Author Topic: Hyvästit (toistaiseksi)  (Read 3541 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Outo Lintu

  • Guest
Hyvästit (toistaiseksi)
« on: August 01, 2012, 09:48:42 »
Elämässä on vaiheita, jotka alkavat ja päättyvät. Omalta osaltani tämän vaiheen päättyminen tarkoittaa poistumista tältä foorumilta ainakin toistaiseksi. Päätökseeni vaikuttavat alkavat ja tulevat kiireet sekä halu kenties hieman kasvaa ja tutustua uusiin asioihin sekä omaan itseen. Ehkäpä teen paluun jopa omalla nimelläni (joka tosin lienee ainakin joidenkin ihmisten tiedossa). Ehkä palaan myöhemmin muuttuneena ihmisenä, ehkä en.


Kiitokset tämän foorumin olemassaolosta. Erityisesti haluaisin kiittää tietenkin kaikkia kyseisellä foorumilla vaikuttavia. Osan teistä olen tavannutkin. Annettakoot kuitenkin erityiset kiitokset tämän palstan modeille (mm. Warda, Teemu Hiilinen). Kiitokset myös tällä palstalla vierailleelle Juha Mäki-Ketelälle (joka kävi jopa kommentoimassa blogiini tannoin). Kiitokset mm. Sam Karvoselle ja Jussi Jaloselle, joiden keskustelutyyli on ollut asiantuntevaa ja syvällistä. Teidän kirjoituksianne on ollut mielenkiintoista lukea. Julmurille erityismaininta siitä, että uskalsi tehdä täyskäännöksen (ja onnittelut tietenkin moden natsoista). Lisäksi kiitokset kaikille tällä palstalla oleville, niin veteraaneille, kuin uusille tulokkaillekin, joista ainakin valtaosan kirjoitusten lukeminen on ollut antoisaa niin ikään.Omasta historiasta hieman: Aikaisemmin en juuri ollut kiinnostunut politiikasta (ainakaan Suomen politiikasta). Vuosi 2009 oli kuitenkin muutoksen aikaa ja poliittinen heräämiseni tapahtui tuolloin (johtuen pääasiassa maahanmuuttokriittisen liikkeen noususta). Vuonna 2010 vauhti tuntui vain lisääntyvän (blogin perustaminen, Helsingin Hommakerhossa kuokkiminen, rekisteröityminen tälle palstalle ja joitakin muita asioita). Hyvin aktiivisen kevään ja kesän jälkeen toiminta hieman hiipui johtuen päälläolevista ja tulevista hyvin suurista muutoksista henkilökohtaisessa elämässäni, jotka veivät voimia. Tähän aikaan on mahtunut paljon itsetutkiskelua ja muutoksia omassa ajattelussa. Tänä aikana olen myös kääntynyt vasemmalle ja ehkäpä punastunut hieman lisää.


Pidin alussa maahanmuuttokriittistä liikettä suurena uhkana suomalaiselle yhteiskunnalle. En edelleenkään katso, että maahanmuuttokriittistä liikettä ja sen uhkaa tulisi väheksyä. Nykyisin katson kuitenkin, että rinnalle on tullut paljon suurempia ongelmia, jotka uhkaavat suomalaista yhteiskuntaa. Holtiton kapitalismipolitiikka, sekoileva europolitiikka ja hallituksen politiikka ylipäänsä ovat ajamassa suomalaista hyvinvointivaltiota ja yhteiskuntarauhaa alas. Uskon, että hallituksen tekemä nykypolitiikka (ei siis maahanmuuttopolitiikka, kuten eräät oikeistopopulistit tai oikeasti sitä mieltä olevat väittävät) on myös syynä tulevan äärioikeiston nousuun ja luultavasti kyseinen liike lähtee uuteen nousuun, mikäli nykymeno jatkuu. En usko, että maahanmuutto edelleenkään olisi Suomen ongelmista suurin. Korkeintaan maahanmuutto "ongelmana" on ongelmien häntäpäässä.


Olen viimeaikoina pyrkinyt tuomaan tälle palstalle näitä näkemyksiäni muiden näkemysten ja kysymysten ohella. Valitettavasti en saanut tälle foorumille tuotettua kovinkaan montaa viestiä näiden vuosien aikana. Syinä voivat olla se, että olen vielä niin nuori ja siinä mielessä monesta asiasta tietämätön, ettei ulosantini ole ollut niin laajaa. Osasyynä voi olla myös se, että on ollut pitkiä aikoja, jolloin olen halunnut pitää taukoja tänne kirjoittelusta sekä suuret muutokset elämässäni, joista jo mainitsinkin. Kenties myöhemmässä vaiheessa palaan, jolloin ulosantini on laajempaa.


Sitä odotellessa, kiitokset siis vielä palstan modeille ja kaikille kanssakeskustelijoille. Ihan jokaiselle. Olette omalta osaltanne rikastuttaneet keskustelua ja tuoneet mielenkiintoista sisältöä eri ketjuihin. Ajoittain vähän kuohahtelee, mutta se kuuluu asiaan (erityisesti vaalien alla ja kesällä). Välillä, kun oikein ottaa päähän, on hyvä pitää taukoja ja tavata vaikka livenä tai tehdä jotain ihan muuta.


Toivotan menestystä ja kasvua foorumille ja toivon, että foorum kasvaa vielä entisestään. Olkoon fooruminne pitkäikäinen. Aion toki ajoittain seurailla, minkälaista keskustelua täällä palstalla tullaan jatkossa käymään. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mihinkä tässä vielä päädytään. Terveisiä Jyväskylästä ja hyvää kesän loppua. Voikaa hyvin!


Kiittäen,

Outo Lintu (=Heikki Ekman)


Loppuun vielä eräs kappale:


http://www.youtube.com/watch?v=PnPLi_XbSJY

Offline Mikael Lönnroth

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1308
    • Maailmanpuolue
Re: Hyvästit (toistaiseksi)
« Reply #1 on: August 01, 2012, 12:02:47 »
Kyllä tuosta joku rangaistus pitäisi nyt antaa nimimerkin paljastamisesta.

Hyvää kesää ja elämän jatkoa!  8)
Maailmanpuolueen jä sen - tarvitaan lisää <-- (myös Facebookissa)

Timo Anttila

  • Guest
Re: Hyvästit (toistaiseksi)
« Reply #2 on: August 01, 2012, 14:23:32 »

Pidin alussa maahanmuuttokriittistä liikettä suurena uhkana suomalaiselle yhteiskunnalle. En edelleenkään katso, että maahanmuuttokriittistä liikettä ja sen uhkaa tulisi väheksyä. Nykyisin katson kuitenkin, että rinnalle on tullut paljon suurempia ongelmia, jotka uhkaavat suomalaista yhteiskuntaa. Holtiton kapitalismipolitiikka, sekoileva europolitiikka ja hallituksen politiikka ylipäänsä ovat ajamassa suomalaista hyvinvointivaltiota ja yhteiskuntarauhaa alas. Uskon, että hallituksen tekemä nykypolitiikka (ei siis maahanmuuttopolitiikka, kuten eräät oikeistopopulistit tai oikeasti sitä mieltä olevat väittävät) on myös syynä tulevan äärioikeiston nousuun ja luultavasti kyseinen liike lähtee uuteen nousuun, mikäli nykymeno jatkuu. En usko, että maahanmuutto edelleenkään olisi Suomen ongelmista suurin. Korkeintaan maahanmuutto "ongelmana" on ongelmien häntäpäässä....

Kiittäen,

Outo Lintu (=Heikki Ekman)


Loppuun vielä eräs kappale:


http://www.youtube.com/watch?v=PnPLi_XbSJY

Onnea ja menestyssä ja tavallaan tuon minkä lainasin pitää osin myös mielestäni kutinsa. Itse toki aion notkua täällä. Valoa, ei pelkästään ääntä, kohden!   :)

Offline Kane

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 127
Re: Hyvästit (toistaiseksi)
« Reply #3 on: September 12, 2012, 18:47:28 »
Hyvää matkaa, Heikki, ja kaikkea parasta mihin ikinä tiesi viekään. Turha sitä onkaan nuoruuttaan tuhlata uittamalla päätään tämän aihepiirin tyyppisessä laskiämpärissä. Omalta osaltani peli on tietysti menetetty. :)