Author Topic: Kai Haaviston rasistinen teksti  (Read 25542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mikael Lönnroth

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1308
  • Maailmanpuolue
Kai Haaviston rasistinen teksti
« on: May 01, 2012, 14:57:53 »
Kai Haavisto, omien sanojensa mukaisesti Perussuomalaisten puoluevaltuuston jäsen, Uudenmaan piirin hallituksen jäsen, Espoon paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen ja tuleva kunnallisvaaliehdokas, kirjoitti alla olevan tekstin Uusi Suomi -lehden blogipalveluun. Teksti poistettiin melko nopeasti palvelusta, joka on aivan ymmärrettävää, mutta koska Haavisto on melko merkittävässä asemassa toimiva poliitikko ja lisäksi tuleva kunnallisvaaliehdokas katson tarpeelliseksi julkaista siitä tallentamani kopio tässä verkkopalvelussa.

Teksti on avoimen rasistinen ja saattaa hyvin täyttää rikoslain tunnusmerkit kiihottamiselle kansanryhmää vastaan.

Quote from: Kai Haavisto
Somalien virta pitää katkaista heti!

Somalit

Ensimmäiset Somalit saapuivat Suomeen vuonna 1991 Uudenvuoden aattona

He saapuivat juuri kun lama oli huipussaan. Ensimmäiset tulivat Helsingin Rautatieasemalle Venäjältä, maksettuaan ensin matkan rikollisille -välittäjille- Tämä matka maksoi noin 5000-20000 dollaria. Kuka nämä rahat maksoi? Lainasivatko rikolliset heille rahaa? Tiesivätkö he etukäteen, että kun he pääsevät Suomen -paratiisiin- voivat he maksaa lainansa takaisin. Suomen veronmaksajat, eli sinä olet mahdollisesti maksanut rikollisin keinoin maahantuotettujen Somalien matkakustannuksia. Heistä ainakin osa tuli Suomeen väärennetyillä passeilla. DNA- kokeita ei silloin tehty koska tekniikka ei ollut vielä niin pitkälle kehittynyttä, kun se on tänä päivänä.

Pitäisi tutkia silloin tuotujen Somalien DNA, koska sieltä löytyy aivan varmasti sellaisia, joidenka dna ei vastaa henkilön henkilöllisyyttä.

Suomeen tulleet Somalit olivat pääsääntöisesti rikkaista perheistä, jotka jättivät oman maansa lapset ja vanhukset kuolonkouriin.

Suomen somalit ovat Suomessa asuvia ihmisiä, jotka ovat etniseltä taustaltaan somaleja. Somalia äidinkielenään puhuvat ovat Suomen neljänneksi suurin vieraskielinen väestöryhmä. Vuonna 2010 Suomessa asui 6 593 Somalian kansalaista, mutta kieltä puhuvia oli 12 985 Vuonna 2010 yhteensä 8 076 Suomen kansalaisen syntymävaltio oli Somaliansomalialaiset ovat olleet useana vuotena Suomen suurimpien turvapaikanhakijaryhmien joukossa. Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo arvioi loppuvuodesta 2008, että lähivuosina Suomeen saapuu useita tuhansia turvapaikan tai oleskeluluvan saaneiden perheenjäseniä. Hänen arvionsa mukaan yhtä turvapaikan saanutta somalialaista tai irakilaista kohti Suomeen saapuu kolme tai neljä hänen perheenjäsentään. Vuonna 2008 somalialaiset hakivat oleskelulupaa 1167 perheenjäsenelleen. Vuonna 2009 yhteensä 2204 somalialaista jätti oleskelulupahakemuksen perhesiteen perusteella. Perhesidepäätöksiä tehtiin vuonna 2009 kokonaisuudessaan 6 573. 508 somalialaista sai myönteisen päätöksen. (Lähde Wikipedia)

Perheenyhdistämisen hyväksikäyttäminen

Somalit käyttävät hyväksi perheenyhdistämisiä


Käytäntö menee näin: Esimerkiksi17-20 vuotias Somalityttö matkustaa Somaliaan, jossa hänet pakkoa-avioitetaan. Tämä on järjestetty jo etukäteen. Hänelle osoitetaan mies, joka siementää hänet. Nainen palaa matkaltaan Suomeen, siemen sisällään. 9 kk. päästä tämä sama tyttö synnyttää Suomessa lapsen. Missä isä? Isähän on siellä Somaliassa, joten perheenyhdistämisetuun vedoten, tulee kyseinen isä ja hänen koko sukunsa Suomeen ei pakolaisina, vaan perheenyhdistämisen kautta. (Onko oikein)??

Samalla saa koko perhe Suomen sosiaaliturvan ja näin on paratiisiin paikka auennut Savimajasta paratiisiin. On lämmin talo, lämmin vesi, ruokaa riittää jne. Sama toistuu ja toistuu, toistumistaan.

On arvioitu, että Suomeen on tulossa yli 20 000 Somalia perheenyhdistämisen kautta. Ottolapsia virtaa Suomeen myös sankoin joukoin. Nämä virrat pitää ehdottomasti katkaista! Perheenyhdistämisien kautta tulevat Somalit eivät omaa pakolaisstatusta, joten pitää asettaa välittömästi maahantulokielto. Ei ole ihme jos Suomessa on Euroopan suurin Somalivähemmistö.

Tämä oli vain esimerkki siitä, miten Suomessa on maahanmuuttoasiat 100 % pielessä. Epäkohtia löytyy lukuisia, josta pitää Perussuomalaisten ottaa kantaa nyt, eikä tulevaisuudessa.

On pakolaisia, jotka ovat integroituneet yhteiskuntaamme hyvin, puhuvat Suomea sujuvasti, tekevät töitä, ovat yrittäjiä ja työllistävät muitakin, jopa Suomalaisia. Se on hyvä ja tervetullut asia.

Työperäinen maahanmuutto, jossa tullaan Suomeen työn, eikä sosiaaliturvan perässä on myös tervetullutta, sillä tarvitsemmehan ammattitaitoista ja koulutettua väkeä.

Suomessa on kohta Euroopan suurin Somalivähemmistö

Suomen veronmaksajilla on uskomaton taakka kannettavanaan. Tukipaketit, Suomen ottama velka, jolla maksetaan Kreikan tukipaketteja, epäterveen maahanmuuton kustannukset jne. Suomalainen työtätekevä kansa on köyhää omassa kotimaassaan, jos verrataan siihen mitä palkkaa saa. Monet elävät kädestä suuhun. Maahanmuuttaja on hyvin toimeentuleva, verrattuna vaikkapa 1500 euroa palkkaa saavaan yksinhuoltaja naiseen. Somaliaiset saavat erityistukia kulttuurillisiin toimiin, johon kuuluvat vaatetus, kulttuurin ylläpitäminen ja erityistarpeet. Suomalainen ei saa erityistukea oman kulttuurinsa ylläpitämiseen.

Somalialaiset ja muut, sen kun rällästää. Rahaa on ja tuet huippuluokkaa. Somaliaisilla on jopa niin paljon rahaa käytössään, että heillä on varaa lähettää kotimaahansa ylimääräistä. Somalialainen muslimi, joka vihaa länsimaista hapatusta, on kuitenkin valmis ryöstämään Suomen kansaa.

On aivan totta, että Somalialainen lapsi opetetaan jo pienestä pitäen vihaamaan Suomalaisia. Sen näkee heidän katseestaan, käytöksestään, asenteestaan. Esimerkkinä: Tuttavani asuinpaikassa Somalinainen terrorisoi koko asuin kiinteistöä.

Naapuri (Suomalainen) Ei tämän Somalialaisnaisen käskystä saa haravoida pihaa Sunnuntaina koska se kuulemma häiritsee. Samalla heidän -kekrunsa- sotkee, rikkoo, metelöi. No se varmaankaan ei häiritse tätä Suomalaista naapuria. Pesutuvassa tämä nainen tyhjentää muiden vaatteet lattialle pesukoneista koska hän haluaa nyt pestä pyykkiä. Esimerkkejä on näistä lukuisia tämän naisen kohdalla. Voin vain kuvitella, mitä se on koko Suomessa taloyhtiöissä. (Pieni esimerkki arjesta) Kaiken kaikkiaan Somalialaiset ovat ylimielisiä ja jos erehdyt jotain sanomaan heille, niin olet rasisti.

He sikiävät hurjaa tahtia. Keskimäärin Somaliperheellä on noin 3-8 lasta. Ei mene kuin muutama vuosikymmen, kun Ulkomaalaistaustaisten määrä ylittää miljoonan.

Suomeen kannatan vain YK:n kiintiöpakolaisten ottamista, ainakin siihen asti kun oma kansa on ensin saatu sille tasolle, jotta voidaan auttaa muita.

En ole kenenkään Somalialaisen koskaan kuullut sanovan, että: Kiitos avusta, oletko sinä?

Tärkeitä asioita on paljon Suomessa joita pitää ajaa eteenpäin, mutta tämä on nyt yksi kannanotto muiden joukossa.

Saa nähdä, vetääkö joku valopää tästäkin kirjoituksesta maahanmuuttovastaisen ja rasistisen

EDIT: Kai Haaviston teksti julkaistiin uudestaan ilmeisesti US:n hyväksymillä muutoksilla, jotka ovat nämä:

Quote
Somalialaiset ja muut, sen kun rällästää. Rahaa on ja tuet huippuluokkaa. Somaliaisilla on jopa niin paljon rahaa käytössään, että heillä on varaa lähettää kotimaahansa ylimääräistä. Somalialainen muslimi, joka vihaa länsimaista hapatusta, on kuitenkin valmis ryöstämään Suomen kansaa.

On aivan totta, että Somalialainen lapsi opetetaan jo pienestä pitäen vihaamaan Suomalaisia.


Somalialaisilla ovat tuet suurempia kuin Suomalaisilla koska he nauttivat erityistukia. Usein ulkomaalaiset lähettävät kotimaahansa rahaa jotka he ovat saanett tukena Valtiolta (tämä on faktaa)

On selvää, että Somalialaiskuttuurissa ei arvosteta Suomen kulttuuria.


EDIT 2: Nyt näyttää siltä, että Kai Haaviston koko blogi on laitettu hyllylle.
« Last Edit: May 01, 2012, 19:27:02 by Mikael Lönnroth »
Maailmanpuolueen jä sen - tarvitaan lisää <-- (myös Facebookissa)

Timo Anttila

 • Guest
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #1 on: May 01, 2012, 15:03:13 »
Saas nähdä mihin vetoaa: Humalaan? "Sarkasmiin"? Vai verhoutuuko Kaitsukin sananvapausmarttyyriin viittaan?

Timo Anttila

 • Guest
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #2 on: May 01, 2012, 15:15:18 »
Saas nähdä mihin vetoaa: Humalaan? "Sarkasmiin"? Vai verhoutuuko Kaitsukin sananvapausmarttyyriin viittaan?

Sananvapaus!

http://kaihaavisto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/104736-somalien-virta-pitää-katkaista-heti-korjattu-versio-missä-on-sananvapaus

[Mikael korjasi linkin]

« Last Edit: May 01, 2012, 15:39:41 by Mikael Lönnroth »

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #3 on: May 01, 2012, 15:17:04 »
Saas nähdä mihin vetoaa: Humalaan? "Sarkasmiin"? Vai verhoutuuko Kaitsukin sananvapausmarttyyriin viittaan?

Luulisin, että edustaa "soturi - sananvapaustaistelija" -varianttia. Haistelee tuulia varmaan ja nappaa sopivamman.

Tuossa kommentteja samasta bloggauksesta:

Quote from: Kai Haavisto, Uuden Suomen Puheenvuorossa, 1.5.2012

1.5.2012 12:28 Kai Haavisto Huuhaa, miten voin olla rasisti? Mihin perustat asian? Sivistyneen ihmisen pitää auttaa hädänalaisia, kommentoit. Tottakai pitää auttaa mutta järkevästi, ei sitenkuin nyt juuri autetaan Suomen köyhä kansa kumoon, muiden kustannuksella

***

1.5.2012 13:14 Kai Haavisto yleensä heidän kulttuuriin ei kuulu ottaa naisilta neuvoja, joten todennäköisesti poistaa viestisi
ilmoita asiaton viesti linkki tähän kommenttiin1.5.2012 13:12 Kai Haavisto Väkilukuun suhteutettuna, meillä on ellei nyt, mutta kohta Euroopan suurin Somalivähemmistö. Meillä on nyt Somalialaisia 2012 noin 20 000 kappaletta. Jos Ruotsissa on nyt 31 000, väkilukuun verrattuna Ruotsissa on noin 10 miljoonaa ihmistä, kun Suomessa puolet vähemmän, joten tämän perusteella Suomessa olisi suhteutettun 40 000 Somalia. Englannissa on 65 miljoonaa ihmistä ja vain 43 tuhatta.

1.5.2012 13:32 Kai Haavisto Somalit puhuvat mieluummin Englantia kuin Suomea. He eivät halua opiskella Suomea ja siksi eivät työllisty. Nuoret osaavat jo senkin vuoksi, että ovat syntyneet Suomessa.

1.5.2012 13:43 Kai Haavisto Uskomatonta puolustuspuhetta kommenteissa, koskien tätä linkitettyä blokia. Mite Suomalaiset voivatkaan olla noin pöljiä?
Puolustellaan muslimien paremmuutta: Muslimi mies on parempi johtaja kuin nainen sanotaan blokissa ja sitten pöljät naiset ja miehet puolustavat, eikä anna mitään kritiikkiä. Tämä on tätä normaalia hissuttelua. Ei uskalleta keskustella oikeista asioista oikeilla nimillä. Koittakaa nyt tulla jo järkiinne, vai onko sitä?
http://robleabdirahman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/104576-islam-ja-tasa-arvo

1.5.2012 13:55 Kai Haavisto Juuri näin! Jos kirjoittaa, pitää hyväksyä myös kritiikki, kuten itse hyväksyn

Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Harri

 • Guest
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #4 on: May 01, 2012, 15:21:12 »
Anttilamme kommentoi uudelleen muotoiltua, lähes yhtä törkeää ja harhaista tekstiä: "Ei mitään ihmeellistä, vaan täysin järjellistä ja oikein."

Sarkasmia vai oletko todella tuota mieltä?

Timo Anttila

 • Guest
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #5 on: May 01, 2012, 15:23:24 »
Anttilamme kommentoi uudelleen muotoiltua, lähes yhtä törkeää ja harhaista tekstiä: "Ei mitään ihmeellistä, vaan täysin järjellistä ja oikein."

Sarkasmia vai oletko todella tuota mieltä?

Harri, Harri, ko. tekstin "ihmeelliseen" häviämiseen otin kantaa. Pientä rotia, mään.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #6 on: May 01, 2012, 15:24:10 »
Janne Salosella minusta osuva arvio.

Quote from: 1.5.2012 14:00 Janne Salonen

Pekka, luulempa että tuo on kirjoittajan tarkoitus. Saada nimi lehteen ja erottua kunnallisvaalimenestyksen toivossa.

Itselläni on 2,5-vuotias poika joka tekee toisinaan kepposia kun haluaa huomiota. Kaataa kukkapurkin tai puurohiutalepaketin, vetää koiraa hännästä tai vastaavaa. Blogialusta tarjoaa vastaavanlaisen koiranhännänvedon huomiota haluaville.

Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Harri

 • Guest
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #7 on: May 01, 2012, 15:25:18 »
Anttilamme kommentoi uudelleen muotoiltua, lähes yhtä törkeää ja harhaista tekstiä: "Ei mitään ihmeellistä, vaan täysin järjellistä ja oikein."

Sarkasmia vai oletko todella tuota mieltä?

Harri, Harri, ko. tekstin "ihmeelliseen" häviämiseen otin kantaa. Pientä rotia, mään.

No anteeksi. One-linerit on helppo tulkita väärin, samaa poliittista suuntaustakin edustatte.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #8 on: May 01, 2012, 15:34:22 »
Marttyyrinviittaa ja -kruunua sovittelee, näemmä:

Quote from: 1.5.2012 15:29 Kai Haavisto

Näin on, me elämme epätasa-arvossa suhteessa maahanmuuttajiin. Hyysäämispolitiikka on mennyt yli jo niin, että meitä saa arvostella, mutta sittenk itse kirjoittaa oman mielipiteen, se on sitten väärin ja ei saisi kirjoittaa. Uusi Suomi on mennyt myös ylivarovaiseksi

Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #9 on: May 01, 2012, 17:19:26 »
Teksti on avoimen rasistinen ja saattaa hyvin täyttää rikoslain tunnusmerkit kiihottamiselle kansanryhmää vastaan.

No, sitten sitä ei varmaan kannata täällä levittää ainakaan siinä muodossa, minkä alkuperäinen julkaisija oli jo poistanut mahdollisesti juuri siitä syystä, että kirjoitus on laiton ja kirjoittajan lisäksi sen levittäjäkin voi siitä joutua syytteeseen.
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg

Offline Mikael Lönnroth

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1308
  • Maailmanpuolue
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #10 on: May 01, 2012, 17:23:31 »
Teksti on avoimen rasistinen ja saattaa hyvin täyttää rikoslain tunnusmerkit kiihottamiselle kansanryhmää vastaan.

No, sitten sitä ei varmaan kannata täällä levittää ainakaan siinä muodossa, minkä alkuperäinen julkaisija oli jo poistanut mahdollisesti juuri siitä syystä, että kirjoitus on laiton ja kirjoittajan lisäksi sen levittäjäkin voi siitä joutua syytteeseen.

Minun tulkintani on se, että tarkoitus tässä ratkaise ja tässä tapauksessa rikosta ei ole koska minun tarkoituksenani ei ole kansanryhmää vastaan kiihottaminen..
Maailmanpuolueen jä sen - tarvitaan lisää <-- (myös Facebookissa)

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #11 on: May 01, 2012, 17:38:45 »
Teksti on avoimen rasistinen ja saattaa hyvin täyttää rikoslain tunnusmerkit kiihottamiselle kansanryhmää vastaan.

No, sitten sitä ei varmaan kannata täällä levittää ainakaan siinä muodossa, minkä alkuperäinen julkaisija oli jo poistanut mahdollisesti juuri siitä syystä, että kirjoitus on laiton ja kirjoittajan lisäksi sen levittäjäkin voi siitä joutua syytteeseen.

Minun tulkintani on se, että tarkoitus tässä ratkaise ja tässä tapauksessa rikosta ei ole koska minun tarkoituksenani ei ole kansanryhmää vastaan kiihottaminen..

Jos joku kiihottuu kansanryhmää vastaan siksi, että on lukenut Haaviston tekstin, niin onko sillä oikeuden kannalta merkitystä, onko sen tekstin levittäjän tarkoituksena ollut kiihottaminen vai ei? Vai eikö tuosta sinun lainaamastasi pätkästä voi kiihottua samalla tavoin kuin alkuperäisestä (vaikka käsittääkseni oli se kokonaisuutena)?

Jos tällä hetkellä ainoa tapa lukea se alkuperäinen (ja US:n mielestä mahdollisesti laiton) kirjoitus, on tuo sinun lainauksesi, niin sanoisin, että kyllä tässä hieman heikoilla jäillä olet. Käsittääkseni lait, joissa määrätään ylläpitäjät poistamaan laittomat tekstit heti, kun niistä saavat tiedon, ovat vähän hyödyttömiä, jos sitten samoja tekstejä saisi laillisesti levittää jossain muualla. En siis täysin ymmärrä, miksi meille (tod.orgin lukijat) levität tuota mahdollisesti laitonta tekstiä. Ymmärtäisin, että olisit lähettänyt sen poliisille mahdollisen tutkintapyynnön kanssa.
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #12 on: May 01, 2012, 17:39:09 »
Teksti on avoimen rasistinen ja saattaa hyvin täyttää rikoslain tunnusmerkit kiihottamiselle kansanryhmää vastaan.

No, sitten sitä ei varmaan kannata täällä levittää ainakaan siinä muodossa, minkä alkuperäinen julkaisija oli jo poistanut mahdollisesti juuri siitä syystä, että kirjoitus on laiton ja kirjoittajan lisäksi sen levittäjäkin voi siitä joutua syytteeseen.

Minun tulkintani on se, että tarkoitus tässä ratkaise ja tässä tapauksessa rikosta ei ole koska minun tarkoituksenani ei ole kansanryhmää vastaan kiihottaminen..


No josi sitä itse saa tulkita, niin silloin mikään vihapuhe ei ole tarkoitettu kiihottamaan.
Itse tekstissä on ehkä vähän hiomisen varaa sanoman silti liikaa vesittymättä, mutta todellisen turvapaikan tarpeen ja perheenyhdistämisten kyseenalaistaminen sinänsä on ihan aiheellista.

Harri

 • Guest
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #13 on: May 01, 2012, 17:52:43 »

No josi sitä itse saa tulkita, niin silloin mikään vihapuhe ei ole tarkoitettu kiihottamaan.
Itse tekstissä on ehkä vähän hiomisen varaa sanoman silti liikaa vesittymättä, mutta todellisen turvapaikan tarpeen ja perheenyhdistämisten kyseenalaistaminen sinänsä on ihan aiheellista.


Ja mistäs luulet, että persujen ylemmillä paikoilla on tyyppejä, joiden tekstiä pitäisi "vähän hioa". Latvalahoja mölisijöitä, silkkoja rasisteja, muuta, mitä? Hävettääkkö äänestää näitä?

Offline Mikael Lönnroth

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1308
  • Maailmanpuolue
Re: Kai Haaviston rasistinen teksti
« Reply #14 on: May 01, 2012, 17:57:36 »
Teksti on avoimen rasistinen ja saattaa hyvin täyttää rikoslain tunnusmerkit kiihottamiselle kansanryhmää vastaan.

No, sitten sitä ei varmaan kannata täällä levittää ainakaan siinä muodossa, minkä alkuperäinen julkaisija oli jo poistanut mahdollisesti juuri siitä syystä, että kirjoitus on laiton ja kirjoittajan lisäksi sen levittäjäkin voi siitä joutua syytteeseen.

Minun tulkintani on se, että tarkoitus tässä ratkaise ja tässä tapauksessa rikosta ei ole koska minun tarkoituksenani ei ole kansanryhmää vastaan kiihottaminen..

Jos joku kiihottuu kansanryhmää vastaan siksi, että on lukenut Haaviston tekstin, niin onko sillä oikeuden kannalta merkitystä, onko sen tekstin levittäjän tarkoituksena ollut kiihottaminen vai ei? Vai eikö tuosta sinun lainaamastasi pätkästä voi kiihottua samalla tavoin kuin alkuperäisestä (vaikka käsittääkseni oli se kokonaisuutena)?

Niin kuin sanoin, yhtä oleellista ei ole "kiihottuuko joku" kuin se, että "kiihottaako joku".

Kun joku kirjoittaa:
Quote
Neekeri on tyhmä.

Niin tämä on eri asia kuin jos joku kirjoittaa:
Quote
On rasistista ja mahdollisesti lainvastaista sanoa "neekeri on tyhmä"
Maailmanpuolueen jä sen - tarvitaan lisää <-- (myös Facebookissa)