Author Topic: Suomalainen Boko Haram  (Read 2782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kourumies

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3094
Suomalainen Boko Haram
« on: November 24, 2013, 20:55:50 »
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/lauri-torni-elamakertureille-uhkauksia-vartijat-mukana-messuille/1720124

Boko Haram ei tykkää siitä, että suomeksi julkaistaan kirjoja. Boko Haram ei tykkää siitä että profeetta Lauri Törnistä kirjoitetaan kirjaa. Ei saa loukata tabua, tai villi-ihmiset hermostuvat. Se on niiden kulttuuria. Ne tekevät vain kuten rotu ja keeni käskee. Ne tanssivat munasiltaan bongo bongo -rummun ympärillä ja huutavat "Tabu! Tabu!" Sitten ne ottavat traditionaaliset aseensa ja juovat pyhää juomaa joka avaa tien esi-isien henkien luokse ja rohkaistuvat. Sitten bongomiehet rientävät lyömään tabun rikkojia traditionaalisella "poocko"-veitsellä. Bongo bongo!

Luonnollisesti rohkaisua on haettu myös Bongo-foorumilta (foorumin nimi muutettu), jossa vanhemmat bongo-poppamiehet runsaasti bongo-voimajuomaa nauttien ovat päässeet kosketuksiin esi-isien bongo-henkien kanssa ja opettavat nuorille bongo-sotureille, että kirjoitus koostuu pahoista epäbongolaisista, anteeksi epäsuomalaisista taikamerkeistä jotka jotkut vääräuskoiset epäbongot ovat itämailla keksineet.
« Last Edit: March 23, 2014, 06:47:27 by Vongoethe »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Ilkka

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 805
Re: Suomalainen Boko Haram
« Reply #1 on: November 25, 2013, 15:14:48 »
Bongo-foorumilla ei muuten tätä uutta kirjaa ole noteerattu millään tavalla (jota en sinänsä ihmettele). Kyllähän niitä elämäänsä tyytymättömiä myrkynkylvijöitä riittää muuallekin päin internettiä vaikka kuinka verkotutaankin.