Author Topic: Euroopan islamisaatio  (Read 52215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kullervo Kalervonpoika

 • Guest
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #60 on: April 04, 2010, 18:50:00 »
Onko Saksa aloittanut näiden työperäisten maahanmuutajien kotouttamisen liian myöhään vai mitä ne tekee väärin? Mitä me Suomessa teemme erillä lailla?

On turhauttavaa keskustella Saksan asioista ja peilata niitä Suomeen. Jos niin halutaan, niin lähes jokaiseen asiaan löytyy tarvittaessa epätoivottuja esimerkkejä ympäri maailmaa.

Muiden länsimaiden maahanmuuton ongelmista puhuminen ja niiden välttäminen Suomessa on mielestäsi turhauttavaa?

Suomessa on jo lähtökohtaisesti aivan erilainen tilanne. Saksassa on n. 2 000 000 Turkkilaista. Väitätkö sinä nyt, että he eivät ole sinne "kotoutuneet"? Suomessa on alle 5 000 turkkilaista, ja he ovat kaiketi tänne hyvin sopeutuneet.

Väitän, että huonosti ovat kotoutuneet.

Study says Turks are Germany's worst integrated immigrants

30 % turkkilaisista ei valmistu peruskoulusta ja vain 14 % suorittaa ylioppilastutkinnon. Turkkilaiset menestyvät suurista siirtolaisryhmistä huonoiten myös työmarkkinoilla. Myös pelkästään sosiaalituella elävien perheiden osuus turkkilaisten keskuudessa on suurempi kuin muilla siirtolaisilla.
Wikipedia

Suomen turkkilaiset ovat mielestäni ainakin päällisin puolin hyvin kotoutuneet. Tunnen yhden turkkilaisen, kaunis tyttö, joka on seurustellut 2 vuotta suomalaisen miehen kanssa. Ei ole vielä uskaltanut kertoa suhteestaan suvulleen/turkkilaisille tuttavilleen. Pelkää kovasti.
En halua tuolla tarinalla tehdä mitään yleistyksiä.On siinä suhteessa, jos asiaa pitää lähteä peilaamaan Suomeen. Ei vaikuta realistiselsta, että Suomeen olisi tulossa 2 miljoonaa turkkilaista.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #61 on: April 05, 2010, 10:54:54 »
Jussi, ensiksikin se että kritisoin viestejäsi: se ei tarkoita sitä että minulla olisi mitään henkilökohtaisesti sinua vastaan. Edelleen, jos kritisoin sinun viestiäsi, se ei tarkoita sitäkään, etteikö keskustelussa olisi muutakin kritisoinnin arvoista. Karkeasti ottaen on myös niin että jos joku keskustelija ilmoittaa tapauksen A olevan mielipide taikka oma käsitys asioiden tilasta, en suhtaudu siihen niin tarkasti ja herkästi kuin suhtaudun siihen että toinen keskustelija ilmoittaa asian A olevan tieteellinen fakta, mikäli minusta näyttää siltä että asia ei ole itsestäänselvää. Plus että minulta jää asioita huomaamatta inhimillisistä syistä johtuen.

Eipä sitten mitään. Suora vihjaus propagandan levittämisestä kuitenkin on nähdäkseni keskimääräistä raskaampaa kritiikkiä, varsinkin jos sen tekee yhdessä sivulauseessa olleen "totta kai"-lausahduksen perusteella. Mutta antaa asian toki olla. Korostettakoon, etten omaa henkilökohtaisia ambitioita, enkä ole poliittisesti aktiivinen, vaikka nyt osaksi ammatinkin puolesta olen kenties hiukan konservatiivinen tapaus. Mutta muuten minua ei tässä koko ajatustenvaihdossa ole kiinnostanut mikään muu kuin disinformaation hälventäminen viestiketjun aiheeseen merkityn ilmiön osalta.

"Islamisaatio"-myytti hyppää nykyään jatkuvasti silmille kaikkialla, ja ajatus siitä, että moinen manipuloitu, vääristeltyihin tilastoihin perustuva uhkakuva johdattelee hyvin monen ihmisen ajattelua myös maahanmuuttoasioista keskusteltaessa, on suoraan sanoen hieman rasittava. Olen esittänyt aiemmin tässä ketjussa analogian omalta tutkimusalaltani, jossa Huhtiniemen legendan annettiin harhauttaa jatkosodan tutkimusta lähes kolme vuotta putkeen.

Alkuperäisessä postituksessani tein jo selväksi, mitkä linkitykseni olivat tutkimuksia tai akateemisia tekstejä, ja mitkä puolestaan olivat vain kevennyksenomaisiksi tarkoitettuja blogitekstejä tai artikkeleita sanomalehdistä. Ympäröivä teksti oli itse vapaasti kirjoittamaani referointia.

Halla-ahosta ja hänen seuraavasta sitaatistaan. Minusta kyseessä on selkeä virhe mutta sen lisäksi lause on niin järjetön että mieleeni tulee se että tarkoittikohan Halla-aho edes tuota? Ruotsalaisten poismuutto on ajatuksena täysin järjetön, siis se että he suurina massoina muuttaisivat maastaan pois, jota edellinen kyllä tarkoittaa. En usko että edes Halla-aho kuvittelee niin käyvän, sen sijaan uskon että kyseessä on alueelliset poismuutot, joista seuraa ghettoja.

Nimimerkki "Steffers" onkin jo ansiokkaasti huomauttanut tarkentavin sitaatein, että filologi on Scriptassa viljellyt nimenomaan käsitystään Ruotsin ja monien muiden Euroopan maiden muuttumisesta hitaasti, mutta varmasti kokonaisuudessaan muslimienemmistöisiksi. Kyseiset Scriptan kirjoitukset on nähdäkseni syytä ottaa sellaisena kuin ne on kirjoitettu. Tässä yhteydessä voisi lainata Jukolan Aapoa ja todeta "Haastelipa hän niin selvästi, harkitsi asiaa niin pykälästä pykälään ja haarasta haaraan, ettei tainnut sitä väärin ymmärtää".

Mutta kun kerran toteat itsekin pitäväsi hänen tuota näkemystään virheellisenä, niin eihän tähän tarvitse mitään lisätä. Olet aivan oikeassa, sillä se tosiaan on väestötilastojen valossa virheellinen ekstrapolaatio. D'accord.

  Ja millaisissa tilanteissa media on Halla-ahoa kohdellut väärin perusteetta, siitä yksi esimerkki. Lukekaa Saija Jokelan US-blogin seuraava kirjoitus. Jokela ei ole missään määrin Halla-aho -fani tms, en itsekään ole mutta olen hyvin pitkälti samaa mieltä Jokelan tuon blogikirjoituksen kanssa. Ja kun lukee Jokelan kirjoituksen kommenttiosaa, sieltä voi poimia vaikka kolme nimeä: Jokela itse, Vesa Hack sekä Jeja-Pekka Roos. Olen kutakin heistä seurannut sen verran että tiedän heidän kaikkien olevan "eri puolella" kuin Halla-aho on. Minusta sekä Jokela että Hack suhtautuu asiaan kypsästi ja fiksusti, kun taas Roosin kannanotot ovat suorastaan järkyttäviä. Aikanaan seurasin tuota vääntöä Jokela-Roos, joka on nyttemmin jo loppunut, ihmetellen syvästi sitä, miten Roosin kaltainen tiedemies voi antaa noin suvaitsemattomia ja moukkamaisia lausuntoja.

Roos tunnetaan käsittääkseni yleisesti noista mainituista käytöstavoistaan. Mitä taas tulee "eri puolella" olemiseen, Roos on kuitenkin muutamissa asioissa kulkenut samoja polkuja kuin Halla-aho. Erityisen viehtynyt Roos on takavuosina keskustelua herättäneisiin Vanhasen ja Lynnin teeseihin rodun ja älykkyyden suhteesta. Oli aika, jolloin Roos puolusti näitä käsityksiä panoksia säästelemättä Agricola-verkossa, ja todennäköisesti hän on yhä vihkiytynyt niihin.

En pidä Roosia sanottavammassa arvossa, enkä ole koskaan pitänyt. En myöskään arkaile tunnustaa, että suhtautumistani Roosiin värittää osin hänen poliittinen kantansa paapuurin puolen kulkijana. Minulla on hänestä oma perusteltu näkemykseni, aivan samalla tavoin kuin filologi Halla-ahosta. Mitä tulee kohtelemiseen oikein, niin Uutta Suomea seuranneena olen lukenut Jokelan kirjoituksen. Mikäli joskus sattuisin olemaan samassa paneelikeskustelussa professori Roosin tai tohtori Halla-ahon kanssa (mikä olisikin jo melkoinen ihme), niin suhtautuisin heihin asiallisesti ja kaikella tahdikkuudella.

Mutta en unohtaisi, keitä he ovat, enkä sitä, mitä he ovat kirjoittaneet ja miten he ovat käyttäytyneet. Ennen kaikkea en unohtaisi sitä, millaisia asioita he ovat ajaneet. Tekisin nämä näkemykseni kysyttäessä myös avoimesti selväksi, kaikella kaunopuheisuudella mutta silti peittelemättä. Se olisi vain suoraa ja rehellistä.

Sitten voidaankin varmaan palata aiheeseen, vaikka "Steffers" onkin tosiaan jo ehtinyt tyhjentää sen pajatson aika mallikkaasti.


Cheers,

J. J.

tyyppi

 • Guest
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #62 on: April 05, 2010, 11:18:36 »
Roos tunnetaan käsittääkseni yleisesti noista mainituista käytöstavoistaan. Mitä taas tulee "eri puolella" olemiseen, Roos on kuitenkin muutamissa asioissa kulkenut samoja polkuja kuin Halla-aho. Erityisen viehtynyt Roos on takavuosina keskustelua herättäneisiin Vanhasen ja Lynnin teeseihin rodun ja älykkyyden suhteesta. Oli aika, jolloin Roos puolusti näitä käsityksiä panoksia säästelemättä Agricola-verkossa, ja todennäköisesti hän on yhä vihkiytynyt niihin.

Mitä Roosista minulle kerroit, se oli uutta tietoa ja kiitoksia siitä. Itse en ole hänen juttujaan seurannut sen kummemmin kuin kertomani US-blogijupakan osalta ja siksi kannanottoni ja mielipiteeni hänestä(kin) on liiankin kärjistettyjä, koska en tunne häntä tarpeeksi jotta voisin tehdä hänestä minkäänlaista analyysiä, lukuunottamatta yhtä vuoropuhelua. Tällainen ei tavallaan ole reilua koska se on samantyyppistä kuin jos jollakin kaverilla on 20 hyvää kannanottoa, joista yksi on heikoiten onnistunut ja leimata henkilö kokonaisuudessaan tämän yhden, huonoiten onnistuneen suorituksen perusteella.

Mutta Jussi, kyllä keskustelumme vaikutti sisäiseen minuuni siten että aivan varmasti sain teksteistäsi uutta ajateltavaa ja ajateltavaa nimenomaan positiivisessa mielessä ja siten että osaan nyt ottaa huomioon myös sellaisia seikkoja jotka aiemmin eivät olisi tulleet mieleenikään. Kiitos sulle niistä ja tämähän on keskustelujen yksi hyvä puoli. Samoin tavallaan tietyssä mielessä puolustin Halla-ahoa "liiankin laajasti" vaikkei mulla ole siihen syytä (kannanottojeni syy oli se etten tuntenut Halla-ahon tuotantoa kyllin hyvin). Staffers löi tyylillä vastapalloon jonka seurauksena otin lukua kanveesilla.  ;D No, oppia ikä kaikki.

Offline Steffers

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 191
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #63 on: April 05, 2010, 14:28:03 »
Halla-aho ei toki ole ainut kunnallispoliitikko joka on ratsastellut islamisaatio-teemalla. Esimerkkejä:

James Hirvisaari (Asikkalan kunnallisvaltuutettu, PS) linkittää Muslim Demographics-pätkään, josta en sivumennen sanoen ole koskaan tajunnut miten se voi vaikuttaa kehenkään - sen väitteet ovat niin ilmiselvästi tuulesta temmattua hysteriaa. Erityisesti pidän noista oikeassa alakulmassa olevista "lähteistä", jotka (varmasti ihan sattumalta!) ovat niin pieniä ja tuhruisia että niistä ei saa selvää.

Olli Immonen (Oulun kunnallisvaltuutettu, PS): "Kuten tiedämme, meitä koskettava monikulttuuristuminen tarkoittaa lähinnä Euroopan ja sen mukana myös Suomen islamisoitumista. Muun muassa belgialaisen yliopiston (UCL) sosiologi Olivier Servaisin mukaan Bryssel tulee olemaan muslimienemmistöinen 15-20 vuodessa. Myös yhdysvaltalainen historioitsija, islamin historian asiantuntija ja professori Bernard Lewis, on varoittanut Euroopan islamisoituvan 10-30 vuodessa." (http://oikeasuora.blogspot.com/2008/04/monikulttuurisuutta-vapaan.html)

Teemu Lahtinen (Espoon kunnallisvaltuutettu, PS, tiedetään myös Suomen Sisun ex-johtajana): "Monikulttuurisuus tuhoaa yhteiskuntarauhan ja pidemmällä jänteellä koko demokraattisen, moniarvoisen sivilisaation, sillä nykyisen väestökehityksen tuloksena ne, jotka eivät usko demokratiaan, ihmisoikeuksiin ja moniarvoisuuteen, saavuttavat matemaattisella varmuudella enemmistön." (v. 2007 vaalien vaaliohjelma maahanmuutosta, http://www.teemulahtinen.fi/blogi/2006/11/26/vaaliohjelma-maahanmuutosta/)

Nämä eivät ole ihan mitään pikkutekijöitä vaan kaikki hyvinkin mahdollisia PS-kansanedustajia v. 2011 jälkeen. Lahtinenhan kohoaisi eduskuntaan jo nyt jos Ruohonen-Lernerille tai Jääskeläiselle tapahtuisi jotain tai he päättäisivät esim. siirtyä eläkkeelle.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #64 on: April 05, 2010, 15:04:33 »
Onko Saksa aloittanut näiden työperäisten maahanmuutajien kotouttamisen liian myöhään vai mitä ne tekee väärin? Mitä me Suomessa teemme erillä lailla?

On turhauttavaa keskustella Saksan asioista ja peilata niitä Suomeen. Jos niin halutaan, niin lähes jokaiseen asiaan löytyy tarvittaessa epätoivottuja esimerkkejä ympäri maailmaa.

Muiden länsimaiden maahanmuuton ongelmista puhuminen ja niiden välttäminen Suomessa on mielestäsi turhauttavaa?

Niin, jos joku käytännössä yrittää tehdä jotain ongelmien korjaamiseksi, erilaisilta profeetta Halla-ahon (pbuh) palvonta- ja ihannointitahoilta alkaa välittömästi tulla niskaan aliarvioivaa vinoilua, jonka sanomana on, että kaikenlainen käytännön toiminta kotoutumisen edistämiseksi ja maahanmuuttajien ja suomalaisten välien sovittelemiseksi on naiivien mokuttajien puuhastelua. Se se turhauttaa kaikki, jotka yrittävät tehdä jotain konkreettista näiden asioiden auttamiseksi. Ei ole selvää, mikä se mamukriitikkojen lääke on näihin ongelmiin, kun mamukriitikoille esimerkiksi Keskustapuolueen opiskelijajärjestössä toimiva kahta työtä paiskiva somalikaan ei ole riittävän kotoutunut. Ikävä sanoa, mutta kun seuraa mamukriitikkojen reaktioita, pääsee helposti syntymään mielikuva, että mamukriitikkojen tavoitteena on maahanmuuttajien ihmisoikeuksien riistäminen, heidän maasta ajamisensa tai ehkä surmaamisensakin ihan vain huvin vuoksi.

Quote
Suomessa on jo lähtökohtaisesti aivan erilainen tilanne. Saksassa on n. 2 000 000 Turkkilaista. Väitätkö sinä nyt, että he eivät ole sinne "kotoutuneet"? Suomessa on alle 5 000 turkkilaista, ja he ovat kaiketi tänne hyvin sopeutuneet.

Väitän, että huonosti ovat kotoutuneet.

Study says Turks are Germany's worst integrated immigrants

30 % turkkilaisista ei valmistu peruskoulusta ja vain 14 % suorittaa ylioppilastutkinnon. Turkkilaiset menestyvät suurista siirtolaisryhmistä huonoiten myös työmarkkinoilla. Myös pelkästään sosiaalituella elävien perheiden osuus turkkilaisten keskuudessa on suurempi kuin muilla siirtolaisilla.
Wikipedia

Suomen turkkilaiset ovat mielestäni ainakin päällisin puolin hyvin kotoutuneet. Tunnen yhden turkkilaisen, kaunis tyttö, joka on seurustellut 2 vuotta suomalaisen miehen kanssa. Ei ole vielä uskaltanut kertoa suhteestaan suvulleen/turkkilaisille tuttavilleen. Pelkää kovasti.
En halua tuolla tarinalla tehdä mitään yleistyksiä.No, ensinnäkin suomenkielinen wikipedia on täysin kämytetty ja sellaisena epäluotettava lähde - siinä on pitkä ja yksityiskohtainen fanisivu Halla-ahosta, mutta monista Suomen historian tai kulttuurihistorian merkittävimmistä vaikuttajista pelkkä tynkäsivu. Tarvittaisiin siis luotettavampaa tietoa. Mitä tulee tuohon mainitsemaasi turkkilaistyttöön, demaripuolueessa oli nuorena vaikuttajana ainakin takavuosina yksi nuorehko turkkilainen nainen, jolla on kaksoissukunimi, siis turkkilainen ja suomalainen nimi, eli on avoimesti naimisissa suomalaisen miehen kanssa. Tietääkseni juuri turkkilaisten kohdalla on aika lailla monenlaista ilmaa tässä suhteessa. Myös isoissa Turkin kaupungeissa on todella isoja eroja maalta muuttaneiden uskovaisten junttien ja urbaanin keskiluokan välillä.

Turkkilaisten muutto Länsi-Eurooppaan, kuten Saksaan, on tietääkseni lähtöisin juuri Turkin takapajuisimmilta alueilta - sitä paitsi turkkilaisten exodus alkoi jo neljä-viisi vuosikymmentä sitten, jolloin takapajulat olivat takapajuisempia kuin nyt. Saksanturkkilaisten keskuudessa onkin säilynyt sellaisia elämäntyylejä, joiden takapajuisuus järkyttää Turkista nyt Saksaan saapuneita turkkilaisia. Ilmiö on havaittavissa tietysti muidenkin siirtolaisryhmien keskuudessa. Ruotsinsuomalaisen kaverini puheista päätellen sikäläinen suomalainen elämä on senlaatuista uskovaisuushihhulointia, jota ei Suomessa näe edes Pohjanmaalla.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Steffers

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 191
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #65 on: April 05, 2010, 15:09:56 »
Ngqiko tarkoittanee Nesrin Can-Kurtakkoa.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #66 on: April 05, 2010, 15:11:18 »
Samoin tavallaan tietyssä mielessä puolustin Halla-ahoa "liiankin laajasti" vaikkei mulla ole siihen syytä (kannanottojeni syy oli se etten tuntenut Halla-ahon tuotantoa kyllin hyvin). Staffers löi tyylillä vastapalloon jonka seurauksena otin lukua kanveesilla.  ;D No, oppia ikä kaikki.

Sitä on liikkeellä. Kun itselleni esiteltiin nämä Halla-ahon homonampumis- ja raiskaamisjutut, olin aivan varma siitä, että Halla-aho ei olisi voinut kirjoittaa mitään tuollaista. En tuntenut hänen kirjoitteluaan, olin lukenut vähän matkaa ja todennut, että aika tylsä ja epäsympaattisenkin tuntuinen tyyppi, mutta ei kai tuota kukaan muukaan jaksa lukea. Minulla oli jokin mielikuva siitä, minkä tyyppistä tarinaa Halla-aholta noin suunnilleen kai voisi odottaa tulevan, ja nuo jutut vetivät kyllä tukan pystyyn, koska ne eivät ollenkaan vastanneet sitä mielikuvaa. Olin kuullut että se on maahanmuuttokriitikoiden joku guru ja kai se sitten kirjoittaa ihan asiallisesti kun sitä niin ylistävät, mutta en jaksanut ensimaistiaisten jälkeen niitä tarinoita lukea koska ei kiinnostanut. Tuumin siihen aikaan lähinnä, että kai noissa mamuasioissa sitten on jotain vialla ja ihan okei että asiasta puhutaan, sillä lailla demokratia toimii.

Edit: Joo, kai se oli tämä Nesrin sitten.

Edit 2: saksankielisen Wikipedian mukaan turkkilaiset muuttavat Saksasta rasismin ja muiden pettymysten vuoksi aika sankoin joukoin takaisin Turkkiin, niin että nykyisellään turkkilaisten nettomuutto Saksaan on tuhannen ihmisen luokkaa vuosittain. Jos islamisaatiosta puhutaan, niin ei se oikein näillä eväillä taida onnistua, varsinkin kun länteen muuttavat turkkilaiset ilmeisesti eivät ole pelkästään muslimeja, vaan kristityt ja vielä kummallisemmat uskonnolliset vähemmistöt ovat yliedustettuina (artikkelissa mainittiin jesidit, joista en tiedä muuta kuin että monet kurdit ovat jesideja eikä se ole islamilainen lahko).
« Last Edit: April 05, 2010, 15:42:11 by Ngqiko Mpumlwana »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Orpheus

 • Guest
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #67 on: April 05, 2010, 17:31:10 »Quote
Suomessa on jo lähtökohtaisesti aivan erilainen tilanne. Saksassa on n. 2 000 000 Turkkilaista. Väitätkö sinä nyt, että he eivät ole sinne "kotoutuneet"? Suomessa on alle 5 000 turkkilaista, ja he ovat kaiketi tänne hyvin sopeutuneet.

Väitän, että huonosti ovat kotoutuneet.

Study says Turks are Germany's worst integrated immigrants

30 % turkkilaisista ei valmistu peruskoulusta ja vain 14 % suorittaa ylioppilastutkinnon. Turkkilaiset menestyvät suurista siirtolaisryhmistä huonoiten myös työmarkkinoilla. Myös pelkästään sosiaalituella elävien perheiden osuus turkkilaisten keskuudessa on suurempi kuin muilla siirtolaisilla.
Wikipedia

Suomen turkkilaiset ovat mielestäni ainakin päällisin puolin hyvin kotoutuneet. Tunnen yhden turkkilaisen, kaunis tyttö, joka on seurustellut 2 vuotta suomalaisen miehen kanssa. Ei ole vielä uskaltanut kertoa suhteestaan suvulleen/turkkilaisille tuttavilleen. Pelkää kovasti.
En halua tuolla tarinalla tehdä mitään yleistyksiä.

No, ensinnäkin suomenkielinen wikipedia on täysin kämytetty ja sellaisena epäluotettava lähde [...] Tarvittaisiin siis luotettavampaa tietoa.

Ensimmäisenä lähteenä tarjosin local.de verkkolehteä (se linkki on tossa ylempänä otsikolla "Study says Turks are Germany's worst integrated immigrants"). Siinä on berliiniläisen väestönkehitykseen keskittyvän tutkimuslaitoksen tekemä tutkimus, johon myös suomen wikipediasta lainaamani pätkä perustuu.
Tämä varmaankin riittää?

Niin, jos joku käytännössä yrittää tehdä jotain ongelmien korjaamiseksi, erilaisilta profeetta Halla-ahon (pbuh) palvonta- ja ihannointitahoilta [...] mamukriitikkojen tavoitteena on maahanmuuttajien ihmisoikeuksien riistäminen, heidän maasta ajamisensa tai ehkä surmaamisensakin ihan vain huvin vuoksi.

Yksikään tuntemani "mamukriitikko" ei sovi tohon sapluunaan. Pidätkö kenties minua muutaman viestin perusteella tuollaisena?

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #68 on: April 05, 2010, 17:49:48 »
Vaikea ymmärtää näitä puheita, että Eurooppa EI olisi islamisoitumassa ainakin jossain määrin. Eurooppa kun on jo nyt islamisoitunut monin paikoin. Suomi taitaa olla länsi-Euroopan maista niitä harvoja, joissa ei vielä ole syntynyt maahanmuuttajaslummeja.

Kasvu on tähän asti ollut todella nopeaa. Joissain maissa on 20 vuoden aikana muslimien määrä lisääntynyt miljoonilla. Se on minusta melkoista vauhtia. Nyt jotkut vakuuttavat, ettei kasvu jatku samanlaisena. Miksi heitä olisi uskominen?

MEMRI-TV on nauhoittanut muslimien omia näkemyksiä islamisaatiosta. Memrin juttuja kannattaa muutenkin katsella, koska niistä saa hyvän kuvan, miten muslimit asioista ajattelevat.

Quote
Niin, jos joku käytännössä yrittää tehdä jotain ongelmien korjaamiseksi, erilaisilta profeetta Halla-ahon (pbuh) palvonta- ja ihannointitahoilta alkaa välittömästi tulla niskaan aliarvioivaa vinoilua, jonka sanomana on, että kaikenlainen käytännön toiminta kotoutumisen edistämiseksi ja maahanmuuttajien ja suomalaisten välien sovittelemiseksi on naiivien mokuttajien puuhastelua. Se se turhauttaa kaikki, jotka yrittävät tehdä jotain konkreettista näiden asioiden auttamiseksi. Ei ole selvää, mikä se mamukriitikkojen lääke on näihin ongelmiin, kun mamukriitikoille esimerkiksi Keskustapuolueen opiskelijajärjestössä toimiva kahta työtä paiskiva somalikaan ei ole riittävän kotoutunut. Ikävä sanoa, mutta kun seuraa mamukriitikkojen reaktioita, pääsee helposti syntymään mielikuva, että mamukriitikkojen tavoitteena on maahanmuuttajien ihmisoikeuksien riistäminen, heidän maasta ajamisensa tai ehkä surmaamisensakin ihan vain huvin vuoksi.

Sanoisin, että minä ja varmaan monet muutkin mamukriitikot ajattelevat, ettei yhteiskunnan tulisi tarjota sinänsä mitään erikoisoikeuksia maahanmuuttajille vaan heidän tulisi pärjätä täällä samoilla ehdoilla kuin suomalaistenkin. Mikäli tämä ei onnistu niin silloin sellaista maahanmuuttoa ei varmaankaan tarvita.
« Last Edit: April 05, 2010, 17:57:07 by Julmuri »
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline Jussi Marttila

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 636
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #69 on: April 05, 2010, 17:53:58 »
Vaikea ymmärtää näitä puheita, että Eurooppa EI olisi islamisoitumassa ainakin jossain määrin. Eurooppa kun on jo nyt islamisoitunut monin paikoin. Suomi taitaa olla länsi-Euroopan maista niitä harvoja, joissa ei vielä ole syntynyt maahanmuuttajaslummeja.

Totta, koska Suomi ei kuulu Länsi-Eurooppaan.
Sun bikinipöksyt on seeprannahkaa
Ja eniten inhoat maitorahkaa
Ja sitäkun hiutaleet paakkuuntuu veteen
Ja sitäkun miehelläei ota eteen

tyyppi

 • Guest
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #70 on: April 05, 2010, 18:03:09 »
Pieni "kevennysviesti" väliin. Aiheen sain eräästä lauseesta joka on lukitussa ketjussa joka liittyi älykkyysosamäärään, toisaalta se liittyy islamiin ja alkoholiin, itse olen aina luullut että islamin suhde alkoholiin on jokseenkin jyrkän kielteinen. No joka tapauksessa, lukitussa ketjussa Harri Eerikäinen kirjoitti mm näin:

Quote
Ei minulle tuota mitään ongelmaa uskoa vaikkapa suomalaisten juovan enemmän alkoholia ja päätyvän useammin avioeroihin kuin, sanotaanko nyt vaikka jossakin islaminuskoisessa maassa tapahtuu

No, seurasin viime vuonna BB-kisaa (myöntää häpeillen, sehän on hieman höpöhöpö-juttua). Kisan voitti turkulainen Aso Alanso niminen henkilö, joka on maahanmuuttaja, nyt en muista oliko kaveri Iranista vaiko Irakista. Aso oli myös oma suosikkini, muttei maahanmuuttotaustansa-takia, koska sen perusteella en anna ihmiselle plus- enkä miinus-arvoa vaan pidän kaikkia ihmisiä aivan yhtä arvokkaina. Pidin Asosta muista syistä, siis siitä millainen hän on ihmisenä, sympaattinen ja herkkä nuorimies. Sarjaa seuranneet tietänevät mistä puhun. Toisin kuin muilla kärkiehdokkailla Asolla ei ollut niinkään "vihamiehiä" kannattajissa, ehkei aivan yhtä suuri suosio kuin parilla muulla kaverilla mutta Ason tietä voittoon kenties auttoi se että hän ei tainnut saada juurikaan miinus-ääniä.

No jokatapauksessa, Aso on käsittääkseni muslimi muttei ole absolutisti. Kerran lähetyksen aikana Aso sanoi että itseasiassa miljoonat ihmiset hänen kotimaassaan (Iran tai Irak) suhtautuvat alkoholiin samoin kuin hänkin ja käyttävät sitä "salaa". Mulle ei ole oleellista tietää onko noin vaiko ei, mutta jokatapauksessa tämän asian kuuleminen Ason suusta yllätti minut, tavallaan myös huvitti.

Offline Jussi Marttila

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 636
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #71 on: April 05, 2010, 18:07:11 »
Julmuri:

Ja jos nyt haluat esittää väitteen jonka mukaan kaikissa Länsi- (ja ilmeisesti Pohjois-)Euroopan valtioissa on maahanmuuttajaslummeja, vähän todisteita kehiin hei. Ei tuollaisia väitteitä voi esittää perustelematta kunnolla. En ole koskaan kuullut että esim. Norjassa tai Irlannissa tai vaikkapa Tsekeissä olisi mitään maahanmuuttajaslummeja.

Ja mitä ylipäätään tarkoittaa "islamisoituminen"? Tarkoittaako se sitä että yhteiskunnan jäsenistä on osa muslimeita? Tarkoittaako se sharia-lakia?  Vai mitä?

Sun bikinipöksyt on seeprannahkaa
Ja eniten inhoat maitorahkaa
Ja sitäkun hiutaleet paakkuuntuu veteen
Ja sitäkun miehelläei ota eteen

tyyppi

 • Guest
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #72 on: April 05, 2010, 18:12:27 »
Ja jos nyt haluat esittää väitteen jonka mukaan kaikissa Länsi- (ja ilmeisesti Pohjois-)Euroopan valtioissa on maahanmuuttajaslummeja, vähän todisteita kehiin hei. Ei tuollaisia väitteitä voi esittää perustelematta kunnolla. En ole koskaan kuullut että esim. Norjassa tai Irlannissa tai vaikkapa Tsekeissä olisi mitään maahanmuuttajaslummeja.

Mainituista en tiedä mutta ainakin Ruotsissa on, sen myöntänevät kaikki. Ikävin näistä lienee Malmön Rosengård. Tietoni on luokkaa "yleissivistyksellistä tietoa" koska aihepiiristä en tiedä paljoakaan ja se ei ole kiinnostanut minua niin paljon että olisin perehtynyt.

Offline Jussi Marttila

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 636
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #73 on: April 05, 2010, 18:26:47 »
Mainituista en tiedä mutta ainakin Ruotsissa on, sen myöntänevät kaikki. Ikävin näistä lienee Malmön Rosengård. Tietoni on luokkaa "yleissivistyksellistä tietoa" koska aihepiiristä en tiedä paljoakaan ja se ei ole kiinnostanut minua niin paljon että olisin perehtynyt.

Rosengårdin lähihistorian tarkastelu on itse asiassa mielenkiintoista koska se on näissä "maahanmuuttokriittisissä" keskusteluissa kovin usein puheenaiheena. Jos hieman googlailee aiheesta ruotsinkielisiä ja neutraalimpia lähteitä, niin saa vähän erilaisen kuvan aiheesta. Kyseessähän tosiaan on melko köyhä alue ja asukkaista merkittävä osa on työttömiä, ja ei voi kieltää että alueella olisi ollut levotonta aika ajoin.

Ruotsinkielisestä uutisoinnista välittyykin se, että malmöläiset pääosin kokevat Rosengårdin ihan normaaliksi paikaksi asua, vaikkakin huonoksi alueeksi, vähän niinkuin Suomessa Hervanta Tampereella tai Jyrkkälä Turussa.
Sun bikinipöksyt on seeprannahkaa
Ja eniten inhoat maitorahkaa
Ja sitäkun hiutaleet paakkuuntuu veteen
Ja sitäkun miehelläei ota eteen

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Euroopan islamisaatio
« Reply #74 on: April 05, 2010, 18:33:40 »
Ja jos nyt haluat esittää väitteen jonka mukaan kaikissa Länsi- (ja ilmeisesti Pohjois-)Euroopan valtioissa on maahanmuuttajaslummeja, vähän todisteita kehiin hei. Ei tuollaisia väitteitä voi esittää perustelematta kunnolla. En ole koskaan kuullut että esim. Norjassa tai Irlannissa tai vaikkapa Tsekeissä olisi mitään maahanmuuttajaslummeja.

Mainituista en tiedä mutta ainakin Ruotsissa on, sen myöntänevät kaikki. Ikävin näistä lienee Malmön Rosengård. Tietoni on luokkaa "yleissivistyksellistä tietoa" koska aihepiiristä en tiedä paljoakaan ja se ei ole kiinnostanut minua niin paljon että olisin perehtynyt.

Pronhaul teki väitteestäni olkiukon ja hyökkäsi sitä vastaan. Miten omaperäistä. Jokainen tietää, ettei Tsekki ole vielä ollut massamuuton kohteena ja Länsi-Euroopalla tarkoitetaan yleensä ei niinkään maantieteellistä vaan entistä poliittista jakoa. Ja kirjoitinko minä Pronhaul "kaikissa ja poikkeuksetta"? En kirjoittanut.

Norjassa on alueita, joissa esimerkiksi kouluissa ei juuri etnisesti norjalaisia lapsia enään näy. Maassa on lisäksi havaittu islamilaisen maahanmuuton yhteydessä tavattuja ongelmia kuten antisemitismin nousua, vaatimuksia islamin erioikeuksista ja jopa tunnettuja terroristeja on ollut maassa. Maa on yksi rikkaimmista maailmassa, joten heillä on melko pitkään mahdollista leikkiä sosialismin toimivan.
Quote
köyhä alue ja asukkaista merkittävä osa on työttömiä, ja ei voi kieltää että alueella olisi ollut levotonta aika ajoin.
Quote
ihan normaaliksi paikaksi asua,

Köyhyys, massatyöttömyys, levottomuus, julkisten palveluiden puute jne. Aivan normaali paikka Ruotsissa!
« Last Edit: April 05, 2010, 18:35:18 by Julmuri »
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla