Author Topic: Kadonneen suvaitsevaiston metsästys  (Read 25632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mh

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1704
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #45 on: October 03, 2013, 11:05:33 »
KOK ei tietty ole (vaan pönöttyneiden porvareiden hyvävelikerho), mutta sitä voidaan painostaa poliittisesti ulkoa päin siinä missä mitä tahansa tahoa, varsinkin julkisrahoitteista ja erityisesti taloudellisessa mielessä julkisesta kuvastaan riippuvaista sellaista. Vähemmistökeskustelua ajaa ja nostaa julkisuuteen tosiaan leimallisesti vihervasemmisto, ei oikeisto tai poliittinen keskusta / liberaalitkaan. Tulokulma on tässä aistittu "sorto" niinkään kuin liberalismi aatteena.
Jos asiaa tarkastellaan laajemmassa kulttuurisessa mittakaavassa niin taustalla on kyllä selvästi liberalismi. Se amerikkalainen juoksijakin, joka omisti voittonsa homo- ja lesbokavereilleen, teki sen nimenomaan "amerikkalaisena".

Hommadiskurssissahan lähdetään siitä, että tällaiset asiat projisoidaan nimenomaan "vihervasemmistoon", johon myös Vihreät puolueena luetaan, huolimatta siitä, että puolue on lähinnä porvarillinen liberaalipuolue – asia, mitä vasemmistoliittokin koittaa muistuttaa jatkuvasti ja mihin Vihreät avoimesti itseään koittavat asemoida (eikä pidä unohtaa, että Soininvaara, Haavisto ja Komsi tulivat Vihreisiin nimenomaan Liberaalista Kansanpuolueesta ja Vihreiden halu asemoida itsensä Edistyspuolueen perinteen jatkajaksi ei ole suinkaan vailla pohjaa.) Sitten tehdään toinen olkiukko nimeltä "suvaitsevaisto", jotta asia saadaan marginalisoitua pienen järjestäytyneen ja häikäilemättömän ääriporukan puuhasteluksi. Tähän diskurssiin Jaskakin koko painollaan astui, taisi ottaa vielä puntteja mukaan niin paljon kuin jaksoi kantaa.

"Objektiivinen ja rationaalinen tarkkailija" sen sijaan olisi pannut merkille, että kysymys on nimenomaan liberalismin tasolla läntisiä yhteiskuntia läpäisevästä asiasta. Seksuaalivähemmistöjen oikeuskysymys kun läpäisee koko puoluekentän aina kokoomuksen dynaamisiin menestyjänuoriin ja liikemiesliberaaleihin asti. Kepussahan on myös omat liberaalinsa, kuten tälläkin foorumilla vaikuttanut kansallismielinen liberaaliporvari Jussi Jalonen, joka hommadiskurssissa on tietenkin leimattu viherpunikiksi, koska on heidän kanssaan eri mieltä, ja etenkin, koska työskentelee Tampereen Yliopistossa.

Jaska meni omassa blogissaan käytännössä implikoimaan KOK:n ja sen puheenjohtajan edustavan vihervasemmistolaista suvaitsevaistoa ääriliikkeenä. Jos nyt hyväksytään se ajatus, että KOK on tässä vihervasemmistolaisen äärisalaliiton painostuksen uhri, niin se taas muistuttaa klassista salaliittoteoriaa sionistimiehitetystä hallituksesta tai illuminatista vetelemässä naruja hallitusten takana. Ei myöskään mikään harvinainen näkemys hommadiskurssissa, jossa erilaisia demlasalaliittoja on joka nurkan takana.
« Last Edit: October 03, 2013, 11:48:22 by mh »

Offline metrics

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1255
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #46 on: October 03, 2013, 12:11:04 »
Jos asiaa tarkastellaan laajemmassa kulttuurisessa mittakaavassa niin taustalla on kyllä selvästi liberalismi.

Voisi olla. Mutta historiallisessa tarkastelussa ei ole; Diskurssin tausta ei ole liberalismissa, vaan 50-60-lukulaisessa uusvasemmistolaisuudessa, vastakulttuuriliikkeessä ja modernin kritiikissä. Ja sinne se on pääosin ankkuroituneena edelleenkin.

Quote
johon myös Vihreät puolueena luetaan, huolimatta siitä, että puolue on lähinnä liberaalipuolue

Aika selektiivistä on vihreiden liberalismi. Pääasiassa puolue ajaa lisää erilaisia sääntöjä ja sääntelyä.

Quote
Sitten tehdään toinen olkiukko nimeltä "suvaitsevaisto", jotta asia saadaan marginalisoitua pienen järjestäytyneen ja häikäilemättömän ääriporukan puuhasteluksi.

Ei kai "suvaitsevaisto" koskaan mitään muuta ole ollutkaan kuin pejoratiivi lapsellisina idealisteina käsitetyistä Gutmenscheistä.

Quote
Seksuaalivähemmistöjen oikeuskysymys kun läpäisee koko puoluekentän aina kokoomuksen dynaamisiin menestyjänuoriin ja liikemiesliberaaleihin asti.

Koko seksuaalivähemmistöasia pitäisi olla yhteiskunnallisen merkityksensä puitteissa poliittisena kysymyksenä luokkaa mitätön tai olematon. Että näin ei ole, ei kyllä ole kokoomuksen dynaamisten menestyjänuorien tai liikemies(talous)liberaalien vaikutusta.

Quote
Jos nyt hyväksytään se ajatus, että KOK on tässä vihervasemmistolaisen äärisalaliiton uhri, niin se taas muistuttaa klassista salaliittoteoriaa sionistimiehitetystä hallituksesta tai illuminatista vetelemässä naruja hallitusten takana.

Tässä ajassa on sekin outous, että tavallinen poliittinen vaikuttaminen, lobbaus etc., halutaan esittää "salaliittona" milloin minkäkin tahon toimesta milloin mistäkin syystä.

Offline mh

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1704
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #47 on: October 03, 2013, 13:01:08 »
Jos asiaa tarkastellaan laajemmassa kulttuurisessa mittakaavassa niin taustalla on kyllä selvästi liberalismi.

Voisi olla. Mutta historiallisessa tarkastelussa ei ole; Diskurssin tausta ei ole liberalismissa, vaan 50-60-lukulaisessa uusvasemmistolaisuudessa, vastakulttuuriliikkeessä ja modernin kritiikissä. Ja sinne se on pääosin ankkuroituneena edelleenkin.
60-luvun vastakulttuuri ja seksuaalinen vapautuminen on paljon enemmän kuin uusvasemmistolaisuus. Seksuaalisen vapautumisen historiaa voidaan jäljittää läntisessä kehyksessä valistukseen ja 1900-luvun alkuvuosikymmeniin. 60-luvun seksuaaliseen vapautumiseenkin liittyy Playboyt ja Hustlerit ja ehkäisyvälineiden yleinen saatavuus. Seksuaalinen vapautuminen oli hyvin pitkälti porvarillisen liberalismin tuote, koska sosialistimaissa sitä pidettiin kapitalistisena porvarillisena perversiona, kuten myös ajan kovimmat länsivasemmistolaiset tekivät – jenkkimaolaiset ainakin 2000-luvulle asti. Myös suhtautuminen psykedeeleihin ja hippiyteen vaihteli. Kovimmat vasemmistolaisethan pitivät sitä taas vain porvarillisena salajuonena ja perversiona.

Tietenkin uusvasemmistolaisuus ja ympäristöajattelu liittyi vastakulttuuriliikehdintään tai olivat sen tuotoksia, mutta mitenkään yksioikoisesti näitä tuotoksia ei voi palauttaa niihin. Seksuaalisen vallankumouksen wikipediasivu (mod_security ei anna linkittää) valottaa tuota kehitystä amerikkalaisesta perspektiivistä ihan hyvin. Keskeistä tuolle vapautumiselle oli nuorison, etenkin suurten ikäluokkien, kasvu tilanteessa, jossa nuoriso oli oma, selvästi muista ikäluokista erottuva kulttuuri- ja kuluttajasegmenttinsä. Samaa kulttuurisen vapautumisen liikehdintää oli sekin, että Marlon Brando pisteli Hurjapäänä menemään valkokankaalla ja siitä innostuneena Sonny Bargerkin perusti oman mopokerhon.


Eli vaikka uusvasemmistolaisuus oli osa samaa kulttuurista liikehdintää kuin seksuaalivallankumous ja vaikka vasemmistoliberalismi on osa samaa arvoliberaalista kenttää kuin seksuaaliliberalismi, niitä ei voi palauttaa suoraan toisiinsa.

Se, että seksuaalivähemmistöasia ei ole poliittisena kysymyksenä marginaalinen ei myöskään ole pelkästään vasemmistoliberaalien ansiota. Nehän ovat kritisoineet "kapitalistihomoja" siitä, että tuotteistettuna entistä suurempia osanottajamääriä, myös yhä enemmän heteroita, keränneet Pride-kulkueet tai "Sillä silmällä" -ohjelmat ja mitä näitä on, ovat olleet kyseenalaisia juuri siinä miten ne ovat edistäneet seksuaalitasa-arvoa tavaramuodossa ja unohtamalla luokkakysymykset. Kun katsoo esimerkiksi media- ja kulttuurikentän näkyviä julkihomoja niin porvarillinen liberalismi sieltä enemmän tuntuu näkyvän kuin mikään vasemmistovihreys. Amerikassa, jossa rotukysymykset on enemmän esillä, tämä on korostunut vielä enemmän siinä, että kriitikoiden mielestä esiin nostetaan ennen kaikkea vauraat valkoiset kapitalistisesti menestyvät homomiehet.

Ja kun katsoo miten vihreys ja vasemmistolaisuus noin yleisesti ottaen länsimaissa porskuttaa niin vaikea siitä on tehdä muuta johtopäätöstä kuin että seksuaalitasa-arvon päivänpoliittinen merkitys on enemmän liberaaliporvareiden ansiota ja aikaansaannosta.

Tuore yhteiskuntatieteiden tohtori Jiri Nieminenhän on tutkinut tätä asiaa enemmänkin ja todennut ettei asia ole myöskään taloudellisesti vähäpätöinen vaan uusi talous on suorassa suhteessa luovaan dynaamisuuteen, jonka kukoistamisen mahdollistavaan ilmapiiriin liittyy juuri seksuaalitasa-arvo ja rasismin vastustaminen. Siksi hommadiskurssi menee päin persettä heti kättelyssä rajaamalla nuo asiat johonkin "vihervasemmistoon". Kuka tahansa, joka on seurannut tätä tällä foorumilla ja muualla kehittynyttä anti-persu/homma -liikehdintää huomaa nopeasti, että kyseessä on poliittisesti ja yhteiskunnallisesti todella kirjava sakki, joita yhdistää lähinnä yleinen arvoliberalismi – vieläpä sellainen, joka ei nyky-yhteiskunnassa ole mitenkään "radikaalia" – johon itse kukin on tullut omia teitään ties mitä kautta. Kyse ei ole mistään "ryhmästä".
« Last Edit: October 03, 2013, 13:41:03 by mh »

Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #48 on: October 03, 2013, 14:49:56 »
Jaska kirjoitti.

Quote
Ai homoseksuaalisuus on rotu? Mikset puhu vain syrjinnästä, se olisi todenmukaista.

Kysyn edelleen: mikset ole kieltämässä niitä uskontoja, joissa homoseksuaalisuutta ei hyväksytä? Mitä järkeä on vain kieltää niiden kannattajia sanomasta ääneen, ettei heidän uskontonsa hyväksy homoseksuaalisuutta?

No niin, nyt sinun pitääkin sitten miettiä, että minkä takia homoseksuaalisuus on samassa asemassa kuin "rotu".

Kysy vain, sillä Suomessa ei ole kiellettyä tai laitonta sanoa, että en hyväksy homoseksuaalisuutta.
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Offline O.skar

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 359
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #49 on: October 03, 2013, 15:43:34 »
Koko termi "suvaitsevaisto" on luotu, jotta saataisiin aikaan mielikuvaa siitä että aivan tavallisen ihmisen yleinen käyttäytymismalli (päivittäisessä elämässä tavatut ihmiset saattavat olla kukin omalla tavallaan omituisia, mutta kun heistä ei ole suoranaista haittaakaan niin senkun ovat; elää ja antaa toistenkin elää)  olisikin jonkun pienen, "kansasta" poikkeavan ryhmän erityispiirre ja sellaisena jotenkin omituinen ja epätoivottu.

Tämän virheellisen mielikuvan tehostamiseksi määritellään "suvaitseminen" äärimmäiseen merkitykseensä ja kaupan päälle luodaan olkiukko jostain kaikkea mahdollista vierasperäistä palvovasta, ylivedetyn poliittisen korrektiuden läpitunkemasta, elämää näkemättömästä, mielellään julkisen puolen töissä olevasta / opiskelijasta / tapatyöttömästä (eli "valtion elätistä"), joka kaiken kukkuraksi edustaa poliittisia ja yhteiskunnallisaatteellisia reunaryhmiä.

Tällä olkiukolla sitten mätkitään surutta kaikkia heitä, jotka ilmaisevat mielipiteenään, ettei pelkän ihonvärin, kansallisuuden, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen tai vastaavan tekijän mukaan tehdyt negatiiviset yleistykset ja yleistyksillä "oikeutettu" syrjintä ole oikein.

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #50 on: October 03, 2013, 15:54:53 »
Tätä on varmaan jo muutkin selvitelleet, mutta tämä suvaitsevaisto on abstraktio. Toisin kuin "vastapooli" hommalaiset maahanmuuttokriitikot, ei suvaitsevaistoa ole edes olemassa samassa merkityksessä. Suomen sisulainen maahanmuuttokritiikki on tiukan dogmaattista huttua eikä poliittisen kentän toisessa äärilaidassa yksinkertaisesti ole olemassa samanlaista selkeästi eroteltavaa toimijaa vaan suvaitsevaistosta kauhukuvia maalailevat tekevät sen lähinnä selittäessään rationaalia omalle olemassaololleen.
Vihervasemmisto eli punavihreät on kattokäsite, joka perustuu näiden kahden puolueen yhteneviin ohjelmiin. Suvaitsevaisto on käytännössä suurelta osin tämä sama porukka: he puhuvat paljon suvaitsevaisuudesta, mutta soveltavat sitä käytäntöön valikoivasti: vain "oikeita" mielipiteitä suvaitaan, muita rajoitetaan.

Erinäisillä poliittisilla akseleilla tämä joukko edustaa ääripäätä.

Punavihreä on helposti eroteltava käsite, mutta suvaitsevaisto taas muistuttaa käsitteenä esim. uusliberaalia tai vihervasemmistolaista eli on lähinnä poliittisten vastustajien keksimä leimakirves. Maahanmuuttokriitikot taas nimeävät itse itsensä hyvin mielellään maahanmuuttokriitikoiksi. Suvaitsemattomia maahanmuuttokriitikoita ei yleensä kuitenkaan diggailla muissakaan puolueissa kuin Vihreissä tai Vasemmistoliitossa. Nyt tosin myös jopa Perussuomalaiset itse yllättivät ja näyttivät ovea James Hirvisaarelle..

Sellaista ei löydykään, joka suvaitsisi aivan kaikkea, joten ei sitä voi vaatiakaan. Yleinen ohje, ettei suvaitsemattomuutta tarvitse suvaita pitänee paikkansa.


Täällä palstalla tehtiin aikoinaan kysely poliittisesta suuntautumisesta ja tulokset kertoivat hajonnan olevan melkoista. Syytät teksteissäsi, että täällä leimataan perustetta, mutta mielestäni teet sitä nyt ihan itse osoittamalla sormella esim. tämän palstan kirjoittajat ovat suvakeita sen kummemmin erittelemättä. On totta, että tämä palsta on saanut alkunsa hommawatch nimisestä blogista, joka jouduttiin sulkemaan sen vuoksi, että maahanmuuttokriitikot eivät kestäneet palstan pitäjien anonymiteettia vaan muistaakseni  olivat nostamassa jotain tekaistua syytettä, jolla kuitenkin saataisiin blogin pitäjän nimi selville. Siinä olet kuitenkin väärässä ehdottomasti, että tämä olisi jokin ns. hommalaisuuden peilikuva tai vastakkainen poliittinen ääripää. Ei ole. Täällä kirjoittavilla ei ole mitään samanlaista tavoitetta esim. maahanmuuton suhteen vaan kyseessä on yhteinen kokemus siitä, että ns. maahanmuuttokritiikki on kritiikin viikunanlehdellä peiteltyä rasismia ja fasistista äärioikeistolaisuutta. Tähän havaintoon perustuen on katsottu tarpeelliseksi kerätä ja levittää ns. maahanmuuttokriittisen skenen tuotoksia, jotta mahdollisimman moni ymmärtäisi mistä todella on kyse. Mikäli olisimme jokin "hommalaisuuden" peilikuva ja vastakkainen poliittinen akseli niin täällä varmaan suunniteltaisiin, miten voimme salakuljettaa Suomeen lisää ihmisiä ja esittäisimme "kriittisiä toimenpiteitä", jotta suomalaiset saadaan ruotuun. Näin ollen katson, että en voi hyväksyä sinun hypoteesiasi.
« Last Edit: October 03, 2013, 16:52:39 by Julmuri »
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline O.skar

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 359
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #51 on: October 03, 2013, 16:18:45 »
Suomessa ei ole kiellettyä tai laitonta sanoa, että en hyväksy homoseksuaalisuutta.

On aina mielenkiintoista seurata, kuinka "miksei saa sanoa?!" -hokijat ymmärtävät koko sananvapauden käsitteen vinosti ja ovat vaatimassa sananvapautta itselleen ja heille mieleisille mielipiteille - mutta samaan aikaan pyrkivät rajoittamaan muiden sananvapautta.

Sananvapaus ei tarkoita sitä, että jokainen saa sanoa aivan mitä sylki suuhun tuo ilman, että kukaan muu saisi sanoa tähän omaa mielipidettään. Vastaommentit ovat aivan yhtä lailla sananvapauden käyttöä kuin alkuperäinen kommenttikin.

Sananvapaus ei tarkoita sitä, että mitä tahansa saa sanoa missä tahansa, eikä sananvapauden estämistä ole rajoittaa "omassa kotipesässä" tapahtuvaa toimintaa, mm. moderoimalla foorumeja tai yleisönosastoja.

Sananvapauden rajoittamista ei ole kertoa jollekulle, että tämän mielipiteet ovat typeriä ja niitä olisi mieluummin kuulematta.

Sananvapauden rajoittamista ei ole vetää rajoja sille, miten joku asia on soveliasta esittää. Esimerkiksi maahanmuutosta on saatu keskustella ja on keskusteltukin sekä tiedotusvälineissä että akateemisissa piireissä jo ennen ns. maahanmuuttoriitikoiden ilmaantumista. Islamiin liittyvistä ongelmista on saatu keskustella ja on keskusteltukin ennen ns. antijihadistien äänekästä tuloa julkisuuteen. Näistä ja monista muitakin "ei ole SAANUT puhua" -teemoista on puhuttu, keskustelun TAPA on vain ollut muu kuin mustavalkoistava, leimaava, salaliittoja näkevän vainoharhainen ja epä-älyllinen "hommalainen" ja valitettavasti yleisempään kielenkäyttöön luikertanut tapa.

He, jotka haluavat poistaa (tai tuntuvasti höllentää) kansanryhmiä vastaan kiihotukseen ja kunnianloukkaukseen liittyviä lakeja ovat hyvin usein itse ensimmäisenä huutamassa näitä lakeja avukseen silloin kun joku puhuu heitä vastaan. Hyvänä esimerkkinä toimii Perussuomalaiset, jotka yrittävät vedota kansanryhmää vastaan tehdyn kiihotuksen laittomuuteen, kun kohtaavat puolueeseensa kohdistuvaa kritiikkiä. Siitä huolimatta, että ensinnäkään puolueen kannattaminen tai jäsenyys eivät muodostaa lain tarkoittamaa kansanryhmää ja toiseksi, heidän oma tapansa puhua muiden puolueiden kannattajista ja jäsenistä on puolueen johtohenkilöiden harrastamasta kielenkäytöstä lähtien sellaista, että se aiheuttaisi ongelmia, mikäli kiihotuspykälät laajennettaisiin koskemaan puolueita. (Sivurautalankana: tällaista kehitystä en tosiaan toivo, kukin kritisoikoon puolueita miten tahtovat. Jonkinlaisen faktapohjan ja käytöstavat soisi tietenkin liittyvän myös puoluekritiikkiin, saman asian kun voi sanoa niin monin eri tavoin.)

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #52 on: October 03, 2013, 18:01:44 »
Vihreät housut ja punainen kauluspaita? Jumalauta jätkät, menin pistämään punaiset housut ja vihreän hupparin! Missä vaiheessa koodi vaihtui? Tuon takia siis selkäni takaa kuului "rasisti"-supinoita... saakelin vaihtuvat koodistot, hetken kun olet poissa ilmiantamassa, putoat kelkasta.
Onko teitä netissä kitiseviä pehmeitä vässyköitä joku muka väittänyt äärisuvaitseviksi? Tulkoon nyt kirjatuksi pöytäkirjoihin että äärisuvaitsevia ovat dosentti J.Bäkmann ja kirkkoherrra. Molari, toimittaja Leena Hietanen ja muutama muu antifasisti joille ei riitä pelkkä natsien eliminoiminen vaan natsien edesmenneet liittolaisetkin on kaivettava haudoistaan ja postuumisti hirtettävä.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #53 on: October 03, 2013, 18:38:18 »

Tämä nyt on puhdas pseudo-ongelma. Punavihreydellä tarkoitettiin ekoaatteen ja sosialistisesta ajatteluperinteestä ammentavien ideologioiden ja liikkeiden koalitiota.

Puheena ei olekaan punavihreyden olemassaolo tai olemattomuus poliittisena liikkeenä ja traditiona, vaan viiteryhmänne tapa leimata kaikenlainen hompanssien arvostelu punavihreäksi politiikanteoksi. Punavihreät eivät kuitenkaan ole keksineet esimerkiksi sitä, että kaikenvärisiä ihmisiä tulee kohdella ihmisiksi, se kuuluu ihan porvariskodeissa vuosikymmeniä ennen minkään punavihreyden syntymistäkään kasvatettujen hyviin tapoihin. Ottaen huomioon, että juuri kaikenlaiset vasemmistoradikaalit ovat jonkinlaisen itsetarkoituksellisen spontaaniuden ja avoimuuden nimissä paheksuneet hillittyyttä ja tapojen noudattamista kauheana ahdistavana kahleena, on todella ansaitsematon kohteliaisuus väittää, että juuri heikäläiset olisivat keksineet hyvän käytöksen.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Zakari

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 494
 • Allons-y!
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #54 on: October 03, 2013, 19:24:16 »
Quote from: Zakari
Näin pieni foorumi on ihan väärä paikka runnoa sitä yhtä ainoaa totuutta julki. Ei se vaan kannata, näitä lukee korkeintaan 20 ihmistä päivässä. Ja niistäkään kaikki ei ymmärrä suomea.
Minä nimenomaan olen yrittänyt murtaa täällä vallitsevaa sokeaa yhden totuuden ilmapiiriä tuomalla esiin harmaasävyjä.
Olen toki huomannut, että täällä muutamilla äänekkäillä on luetun ymmärtämisen kanssa ongelmia; mutta ei tämä ole suinkaan poikkeuksellinen foorumi siinä suhteessa, joten ei ole mitään syytä alemmuuskompleksiin.  ;)

Ei täällä mitään yhtä totuutta ole. Hah. Sitä minä vaan, että jotenkin tuntuu että ammut hyttysiä tykillä. Panoksesi ei ole suhteessa mahdolliseen tuotokseen.

Quote from: Zakari
En ole lukenut viestejäsi kuin silmäillen. Minulta loppuu mielenkiinto heti, kun vihervasemmistosuvis jne mainitaan. Jos haluan keskustella satuhahmoista,
Onko sinultakin jäänyt huomaamatta vasemmistoliiton ja vihreiden ohjelmien samanlaistuminen ja se, että niiden piirissä puhutaan ihan yleisesti punavihreydestä ja että ne kokevat olevansa vastavoima perussuomalaisille?

Kiistätkö sinä vihervasemmistolaisten/punavihreiden oman kokemuksen arvon ja syytät sitä epätodelliseksi?

En tiedä... ehkä tai sitten en. Menee vähän semanttiseksi väännöksi.

Minulla on sellainen kokemus, että kaltaistesi intellektuellien puheessa vihervasemmisto=suvaitsevaiset=mokuttajat=mädättäjät=mukasuvikset=kaikkijotkaeioonuivia=jne. Ja se vaan ei minun kokemukseni mukaan vastaa todellisuutta. Hommalaisen puhetavan käyttö on vaan niin #yäk.

Kiistätkö sinä minun kokemukseni arvon?  :o
"The way I see it, every life is a pile of good things and bad things. Hey. The good things don't always soften the bad things, but vice-versa, the bad things don't necessarily spoil the good things and make them unimportant." - The Eleventh Doctor

Offline mh

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1704
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #55 on: October 03, 2013, 19:37:22 »
Vihreät housut ja punainen kauluspaita? Jumalauta jätkät, menin pistämään punaiset housut ja vihreän hupparin! Missä vaiheessa koodi vaihtui? Tuon takia siis selkäni takaa kuului "rasisti"-supinoita... saakelin vaihtuvat koodistot, hetken kun olet poissa ilmiantamassa, putoat kelkasta.
Onko teitä netissä kitiseviä pehmeitä vässyköitä joku muka väittänyt äärisuvaitseviksi? Tulkoon nyt kirjatuksi pöytäkirjoihin että äärisuvaitsevia ovat dosentti J.Bäkmann ja kirkkoherrra. Molari, toimittaja Leena Hietanen ja muutama muu antifasisti joille ei riitä pelkkä natsien eliminoiminen vaan natsien edesmenneet liittolaisetkin on kaivettava haudoistaan ja postuumisti hirtettävä.
Maivei hyvä, pöytäkirjaan on jo merkitty Bäckmanin pelaavan nykyään teidän joukkueessa.

http://todellisuus.org/index.php?topic=1394.msg68124#msg68124

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #56 on: October 03, 2013, 22:07:02 »
Vihreät housut ja punainen kauluspaita? Jumalauta jätkät, menin pistämään punaiset housut ja vihreän hupparin! Missä vaiheessa koodi vaihtui? Tuon takia siis selkäni takaa kuului "rasisti"-supinoita... saakelin vaihtuvat koodistot, hetken kun olet poissa ilmiantamassa, putoat kelkasta.
Onko teitä netissä kitiseviä pehmeitä vässyköitä joku muka väittänyt äärisuvaitseviksi? Tulkoon nyt kirjatuksi pöytäkirjoihin että äärisuvaitsevia ovat dosentti J.Bäkmann ja kirkkoherrra. Molari, toimittaja Leena Hietanen ja muutama muu antifasisti joille ei riitä pelkkä natsien eliminoiminen vaan natsien edesmenneet liittolaisetkin on kaivettava haudoistaan ja postuumisti hirtettävä.
Maivei hyvä, pöytäkirjaan on jo merkitty Bäckmanin pelaavan nykyään teidän joukkueessa.

http://todellisuus.org/index.php?topic=1394.msg68124#msg68124Enpä tiedä desantin seurasiirrosta, mutta kun täällä epäiltiin äärisuvaitsevien olemassaoloa, niin Bäkmann on sellainen, ainakaan minä en tiedä ketään äärimmäisempää. Toki Väyräsen Köyry on samaa kaliiberia, ehkä äärimmäisempikin likvidoitavien määrän ja summittaisuuden perusteella.

Offline Zakari

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 494
 • Allons-y!
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #57 on: October 03, 2013, 22:35:01 »
Onko teitä netissä kitiseviä pehmeitä vässyköitä joku muka väittänyt äärisuvaitseviksi? Tulkoon nyt kirjatuksi pöytäkirjoihin että äärisuvaitsevia ovat dosentti J.Bäkmann ja kirkkoherrra. Molari, toimittaja Leena Hietanen ja muutama muu antifasisti joille ei riitä pelkkä natsien eliminoiminen vaan natsien edesmenneet liittolaisetkin on kaivettava haudoistaan ja postuumisti hirtettävä.

Älä nyt leikistä suutu.  :P
"The way I see it, every life is a pile of good things and bad things. Hey. The good things don't always soften the bad things, but vice-versa, the bad things don't necessarily spoil the good things and make them unimportant." - The Eleventh Doctor

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #58 on: October 03, 2013, 22:47:38 »
Vihreät housut ja punainen kauluspaita? Jumalauta jätkät, menin pistämään punaiset housut ja vihreän hupparin! Missä vaiheessa koodi vaihtui? Tuon takia siis selkäni takaa kuului "rasisti"-supinoita... saakelin vaihtuvat koodistot, hetken kun olet poissa ilmiantamassa, putoat kelkasta.
Onko teitä netissä kitiseviä pehmeitä vässyköitä joku muka väittänyt äärisuvaitseviksi? Tulkoon nyt kirjatuksi pöytäkirjoihin että äärisuvaitsevia ovat dosentti J.Bäkmann ja kirkkoherrra. Molari, toimittaja Leena Hietanen ja muutama muu antifasisti joille ei riitä pelkkä natsien eliminoiminen vaan natsien edesmenneet liittolaisetkin on kaivettava haudoistaan ja postuumisti hirtettävä.
Maivei hyvä, pöytäkirjaan on jo merkitty Bäckmanin pelaavan nykyään teidän joukkueessa.

http://todellisuus.org/index.php?topic=1394.msg68124#msg68124Enpä tiedä desantin seurasiirrosta, mutta kun täällä epäiltiin äärisuvaitsevien olemassaoloa, niin Bäkmann on sellainen, ainakaan minä en tiedä ketään äärimmäisempää. Toki Väyräsen Köyry on samaa kaliiberia, ehkä äärimmäisempikin likvidoitavien määrän ja summittaisuuden perusteella.

Vaadin Maiveille ikuista porttikieltoa siitä, että hän vertaa minua Bäkkikseen.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« Reply #59 on: October 03, 2013, 22:49:41 »
Vihreät housut ja punainen kauluspaita? Jumalauta jätkät, menin pistämään punaiset housut ja vihreän hupparin! Missä vaiheessa koodi vaihtui? Tuon takia siis selkäni takaa kuului "rasisti"-supinoita... saakelin vaihtuvat koodistot, hetken kun olet poissa ilmiantamassa, putoat kelkasta.
Onko teitä netissä kitiseviä pehmeitä vässyköitä joku muka väittänyt äärisuvaitseviksi? Tulkoon nyt kirjatuksi pöytäkirjoihin että äärisuvaitsevia ovat dosentti J.Bäkmann ja kirkkoherrra. Molari, toimittaja Leena Hietanen ja muutama muu antifasisti joille ei riitä pelkkä natsien eliminoiminen vaan natsien edesmenneet liittolaisetkin on kaivettava haudoistaan ja postuumisti hirtettävä.
Maivei hyvä, pöytäkirjaan on jo merkitty Bäckmanin pelaavan nykyään teidän joukkueessa.

http://todellisuus.org/index.php?topic=1394.msg68124#msg68124

Ei Maiveilla ole järkeä sen tajuamiseen. Ehdottaisin Julmurille, että Maiveille annettaisiin ikuinen porttikielto yleisen huonouden vuoksi.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.