Author Topic: Blogeista poimittua  (Read 341016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Timo Anttila

 • Guest
Re: Blogeista poimittua
« Reply #345 on: December 04, 2011, 15:46:23 »
Islam/vastajihad-aihepiiristä kiinnostuneille:

http://harran.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90253-islamofobia-ja-suomen-ilmapiirin-muutos

+ piiitkä kommenttiosasto.

AH:"Todellisuudessa esim Tunisian, Egyptin ja Syyrian nuorilla olisi paljon enemmän pelättävää kuin suomalaisilla. Tappamisesta, vangitsemisesta ja kiduttamisesta huolimatta jengi on kaduilla. Suomalaiset taas pelkäävät sitä että ostarin kulmalla notkuu somali."

Jep. Seurattu on. Harranille nostan kyllä hattua, että jaksaa asiantuntevasti ja maltillisesti kommentoida.

Hemmo taasen jatkaa tutulla ja turvallisella kansallisen anti-homouttamisen linjalla, jota kommentoisin kuin Homman junakohtaus eilen, analysoidessaan Sysmän perussuomalaisten puheenjohtajan Janne Toivosen homomaanista mielipidekirjoitusta:"Vahvistun uskossani, että maalaistpersut eivät ylipäänsä ajattele mitään muuta kuin homoseksiä. Aamulla ensimmäiseksi ne ajattelevat homoseksiä, pitkin päivää ne ajattelevat homoseksiä, illalla viimeiseksi ne ajattelevat sitä lisää ja yöllä ne näkevät siitä unta."

Rovaniemen käbyä täältä: http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90280-ryssia-torjumaan
« Last Edit: December 04, 2011, 16:38:47 by Timo Anttila »

Offline O.skar

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 359
Re: Blogeista poimittua
« Reply #346 on: December 06, 2011, 17:39:57 »

Jussi O:

 • Guest
Re: Blogeista poimittua
« Reply #347 on: December 06, 2011, 18:01:34 »
Eli persu uhkasi ampua itsenäisyyspäivänä. Ja kuvittelee laajemman aseellisen kansannousun siihen samaan.

Ei ole yksin:

"Operaatio Lieksan Lumimyrsky
Suoraselkäisiten lieksalaisten suorittama 250 sompanssin teloittaminen toisi kaupungin kassaan vuosittaiset 5,000,000 euron säästöt. Riittääkö, vai tiristetäänkö mustaa kultaa vielä lisää? Smile"

Äärioikeistolaista uhkailua samaan syssyyn (Pelkosen-blogissa linkataan tarkemmin), kohteina tasapuolisesti maahanmuuttajat ja mokuttajat.

Linkatussa blogissa mainituilla suojeluskunta-sivustolta löytyy äärisairas yli 70 sivun "nollatoleranssi"-terroristimanuaali/aivopesukirjanen, jossa kaavaillaan liikettä, joka tekee mm. tällaista:

Quote

"Matalan tason
-erilainen häirintä (puhelinsoitot, uhkailu)
-pienet tihutyöt (ikkunoiden ja muiden tavaroiden rikkominen, sotkeminen, renkaiden puhkominen)
-julkinen häpäisy ja pilkka"


"Matalan tason toiminnan kohteet: Toimittajat, yliopistotutkijat, maahanmuuttomyönteiset julkisuuden henkilöt, maahanmuuttajia palkkaavat yritykset, julkihomot, paikallispoliitikot, kaikki, jotka ovat edistäneet monikultturia epäsuorasti. Toisrotuiset ulkomaalaiset on saatava kaikin tavoin tuntemaan itsensä ei-toivotuiksi ja heihin kohdistetaan järjestelmällisiä häirintätoimia. Emme halua heidän integroituvan, vaan eristäytyvän, jotta heidät pystytään kuskaamaan täältä sopivana aikana ulos."

"Korkean tason toiminta
-salamurhat
-tuhopoltot
-muut suuremmat tihutyöt"

"Korkean tason toiminnan kohteina ovat kaikki, jotka aktiivisesti teoillaan edistävät Suomen tuhoa ja vierasrotuisten määrää täällä. Lisäksi kaikki, jotka osallistuvat käytännön toimin kansalaisvapauksien rajoittamiseen (esim. sananvapaus, aselupien kiristäminen) kuuluvat tähän kategoriaan.
Ykköskohteina ovat korkeat virkamiehet, jotka määrittävät politiittisia linjauksia, poliittiset johtajat, esim. kaikki edellisessä hallituksessa olevat puoluejohtajat tai ministerit, jotka ovat osallistuneet monikulttuurin edistämiseen, nykyinen presidentti, sisäministeriön johto, suurten lehtien päätoimittajat, jotka ovat osallistuneet monikulttuurin edistämiseen, maahanmuuttajien asioita hoitavat ja elantonsa saavat lakimiehet ja maahanmuuttoasioita ajavat virkamiehet. Tähän kategoriaan voidaan ottaa myös haitallista toimintaa harrastavat paikallispoliitikot ja liikemiehet, jotka pyörittävät vastaanottokeskusbisnestä."


Viimeisillä sivuilla:

Quote

"Breivikin suunnitelma on kuitenkin pääosin nerokas ja toteuttamiskelpoinen pienin muutoksin."

"r. Puheiden aika on ohi

Lopetamme turhan vouhotuksen ja valituksen. Emme raivoa julkisesti maahanmuutosta, emmekä turhaan julista asioita isänmaallisella paatokselle.

Sen sijaan toimimme vähä-eleisesti ja tehokkaasti; heilauttamalla kättä, koukistamalla etusormea, painamalla nappia jne, joilla aikaansaadaan suorasti tai epäsuorasti tapahtumasarja, joka johtaa isänmaanpetturien tai mutakuonojen määrän vähenemiseen.

Millään muulla ei ole merkitystä."


Jokin osa äärilaidan "maahanmuuttokriittisistä" on sekoamassa breivikiläisittäin. Ne vähän vähemmän kahelit, jotka ovat tähän suuntaan kansaa kiihottaneet, herätys nyt jo viimein.

Ja ne jotka eivät muka näe rasismia missään ympärillään... olisiko aika huomata, että tällainen idiotismi ja viha ei synny tyhjästä, vaan siihen tarvitaan viisailta vaikuttavia, vihaa oikeuttavia perusteluja, joita on jaettu tiedätte kyllä missä.

Entä kukas muuten taannoin hekottelikaan sille, kun viitattiin "maahanmuuttokriitikkojen" valitseman poliittisen retoriikan johtavan poliittiseen väkivaltaan? Hänenkin olisi korkea aika tarkistaa käsitystään asiasta.
« Last Edit: December 07, 2011, 04:08:00 by Jussi O: »

Jussi O:

 • Guest
Re: Blogeista poimittua
« Reply #348 on: December 06, 2011, 18:28:52 »
Muistutan myös aiemmin linkkaamistani erään aseharrastajapersun/sisulaisen (sama mies kuin "Viedään Haloselle vanhaan tapaan pistooli ja yksi patruuna! Ja katotaan onko nartulla pokkaa hoitaa ittensä päiviltä.") Facebook-kommenteista ja niiden myönteisestä palautteesta homokeskustelussa:


Quote
- Paula! Juuri näin siinä käy! Vaikka hallituksemme ja ViherVassariWannabeeMonikulttuuri Idealistimme kuvittelevatkin...Kansan ääni kuuluu! Sitä voi yrittää vaientaa monin tavoin!!! Seurauksena on ääriilmiöiden raju kasvu ja vielä raivokkaampi vastarinta joka pahimmillaan paisuu väkivallaksi.

- aikaa myöten tämä epäoikeden mukaisuus ja kasvava viha epäoikeudenmukaista kohtelua kohtaan kasvaa, ei pelkästään vihaksi...Vaan avoimeksi väkivallaksi.

- Pahoin pelkään Mira, että tilanne räjähtää käsiin ennen kuin PS kerkiää mitään tekemään.

- "sytytyslanka" on jo valmis. Paljoa ei välttämättä enään tarvi tapahtua, ennen kuin se syttyy. Tämän sytystyslangan ovat paikoilleen laittaneet juuri media ja VVWMMI-porukka.

- näköjään Juha kirjoitti saman kuin minä ja fiksummin :)


Yhteenlaskien on nyt siis käsillä mm.
- suojeluskunta.comin kaavailut "Operaatio Ulos" sekä "nollatoleranssi"-terroristimanuaali, joka täyttänee monenlaisia rikospykäliä kiihotuksesta valtiopetokseen
- säännöllistä FB-uhkailua aseellisesta tai väkivaltaisesta kansannoususta mokuttajia ja mamuja vastaan (tuo on vain yksi esimerkki)
- kännisimmät tai omassa harhamaailmassaan pitkälle eksyneet yksittäiset persut katsovat oikeudekseen myös jaella tappouhkauksia aseelliseen vallanottoon viitaten.

Miten tämä on mahdollista Suomessa 2011? Minkä poliittisen liikkeen piirissä on annettu näille perustelut ja (tahaton tai tahallinen) "lupa" tällaiseen, ja vieläpä usko siihen, että heillä on mahdollisuus olla näin röyhkeitä toiminnassaan? Kenen he katsovat olevan puolellaan?

« Last Edit: December 06, 2011, 19:35:26 by Jussi O: »

Harri

 • Guest
Re: Blogeista poimittua
« Reply #349 on: December 06, 2011, 21:50:37 »
Hemmo taisi saada ns. bannit. Oikeus on voittanut taas.

Offline O.skar

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 359
Re: Blogeista poimittua
« Reply #350 on: December 06, 2011, 22:44:45 »
KUINKA pihalla joku voi olla?

"Miksi Suomeen on pitänyt raahata satoja tuhansia muslimimies maahanmuuttajia?" (linkki)
Jos jollekulle on epäselvää, kuinka paljon näitä ulkomaalaisia nyt ylipäätään maassa onkaan, Maahanmuuttovirasto auttaa.

Itse kommentoitu blogikin alkaa:
"Tämä blogi sisältää joidenkin mielestä rasismia, vihapuhetta ja  maahanmuuttokriittisyyttä ja hyvä niin. Tarkoitus onkin että nämä suvaitsevaiset kaivautuvat jälleen sieltä menninkäis koloistaan, ja alkavat kertoa miksi en ole oikeassa. Tuleepahan ainakin keskustelua." (linkati)

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Blogeista poimittua
« Reply #351 on: December 07, 2011, 01:00:02 »
Miten tämä on mahdollista Suomessa 2011?
Siten, että 5 miljoonan ihmisen joukkoon mahtuu joukko kahjojakin ja nykyaikana he pääsevät tietoverkkojen kautta ääneen paljon paremmin kuin aiemmin.

Quote
Minkä poliittisen liikkeen piirissä on annettu näille perustelut ja (tahaton tai tahallinen) "lupa" tällaiseen, ja vieläpä usko siihen, että heillä on mahdollisuus olla näin röyhkeitä toiminnassaan? Kenen he katsovat olevan puolellaan?

Oisko se kansallinen vastarintaliike, jonka jäsenlistan hakkeroinnista nousi jokin aika sitten kohu. Tuohon viimeiseen en osaa vastata. Itse veikkaan, että alle 1% kansasta katsoo olevansa heidän puolella.
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg

Jussi O:

 • Guest
Re: Blogeista poimittua
« Reply #352 on: December 07, 2011, 04:02:48 »
Meinaat että mistään muualta ja paljon tunnetummilta tahoilta ei ole viime vuosina kuultu puheita tyyliin "kansanpetturit sotaoikeuteen", "vasemmistosaastalle kuulaa päähän", "sosiaalidemokraatit alhaisimpia matelijoita" jne.?

Merkityksellistä ei nyt ole, kuinka monta prosenttia kansasta on tosissaan näiden puolella, vaan se, millaisen retoriikan käytöstä ja hiljaisesta hyväksymisesta tai (kuten usein käsittämätöntä kyllä on) puolustelusta näille syntyy sellainen kuva, että suurikin joukko pitäisi heidän kaavailemaansa toimintaa oikeutettuna. Tiedät kyllä tasan tarkkaan, mitä tarkoitan. Ei ole viisastelun aika enää.

Poliittisia murhia suunnittelevien kahjojen määrä ei ole yhteiskunnassa vakio.

« Last Edit: December 07, 2011, 06:26:50 by Jussi O: »

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Blogeista poimittua
« Reply #353 on: December 07, 2011, 09:22:29 »
Merkityksellistä ei nyt ole, kuinka monta prosenttia kansasta on tosissaan näiden puolella, vaan se, millaisen retoriikan käytöstä ja hiljaisesta hyväksymisesta tai (kuten usein käsittämätöntä kyllä on) puolustelusta näille syntyy sellainen kuva, että suurikin joukko pitäisi heidän kaavailemaansa toimintaa oikeutettuna. Tiedät kyllä tasan tarkkaan, mitä tarkoitan. Ei ole viisastelun aika enää.

Mihinkähän hiljaiseen hyväksymiseen nyt oikein viittaat? Pitäisikö jokaisen kansalaisen olla kovaan ääneen vaatimassa, että noita salamurhia ja tuhopolttoja uhkaava pitäisi pidättää ja panna oikeuteen vastaamaan sanoistaan (esim. mainitsemasi valtiopetoksen valmistelusta), vai eikö riitä, että he luottavat siihen, että poliisi ja oikeuslaitos hoitavat hommansa? Minun mielestäni tuosta tekstistä voisi hyvin panna linnaan istumaan. Ennemmin tuollaiset sinne joutavat kuin vaikkapa Seppo Lehto, jonka teksti oli ennemminkin pelkkää solvausta kuin mitään sen konkreettisemmalla uhkailua.

Ja sama koskee vaikka mainitsemaasi "vasemmistosaastalle kuula päähän" tekstejä (tai siinäkin riippuu vähän kontekstista, mutta oletan tässä, että se oli sanottu samanlaisessa kontekstissa kuin tuossa yllä), mutta ei kyllä mitään poliittisten vastustajien "matelijoiksi" nimittelyä. Edellinen on väkivaltaan yllyttämistä, jälkimmäinen tavallista politiikkaa, jossa vastustajaa pannaan halvalla. Itsensä siinä vain tyhmillä lausunnoillaan nolaa. En todellakaan halua, että oikeuslaitos ryhtyy setvimään, mistä poliittisten vastustajien nimittelystä pannaan tiilenpäitä lukemaan ja mistä ei. Ei tämä tod.org:kaan ole nimittelystä vapaa ollut, mutta minusta siihen puuttuminen jääköön moderaattoritasolle. Vasta sitten jos joku alkaisi uhata tulla ampumaan toisia kirjoittajia, voisi olla aika ottaa yhteyttä poliisiin.

Quote
Poliittisia murhia suunnittelevien kahjojen määrä ei ole yhteiskunnassa vakio.

Ei varmaan, mutta enpä usko sen koskaan laskevan nollaan.
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg

Offline mh

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1704
Re: Blogeista poimittua
« Reply #354 on: December 07, 2011, 10:30:21 »
Ja sama koskee vaikka mainitsemaasi "vasemmistosaastalle kuula päähän" tekstejä (tai siinäkin riippuu vähän kontekstista, mutta oletan tässä, että se oli sanottu samanlaisessa kontekstissa kuin tuossa yllä)
Kyllä. Halla-ahon sanomisen konteksti on sama kuin yllä (poliittisten vastustajien järjestelmällinen teloitus).

Tuo kommentti kirjoitettiin vappumellakan jälkeen 2006. Näkisin, että järjestelmälliset poliittiset murhat on hieman eri asia kuin kaljapullon tai kiven heittäminen mellakkapoliisia kohti vappuaattona.

Mutta kyllä, Halla-ahon kirjoituksista löytyy viitteitä siitä, että hän asettuu jossain määrin samaan kontekstiin kuin tuon äärioikeistolaisen terrorismioppaan kirjoittajat.

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Blogeista poimittua
« Reply #355 on: December 07, 2011, 11:41:34 »
Ja sama koskee vaikka mainitsemaasi "vasemmistosaastalle kuula päähän" tekstejä (tai siinäkin riippuu vähän kontekstista, mutta oletan tässä, että se oli sanottu samanlaisessa kontekstissa kuin tuossa yllä)
Kyllä. Halla-ahon sanomisen konteksti on sama kuin yllä (poliittisten vastustajien järjestelmällinen teloitus).

Tuo kommentti kirjoitettiin vappumellakan jälkeen 2006. Näkisin, että järjestelmälliset poliittiset murhat on hieman eri asia kuin kaljapullon tai kiven heittäminen mellakkapoliisia kohti vappuaattona.

Niin onkin, mutta niin on myös se, että poliisi ampuisi kivenheittäjiä verrattuna siihen, että salamurhattaisiin poliittisia vastustajia. Jos tuo yllä oleva lainausmerkkeihin panemani liittyi siis joidenkin mellakoitsijoiden ampumiseen, niin ainakin itse suhtaudun siihen eri tavoin kuin siihen, että joku suunnittelisi poliitikkojen salamurhia. En hyväksy tuosta vaan mellakoitsijoiden ampumista, mutta joissain tilanteissa senkin hyväksyn (esim. se tapaus Genovassa, jossa karabinieeri ampui häntä uhkaavan mellakoitsijan). Sen sijaan tilannetta, jossa hyväksyisin poliitikon salamurhan, minun on vaikea keksiä. Siis ainakin niin kauan, kun pysytään demokraattisen systeemin puitteissa. Diktatuurin kaatamiseksi senkin voisin varmaan hyväksyä.
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg

AV

 • Guest
Re: Blogeista poimittua
« Reply #356 on: December 07, 2011, 11:59:36 »
Ja sama koskee vaikka mainitsemaasi "vasemmistosaastalle kuula päähän" tekstejä (tai siinäkin riippuu vähän kontekstista, mutta oletan tässä, että se oli sanottu samanlaisessa kontekstissa kuin tuossa yllä)
Kyllä. Halla-ahon sanomisen konteksti on sama kuin yllä (poliittisten vastustajien järjestelmällinen teloitus).

Tuo kommentti kirjoitettiin vappumellakan jälkeen 2006. Näkisin, että järjestelmälliset poliittiset murhat on hieman eri asia kuin kaljapullon tai kiven heittäminen mellakkapoliisia kohti vappuaattona.

Niin onkin, mutta niin on myös se, että poliisi ampuisi kivenheittäjiä verrattuna siihen, että salamurhattaisiin poliittisia vastustajia. Jos tuo yllä oleva lainausmerkkeihin panemani liittyi siis joidenkin mellakoitsijoiden ampumiseen, niin ainakin itse suhtaudun siihen eri tavoin kuin siihen, että joku suunnittelisi poliitikkojen salamurhia. En hyväksy tuosta vaan mellakoitsijoiden ampumista, mutta joissain tilanteissa senkin hyväksyn (esim. se tapaus Genovassa, jossa karabinieeri ampui häntä uhkaavan mellakoitsijan). Sen sijaan tilannetta, jossa hyväksyisin poliitikon salamurhan, minun on vaikea keksiä. Siis ainakin niin kauan, kun pysytään demokraattisen systeemin puitteissa. Diktatuurin kaatamiseksi senkin voisin varmaan hyväksyä.


Tarkoitatko siis, että hyväksyt 2001 tapahtuneen Carlo Giulianin ampumisen..? Mielestäsi siis kyseessä ei ollut vähintäänkin räikeä hätavarjelun liioittelu? Ihan vain ei/kyllä-vastaukset riittävät, koska asiasta ei kannata tässä yhteydessä lähteä kekustelemaan tämän enempää.

- AV (joka asui tuon tapahtuman aikoihin Italiassa)

Offline mh

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1704
Re: Blogeista poimittua
« Reply #357 on: December 07, 2011, 12:18:13 »
Onhan siinä joo ero lähdetäänkö poliittisia vastustajia murhaamaan lain ulkopuolelta vai halutaanko laillinen koneisto valjastaa tuohon poliittisten vastustajien murhaamiseen? Joku voisi sanoa tosin, että konteksti on sama ja kyseessä on vivahde-ero.

Tähän vielä pari kuvaa tuosta Carlo Giulianin "hyväksyttävästä" murhasta:

Carlo Giuliani
1978-2001

Tässä vielä laajemmin tuosta poliisin toiminnasta Genovan huippukokouksessa. sr:stä en tiedä, mutta Halla-ahon mukaan todennäköisesti juuri oikeanlaista, ehkä jopa hieman kesyä toimintaa poliisilta.
« Last Edit: December 07, 2011, 12:23:02 by mh »

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Blogeista poimittua
« Reply #358 on: December 07, 2011, 14:22:00 »
Tarkoitatko siis, että hyväksyt 2001 tapahtuneen Carlo Giulianin ampumisen..? Mielestäsi siis kyseessä ei ollut vähintäänkin räikeä hätavarjelun liioittelu? Ihan vain ei/kyllä-vastaukset riittävät, koska asiasta ei kannata tässä yhteydessä lähteä kekustelemaan tämän enempää.

Mihin ihmeeseen tarvitset yhden nettikirjoittelijan ei/kyllä -vastausta? Sen tiedon perusteella, mitä minä asiasta sain, kyseinen karabinieeri oli joutunut hyökkäyksen kohteeksi ja sitten ampunut Giulianin. Nyt tarkastin wikipediasta ja sen mukaan oikeusistuimet eivät häntä tuominneet liiasta voiman käytöstä, eikä myöskään EIT antanut tuomiota Italian valtiolle touhusta. Varmaan asiasta on sillä toisella osapuolella voimakaskin vastakkainen mielipide, minkä vuoksi minusta kysymyksesi "ei/kyllä" on typerä. Sanotaan näin, että hyväksyn Italian korkeimman oikeuden päätöksen asiasta. Minulla ei sen enempää ole kompetenssia kyseistä tapausta analysoida.
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Blogeista poimittua
« Reply #359 on: December 07, 2011, 14:25:04 »
Onhan siinä joo ero lähdetäänkö poliittisia vastustajia murhaamaan lain ulkopuolelta vai halutaanko laillinen koneisto valjastaa tuohon poliittisten vastustajien murhaamiseen? Joku voisi sanoa tosin, että konteksti on sama ja kyseessä on vivahde-ero.

No, minusta kyllä väkivaltaisen mielenosoittajan ampuminen on aika lailla eri juttu kuin "poliittisten vastustajien murhaaminen". Siitä, oliko voimankäyttö liiallista, voidaan toki riidellä (ja on Italian tuomioistuimissa riideltykin), mutta laadullisesti on joka tapauksessa kyse ihan eri tason asiasta.
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg