Author Topic: Perussuomalaisten rikollisuus  (Read 110841 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #45 on: August 17, 2013, 16:43:05 »
Muuten olen sitä mieltä että lakeja pitäisi alkaa poissäätämään turhemmasta päästä niin että kansalaisella olisi edes teoreettinen mahdollisuus elää elämänsä niin että ei tule rikkoneeksi jotain täysin käsittämätöntä idioottilakia.

Selvä. Tässä muutamia ehdotuksia uusiksi laeiksi:

MURHA:

1 §. Murhalla tarkoitetaan sellaista tekoa, jossa maahanmuuttaja tai hyysäri surmaa perussuomalaisen tai maahanmuuttokriitikon.

2 §. Murhasta rangaistakoon kuolemalla. Ennen kuolemanrangaistuksen täytäntöönpanoa kidutettakoon syyllistä kaikilla niillä tavoilla, joita perussuomalaisten puoluevaltuusto tai paikallisosasto ehdottaa. Jos syyllinen menehtyy kidutuksiin, erillistä kuolemanrangaistusta ei tarvitse panna täytäntöön.

3 §. Jos perussuomalainen tai maahanmuuttokriitikko surmaa maahanmuuttajan tai hyysärin, myönnettäköön hänelle loppuiäksi 10 kertaa perustoimeentulotuen suuruinen kansalaispalkka ja kannettakoon häntä kultaiseen kunniahaarniskaan puettuna kaupungin tai maalaiskunnan keskustaajaman läpi erityisessä kultakoristeisessa kantotuolissa. Taajaman asukkailla on tällöin velvollisuus kokoontua kunniareitin varsille ylistämään häntä. Koska hän on heteromies, harjoittakoon hän iltaisin ensi yön oikeutta kaupungin kaikkien 16 vuotta täyttäneiden naimattomien naisten kanssa.

RAISKAUS:

1 §. Raiskaus on, kun tummaihoinen mies katsoo valkoihoista naista himoiten tai tekee sukupuolisiksi luokiteltavia tekoja hänen kanssaan.

2 §. Raiskauksesta rangaistakoon poistamalla viipale kerrallaan syyllisen sukuelimet (viipaleiden paksuudesta määrätään asetuksella) ja antamalla hänen menehtyä verenvuotoon. Tällöin kaikilla taajaman asukkailla on velvollisuus olla läsnä ja pilkata syyllistä.

3 §. Hyysäri ei voi syyllistyä raiskaukseen, koska hyysäri ei voi olla mies.

4 §. Maahanmuuttokriitikko tai perussuomalainen ei voi syyllistyä raiskaukseen, koska hän on valkoinen suomea äidinkielenään puhuva heteromies eikä mikään sukupuolinen teko, jonka hän tekee, voi olla väärin.

PAHOINPITELY

1 §. Pahoinpitely on, kun maahanmuuttaja, neekeri, muslimi tai hyysäri sanoo vastaan maahanmuuttokriitikolle tai perussuomalaiselle, katsoo häntä uhkaavasti tai tekee häneen kohdistuvan ruumiillisen haittateon, joka ei johda kuolemaan.

2 §. Pahoinpitelyyn syyllistynyttä rangaistakoon niin, että seitsemän lihaksikasta ja ruumiinvoimiltaan koetellusti vahvaa miestä hakkaa häntä nyrkeillään, kunnes hän menehtyy. Syyllinen tulee tällöin sitoa kiinni niin, että hän ei voi puolustautua.

3 §. Kaikki ruumiilliset haittateot, joita maahanmuuttokriitikko tai perussuomalainen kohdistaa hyysäriin, maahanmuuttajaan, neekeriin tai muslimiin, ovat oikeudenmukaista taistelua isänmaan puolesta ja ne tulee palkita asianmukaisesti. Jos ne johtavat hyysärin tai maahanmuuttajan tilapäiseen vammautumiseen, kuljetettakoon sankaria 1 päivän verran kantotuolissa taajaman läpi sillä tavalla kuin luvun "Murhasta" 3 §:ssä on määrätty, nauttikoon hän ao. luvussa määriteltyä kansalaispalkkaa 1 vuoden ajan ja ensi yön oikeutta kunniapäivänsä illan ajan. Jos ne aiheuttavat vähintään 20 % invaliditeetin tai pysyvän kosmeettisen haitan, nauttikoon sankari kunniakantotuolista ja ensi yön oikeudesta 5 päivää ja myönnettäköön hänelle kansalaispalkka 10 vuoden ajaksi. Jos hyysäri tai maahanmuuttaja menehtyy vammoihinsa, annettakoon sankarille kaikki luvussa "Murhasta", 3 §, määritellyt kunnianosoitukset ja etuoikeudet täysimääräisinä.

KUNNIANLOUKKAUS

1 §. Kaikki, mitä hyysäri tai maahanmuuttaja sanoo perussuomalaisesta tai maahanmuuttokriitikosta, on lähtökohtaisesti kunnianloukkaus.

2 §. Kunnianloukkaukseen syyllistynyttä rangaistakoon kivesten irti vetämisellä tai, naisen ollessa kyseessä, perussuomalaisten paikallisosaston suorittamalla tahdonvastaiseen sukupuoliyhdyntään alistamisella. Jos nainen on riittävän nuori ja houkutteleva, otettakoon hänet perussuomalaisten paikallisosaston sukupuolisia tarpeita pakolla tyydyttämään 5 vuodeksi paikallisosaston oman harkinnan mukaan.

3 §. Kaikki, mitä perussuomalainen tai maahanmuuttokriitikko sanoo hyysäristä tai maahanmuuttajasta, olkoon lähtökohtaisesti Jumalan totuus asianomaisesta.

4 §. Joka tämän Jumalan totuuden kyseenalaistaa, häntä rangaistakoon kuin kunnianloukkaukseen syyllistynyttä.
Köyry on taas aivan ulapalla, kovin vähän on yli 16-vuotiaita neitoja joilla on kallein aarteensa tallella täyttääkseen kunniallisesti mieluisan velvollisuutensa ansioituneille nuiville kuuluvasta ensiyön oikeudesta.  

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #46 on: August 17, 2013, 17:03:46 »
On se varmaan vaikea elää ihan koko elämänsä syyllistymättä paritukseen tai lahjuksen vastaanottamiseen.No ei tosiaankaan ole, omituista että nuo ovat esimerkkisi Suomen turhimmista säädöksistä. Paritus on aiheesta rangaistavaa, koska siihen liittyy vähintään hyväksikäyttöä tai muuta pahempaa rikollisuutta. Sen sijaan samasta aihepiiristä löytyy turha ja vahingollinen laki, seksin ostamisen kriminalisointi.

Ihan vaan ilmoitusasiana: seksin ostamista ei ole Suomessa kriminalisoitu. Ruotsissa on.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #47 on: August 17, 2013, 17:56:15 »


Köyry on taas aivan ulapalla, kovin vähän on yli 16-vuotiaita neitoja joilla on kallein aarteensa tallella täyttääkseen kunniallisesti mieluisan velvollisuutensa ansioituneille nuiville kuuluvasta ensiyön oikeudesta.  

Että ikärajaa pitäisi laskea? Kuinka nuoria tyttöjä persut haluaisivat?

Muuten, Maivei, sinä kun olet noin nuori niin et varmaan tiedä näitä juttuja, mutta sana "naida" tarkoittaa myös "avioitua, mennä avioliittoon". Hienostuneessa vanhanaikaisessa lakitekstissä "naimaton" tarkoittaa siksi "sinkkua", ei "seksuaalisesti kokematonta".
« Last Edit: August 17, 2013, 18:32:22 by Köyry Väyränen revisited »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #48 on: August 18, 2013, 09:28:50 »
Olen muuten miettinyt, että millaistahan olisi käydä kylässä sellaisen oikein turboahdetun maahanmuuttokriitikon luona.

Ajatellaan nyt vaatimuksia muslimeille, heille ei jätetä muuta vaihtoehtoa kuin lähes täydellinen nöyrtyminen heidän edessään tai sitten taistelujoukkoihin eli jihadisteihin liittyminen. Maahanmuuttokriitikon luona majailu voisi olla näillä kriteereillä ahdistava kokemus.
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #49 on: August 18, 2013, 15:44:42 »
Olen muuten miettinyt, että millaistahan olisi käydä kylässä sellaisen oikein turboahdetun maahanmuuttokriitikon luona.

Ajatellaan nyt vaatimuksia muslimeille, heille ei jätetä muuta vaihtoehtoa kuin lähes täydellinen nöyrtyminen heidän edessään tai sitten taistelujoukkoihin eli jihadisteihin liittyminen. Maahanmuuttokriitikon luona majailu voisi olla näillä kriteereillä ahdistava kokemus.

Se nyt vähän vaihtelee. Kovan linjan "maahanmuuttokriitikot" eivät ole maahanmuuttokriitikoita, vaan äärioikeistolaisia. Maahanmuuttopolitiikka on heille viime kädessä vain vetonaula. Tavoitteena on ihan kotimaisten kieli-, kulttuuri- ja elämäntapavähemmistöjen (suomenruotsalaiset, homoseksuaalit, saamelaiset, romanit) sortaminen ja nujertaminen sekä tiedonvälityksen sisällön ja kulttuurin yhdenmukaistaminen. Kovan linjan maahanmuuttokriitikko pystyy olemaan henkilökohtaisesti kaveria vaikkapa muslimin kanssa, mutta se on sitten häneltä erityinen armonosoitus, jonka avulla hän voi kokea itsensä hyväksi ja reiluksi tyypiksi.

Itse asiassa kun maahanmuuttokriitikot operoivat mielikuvilla hyysäreistä, jotka oman henkilökohtaisen monikulttuurin kaipuunsa vuoksi haluavat maahantuoda mutiaisia, siinä on taas kyseessä projektio. Maahanmuuttokriitikko voi kyllä olla kamua vaikkapa muslimilankomiehen kanssa, mutta maahanmuuttokriitikko kokee tämän sitten suurena hyvyyden ja reiluuden osoituksena, joka saa hänen oman terskansa loistamaan helakamman purppuraisena.

Ns. hyysäripuolella asia sitä vastoin yleensä nähdään hyvinkin tylyn muodollisesti ja lakihenkisesti: kyse on formaalisista periaatteista kuten laillisuusperiaatteesta ja yhdenvertaisuusperiaatteesta, joita tulee soveltaa täysin riippumatta siitä, onko asianomainen tummaihoinen, käyttääkö hän Chanel numero viitosta poikaporukassa ja piereskeleekö hän öisin.

Oliko se nyt Olli Immonen vai kuka noista himmeämmistä kämypersuista joka hiljattain luonnehti yhdenvertaisuusperiaatetta "ongelmalliseksi". Kiitettävää rehellisyyttä. Viime kädessä noilla tyypeillä ei ole ongelmaa muslimeista, vaan niistä yleisistä oikeusvaltioperiaatteista, joiden nojalla muslimeillakin on oikeus muuttaa Breivikiaamme, asua Breivikiassamme ja tulla Breivikian tasavaltamme kansalaisiksi. Mieluummin he haluaisivat systeemin, jossa Heteroseksuaalisten Suomenkielisten Miesten neuvosto armollisesti myöntäisi erioikeuksia murjaaneille ja musulmaaneille, aivan kuten ennen vanhaan vähemmistöjen oikeuksia ei ankkuroitu mihinkään yleisiin oikeusvaltioperiaatteisiin, vaan kuninkaan armollisiin henkilökohtaisiin käskykirjeisiin.

Mitä todennäköisimmin tämänkin foorumin päivystävät kämyt olisivat valmiita soveltamaan hyvinkin sallivaa maahanmuuttopolitiikkaa, jos maahanmuutosta päättävä elin olisi tuo Heteroseksuaalisten Suomenkielisten Miesten neuvosto, ja jos he itse saisivat olla neuvostossa mukana. Varmaankin esimerkiksi Maivein näkemys maahanmuuttopolitiikasta olisi paljon liberaalimpi, jos hän olisi sellainen suuri tärkeä neuvosmies, joka kansanjoukkojen hurratessa ja hienoihin mustakarvalakkisiin univormuihin sonnustautuneiden somalien juhlakaartin saattelemana, alastomien maahanmuuttajatyttöjen pyöriessä hänen ympärillään esittäen eroottisesti suggestiivisia tansseja, joka aamu matkaisi hienoissa vaunuissaan neuvoston kokoukseen tekemään suuria päätöksiä Suomen tulevista kohtaloista. Se, mikä Maiveita potuttaa, on se, että hän ei ole sellainen etuoikeutettu herra, vaan joutuu olemaan tasa-arvoinen meidän maanmatosten kanssa.
« Last Edit: August 18, 2013, 15:59:45 by Köyry Väyränen revisited »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #50 on: August 20, 2013, 10:43:02 »
Päivän vitsi Vaasan perussuomalaisten sivuilta:

"Perussuomalaiset - lahjomaton voima

Perussuomalaiset rakentavat kuntaa sen asukkaille. Perussuomalaisessa kunnassa - kuten Vaasassa - kaikki ovat tasavertaisia sosiaaliseen asemaan, sukupuoleen, koulutustaustaan ja terveyteen katso-
matta. Kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet osallistua kunnan kehittämiseen omalla työpanoksellaan.

Me tarjoamme rehellisen ja suoraselkäisen vaihtoehdon, jonka yhä useampi suomalainen on löytänyt ja kokee omakseen. Kuuntelemme ihmisiä aidosti ja edustamme periaatteiltamme sekä toimintatavoiltamme kestävää sinivalkoista asialinjaa.
"

Tuollakin päin asioista kuten "rehellisyys", "suoraselkäisyys", "periaate", "lahjomattomuus", "rakentaminen", "suomalaisuus", "omaksi kokeminen" ja niin edelleen ja niiden merkityksistä tuntuisi olevan sellainen laajennettu käsitys...

Vaasalainen Seida Sohrabi ihmetteli Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla paljaan yrittäjän henkilöllisyyttä, näkyy nyttemmin poistaneen bloggauksensa. Hän kuitenkin viittasi keskusteluihin vaasalaisforumilla:

http://www.vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=3930.0

Iltalehti, maanantaina, 19.8.2013: Kaupunginvaltuutettua epäillään parituksesta

Audiatur et altera pars:

MTV3, 16.8.2013: Perussuomalaisten Vaasan-puheenjohtaja valtuutetun paritusepäilystä: Tuli ihan puskista

Maanantai, elokuun 19. 2013: Persuvaltuuterttu Risto Helinin videohaastattelu vaasalaisia.info

"Parituksesta tutkittu Vaasan Perussuomalaisten valtuutettu Risto Helin vastaa vaasalaisia.info videotiimin kysymyksiin. Toimittaja on Kari Lajunen."


« Last Edit: August 20, 2013, 10:57:12 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Jackass

 • Newbie
 • *
 • Posts: 4
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #51 on: August 20, 2013, 11:11:20 »
Noiden edustajien rikollisuus ei ole pahin ongelma - sitä mitenkään vähättelemättä - mutta  suurimmaksi ongelmaksi muodustuu massojen käyttäytyminen miltei joka foorumilla.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #52 on: August 20, 2013, 11:21:05 »
Noiden edustajien rikollisuus ei ole pahin ongelma - sitä mitenkään vähättelemättä - mutta  suurimmaksi ongelmaksi muodustuu massojen käyttäytyminen miltei joka foorumilla.

Mjaa, itse kyllä pitäisin posken paukuttamista eri foralla huomattavasti vaarattomampana kuin esimerkiksi autolla yliajamista, huumeiden kanssa törsäämistä, rattijuoppoutta, varastelua, ampuma-aserikoksia, petoksia, ihmiskauppaa, pahoinpitelyitä, kiduttamisia, lasten sieppauksia, murhia ja sen sellaista. Ainakaan puolueen ei kannattaisi mistään rötösherrajahdista puhua, kyseinen puolue kun on kunnostautunut lähinnä haalimalla riveihinsä erinäisiä rikollisia sekä näiden rötösten valkopesulla ja parhain päin selittelyillä. Muu tahtoo siinä jäädä väkisinkin varjoon.
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Jackass

 • Newbie
 • *
 • Posts: 4
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #53 on: August 20, 2013, 12:52:51 »
Noiden edustajien rikollisuus ei ole pahin ongelma - sitä mitenkään vähättelemättä - mutta  suurimmaksi ongelmaksi muodustuu massojen käyttäytyminen miltei joka foorumilla.

Mjaa, itse kyllä pitäisin posken paukuttamista eri foralla huomattavasti vaarattomampana kuin esimerkiksi autolla yliajamista, huumeiden kanssa törsäämistä, rattijuoppoutta, varastelua, ampuma-aserikoksia, petoksia, ihmiskauppaa, pahoinpitelyitä, kiduttamisia, lasten sieppauksia, murhia ja sen sellaista. Ainakaan puolueen ei kannattaisi mistään rötösherrajahdista puhua, kyseinen puolue kun on kunnostautunut lähinnä haalimalla riveihinsä erinäisiä rikollisia sekä näiden rötösten valkopesulla ja parhain päin selittelyillä. Muu tahtoo siinä jäädä väkisinkin varjoon.
39 ihmistä ei saa niin paljon pahaa aikaan kuin massat kiihkoissaan. En osaa sanoa onko ne vielä varsinainen uhka muulle kuin keskustelulle ja demokratialle.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #54 on: August 20, 2013, 12:55:55 »
Noiden edustajien rikollisuus ei ole pahin ongelma - sitä mitenkään vähättelemättä - mutta  suurimmaksi ongelmaksi muodustuu massojen käyttäytyminen miltei joka foorumilla.

Mjaa, itse kyllä pitäisin posken paukuttamista eri foralla huomattavasti vaarattomampana kuin esimerkiksi autolla yliajamista, huumeiden kanssa törsäämistä, rattijuoppoutta, varastelua, ampuma-aserikoksia, petoksia, ihmiskauppaa, pahoinpitelyitä, kiduttamisia, lasten sieppauksia, murhia ja sen sellaista. Ainakaan puolueen ei kannattaisi mistään rötösherrajahdista puhua, kyseinen puolue kun on kunnostautunut lähinnä haalimalla riveihinsä erinäisiä rikollisia sekä näiden rötösten valkopesulla ja parhain päin selittelyillä. Muu tahtoo siinä jäädä väkisinkin varjoon.
39 ihmistä ei saa niin paljon pahaa aikaan kuin massat kiihkoissaan. En osaa sanoa onko ne vielä varsinainen uhka muulle kuin keskustelulle ja demokratialle.

No missä sinä niitä kiihottuneita massoja olet sitten Suomessa nähnyt muualla kuin somessa tai telkkarissa? Unissasiko? Rockfestivaaleillako?
« Last Edit: August 20, 2013, 13:00:15 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #55 on: September 06, 2013, 17:29:39 »
Täältä löytyy kokoelmana aiheeseen liittyvät tuomiot:
PERUSSUOMALAISTEN RIKOKSET
Päivitetty 02/2012

Seuraavat Perussuomalaisten aktiivijäsenet on tuomittu rikoksista.

Matti Putkonen

  - raiskaus (vankeusrangaistus)

Pentti Oinonen

  - törkeä rattijuopumus (vankeusrangaistus)
  - liikenteen vaarantaminen
  - ampuma-aserikos

Ville Vähämäki

  - rattijuopumus

Mika Niikko

  - ajoi varastetulla autolla jalankulkijan päälle suojatiellä
  - käsilaukkuvarkauksia
  - luottokorttipetoksia (vankeusrangaistus)
  - ajeli lainvastaisesti ystävänsä varastamalla työkoneella rakennustyömaalla

Teuvo Hakkarainen

  - ajoneuvon luovuttaminen juopuneelle
  - liikenteen vaarantaminen
  - arvoesineiden varastaminen kirkosta
  - haaskaus

Pertti Virtanen

  - liikenteen vaarantaminen

Kike Elomaa

  - kaksi rekisterimerkintärikosta
    (lisäksi Elomaan puoliso oli päätekijä laajassa petosjutussa Ruotsissa)

James Hirvisaari

  - kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Jussi Halla-aho

  - uskonrauhan rikkominen

Juha Väätäinen

  - kertonut olevansa rikoksesta tuomittu, mutta ei ole kertonut rikosnimikettä

Heikki Parviainen, kaupunginvaltuutettu

  - pahoinpitely (vankeusrangaistus), uhri halvaantui

Petri Nurminen

  - lasten seksuaalinen hyväksikäyttö (vankeusrangaistus)
  - törkeä rattijuopumus (vankeusrangaistus)
  - liikenneturvallisuuden vaarantaminen
  - ajoneuvorikkomus

Jouko Juvonen (taiteilijanimi "Carl J. Danhammer")

  - raiskaus (vankeusrangaistus)
  - useita rikosepäilyitä törkeistä petoksista (joulukuu 2011)

Jarmo Juntunen

  - jatkettu merilain rikkominen (vankeusrangaistus)
  - merilain rikkominen
  - kaksi petosta
  - kaksi aluksen katsastusrikkomusta
  - merimieskatselmuksesta ja merimiesten luetteloimisesta annetun lain rikkominen

Jarkko Korpi, puheenjohtaja, Espoon ps

  - huumausainerikkomus

Mikael Lith, puheenjohtaja, Etelä-Pohjanmaan ps-nuoret

  - pahoinpitely (hakkasi tyttöystävänsä)
  - oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen

Tommi Laitila

  - pahoinpitely
  - liikenteen vaarantaminen

Rami Sipilä

  - laiton uhkaus (kansanedustajaan kohdistettu tappouhkaus)

Oskar Salakari, kunnanvaltuutettu

  - perätön lausuma tuomioistuimessa (vankeusrangaistus)
(kumottu)

Hannu Haapasalmi

  - törkeä petos

Kari Bärlund

  - kavallus (vankeusrangaistus)

Krista Poutanen
Juhani Pellikka
Asko Salminen
Matti Kyllönen
Alpo Ylitalo
Kari Tykkyläinen
Raul Lehto

Yllä oleva lista ei ole täydellinen.
« Last Edit: September 06, 2013, 19:47:56 by Julmuri »
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #56 on: September 06, 2013, 19:09:33 »
***

Yllä oleva lista ei ole täydellinen.


Se on myös virheellinen ja sama kuin ketjun aloitusviestissä, johon Pastebinin listan vanhentuneen tiedon korjasin.

Kirkkonummen uutisten, N:o 52 - 8.7.2010 mukaan Oskar Salakarin saama tuomio Raaseporin käräjäoikeudesta on kumottu Turun Hovioikeudessa kolmen tuomarin yksimielisellä päätöksellä. Hovioikeus hylkäsi kaikki syytekohdat. Lisäksi Suomen valtio velvoitettiin korvaamaan Salakarin oikeudenkäyntikulut hovioikeudessa.
« Last Edit: September 06, 2013, 19:11:06 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #57 on: September 06, 2013, 19:22:37 »
Tuo Carl Danhammer alias Jouko Juvonen ei minua lakkaa naurattamasta. Tämä jengi julistaa olevansa suomalaisuuden ja kansan asialla, ja sitten se hyväksyy riveihinsä tuollaisia tyyppejä, jotka piiloutuvat c:tä ja d:tä sisältävien hienostelevien tekonimien taakse.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline O.skar

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 359
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #58 on: February 03, 2014, 18:55:08 »
Lukumäärälaskennat on olemassa, eli rikoksista tuomittujen kansanedustajien prosenttiosuus puolueensa kansanedustajista, puolueittain:

Perussuomalaiset 20.5 %
Kokoomus 7 %  (Sikälimikäli Kanervan tuomio päätyy lainvoimaiseksi, nousee lukuun 9 %)
Vasemmistoliitto 7 % *
Kepu 3%
SDP 2 %
KD 0 %
RKP 0%
Vihreät 0 %
(ja Ahvenanmaa 0 %)

(*vähän edustajia, yksi tuomittu nostaa prosentteja)

Suomalaisten (Suomessa asuvat Suomen kansalaiset) yleisprosentti, mukana rikesakotkin: 10 %.

Päivitetty tilasto:

M11 : 100 %
PS: 21 %
VIHR: 10 % (*)
KOK: 9 %
VAS: 7 % (*)
KESK: 6 %
SDP: 5 %
RKP: 0 %
KD: 0 %
(Ahvenanmaa 0 %)

*) Vähän kansanedustajia, yksi tuomittu nostaa prosenttiosuuksia. VAS - Modig - törkeä rattijuopumus, ajo-oikeudetta ajo ja liikenteen vaarantaminen (1995, 10 metrin ajolla...), VIHR -  Niinistö - Liikenneturvallisuuden vaarantaminen / ylinopeus (2013)

Eduskunnan yleisin tuomion syy liittyy liikenteeseen. Rattijuopumus x 5 (PS:llä 3), liikenteen vaarantaminen / ylinopeus x 2 (SDP, VIHR), muu liikenteeseen liittyvä x 5 (PS:llä näistä 4).

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« Reply #59 on: February 04, 2014, 11:38:08 »
Lukumäärälaskennat on olemassa, eli rikoksista tuomittujen kansanedustajien prosenttiosuus puolueensa kansanedustajista, puolueittain:

Perussuomalaiset 20.5 %
Kokoomus 7 %  (Sikälimikäli Kanervan tuomio päätyy lainvoimaiseksi, nousee lukuun 9 %)
Vasemmistoliitto 7 % *
Kepu 3%
SDP 2 %
KD 0 %
RKP 0%
Vihreät 0 %
(ja Ahvenanmaa 0 %)

(*vähän edustajia, yksi tuomittu nostaa prosentteja)

Suomalaisten (Suomessa asuvat Suomen kansalaiset) yleisprosentti, mukana rikesakotkin: 10 %.

Päivitetty tilasto:

M11 : 100 %
PS: 21 %
VIHR: 10 % (*)
KOK: 9 %
VAS: 7 % (*)
KESK: 6 %
SDP: 5 %
RKP: 0 %
KD: 0 %
(Ahvenanmaa 0 %)

*) Vähän kansanedustajia, yksi tuomittu nostaa prosenttiosuuksia. VAS - Modig - törkeä rattijuopumus, ajo-oikeudetta ajo ja liikenteen vaarantaminen (1995, 10 metrin ajolla...), VIHR -  Niinistö - Liikenneturvallisuuden vaarantaminen / ylinopeus (2013)

Eduskunnan yleisin tuomion syy liittyy liikenteeseen. Rattijuopumus x 5 (PS:llä 3), liikenteen vaarantaminen / ylinopeus x 2 (SDP, VIHR), muu liikenteeseen liittyvä x 5 (PS:llä näistä 4).

Kiitos päivityksestä. Nuo päättäjien liikennerikokset eivät tavallista äänestäjää juurikaan rassaa. Eniten kiinnostaisi tietää, miten paljon vallan väärinkäytöksistä (suora korruptio, vaalirahasotkut, jne.) on siellä tuomittuja ja missä puolueissa he asustelevat. Tai ehkä olen tässä väärässä. Suomen lähihistorian ehkä kuuluisin korruptiotapaus oli Kauko Juhantalon tapaus, joka johti siihen, että hänet erotettiin eduskunnasta, mutta sitten äänestäjät äänestivät hänet sinne takaisin. Minä en sitä koskaan pystynyt ymmärtämään. Tapaus ei muistaakseni ollut edes mitenkään kiistanalainen (kuten vaikkapa nuo kiihottaminen kansanryhmää vastaan -tuomiot), vaan korruptio ja siitä seurannut tuomio olivat päivänselviä. Minun on siis vaikea ymmärtää, miten joku voi äänestää päättäjäksi henkilön, joka on jäänyt housut kintuissa kiinni vallan väärinkäytöstä, eli siis oman etunsa panemisesta äänestäjien edun edelle.

Sen sanoisin tuosta taulukostasi, että hieman ihmettelen tuota tähtien käyttöäsi. Tuon kirjoittamasi "vähän edustajia, yksi tuomittu nostaa prosentteja" pitäisi nyt vähintään koskea M11:a, jolla on yksi edustaja, joka on tuomittu ja siksi sen luku on noin korkea. En siis täysin ymmärrä, miksi olet pannut tähdet Vasemmistoliiton (14 edustajaa) ja Vihreiden (10 edustajaa) kohdille, muttet M11:n (1 edustaja).
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg