Author Topic: Perussuomalaiset ja Venäjä  (Read 7808 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Perussuomalaiset ja Venäjä
« Reply #15 on: October 04, 2013, 18:33:54 »
Eivät nuo mikään heikko pohja ole kun puolueen johtokin pokkuroi Venäjää. Sinun sokeutesi ja kuuroutesi on välillä sitä luokkaa, että epäilen onko sinulla silmiä tai korvia ollenkaan. Löytyykö näitä viestimiseenkin käytettyjä elimiä?

Jos joku vielä tämän viikon jälkeen väittää, ettei Persuissa ja sisulaisissa ole suuri osa Venäjän ihailijoita niin hän on joko kuuro, sokea tai valehtelija. Perussuomalaisten laaja fanireaktio kun ihailtu isoveli otti kiinni kettutyttöviherterroristin ei jäänyt huomaamatta keneltäkään.

Sitten niistä olisi varmaan helppo heittää jotain muutakin lähdettä kuin muutama vanha nimimerkkikirjoittaja tai sekalainen blogi. Mistä niitä puoluejohdon pokkurointeja löytyy? Voit kutsua puusilmäisyydeksi, sokeudeksi tai kiihkoilemattomuudeksi ihan valintasi mukaan mutta muutama kommentti vuodelta 2009 ja muutama kommentti kuluvalta vuodelta ei minusta ole mikään vakavasti otettava osoitus mistään. Hommalta löytyy paljon myös venäjään hyvin nuivasti suhtautuvaa väkeä, joten jotain vähän kättä pidempää toivoisin saavani ettei avausta olisi ihan niin helppo kuitata sekoiluksi. Tietysti jos käyttäisi ihan kaiken valveillaoloaikansa puolihullujen bloggailuihin tietäisi tästä asiasta enemmän mutta monesta muusta sitten vähemmän.

Ei liene epäselvää että Hommalta löytyy myös ääliömäistä Venäjämyönteistä, varovaisen positiivista suhtautumista ja heitä joiden mielestä kannattaa koettaa pysyä väleissä koska geopolitiikka. Ja heitä joiden mielestä ryssä edustaa melkein yhtä äärimmäistä pahuutta kuin Köyryn mielestä. Jotain muutakin nyt kuitenkin kaivattaisiin kuin vanhoja foorumipostauksia ja ympäripyöreyksiä. Onko joku Persuissa merkittävällä paikalla istunut heitellyt jotain kovin älyvapaata Venäjästä? Mistä sen löytää? Aihe on minusta ihan poliittisestikin suht merkittävä.

Googlailemalla löytyy seuraavaa:
Soini haluaa kieltää maan myynnin venäläisille: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288334733396.html
Ex-persu Hirvisaari komppaa: http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/3781-paijanteen-rannat-venalaisille
Täältä löytyy jo jotain väitettä tukevaakin: http://vallanvahtikoira.blogspot.fi/2012/10/perussuomalaiset-lansi-ja-venaja.html

Kiitos Köyrylle avusta ja Julmurille palautteesta.

Eipä tietenkään maahanmuuttokriitikkojen forum anna minkäänlaista kuvaa siitä minkälaisia he ovat. Miten joku voi edes väittää niin? Se, että Hirvisaaret ja kumppanit eivät pidä venäläisistä ei tietenkään ole mitään uutta, mutta Venäjän valtiojärjestys on se mitä ihaillaan.
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
Re: Perussuomalaiset ja Venäjä
« Reply #16 on: October 04, 2013, 21:51:29 »

 tietty osa tavallisista jenkeistä vaati Berensonin vapauttamista seuraavanlaisin perustein:

I don't care if she's a country club Republican or an Uzi-toting terrorist's moll. She's a human being and an American, and she must come home.

Tätä voidaan pitää typeränä ja naiivina nationalismina - liberaali amerikkalainen nettituttu, jonka blogista tämän aikoinani luin, paheksui kovasti tuota asennetta, koska siihen sisältyi sellainen ajatus, että Perun itsenäisyys oli yhdentekevää ja että jenkillä jenkkinä oli erioikeus sekaantua vaikka vieraan maan vallankumoukseen, koska maailma on jenkkien leikkikenttä. Äärioikeistomme vahingonilo Sinin vangitsemisesta osoittaa kuitenkin, että he eivät ole minkään mielekkään määritelmän perusteella isänmaallisia eivätkä nationalisteja. Silloin kun Venäjän julmuus nähdään hyvänä aseena oman maan toista mieltä olevia vastaan, silloin on periaatteellisella tasolla otettu kantaa Venäjän puolesta, omaa kansaa vastaan. Sen tien päässä on, että kutsutaan Venäjä tänne kurmoottamaaan oman maan vääränlaisia kansalaisia.
Amerikkalainen nettituttusi oli kriittisyydessään aivan oikeassa, siitäkin huolimatta että USA:lla on teknisiä ja poliittisia muskeleita vaikka hakea väkisin kansalaisensa vieraan valtion tuomiovallasta. Suomella ei tuollaista etuoikeutta kuitenkaan ole, ja vaikka olisikin niin tuollainen siirtomaaherra-asenne ei ole minun makuuni enkä näe että suomalaisille rikollisille tulisi antaa mitään erioikeuksia rikkoa muiden maiden lakeja.
Jos se on sinun mielestäsi sitten epäisänmaallista, niin oudoksun logiikkaasi. Vaahtoaisitko yhtä kiihkeästi isänmaallista uhoa jos vaikkapa James Hirvisaari puhuisi USA:ssa epäkorrektia ja siitä hyvästä joutuisi poseen?

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Perussuomalaiset ja Venäjä
« Reply #17 on: October 07, 2013, 19:51:33 »
Vaahtoaisitko yhtä kiihkeästi isänmaallista uhoa jos vaikkapa James Hirvisaari puhuisi USA:ssa epäkorrektia ja siitä hyvästä joutuisi poseen?

Riippuu tilanteesta. Jos James Hirvisaari ajaisi "epäkorrekteilla" puheillaan asiaa, joka ei olisi ristiriidassa Ihmisoikeuksien julistuksen kanssa, ja jos jenkit kohtelisivat häntä selvästi oikeusmurhan luonteisella tavalla, voisin vaahdotakin. Tämä on kuitenkin varsin teoreettinen mahdollisuus, koska - kuten kaikki tiedämme - James Hirvisaari on osoittautunut läpeensä pahaksi mieheksi, joka tuskin kykenee lausetta sanomaan loukkaamatta ihmisoikeusarvoja.

Vastaavalla tavalla kyllä isänmaallisesti suutahdin juristi Kari Silvennoisen kohtelusta Venäjällä, vaikka pidänkin häntä varsin epäsymppiksenä tyyppinä, jonka tavoitteena tuntuu olevan lähinnä rahastaa Karjalan asialla (en tietenkään kannata Karjalan palautusta, vaikka hyväksynkin asialliset ja rakentavat palautusvaatimukset). Jos Herrasmieshistorioitsija menisi Venäjälle mielenosoittamaan tunnettuun tyyliinsä Karjalan palautuksen puolesta ja hänet otettaisiin kiinni ja pahoinpideltäisiin KGB:n tyrmässä, vaatisin kyllä suunnilleen diplomaattisuhteiden katkaisemista itänaapuriin. Meidän Seppo nyt kuitenkin on meidän Seppo.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Perussuomalaiset ja Venäjä
« Reply #18 on: March 19, 2014, 00:01:56 »
Johan Bäckmanin virallinen blogi, Thursday, March 7, 2013: Moskova luottaa Soiniin

"Teki mieleni kirjoittaa "Moskova luottaa vain Timo Soiniin". Tämä tuli mieleen lukiessani eilisen uutisia Venäjältä.

Timo Soini oli Moskovassa tavannut kollegansa Mihail Margelovin, suuresti arvostamani nuoren venäläisen senaattorin.
Soini ja Margelov olivat käyneet neuvotteluja mm. lapsikiistoista

(ks. http://finnish.ruvr.ru/2013_03_06/Timo-Soini-tapasi-Moskovassa-Mihail-Margelovin/ ).

***"
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Perussuomalaiset ja Venäjä
« Reply #19 on: March 19, 2014, 12:54:00 »
Juho Eerola, 2.3.2014 uskoo Venäjän ohjusten, miehistönkuljetuskaluston, laivojen,
helikoptereiden ja lentokoneiden pysähtyvän jalkaväkimiinoilla.http://yle.fi/uutiset/puolustusvaliokunnan_niinisto_valmiutta_nostettava_jos_tilanne_karjistyy_ja_sota_syttyy/7115868
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Perussuomalaiset ja Venäjä
« Reply #20 on: March 19, 2014, 12:57:44 »
Ei hätää, puolustusliittohan sitä pitää perustaa - Venäjän kanssa.

Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Perussuomalaiset ja Venäjä
« Reply #21 on: March 19, 2014, 17:06:03 »
Varhempi ketjumme: 

Juho Eerola: Karjala takaisin
Solitudinem faciunt, pacem appellant.