Keskustelu > Off topic

Suomenruotsalaisuus!

(1/12) > >>

Mikael Lönnroth:
http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/102512-moilasen-haastattelu-radiossa#comment-1454133

lauri holopainen:
No etkös ole vielä ymmärtänyt olevasi täysin epäkelpo näiden persu yms. kriittisten silmissä? Ei pelkästään punavihermokuttajamädättäjäkukkahattu, vaan vieläpä suomeruotsalais-freudenthalilainen rasistipunavihermokuttajamädättäjäkukkahattu.

Tuntuuko ristiriitaaiselta? Sitä se toki onkin, mutta ei se mitään, nuo kaverit ovat loogisten kuperkeikkojen lyömättömiä mestareita.  ;)

Mikael Lönnroth:

--- Quote from: lauri holopainen on April 08, 2012, 13:14:43 ---No etkös ole vielä ymmärtänyt olevasi täysin epäkelpo näiden persu yms. kriittisten silmissä? Ei pelkästään punavihermokuttajamädättäjäkukkahattu, vaan vieläpä suomeruotsalais-freudenthalilainen rasistipunavihermokuttajamädättäjäkukkahattu.

Tuntuuko ristiriitaaiselta? Sitä se toki onkin, mutta ei se mitään, nuo kaverit ovat loogisten kuperkeikkojen lyömättömiä mestareita.  ;)

--- End quote ---

Emmä kyllä ole ymmärtänyt vielä. Tuntuu niin epätodelliselta :)

Mutta jos lähtökohdaksi ottaa, että ero "suomalaisen" ja "suomenruotsalaisen" välillä nähdään noinkin jyrkästi (eli mekin olemme maanpettureita ja kaikin puolin epätoivottavasta siemenestä lähtöisin) niin mitä mahdollisuuksia normista oikeasti hieman enemmän poikkeavilla ihmisillä on?

Jussi O::

--- Quote from: Mikael Lönnroth on April 08, 2012, 14:02:47 ---Mutta jos lähtökohdaksi ottaa, että ero "suomalaisen" ja "suomenruotsalaisen" välillä nähdään noinkin jyrkästi (eli mekin olemme maanpettureita ja kaikin puolin epätoivottavasta siemenestä lähtöisin) niin mitä mahdollisuuksia normista oikeasti hieman enemmän poikkeavilla ihmisillä on?

--- End quote ---

Niinpä niin.

mh:
Suomenruotsalaisella alueella käydessä oli mielenkiintoista miettiä niitä ruotsinkielisiä nuoria duunarimiehiä, jotka ajoivat parikymmentä vuotta vanhoilla autoilla KOFF-lippis päässä ja Suomen leijona kaulassa.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version