Author Topic: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?  (Read 47254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #30 on: July 29, 2012, 22:30:52 »
Ei kai siinä muuta kuin pyrkiä tunnistamaan omat puutteensa ja jos joku niistä sattuu huomauttamaan niin ottaa sen ystävällisenä vinkkinä siitä, että taas taisi mennä vähän överiksi. Sillä tavalla ihmiset kehittävät itseään.

Minusta tätä nettivainopointtia on syytä korostaa siitä yksinkertaisesta syystä, että äärioikeistolle ei synny kunnon vastavoimaa ennen kuin keskiluokka ymmärtää äärioikeiston vihaavan juuri keskiluokkaa. Nykyään se tosin ei vaivaudu sitä edes peittelemään. Muuan Petri Pulkkanen raivosi keskustelukumppanilleen Kusi-Suolen jonkin blogin kommenteissa seuraavasti:

Sironen:

Tervemenoa vaan Suomesta pois ja heti!

Sinun kaltaisesi idealistit ovat pitkälti aiheuttaneet kaikki nykypäivinä vallitsevat ongelmat, kuten holtittoman maahanmuuton, rlkollisten hyysäämisen jopa niin että näillä on paremmat oltavat vankiloissa kuin kunnollisilla suomalaisilla työttömillä, rähmällään olon ja mielistelyn eurokriisissä velkaannuttamalla Suomi perin pohjin jne.

Kaikki liberaalit yms kukkahattutädit pois Suomesta ja heti!


Tämä tyyppi on vielä käsittääkseni jo nimetty persujen ehdokkaaksi kuntavaaleihin. Ei voisi tulla selvemmin selväksi, että mobilisaationa käytetty "maahanmuuttokritiikki" on jo menneen talven lumia ja viha liberaaleja kosmopoliitteja kohtaan myönnetään jo avoimesti.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Harran

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 781
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #31 on: July 30, 2012, 10:44:54 »
Mitä mielestäsi tarkoittaa islamin invaasion estäminen? Oletko sitä mieltä, että uskonnon perusteella voitaisiin estää maahantulo? Tai jos jollain kumman tavalla onnistuisitte siinä, että pakolaisina saapuneiden musliminaiset eivät enää tänne pääsisi, niin asia olisi sillä hoidettu?

Minusta halla-aholaiset eivät pelkästään halua estää mustien ja muslimien maahanmuuttoa ja "rotujen luonnotonta sekoittumista", vaan he haluavat myös tehdä täällä jo asuvien ulkomaalaisten elämän mahdollisimman vaikeaksi. Vihan kylväminen ei ole loppunut saatuihin tuomioihin, se jatkuu ihan entiseen malliin.

Eikös Halla-aho ole myös myöntänyt avoimesti että hänen kirjoittelunsa nimenomaisena tarkoituksena on herättää kansassa kielteisiä mielikuvia maahanmuutosta? Joku voi varmaan antaa tarkan sitaatin.

Holokaustia on tuskin tapahtumassa, eikä edes kämykultti itse siihen pyri. Mikäli he pääsisivät joskus suvereeniin vallankahvaan, tilanne saattaisi tietenkin muuttua. Edessä voisi olla tilanne, että kansalle on luvattu päästä muslimeista ja mamuista eroon, mutta heitä ei saada siirrettyä mihinkään eikä kukaan ota vastaan. Eiväthän natsitkaan olisi varmaan juutalaisia tappaneet jos heillä olisi ollut jokin muu paikka, mihin laittaa heidät. Tällaisessa tilanteessa joukkomurhaaminen voisi tulla kyseeseen mikäli muslimi- ja mamu-väestön yhteiskunnasta poistamisen logistisia ongelmia ei muuten saataisi ratkaistua.

Kumman innokkaasti Gestapo kuitenkin jahtasi niitäkin jotka yrittivät paeta tai onnistuivat pakenemaan Saksasta. Jotenkin en oikein usko tuohon hyvään tahtoon breivikiläistenkään kohdalla. Breivik ja siteeraamansa aatetoverit pyrkivät kyllä ihan avoimesti muslimien hävittämiseen, ensin Euroopasta ja muinaisen tsaarikunnan joskus/koskaan hallitsemilta alueilta, myöhemmin pilkotaan jo Turkin ja arabimaidenkin alueita uusiksi ja suunnitellaan globaalia joukkotuhontaa.

Offline Reija Härkönen

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 676
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #32 on: July 30, 2012, 12:25:03 »
Reija, vastailen paremmalla ajalla. Minulla nyt kuitenkaan ei ole sellainen käsitys, että Halla-aho olisi karkottamassa ketään jo oleskeluluvan saanutta ja muuten asiallisesti oleskelevaa.

Minulla on kuitenkin sellainen käsitys, että Halla-aho haluaisi nimenomaan estää uusien oleskelulupien myöntämisen mustille erikseen ja muslimille ennen kaikkea.

Quote
Näkemyksesi perheenyhdistämisistä on minusta kohtalaisen naiivi. Kun maahan tulee vino pino kasvattilapsia ja ensimmäisenä saapuu 17-vuotias lapsi, herää pieni epäilys tilanteen vilpittömyydestä. Ainakaan minulla ei ole mitään sitä vastaan, että oleskelulupa myönnetään henkilökohtaisesti vainotulle ja tämän ydinperheelle, vaikka sitten pienellä viiveellä, mutta nykyisenkaltaista järjestelmää käytetään minun nähdäkseni räikeästi hyväksi.

Ettei vain sittenkin olisi niin, että sinun käsityksesi asiasta on vähän naiivi ja halla-aholaisen pelko-, katkeruus- ja kaunaretoriikan syövyttämä?
On toki totta, että järjestelmää ovat jotkut onnistuneet käyttämään hyväkseen, mutta porsaanreiät on tukittu ja perheenyhdistämiset on tehty jo varsin hankaliksi. Se, että Halla-aho niistä edelleen vaahtoaa, osoittanee lähinnä hänen pelkoansa siitä, että hänen suuri aarteensa ja sielunsa innoittaja, karva-ankkuri -vakuuttelu alkaa olla aikansa elänyt asia.

Näitä lukuja on täällä käyty ennenkin läpi, mutta kirjaanpa nyt tähän viime vuoden tietoja. Suomeen otettiin vuonna 2011 yhteensä 1724 pakolaista, joista kiintiöpakolaisia 750, muita pakolaisstatuksen saaneita 169 ja oleskeluluvan humanitaaristen tai toissijaisen suojelun perusteella saaneita 1102 henkilöä.

Perheenyhdistämisiä tehtiin 495, kielteisiä päätöksiä 1004. Astrid Thors on hoitanut asian kuntoon. Millään mittakaavalla tästä ei kyllä saada Suomelle syntymään minkäänlaista suurta ongelmaa eikä tämä asia todellakaan edellyttänyt Halla-ahon tarkastusmatkaa Etiopiaan. Onneksi hänet nyt sentään saatiin pois puheenjohtajan paikalta, että ei enää tarvitse katsella tällaisia noloja keikkoja.

Laitan tähän pari linkkiä pakolaisneuvonnan sivuille, joissa kerrotaan enemmän politiikkamme kiristämisestä ja pakolaisten tarpeesta saada jatkaa elämäänsä perheensä kanssa sekä käsitellään 10 yleistä väittämää turvapaikanhakijoista.

http://www.pakolaisneuvonta.fi/?cid=391&lang=suo

http://www.pakolaisneuvonta.fi/index_html?lid=90&lang=suo

Quote
Minua kyllä ihan vilpittömästi kiinnostaisi tietää mikä on tuo Köyryn mainostama paskamyrsky, jossa fasistinen taistelujärjestö häntä vainoaa vuosikausia, vaikka hän ihan kiltisti vaan yrittää elää keskiluokkaista elämäänsä. Jotenkin en oikein pysty uskomaan tuohon selitykseen, etenkin kun jo ennen tätä foorumia mies on antanut varsin mielenkiintoisia lausuntoja maailmanmenosta jo omallakin nimelläänkin. Olen tosin viime aikoina aika lailla lakannut lukemasta hänen kirjoituksensa, koska niissä ei ole muuta kuin vainoharhaisia salaliittoteorioita ja vihaa kaikkea ja kaikkia kohtaan, paitsi mamuja. Silti olisi mielenkiintoista ihan uteliaisuudesta tietää tarkemmin miten mies saa itsensä tuohon tilaan.

Niin olitkos sinä, Köyry, muuten keskustalainen? Oletko puolueen jäsenkin? Et ole ajatellut ehdolle asettua, kuntavaaleissa varmaan tarvittaisiin sinunkaltaisiasi maltillisen ja asiallisen ehdokkaan panosta? Saataisiin välillä sitten raflaavia otsikoita Keskustan kuuden äänen varavaltuutetun näkemyksistä.

Minun täytyy sanoa, että en oikein ymmärrä tätä Köyryyn kohdistuvaa koulukiusaamisen tyyppistä toimintaa. Itse en alkuun tiennyt, kenestä on kysymys, mutta kun kuulin, muistin ne lukemattomat Halla-ahon tekstit ja lakeijoiden kommentit, jotka olivat kyllä todella ikävästi henkilöön meneviä, ilmeisen perusteettomia ja herjaavia. Ja tämä pelkästään julkisilla foorumeilla. Jotenkin minusta näytti siltä, että Halla-aho oli kateellinen Köyryn häntä itseään laajemmasta kielitaidosta ja kirjallisesta osaamisesta ja herjaaminen lähti alkuun jostain sellaisesta kärhämästä. Mutta oli miten oli, tällä foorumilla tuota ajojahtia ei ole syytä jatkaa. Minäkin olen toki havainnut, että Köyryssä on paljon vihaa, myös minua kohtaan, koska olen nainen, mutta toivon, että hän pääsee noiden asioiden ylitse. Kirjoittaminen ja keskustelu on yksi hyvä keino.Offline Reija Härkönen

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 676
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #33 on: July 30, 2012, 12:36:36 »

Eikös Halla-aho ole myös myöntänyt avoimesti että hänen kirjoittelunsa nimenomaisena tarkoituksena on herättää kansassa kielteisiä mielikuvia maahanmuutosta? Joku voi varmaan antaa tarkan sitaatin.

Sitaatti on tämä: "Minä nimenomaisesti yritän ja haluan synnyttää, ylläpitää ja lisätä maahanmuuttovastaisia asenteita. Minä vastustan maahanmuuttoa ja toivon kasvavan osan suomalaisista vastustavan sitä."

Tämän Halla-aho kirjoitti vastaukseksi vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalaisen tekstin ja etenkin lauseeseen:

"Syrjintään puuttuminen edellyttää tuntuvia keinoja. Erityisesti tulisi puuttua niiden toimintaan, jotka pyrkivät julkisuuden avulla ylläpitämään maahanmuuttovastaista asenneilmastoa. Muun muassa nettirasismiin tulisi puuttua kovalla kädellä."

Offline Kaptah

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1145
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #34 on: July 30, 2012, 14:28:11 »
Kyllähän tuo on minusta vähintäänkin mielenkiintoinen näkemys, että on puututtava kovalla kädellä jos joku vastustaa maahanmuuttoa. Totta kai rasismiin ja syrjintään yms niljaskaisiin asioihin on puututtava, mutta kyllä on maailma merkilliseksi mennyt jos jotain ilmiötä ei saa vastustaa ja kantaansa tähän ilmaista.
Kaikki kehitys on muutosta, mutta kaikki muutos ei ole kehitystä.

Offline Taha Islam

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1968
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #35 on: July 30, 2012, 14:40:15 »
Kaptah tekee hommat taas. Hänen mielestään on oikein ja kohtuullista pyrkiä nostattamaan kielteisiä asenteita sellaisia henkilöitä vastaan, jotka ovat joutuneet pakenemaan sotaa, vainoa ja sortoa.
"Minusta Linkolan ajatukset ovat vastenmielisiäja misantrooppisia, mutta en oikein voi olla hänen kanssan eri mieltäkään." Tuntematon humanisti 2012

Offline Reija Härkönen

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 676
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #36 on: July 30, 2012, 14:41:31 »
Kyllähän tuo on minusta vähintäänkin mielenkiintoinen näkemys, että on puututtava kovalla kädellä jos joku vastustaa maahanmuuttoa. Totta kai rasismiin ja syrjintään yms niljaskaisiin asioihin on puututtava, mutta kyllä on maailma merkilliseksi mennyt jos jotain ilmiötä ei saa vastustaa ja kantaansa tähän ilmaista.

Mutta kun sitä maahanmuuttoa vastustetaan nimenomaan niljaskaisin keinoin, rasismilla ja vihan lietsonnalla ja ihan mahdottomalla pelottelulla. Siinähän se ongelma juuri on: maahanmuutto pyritään estämään siten, että yritetään saada ihmiset pelkäämään ja vihaamaan maahanmuuttajia. Ihmisiä. Ja ihan lapsellisilla perusteilla: kun eivät ne pysty sopeutumaan, kun rodut menevät sekaisin, kun suomen kieli on niin vaikeaa, etteivät ne voi sitä oppia, kun ne rakentavat väärän mallisia kirkkoja.

Ja kuitenkin meille on jo tullut ihmisiä muualta, lisää tulee ja niin kuin Username tuolla viimeisessä avauksessaan totesi, kaikkien meidän etu olisi se, että maahanmuuttokriitikotkin keskittyisivät siihen, kuinka me paremmin tulisimme yhdessä toimeen - ei siihen, mitä ilkeitä vihjailuja me vielä voisimme keksiä, jotta "vääräuskoiset" tuntuisivat vielä pelottavammilta.


Offline Kaptah

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1145
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #37 on: July 30, 2012, 15:03:58 »
Kaptah tekee hommat taas. Hänen mielestään on oikein ja kohtuullista pyrkiä nostattamaan kielteisiä asenteita sellaisia henkilöitä vastaan, jotka ovat joutuneet pakenemaan sotaa, vainoa ja sortoa.

Pahoittelen, mutta en jaksa edes kommentoida tällaisia mieheltä, joka kannattaa ihmisten tappamista sen vuoksi että he uskovat hiukan eri versioon ukkeleista taivaassa tai siksi, että he tykkäävätkin samasta sukupuolesta. Hyvää päivänjatkoa.

Quote from: Reija Härkönen
Mutta kun sitä maahanmuuttoa vastustetaan nimenomaan niljaskaisin keinoin, rasismilla ja vihan lietsonnalla ja ihan mahdottomalla pelottelulla. Siinähän se ongelma juuri on: maahanmuutto pyritään estämään siten, että yritetään saada ihmiset pelkäämään ja vihaamaan maahanmuuttajia. Ihmisiä. Ja ihan lapsellisilla perusteilla: kun eivät ne pysty sopeutumaan, kun rodut menevät sekaisin, kun suomen kieli on niin vaikeaa, etteivät ne voi sitä oppia, kun ne rakentavat väärän mallisia kirkkoja.

Ja kuitenkin meille on jo tullut ihmisiä muualta, lisää tulee ja niin kuin Username tuolla viimeisessä avauksessaan totesi, kaikkien meidän etu olisi se, että maahanmuuttokriitikotkin keskittyisivät siihen, kuinka me paremmin tulisimme yhdessä toimeen - ei siihen, mitä ilkeitä vihjailuja me vielä voisimme keksiä, jotta "vääräuskoiset" tuntuisivat vielä pelottavammilta.

En jaksa lähteä nyt sadatta kertaa siihen täysin tyhjänpäiväiseen vääntöön aiheesta "Onko Halla-aho rasisti ja mitä hän oikeasti haluaa", mutta minusta tuo Puumalaisen lausunto, joka oli siis olemassa ennen Halla-ahon kommenttia aiheeseen, on älytön. Vihanlietsonta ja syrjintä on jo kiellettyä, mutta Puumalainen haluaa kriminalisoida jonkun mielipiteen tai jonkin mielipiteen edistämisen riippumatta siitä, miten se tehdään. Sehän on aivan älyvapaa ajatus ja vastoin kaikkia mahdollisia sanan- ja mielipiteenvapauden perusteita. Se, kielletäänkö jokin mielipide vai sen edistäminen väärillä keinoilla voi jonkun mielestä tuntua pieneltä erolta, mutta se on valtava ero.
Kaikki kehitys on muutosta, mutta kaikki muutos ei ole kehitystä.

Offline Taha Islam

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1968
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #38 on: July 30, 2012, 15:32:50 »
Pahoittelen, mutta en jaksa edes kommentoida tällaisia mieheltä, joka kannattaa ihmisten tappamista sen vuoksi että he uskovat hiukan eri versioon ukkeleista taivaassa tai siksi, että he tykkäävätkin samasta sukupuolesta. Hyvää päivänjatkoa.

Tässä on muuten taas hommalaisuus; haetaan kirjastosta Koraani ja lainaillaan sieltä peruskoulu- tai jopa kansakoulupohjalta lauseita ja levitetään niitä yleisenä totuutena. Tuohan on kiihottamista kansanryhmää vastaan, mutta en toivo Kaptahille sanktioita, koska pitäähän asioista voida keskustella.

Nyt toivoisin nöyrimmästi, että todistaisit väitteesi todeksi.
"Minusta Linkolan ajatukset ovat vastenmielisiäja misantrooppisia, mutta en oikein voi olla hänen kanssan eri mieltäkään." Tuntematon humanisti 2012

Offline Reija Härkönen

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 676
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #39 on: July 30, 2012, 16:12:12 »

En jaksa lähteä nyt sadatta kertaa siihen täysin tyhjänpäiväiseen vääntöön aiheesta "Onko Halla-aho rasisti ja mitä hän oikeasti haluaa", mutta minusta tuo Puumalaisen lausunto, joka oli siis olemassa ennen Halla-ahon kommenttia aiheeseen, on älytön. Vihanlietsonta ja syrjintä on jo kiellettyä, mutta Puumalainen haluaa kriminalisoida jonkun mielipiteen tai jonkin mielipiteen edistämisen riippumatta siitä, miten se tehdään. Sehän on aivan älyvapaa ajatus ja vastoin kaikkia mahdollisia sanan- ja mielipiteenvapauden perusteita. Se, kielletäänkö jokin mielipide vai sen edistäminen väärillä keinoilla voi jonkun mielestä tuntua pieneltä erolta, mutta se on valtava ero.

Eipä Halla-ahon rasistisuudesta mitään keskustelua enää tarvitsekaan käydä, siitähän on jopa korkeimman oikeuden päätös olemassa. Kysymykseni ovatkin nyt koskeneet lähinnä sitä, mitä mieltä sinä Kaptah olet noista Halla-ahon teeseistä. Et ole vielä vastannut aikaisemmin esittämiini kysymyksiin.

Offline Kaptah

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1145
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #40 on: July 30, 2012, 16:47:14 »
Tässä on muuten taas hommalaisuus; haetaan kirjastosta Koraani ja lainaillaan sieltä peruskoulu- tai jopa kansakoulupohjalta lauseita ja levitetään niitä yleisenä totuutena. Tuohan on kiihottamista kansanryhmää vastaan, mutta en toivo Kaptahille sanktioita, koska pitäähän asioista voida keskustella.

Väitin tässä ketjussa, että sharian mukaan homoseksin harjoittaja voidaan tuomita kuolemaan. Se on verifioitava fakta, ei minun mielipiteeni. Tai no ainahan voi väittää, että tuomio, jonka sharia-tuomioistuimeksi kutsuttu laitos on langettanut ei ole Islamin oppien mukainen, mutta ei sitä voi mitätöidä "muutaman ihmisen henkilökohtaisena mielipiteenä" ja siksi epäislamilaisena.

Onhan tässä tietysti sekin mahdollisuus, ettet kannatakaan Shariaa. Sinulta en kyllä muista ikinä saadun mitään mielipidettä yhtään mihinkään, joten siinä mielessä kanssasi keskusteleminen on yhtä tyhjän kanssa.

Mitä Sharia/Islam/oppineet määräävät seuraukseksi islamista luopumiselle? Voit toki oikaista väärän käsitykseni ja täten vähentää ennakkoluulojani, mutta jotenkin veikkaan ettet vastaa tähänkään yhtään mitään.
Kaikki kehitys on muutosta, mutta kaikki muutos ei ole kehitystä.

Offline Taha Islam

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1968
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #41 on: July 30, 2012, 17:35:24 »
Mitä Sharia/Islam/oppineet määräävät seuraukseksi islamista luopumiselle?

Ai, siirsit maalitolpat jo valmiiksi.
"Minusta Linkolan ajatukset ovat vastenmielisiäja misantrooppisia, mutta en oikein voi olla hänen kanssan eri mieltäkään." Tuntematon humanisti 2012

Offline Kaptah

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1145
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #42 on: July 30, 2012, 17:52:52 »
...mutta jotenkin veikkaan ettet vastaa tähänkään yhtään mitään.

Ai, siirsit maalitolpat jo valmiiksi.

M.O.T.
Kaikki kehitys on muutosta, mutta kaikki muutos ei ole kehitystä.

Offline Kaptah

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1145
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #43 on: July 30, 2012, 18:10:23 »
Onko mielestäsi tuo "islamin invaasio" siis estettävissä siten, että rankasti tulkiten karkotetaan rikolliset ja valheellisin perustein oleskeluluvan saaneet?

En minä ole mistään islamin invaasiosta edes huolissani, joten vaikea minun on sellaista lähteä estämäänkään. Noilla ja tarjoamalla oleskelulupa lähtökohtaisesti vain HENKIL–KOHTAISTA vainoa kokeneille saataisiin minun mielestäni niistä nykyisistä, kohtalaisen vähäisistäkin ongelmista suurin osa torjuttua.

Quote
Entä mitä mieltä olet siitä, että Halla-ahon mielestä maahanmuuton suurin ongelma on perheiden yhdistäminen? Tämän väitteen hän on esittänyt jälleen tänäkin vuonna, vaikka meidän säännöksemme ovat tiukempia, kuin esim. Ruotsissa ja perheenyhdistämisiä tehdään todella vähän.


Minun ymmärtääkseni suurempi ongelma ovat nuo, joille on annettu oleskelulupa vaikka heillä ei ole perusteita pakolaisstatukseen. Heitä ei siis vainota henkilökohtaisesti, vaan he ovat vain paossa paskaa elämää toisaalla. Tietenkin heillä on oikeus etsiä sitä muualta, mutta minusta tämä on niin uskomattoman epätehokas ja myös Suomen kannalta lähinnä miinusta tuottava tapa auttaa, että siitä olisi hyvä päästä eroon. Ymmärtääkseni mm. Tanskassa on tiukennettu huomattavasti oleskelulupapykäliä siten, että oleskelulupa annetaan käytännössä vain henkilökohtaisesti vainotuille.

Quote
Miksi pitäisi estää tänne päässeitä pakolaisia elämästä yhdessä läheistensä kanssa? Sehän on tärkeä kotoutumista edesauttava tekijä. Vai ovatko vaimot ja lapset juuri niitä pahimpia rikollisia ja valehtelijoita? Entä miksi jopa tänne yksin tulleilta lapsilta pitää estää elämä täällä vanhempiensa kanssa?

Mistä päättelit, että tänne yhdistetään vaimot ja lapset? Onhan niitä lapsia tulijoina, joille sitten yhdistetään ne vanhemmat veljet ja vanhemmat. Joku tästä porukasta niitä rikoksiakin sitten tekee, ja minusta on aika erikoinen näkemys että esimerkiksi isiä tai isoveljiä ei pitäisi yhdistää, koska he tekevät niitä rikoksia.

Eivät ne lapset taida tänne ihan sattumalta tulla yksin.

Quote
Mitä mielestäsi tarkoittaa islamin invaasion estäminen? Oletko sitä mieltä, että uskonnon perusteella voitaisiin estää maahantulo? Tai jos jollain kumman tavalla onnistuisitte siinä, että pakolaisina saapuneiden musliminaiset eivät enää tänne pääsisi, niin asia olisi sillä hoidettu?

En usko islamin invaasioon eikä uskonnon perusteella pidä estää maahantuloa.

Quote
Minusta halla-aholaiset eivät pelkästään halua estää mustien ja muslimien maahanmuuttoa ja "rotujen luonnotonta sekoittumista", vaan he haluavat myös tehdä täällä jo asuvien ulkomaalaisten elämän mahdollisimman vaikeaksi. Vihan kylväminen ei ole loppunut saatuihin tuomioihin, se jatkuu ihan entiseen malliin.

No, en tiedä ketä lasket Halla-aholaisiin, mutta ilmeisesti en sitten ainakaan itse näihin kuulu. Minustakin osalla ihmisistä on typeriä ja lyhytjänteisiä näkemyksiä siitä, minkälaista kotoutumista yms kannattaa tukea. Kotouttamiseen käytetyt varat ovat hyvä sijoitus, kunhan ne käytetään järkevästi, mutta niillä tuotettujen palvelujen pitäisi olla mielestäni oikeasti käytännön asioihin keskittyviä. Kielenopetus, ammatillinen koulutus, yhteiskunnan toimintatapojen koulutus yms ovat erinomainen sijoitus. Sen sijaan en pidä erilaisia askartelukerhoja tai (tästä luultavasti tulee valtava polemiikki) lähtömaan kielen opetusta kovin hedelmällisenä.
« Last Edit: July 30, 2012, 18:14:56 by Kaptah »
Kaikki kehitys on muutosta, mutta kaikki muutos ei ole kehitystä.

Offline Taha Islam

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1968
Re: Johtaako islamofobia holokaustiin vai väsyykö?
« Reply #44 on: July 30, 2012, 18:16:29 »
...mutta jotenkin veikkaan ettet vastaa tähänkään yhtään mitään.

Ai, siirsit maalitolpat jo valmiiksi.

M.O.T.

"Islamista luopunut" on eri asia kuin "uskoa hiukan eri versioon ukkeleista taivaassa". Tämän tosiasian toteaminen ei kuitenkaan saa sinua muuttamaan ajatteluasi tai edes lopettamaan väitteesi toistelua.
"Minusta Linkolan ajatukset ovat vastenmielisiäja misantrooppisia, mutta en oikein voi olla hänen kanssan eri mieltäkään." Tuntematon humanisti 2012