Keskustelu > Off topic

Hyvää vappua rakkaille kanssakeskustelijoilleni!

(1/11) > >>

Kaptah:
Oikein hyvää vappua!

Toivon mukaan kukaan ei juo liikaa, tappele, hukkaa omaisuuttaan eikä huku. Toivon mukaan jokainen nauttii hyvästä seurasta pienemmässä tai suuremmassa mittakaavassa, syö ja juo (alkoholilla tai ilman) hyvin ja katsoo tarvittaessa niidenkin perään, joiden perään on syytä katsoa.

Ajattelin liittää tähän jonkun mukavan vappuaiheisen kuvan ja Googletin "vappu", ja tämä kuva löytyi ensimmäiseltä sivulta. Eiköhän se kuvasta täkäläistä karnevaaliperinnettä (mökki&alastomuus) sen verran hienosti, että on paikkansa ansainnut:

Mikael Lönnroth:
Samoin  ;D

AV:
Oikein hyvää Vappua minultakin kaikille teille mussukoille! Ja Kapteenille suuret kiitokset HIENOSTA kuvasta  ;D

Vongoethe:
Enpä nyt niin kovin pidetty usko olevani tai edes mussukka. Silti: oikein hyvää ja kaunista Valborgin päivää ihan kaikille.

Avanti popolo!

metrics:
Joo, hyvää Wappua.

http://www.youtube.com/watch?v=wTLScFjXZXE


--- Quote from: Taistojen tiellä ---Eespäin, eespäin tiellä taistojen rinta rinnan astukaamme, siskot, veikot. Soipi laulu meidän joukkojen, teitä taistoon kutsuen.

Eespäin, eespäin alta sorron yön kaikki puutteen raskaan alle ahdistetut. Niille, niille soipi laulu tää, jotka huokaa alla työn.

Me käymme taisteluun puolesta ihmisoikeuden ja kansan kärsineen me viemme onneen yhteiseen. Jo kuivuu kyyneleet, soi suuret huomensävelet. Kun hetki lyö, niin poistuu yö ja kunniassa on kansa ja työ.

Niin monta, niin monta on tielle uupunut, niin monta, niin monta on taistoissa kaatunut. Vaan lannistaa meitä ei mahti mainen saa. Me rauhan lujan luomme, mi riidat karkoittaa.

Siis veljiksi tulkaa nyt kansat kaikkein maan, niin onnemme tiellä käy ruusutkin kukkimaan. Pois puute, pois kurjuus, pois kaikki silloin jää. Onnen orpo kansa jo nosta pystyyn pää!

Säv. Hermanni Konno
San. Knut Kangas
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version