Author Topic: Mitä mieltä olet Historia-lehdestä?  (Read 1001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Outo Lintu

  • Guest
Mitä mieltä olet Historia-lehdestä?
« on: July 04, 2012, 13:17:50 »
Monet tuntevat kyseessä olevan lehden, joka on ilmestynyt säännöllisesti jo jokusen vuoden. Omasta mielestäni lehti vaikuttaa mielenkiintoiselta kokonaisuudelta houkuttelevine kansineen, tietoiskuineen ja aiheineen. Välillä kerrotaan "suurmiehistä", "suurista tapahtumista", välillä taas kerrotaan erilaisista keksinnöistä, joita nykyisin pidetään omassa arkipäivässä itsestään selvyyksinä. Lehden taustalla ovat asiantuntijat (muun muassa Hämeen-Anttila) vaikuttamassa (näin olen ymmärtänyt). Artikkeleita on ollut kirjoittamassa monen nimisiä tyyppejä. Teksti kokonaisuudessaan vaikuttaa ymmärrettävältä, paikoitellen voisi sanoa jopa viihteelliseltä. Lähteitä ei aina artikkeleissa tosin mainita (johtuneekohan siitä, että kirjoittajien katsotaan olevan luotettavia asiantuntijoita, jotka tietävät, mistä kirjoittavat?).

Tässä oli oma subjektiivinen näkemykseni. Haluaisin nyt lukea teidän muiden mielipiteitä ja lukukokemuksia. Muita näkemyksiä? Mitä pidätte kyseisestä lehdestä? Mitä sanotte laadusta jne.? Onko kyseessä hyvätasoinen kokonaisuus?

Offline mh

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1704
Re: Mitä mieltä olet Historia-lehdestä?
« Reply #1 on: July 04, 2012, 15:39:24 »
Eipä ole tullut koskaan luettua. Vaikuttaa vähän liian populaarilta eikä ole sanottavammin erottautunut kiinnostavilla aiheilla.