Author Topic: Olli Immosen ulostulot  (Read 4401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Olli Immosen ulostulot
« on: October 15, 2011, 13:26:23 »
Olli Immonen (ps/Suomen Sisu, yksi Jussi Halla-ahon suosikeista ja Nuivan vaalimanifestin allekirjoittajista, Oulu) on aloittanut eduskuntatyöskentelynsä näkyvästi. Yhtä aloitetta onkin jo käsitelty "Ulkomaalaistaustaisten rikollisuus – Nuivien lempiparjaus: rikollisuus " -ketjussa.

Kun näitä nyt näyttää ilmaantuvan vähän väliä, aloittakaamme oma ketju, jonne ne voi ainakin kirjata, ellei halua kommentoida enempää.

Tässä uudempi aloite:

Kaleva: Immonen puolittaisi vähemmistövaltuutetun määrärahat

Kaleva: Biaudet hämmästyi vähemmistövaltuutetun viran lakkautusehdotuksesta

Kannatusta aloite - kuten odottaa saattoikin - saa tavanomaisilta tahoilta.

Immosen vaimokin valittelee, että vähemmistövaltuutetun toimenkuvaan ei kuulu vammaisryhmien ja muiden vähemmistöjen edunvalvonta. Kalevan haastattelusta: "Biaudet uskoo ennemminkin siihen, että vähemmistövaltuutetun työkenttä monipuolistuu. "Nyt valmistellaan lakia, joka laajentaisi vähemmistövaltuutetun toimintakenttää. Jatkossa me voisimme puuttua myös sellaiseen syrjintään, joka johtuu esimerkiksi iästä tai vammasta."

Päättäisivät nyt Immosen perheessä: kuinka yhtä aikaa pitäisi sekä vähentää määrärahoja että laajentaa toimialaa?

Mitähän muuta Immonen lakkauttelisi? Miten olisi Ilmatieteen laitos, kun se ilmastonmuutoskin (AGW) on kuulemma vale, pelkkää parjausta ja panettelua ja säätiedotkin saa netistä.
« Last Edit: December 09, 2018, 20:27:48 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Timo Anttila

 • Guest
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #1 on: October 15, 2011, 14:43:51 »
Teinikansanedustajalla on tekemisen puute. Itse tosin epäilen että Ollipeipi lukee Hommaa aivan liikaa. Siis, niitä häntä itseään kehuvia komskia ja siksi vallan villiintyy ehdottelemaan kaikenlaista "maahanmuuttokriittisen koulun" eetoksen linjaista unelmahöttöä.

Mutta, mutta mitehän Ollipeipi meinaa blokata Ouluun rakennettavan moskeijan?

Timo Anttila

 • Guest
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #2 on: October 29, 2011, 10:24:05 »
132.KYSYMYS: Turvapaikanhakijoiden salakuljetukset (28.10.2011)   

Jätin tänään 28.11.2011 eduskunnassa seuraavan kirjallisen kysymyksen koskien turvapaikanhakijoiden salakuljetusten maksamista vastaanottorahalla:

KIRJALLINEN KYSYMYS
Turvapaikanhakijoiden salakuljetusten maksaminen vastaanottorahallaEduskunnan puhemiehelleViranomaiset ovat saaneet runsaasti viitteitä siitä, että osa Suomeen laittomasti saapuvista turvapaikanhakijoista maksaa salakuljetuksensa Suomen valtion maksamalla vastaanottorahalla. Turun Sanomat uutisoi 26. lokakuuta 2011, että keskusrikospoliisin arvion mukaan Suomessa toimii 5-10 aktiivista ihmissalakuljetusryhmää, jotka myyvät velaksi kuljetuksia Suomeen. Salakuljettajien kiinnisaaminen on hankalaa, sillä usein maahantulijoiden sukulaiset odottavat lähtömaassa myös kuljetusta, eivätkä salakuljettajat kaihda uhkailun tai väkivallan käyttöä. Syyskuussa 2011 voimaan tullut laki kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta ei ota huomioon vastaanottorahan mahdollista väärinkäyttöä salakuljetuksen maksamiseen.
Vastaanottorahan sijasta olisikin tärkeä tarjota turvapaikanhakijoille hyödykkeitä muuten kuin rahallisessa muodossa. Ihmisten salakuljetus on suosittua, koska sekä rangaistukset että kiinnijäämisen riski ovat pieniä. Suomessa turvapaikanhakijoille annettava kuukausittainen vastaanottoraha puolestaan mahdollistaa kuljetuksen ostamisen velaksi. Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitän asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen: Mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä, jotta laittomien maahantulijoiden salakuljetuksia ei maksettaisi enää jatkossa Suomen sosiaalituella ja aikooko hallitus kiristää lainsäädäntöä siten, ettei ihmisten salakuljetus olisi enää houkuttelevaa?

Helsingissä 28 päivänä lokakuuta 2011Olli Immonen /ps."

Homman kylillä myös huhutaan että Immosen "uusi" tai seuraava kysymys liittyisi terrorismiin kouluttautumisen kriminalisointiin. Tämän kysymyksen esittäminen taasen on sitä kuuluisaa valmiilla laduilla hiihtämistä. Me kaikki varmasti muistamme kuinka Kokoomuksen kansanedustaja Pertti Salolainen(hall.) kysyi ja vaati toimenpiteitä Räsäseltä asiaan liittyen pariviikkoa sitten eduskunnan kyselytunnilla.

Silloin, persläiset istuivat ihan hiljaa palleillaan, mutta nyt kuitenkin asia kelpaa heille ja se nakataan frontille, ikäänkuin "uutena" ja uniikkina ss-perssuomalaisena kysymyksenä.


« Last Edit: October 29, 2011, 10:25:38 by Timo Anttila »

Offline Jokeri

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 78
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #3 on: October 30, 2011, 16:09:54 »
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2011/20110748
Quote
20 §
Vastaanottorahan määrä

Vastaanottorahan määrä on vastaanottorahan perusosalla katettavien menojen ja vähäistä suurempien terveydenhuoltomenojen sekä käytettävissä olevien tulojen ja varojen erotus.

Vastaanottorahan perusosa kuukautta kohti on:

1) yksin asuvalla ja yksinhuoltajalla 290 euroa, ateriapalvelut tarjoavassa vastaanottokeskuksessa 85 euroa;

2) muulla kuin 1 kohdassa tarkoitetulla 18 vuotta täyttäneellä 245 euroa, ateriapalvelut tarjoavassa vastaanottokeskuksessa 70 euroa;

3) perheensä kanssa asuvalla lapsella 185 euroa, ateriapalvelut tarjoavassa vastaanottokeskuksessa 55 euroa.

Vastaanottorahaa hakevan ja hänen perheensä tulot ja varat otetaan huomioon vastaanottorahaa myönnettäessä toimeentulotuesta annetussa laissa (1412/1997) säädetyllä tavalla.

Etenkin jos vastaanottokeskus tarjoaa ruokailut, miten ihmeessä tuosta pystyy maksamaan jotain salakuljetuksia? WTF, siis 2,50€/päivä? Taitaa tupakoinnin lopettaminen olla hyvä vaihtoehto.

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #4 on: October 30, 2011, 16:18:53 »
Etenkin jos vastaanottokeskus tarjoaa ruokailut, miten ihmeessä tuosta pystyy maksamaan jotain salakuljetuksia? WTF, siis 2,50€/päivä? Taitaa tupakoinnin lopettaminen olla hyvä vaihtoehto.

Ainakin tämä asettaa erittäin kyseenalaiseksi väitteen, jonka mukaan vain rikkaat huijarit  pääsisivät pois kriisialueilta muka-pakolaisina. Sinänsä kerrankin tämä on kyllä ihan legitiimi ongelma, johon on syytä puuttua.
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Olli Immonen
« Reply #5 on: April 22, 2012, 11:34:09 »
Iltasanomat - Nettifoorumi: Näin PS-edustajat rankattiin


Maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvien keskustelupalstan rekisteröityneet käyttäjät listasivat mielestään parhaiten työssään onnistuneet perussuomalaisten kansanedustajat. 

Huhtikuun 17. päivä tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun perussuomalaiset rynnivät politiikan eturiviin eduskuntavaaleissa.

"Jytkyn" vuosipäivän vuoksi Hommaforum-keskustelupalstalla äänestettiin, kuka perussuomalaisten kansanedustajista on onnistunut työssään parhaiten.

Eniten ääniä keräsi oululainen Olli Immonen (23,8 %). Toiselle sijalle ylsi helsinkiläinen Jussi Halla-aho (22,9 %). Kolmanneksi tuli Uudeltamaalta eduskuntaan ponnistanut Jussi Niinistö (12,9 %).

***

Äänestykseen osallistui 229 Hommaforumin 7 971 rekisteröityneestä jäsenestä.

Äänestyksen kymmenen kärki (edustajia yhteensä 39):

1. Olli Immonen 151 ääntä (23,8 %)
2. Jussi Halla-aho 145 (22,9 %)
3. Jussi Niinistö 82 (12,9 %)
4. James Hirvisaari 56 (8,8 %)
5. Timo Soini 32 (5 %)
6. Pentti Oinonen 28 (4,4 %)
7. Juho Eerola 26 (4,1 %)
8. Tom Packalén 19 (3 %)
9. Vesa-Matti Saarakkala 16 (2,5 %)
10. Teuvo Hakkarainen 14 (2,2 %)« Last Edit: July 27, 2015, 19:42:58 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #6 on: May 16, 2012, 13:20:00 »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Taha Islam

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1968
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #7 on: May 16, 2012, 13:31:50 »
Olli tahtoo tarkempia tilastoja
Eikö kehdannut vaati merkintää uskontokunnasta passiin ja sieltä tilastoon?
"Minusta Linkolan ajatukset ovat vastenmielisiäja misantrooppisia, mutta en oikein voi olla hänen kanssan eri mieltäkään." Tuntematon humanisti 2012

Offline mh

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1704
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #8 on: May 16, 2012, 13:54:14 »
Pitäisikö minutkin sitten tilastoida ei-suomalaiseksi tai jonkinlaiseksi osatoispolviseksi, kun ei ole ihan rotupuhdas tuo sukupuu?

Offline mh

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1704
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #9 on: May 16, 2012, 13:55:16 »
Eikös Immonen muuten ole juuri tuolta sisäsiittoisimmalta seudulta kotoisin, eli kulkevatko endogamiavaatimukset hänellä mahdollisesti geeneissä?

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #10 on: May 21, 2012, 09:01:17 »
Eikös Immonen muuten ole juuri tuolta sisäsiittoisimmalta seudulta kotoisin, eli kulkevatko endogamiavaatimukset hänellä mahdollisesti geeneissä?

Nivalasta poikki? Keskipohjalaiset nyt ovat, mitä ovat. Sukunimi ei kyllä viittaa Länsi-Suomeen, on enempi yleissavolainen.

Päivän Olli:

YLE, 21.5.2012 klo 7:22: Perussuomalaisten kansanedustaja aloitti Yle-boikotin

"Oululainen Olli Immonen on päättänyt laittaa Yleisradion "jäähylle", koska hänen mukaansa Yle harjoittaa systemaattista propagandaa perussuomalaisia vastaan.

Oululainen kansanedustaja Olli Immonen on päättänyt boikotoida Yleisradiota. Immosen piti saapua maanantaina Oulu Radion kansanedustajavieraaksi, mutta hän kieltäytyi haastattelusta.

Viestin asiasta välitti Yle Oululle kansanedustajan avustaja Jenna Simula. Hänen mukaansa Immonen päätti vakaan harkinnan jälkeen laittaa Yleisradion "jäähylle" vähäksi aikaa.

Simula sanoo, että protestin taustalla on Ylen viimeaikainen systemaattinen perussuomalaisvastainen propaganda. Hän ei kuitenkaan perustellut asiaa sähköpostissaan tarkemmin.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ärähti puolestaan sanomalehti Kalevalle viikonloppuna. STT:n lauantaina julkaiseman uutisen mukaan Soini kimpaantui lehden pääkirjoituksesta, jossa kritisoitiin hänen toimintaansa eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan johdossa.

Yle Oulu
"
« Last Edit: May 21, 2012, 11:21:22 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Taha Islam

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1968
Re: Olli Immosen ulostulot
« Reply #11 on: May 21, 2012, 10:57:47 »
Kappas, Ylehän tuossa todistaa mollauskampanjan verifioitavaksi faktaksi.
"Minusta Linkolan ajatukset ovat vastenmielisiäja misantrooppisia, mutta en oikein voi olla hänen kanssan eri mieltäkään." Tuntematon humanisti 2012