalla tehdään ja miten ne viestittävät.

Mikäli nyt kaipaa jonkinlaisia sosiaalisesti hyväksyttäviä paljastavia ja seksuaalisesti vihjailevia pukeutumisvaihtoehtoja miehille, niin onhan niitä. Kesäisinhän tietysti yksi keino on kuljeskella suorasukaisesti ilman paitaa, kunhan on pitänyt itsensä fyysisesti riittävän hyvässä kunnossa. Tästä voi vetää vielä radikaalimmaksikin erilaisilla shortsi- ja speedovaihtoehdoilla, mutta tietysti näiden käyttö rajoittuu enemmänkin uimarannoille ja puistoihin, ja sehän on sitten aivan niitä signaaleita poimivasta naisesta kiinni iskeekö tämänlainen pukeutuminen. Olettaen, että Laasanen kaipaa miehistä vaihtoehtoa tälle niinsanotun "lutkaliikkeen" pukeutumiselle, niin sen miehinen vastinehan olisi normaali renttuilu. Laasanen voi vetää tämän äärimmäisyyksiin vaikka pukemalla päälleen perkeleen kireät housut ja sullomalla sen alumiinifolioon käärityn avomaankurkun punttiinsa.

Niinku näinkö? Taisi tulla selväksi, henryjen todellinen mielenkiinnon kohde.

Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #66 on: June 20, 2011, 11:34:24 »
Taasko ne akat täällä riekkuu, ilkkuen ämmämäisten miesten jutuille, kaikenkarvaisten Marttikerhojen höpinöille? Tuossa teille silmänruokaa, ahmatit: Tällaisestako estetiikasta onkin kyse?

Tuo kuva on otettu Saksassa 1930-luvulla. Oletko aivan varma, että se on alunperin naisille suunnattu?

Mitä taas kalevalaisuuteen tulee, niin kansanperinteenä on muistaakseni säilynyt myös naisten lausumaksi tarkoitettu "Lemmennostatus", josta Paula Havaste on tehnyt näemmä siistityn version. Alkuperäisessä oli muistaakseni roisimpaa tavaraa, kuten "nouskoon kiihko kiimasuosta, häkärä häijyn perästä" sekä tietysti erinäisiä viisikirjaimisia kutsumanimiä.

Folkloristiikan saralta sopinee tähän väliin taltiointi Lapinlahden linnuilta, missä kannattaa kiinnittää huomiota nimenomaan Tapio Liinojan väkevään maskuliiniseen tulkintaan kohdassa 1:10. Lapparit osasivat heittää aina oman suopean, rehdin ja säväyttävän miehisen vastineensa oman aikansa yltiöhehkutettuihin naisenergisiin virtauksiin, mistä hyväksi esimerkiksi kävi myös miesteatteriryhmä "Mahtavat mulkut". Nykyään eivät Laasanen ja kumppanit osaa kuin marista ja kitistä.

Mitä tuohon toiseen Tom of Finlandin piirrokseen tulee, niin edesmennyt Touko Laaksonen muistaakseni totesi olevansa itse niinsanottu persemies. Pullottavia etumuksia hän kuulemma piirteli etupäässä vain niistä kiinnostuneita asiakkaitaan varten. Helvetin kova jätkä se ainakin oli, vapaudenristin ritari ja Viipurinlahden veteraani.Best,

J. J.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #67 on: June 20, 2011, 11:46:13 »

Tuo kuva on otettu Saksassa 1930-luvulla. Oletko aivan varma, että se on alunperin naisille suunnattu?

En tosiaankaan. Siinä on kokonainen kuvasarja, myös arjalaisia neitoja ilkosillaan. Linkkasin tuon leidiemme mieliksi.

Kuis se briteillä menikään? Naisilla "makaa selälläsi silmät kiinni ja ajattele isänmaata", miehillä kiire kettujahtiin, kriketinpeluuseen ynnä muihin "miehisiin" rientoihin?


Mitä taas kalevalaisuuteen tulee, niin kansanperinteenä on muistaakseni säilynyt myös naisten lausumaksi tarkoitettu "Lemmennostatus", josta Paula Havaste on tehnyt näemmä siistityn version. Alkuperäisessä oli muistaakseni roisimpaa tavaraa, kuten "nouskoon kiihko kiimasuosta, häkärä häijyn perästä" sekä tietysti erinäisiä viisikirjaimisia kutsumanimiä.

Kyllä kansa tietää.Folkloristiikan saralta sopinee tähän väliin taltiointi Lapinlahden linnuilta, missä kannattaa kiinnittää huomiota nimenomaan Tapio Liinojan väkevään maskuliiniseen tulkintaan kohdassa 1:10. Lapparit osasivat heittää aina oman suopean, rehdin ja säväyttävän miehisen vastineensa oman aikansa yltiöhehkutettuihin naisenergisiin virtauksiin, mistä hyväksi esimerkiksi kävi myös miesteatteriryhmä "Mahtavat mulkut". Nykyään eivät Laasanen ja kumppanit osaa kuin marista ja kitistä.

Niinpä.

Mahtavat mulkut irvaili teatteriryhmälle Raivoisat ruusut.


Mitä tuohon toiseen Tom of Finlandin piirrokseen tulee, niin edesmennyt Touko Laaksonen muistaakseni totesi olevansa itse niinsanottu persemies. Pullottavia etumuksia hän kuulemma piirteli etupäässä vain niistä kiinnostuneita asiakkaitaan varten. Helvetin kova jätkä se ainakin oli, vapaudenristin ritari ja Viipurinlahden veteraani.Best,

J. J.


Kyllä Tompalla oli näemmä muutakin hihassaan. Jännän yhteneviä piirteitä tuon natsiestetiikan kanssa, muuten.Tuo misu ei taida tosin olla Tompan itsensä piirtämä, säätiön galleriasta löytyi.
« Last Edit: June 20, 2011, 12:39:22 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #68 on: June 20, 2011, 14:03:21 »
Tiedä sitten kuinka perversseissä piireissä ja työyhteisöissä minä olen liikkunut, mutta olen kyllä elämässäni tuntenut paljon miehiä, jotka varsinkin kesäisin suosivat jonkinlaisia hameratkaisuja.

Tuo kyllä tosiaan kertoo niistä piireistä enemmän kuin yleisestä pukeutumistyylistä. Kyllä sitä toki ehkä kerran pari kesässä tapaa jonkun miehen (joka ei ole transu), joka pukeutuu johonkin "miesten hameeseen", mutta minusta ne ovat ällöttäviä.

Quote
Olen kyllä jo pari vuotta sitten ollut sitä mieltä, että kalukukkaro voisi tehdä paluun miesten muotiin. Viimeksi kun niitä on laajemmin käytetty, niin niitähän on jouduttu täyttämään oljilla ja kaikenlaisella sellaisella epämukavalla, mutta moderni vaateteollisuus varmasti osaisi nopeastikin tuottaa push-up -malleja geelillä ja ilmatyynyillä, kirjavissa kuoseissa. Tässä on siis aivan selvä markkinarako, varsinkin kun nuoret miehet nykyään kuulemma kuluttavat paljon rahaa ulkonäköönsä ja vaatteisiinsa.

Kyllähän se perinteinen "kurkku lahkeeseen" malli on halvempi ja helpompi kuin erilliset kalukukkarot mikäli kokee tarvetta korostaa etumustaan.

Quote
miehet itse ovat niin loputtoman kiinnostuneita omista peniksistään (tästä nyt todistaa koko aiheen ympärille syntynyt populaari- ja aikuisviihdekulttuuri siinä missä miehisissä yhteisöissä ennen pitkää väistämättä tapahtuva elinten tsekkailu ja vertailu) ja usein seksuaalisuudessaan niin tavattoman penetraatiokeskeisiä.

On ne miehet kauheita, likaisia ja kuvottavia. ;)
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #69 on: June 20, 2011, 14:14:30 »
Kyseinen juttu kun ehkä naisten puolelta koetaan lähinnä uhkaavaksi. Näkemys heijastaakin ehkä enemmän maskuliinista käsitystä seksuaalisen halun kohteesta; miehet itse ovat niin loputtoman kiinnostuneita omista peniksistään (tästä nyt todistaa koko aiheen ympärille syntynyt populaari- ja aikuisviihdekulttuuri siinä missä miehisissä yhteisöissä ennen pitkää väistämättä tapahtuva elinten tsekkailu ja vertailu) ja usein seksuaalisuudessaan niin tavattoman penetraatiokeskeisiä.

Tuota noin. On tullut olluksi jos jonkinlaisessa miehisessä yhteisössä, en ole mihinkään elinten vertailuihin törmännyt kertaakaan. Tottahan on merimiesjuttuja kaikenkarvaisista runkkauskilpailuista, kenen mälli lentää pitemmälle ja niin poispäin, mutta kerronpa sinulle salaisuuden: ihan kaikkeen ei kannata uskoa.

Henkilökohtaisesti olen kiinnostuneempi vaikkapa tuontyyppisistä hameista tuontyyppisessä vartalossa:

Venus Aphrodite Jennifer Kallipygos vilauttaa mekon mallia

« Last Edit: June 20, 2011, 14:16:41 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #70 on: June 20, 2011, 14:35:01 »
Mitä tuohon toiseen Tom of Finlandin piirrokseen tulee, niin edesmennyt Touko Laaksonen muistaakseni totesi olevansa itse niinsanottu persemies. Pullottavia etumuksia hän kuulemma piirteli etupäässä vain niistä kiinnostuneita asiakkaitaan varten. Helvetin kova jätkä se ainakin oli, vapaudenristin ritari ja Viipurinlahden veteraani.

Miten sinä viitsit levittää tuollaista homomyönteistä Pravdan propagandaa? Jos Srebrenicassa olisi ollut suomalaisia eikä hollantilaisia homoja, olisi koko juttu estetty helposti.

Sokerina pohjalla ei pidä tietenkään unohtaa, etteihän se homo edes ampuisi vihollista kun on niin kiihottunut vastapuolen komeasta uroosta. Ja sitten joku vielä kaipaa jotain erityisiä selityksiä miksi minä en halua enää tulla yhdistetyksi millään tavalla ns. nuivaan ideologiaan.
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Timo Anttila

 • Guest
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #71 on: June 20, 2011, 14:37:43 »
Homoerotiikasta puheenollen, kulttuuripääkaupunki Turku olisi tuon iänikuisen Tompan sijaan voinut valita esille laitettavaksi Magnus Enckelliä, vaikka hän ei niin turkulaisperäinen juuri olekkaan.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #72 on: June 20, 2011, 16:51:56 »
Miten sinä viitsit levittää tuollaista homomyönteistä Pravdan propagandaa?


Levitetään lisää. Touko Laaksosen muistelmista:

"Parhaita kavereita ammuttiin tohjoksi, vatsat auki ja päät muusina. Ne oli vähän liian rajuja kokemuksia kestettäväksi. Ei kukaan ollut valmis sellaisia asioita kohtaamaan. Kyllä niistä painajaisia sai. Oli kehitettävä sellainen suojaava kuori niitä kaikkia nähtyjä ja koettuja asioita vastaan. Siis suojauduttava rauhan aikanakin. Sillä lailla sitä yksi jos toinenkin piti itsensä aisoissa. Ei ollut muutakaan vaihtoehtoa."

"Seksi se veti sinne kaduille miehiä iskemään. Kukaan ei tiennyt elääkö sitä huomenna ja tuleeko huomista aamua ylipäätään ollenkaan. Niin sitä sitten elettiin kuin viimeistä päivää. Otettiin kaikki irti. Se oli estotonta touhua se!"

"Sota-aika oli ihan päinvastoin, silloin oli isompia ongelmia ja silloin ei homoista välitetty oikeastaan mitään, se oli hyvin vapaamielistä aikaa. Stockan edessä oli ratikkapysäkki, jonain sumuisena iltana - kaikki valot oli vekka kadulta pommitusten takia - keskellä ratikkapysäkkiä, keskellä katua naitiin jonkun kaverin kanssa. Jotkut hahmot oli siinä vähän matkan päässä, eikä ne tullu lähelle kun ne huomas, että siellä oli jotain tällästä tapahtumassa. Mä en muista mitään protesteja heterojen taholta sillon, se tuli sodan jälkeen, sitten ruvettiin moralisoimaan kauheesti ja nää lait tuli korostetusti esille."

"Sodan jälkeen tuli usein kadulla vastaan miehiä, joilla oli vaimot ja lapset ympärillään. Samoja miehiä, joiden kanssa oltiin sodan aikana oltu seksihommissa. Kun sodan aikana ei ollut naisia saatavilla, nämä aviomiehet ja isät olivat hakeneet iloja meikäläisten maisemista. Mehän mentiin ulos, että saatais naida. Niissä oloissa sitä oletti, että monet olisivat olleet homoja, mutta sitten sodan jälkeen sitä oikein todella yllättyi, miten paljon heteroita niissä olikin. Sodan päätyttyä me kaikki sitten vetäydyimme omiin leireihimme."Tässä on uskoakseni havaittavissa tiettyä sanomaa.Best,

J. J.

Timo Anttila

 • Guest
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #73 on: June 20, 2011, 18:28:47 »
...n miehiä, joilla oli vaimot ja lapset ympärillään. Samoja miehiä, joiden kanssa oltiin sodan aikana oltu seksihommissa. Kun sodan aikana ei ollut naisia saatavilla, nämä aviomiehet ja isät olivat hakeneet iloja meikäläisten maisemista. Mehän mentiin ulos, että saatais naida. Niissä oloissa sitä oletti, että monet olisivat olleet homoja, mutta sitten sodan jälkeen sitä oikein todella yllättyi, miten paljon heteroita niissä olikin. Sodan päätyttyä me kaikki sitten vetäydyimme omiin leireihimme."[/i]


Tässä on uskoakseni havaittavissa tiettyä sanomaa.Best,

J. J.

Tämä totta ja mielestäni tämän kuvan(so. alempi) taistelijoissa ja veteraaneissa: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011061913915894_uu.shtml?fb_ref=flb&fb_source=profile_oneline, on jotain sellaista piilotettua, mutta jollain tavalla uranistisen universaalia, jota ei tavallisen VHM:n kannata katsoa liian pitkään (ja uskoakseni en puhu vain itseni puolesta!) ettei korvissa ala soimaan tämä http://www.youtube.com/watch?v=4p_cXfdz8Hw

Annushka

 • Guest
Re: Johan nyt on markkinat ("Miesasiaa")
« Reply #74 on: June 20, 2011, 18:39:29 »
Tuota noin. On tullut olluksi jos jonkinlaisessa miehisessä yhteisössä, en ole mihinkään elinten vertailuihin törmännyt kertaakaan. Tottahan on merimiesjuttuja kaikenkarvaisista runkkauskilpailuista, kenen mälli lentää pitemmälle ja niin poispäin, mutta kerronpa sinulle salaisuuden: ihan kaikkeen ei kannata uskoa.

Empiriasi on varmasti laajempaa kuin allekirjoittaneella, joka myöntää lisäksi trollanneensa hieman.