Keskustelu > Off topic

Kevään merkkejä

(1/1)

Reija Härkönen:
Kevät on tullut. Tuolla meidän pihalla käpytikka rummuttaa vimmatusti katulampun kevytmetallista kupua. Siihen se tulee joka kevät samaa lamppua pärisyttämään. Metallisesta kuvusta tulee niin paljon kuuluvampi äänin, kuin puun kyljestä ja reviirin rajojen pitäisi olla selvillä lajikumppaneille!

Tuolla tavalla kun ihminenkin oppisi purkamaan pahinta kiihkoaan - päästäisiin ikäviltä parranpärinöiltä.

Kaptah:
Täälläkin on kevään merkit ilmassa. Itselläni varma merkki on se, että pitää ruveta keväthuoltamaan fillareita ja projektiautoa, ja kyllä, tänään on juuri se päivä. Kädet rasvaan, työkalut varastosta, haalarit päälle. Pientä vastapainoa päätä rasittavalle opiskelulle ja tietokoneen ääressä istumiselle.

Reija Härkönen:

--- Quote from: Kaptah on April 22, 2012, 10:33:11 ---Täälläkin on kevään merkit ilmassa. Itselläni varma merkki on se, että pitää ruveta keväthuoltamaan fillareita ja projektiautoa, ja kyllä, tänään on juuri se päivä. Kädet rasvaan, työkalut varastosta, haalarit päälle. Pientä vastapainoa päätä rasittavalle opiskelulle ja tietokoneen ääressä istumiselle.

--- End quote ---

Ihan samat on ajatukset meidän perheessä. Vuonna 1981 hankitut Tunturi-pyörät ovat vielä ihan hyvässä kunnossa, vähän vain putsausta ja öljyä ketjuihin, ja pääsemme kevään ensimmäiselle kolmen puiston lenkille.

AV:
Meidän pojat (kissoja) karjuvat ovella. Yrittävät ilmeisesti houkutella talon tyttökissoja visiitille. Tuollaisia nuo nuoret kollit ovat  ;D Selvästi siis kevättä ilmassa.

Oikein mukavaa kevätpäivää teille kaikille! Nyt tuonne ihanaan auringonpaisteeseen.

- A

Julmuri:
Minäkin lähden tästä koirien kanssa metsään, jossa ne saavat juosta vapaana.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version