Author Topic: Euroopan islamisaatio  (Read 57795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Eurabia
« Reply #150 on: February 22, 2011, 14:59:34 »
Niin, koko kirjoituksen pointtihan oli, että: "Tämä ei liity maahanmuuttajien ihonväriin vaan siihen, mikä minun mielestäni on maajoukkueurheilun essenssi ja ontologia."

Hyvä on. Ymmärrän täysin. Kirjoituksessa pakkomielteenomaisella tavalla toistuvat - ja kuten osoitettu, myös tarkoitushakuiset ja erheelliset - viittaukset "afrikkalaisiin neekereihin" eivät siis liittyneet yhtään millään tavalla ihonväriin, eivätkä olleet "meuhkaamista ihonväristä". Sen sijaan kyse olikin "essenssistä ja ontologiasta", mitkä toki ovat hienonkuuloisia sanoja. Perille meni.

En nyt vieläkään ymmärrä miten tuosta saa tulkittua sen, mihin nuvien maailmankuva perustuu. Mutta ehkä purat sanomaasi hieman, vaikka erittelemällä ne kaikki tekijät joista joista sinun mukaasi sanoin nuivan maailmakuvan rakentuvan.

Lyöntivirheistäsi päätellen suollat tekstiäsi sellaisella nopeudella ja holtittomuudella, ettei sinulla mielestäni ole sanottavammin varaa moittia allekirjoittanutta tai ketään muutakaan "vauhdin kiihtymisestä" tai jonkin liukumäen yläpäässä olemisesta.

Eipä minulla oikeastaan ole mitään tarvetta purkaa sanomisiani eikä eritellä yhtään mitään sen enempiä. Esitit itse viiteryhmästäsi varsin selkeän väitteen. Otin sen sellaisena, kuin olit sen antanut. Mikäli et tätä käsitä, se on sinun ongelmasi eikä minun.

Tämän jälkeen voitkin sitten vaikkapa sanoa "Panu Höglund!" ja julistautua voittajaksi. Muista mainita asiasta myös sillä toisella forumilla. Hauskaa päivänjatkoa.Best,

J. J.

Offline Pro Bono

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 672
 • Maahanmuuttajakriittinen- kriittinenkriittinen
Re: Eurabia
« Reply #151 on: February 22, 2011, 15:00:19 »
Jaa, missäs Hän on meuhkannut ihon väristä...

Scriptassa. Ehkä sinun kannattaisi viimeinkin lukea se aivan oikeasti.

Jottei päästäisi vetoamaan yksittäistapaukseen, niin tässä saman tien taas vieraskirjaa (27. touko 05 10.33, Halliksella on vahva näkemys negridisen rodun ominaisuuksista),
Ja mitä sitten? Tutkimuksiin viitaten perustelee omaa mielipidettään negridisen rodun ominaisuuksista muihin verrattuna ja toteaa (omasta mielestään) faktoja. Ei väitä näiden ominaisuuksien johtuvan ihonväristä. Ymmärrän kyllä tarpeesi kieltää moisesta aiheesta keskustelemisen.  

lisää vieraskirjaa (2. heinä 06 17.15, vääränväriset urheilijat eivät lakkaa riepomasta Hallista)
Käyttää sanaa neekeri syystä tai toisesta ja pohtii kyseisenlaisen maahanmuuttajan ranskalaisuutta. Mitä sitten? Ei väitä ihmisen ihonvärin vaikuttavan mihinkään.

sekä vaikkapa Scriptaa (Hallis ei löydä Ellilän legendaarisesta esseestä väitteitä, joista voisi olla perustellusti eri mieltä).
Niin ei löydä, mitä sitten?
Onko faktan esiintuominen leimaamista?

- Kuuma peruna, 3.2.2011 -

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Eurabia
« Reply #152 on: February 22, 2011, 15:01:50 »
Tämä Annushkan mainitsema porukka on juuri sitä kaikkein huolestuttavinta ja pelottavinta sakkia. Tällä hetkellä he kestävät "kokemansa vääryydet" ja kaiken heihin kohdistuvan "vainon", "loukkaukset" yms. harhansa pelkästään sen voimin, että kohta Eurabia tulee ja he estävät sen nousun (kirjoittelemalla netin täyteen paskaa somaleista ja muslimeista typerien nimimerkkiensä takaa).


Mites muuten on, tuumiiko Päällikkö, että sitä toista forumia voisi nyttemmin kuvailla luonteeltaan ja sisällöltään enemmän tai vähemmän rasistiseksi?Best,

J. J.

Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Re: Eurabia
« Reply #153 on: February 22, 2011, 15:07:16 »
Höh, ette ole edes ajanhermolla. Siis nyt se tietenkin menee niin, että mitään muslimienemmistöistä muslimiteokratiaa Eurooppaan ei synny, mutta muslimeja syntyy kuitenkin niin paljon tietyille alueille, että Eurooppa käy sissisotaa näiden alueiden muslimeita vastaan. En tiedä sitten taistelevatko he sitten itsenäisyyden puolesta vai mitä...

Olisikohan tämä nyt ollut jonkun nimim. Julmurin tulevaisuuden visio?
Itse ainakin näen tuollaisen skenaarion olevan mahdollinen tulevaisuudessa. Lisäksi, jos noin tapahtuu, niin käykö noiden alueiden itsenäistyminen rauhanomaisesti vai sisällissodan kautta, jää nähtäväksi.

Niin no sisällissota, jossa ilmeisesti muslimit muodostavat sissijoukkoja (mistähän ne saa niitä aseita, Bin Ladenin pojan pojalta?).

Sellainen pointti tässä taisi olla, että ei tule mitään eurabiaa, tulee vain sisällissota koko Eurooppaan, jossa taistelevat vastakkain muslimisissit ja muu Euroopan väestö.

Eurabia siis on kuollut... ? Vai voidaanko tuota tilannetta sitten kutsua enää eurabiaksi, vai uskotaanko, että muslimit sitten melko varmasti vielä voittaa tämän sisällissodan?
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Harri

 • Guest
Re: Eurabia
« Reply #154 on: February 22, 2011, 15:21:48 »

Tutkimuksiin viitaten perustelee omaa mielipidettään negridisen rodun ominaisuuksista muihin verrattuna ja toteaa (omasta mielestään) faktoja. Ei väitä näiden ominaisuuksien johtuvan ihonväristä. Ymmärrän kyllä tarpeesi kieltää moisesta aiheesta keskustelemisen.  


Eeppistä materiaalia.

Vai viitataanko tällä siihen, että on olemassa myös albiinoneekereitä? Iho on vaaleampi, mutta yhtä tyhmiä ja väkivaltaisia nekin on?

Offline Pro Bono

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 672
 • Maahanmuuttajakriittinen- kriittinenkriittinen
Re: Eurabia
« Reply #155 on: February 22, 2011, 15:33:07 »
- ja kuten osoitettu, myös tarkoitushakuiset ja erheelliset -
Nyt kun päästiin vauhtiin tässä ruotimisessa, niin kiinnittäisin huomiota siihen päättömään ajatusmalliin, mikä täällä vallitsee. Tuohon tummennettuun liittyen, aika helpoin perustein katsotaan joku asia "osoitetuksi" tai "todistetuksi". Tämä koko ketju lähti liikkeelle (erotettiin alkuperäisestä) siitä, että yhden kirjoittajan yksi (mielipide)kirjoitus nähtiin aukottomana perusteluna "Eurabian" toteutumista vastaa. Todetaan, että MOT, aihe lukkoon, avain järveen ja juhlat pystyyn. Näitä näkee koko ajan.

Omalta osaltasi voidaan katsoa mitä oikein osoitit:
- melkoinen osa näiden maiden menestyneimmistä tummahipiäisistä urheilutähdistä on syntynyt ja elänyt koko ikänsä kyseisissä maissa - osoittamatta jäi vain kuinka paljon tuo "melkoinen osa" todellisuudessa on. Lisäksi H****-**o:lla (HKOK) ei ollut teksissään mitään tähän liittyvää väitettä.
- ja ovat sitä kautta aivan yhtä brittejä ja ranskalaisia kuin muutkin, ihonväristä huolimatta - mielipide
- Colin Jackson on syntynyt Walesissa; John Regis oli paljasjalkainen lontoolainen; Darren Campbell on Manchesterista; et cetera. - kiva tietää. H****-**o:lla (HKOK) ei ollut teksissään mitään näihin liittyvää väitettä.
- Filologin mielipide Wilson Kirwasta tuli selväksi, - toteamus
- miten hän suhtautuu Frantz Krugeriin. - kysymys

Eli omasta mielestäsi aiheesta sivuun kirjoitetuilla ja perustelemattomilla väitteillä, omalla mielipiteelläsi, aiheesta sivuun menevillä faktoilla, toteamuksella ja kysymyksellä olet mielestäsi osoittanut H****-**o:n kirjoituksen "erheelliseksi". Olipa siinä osoitusta kerrakseen.
Onko faktan esiintuominen leimaamista?

- Kuuma peruna, 3.2.2011 -

Offline Pro Bono

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 672
 • Maahanmuuttajakriittinen- kriittinenkriittinen
Re: Eurabia
« Reply #156 on: February 22, 2011, 15:57:02 »

Tutkimuksiin viitaten perustelee omaa mielipidettään negridisen rodun ominaisuuksista muihin verrattuna ja toteaa (omasta mielestään) faktoja. Ei väitä näiden ominaisuuksien johtuvan ihonväristä. Ymmärrän kyllä tarpeesi kieltää moisesta aiheesta keskustelemisen.  


Eeppistä materiaalia.

Vai viitataanko tällä siihen, että on olemassa myös albiinoneekereitä? Iho on vaaleampi, mutta yhtä tyhmiä ja väkivaltaisia nekin on?
Niin, jotkut perustelevat kantojaan tutkimuksin ja jotkut perstuntumalta. Kummilla on mielestäsi parempi pohja argumenteilleen? Niistä tutkimusten tuloksista voikin sitten olla eri mieltä, mutta vain mikäli voi viitata toiseen samanlaiseen tutkimukseen eri lopputuloksella, tai voi osoittaa tutkimuksen tekotavassa jotain "vikaa". Rasistiiihhh-huuto ei täytä asiallisen keskustelun tunnusmerkkejä, vaikka sitä onkin käytetty vuosikausia keinona vaientaa ihmisiä, jotka kehtaavat esittää, että roduilla (tai miksi niitä nyt sitten haluaa kutsua tai olla kutsumatta) olisi eroja.
Onko faktan esiintuominen leimaamista?

- Kuuma peruna, 3.2.2011 -

Offline sr

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3079
Re: Eurabia
« Reply #157 on: February 22, 2011, 16:35:59 »
Tuo bloggaus muuten on sieltä aivokuolleimmasta päästä. Filologi jankuttaa Britanniaa ja Ranskaa urheilukisoissa edustavista "afrikkalaisista mustista", vaikka melkoinen osa näiden maiden menestyneimmistä tummahipiäisistä urheilutähdistä on syntynyt ja elänyt koko ikänsä kyseisissä maissa ja ovat sitä kautta aivan yhtä brittejä ja ranskalaisia kuin muutkin, ihonväristä huolimatta. Colin Jackson on syntynyt Walesissa; John Regis oli paljasjalkainen lontoolainen; Darren Campbell on Manchesterista; et cetera.

Jep ja sen lisäksi, että he ovat syntyneet Britanniassa, niiden suurin osa heidän vanhemmistaan tai isovanhemmistaan (jotka sinne Britanniaan ovat tulleet ja hankkineet Britannian kansalaisuuden), eivät ole Afrikasta peräisin, vaan Karibialta. Siinäkin mielessä heistä puhuminen Afrikan mustina on aika kaukaa haettua. Ok, ovat heidän vielä kauemmat esi-isät ehkä joskus Afrikassa asuneet, mutta kenenpä ei olisi?

Quote
Okei, tietystikään walesilaisen Colin Jacksonin menestys ei välttämättä miellytä englantilaista penkkiurheilijaa. Filologin mielipide Wilson Kirwasta tuli selväksi, mutta arvoitukseksi jää, miten hän suhtautuu Frantz Krugeriin.

Englannin krikettijoukkueessakin on ainakin joku eteläafrikkalainen, siis tyyppi, joka on oikeasti syntynyt Etelä-Afrikassa toisin kuin nuo mainitsemasi Britannian mustat juoksijat. Ja heitä pidetään kyllä suurina sankareina. Samoin 1980-luvulla Etelä-Afrikan ollessa apartheidin vuoksi urheilusaarrossa, Zola Budd juoksi muistaakseni juuri Britannian väreissä.

Mitä ulkomaalaisiin urheilijoihin tulee, niin Suomen miesten jalkapallomaajoukkuehan vilisee ulkomaalaisperäisiä. On Kosovon albaania ja pari venäläistä ja taitaa siellä yksi makedonialainenkin olla pelannut. Eikä Suomi sieltä pahimmasta päästä ole. Joku arabimaa oli muistaakseni rakentanut maajoukkueen melko pelkästään B-tason brassipelaajien varaan.

Aikoinaan Suomea edusti yleisurheilussa Eduard Hämäläinen, joka osasi suomen kieltä varsin heikosti, koska oli elänyt koko elämänsä Valko-Venäjällä. Mitenköhän suomalainen hän on oli Halla-aholle. Siis verrattuna vaikka Kirwaan, joka kai osaa suomea ihan hyvin. Krugerin kielitaidosta minulla ei ole tietoa.
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion. -Steven Weinberg

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Eurabia
« Reply #158 on: February 22, 2011, 18:16:21 »
Tämä Annushkan mainitsema porukka on juuri sitä kaikkein huolestuttavinta ja pelottavinta sakkia. Tällä hetkellä he kestävät "kokemansa vääryydet" ja kaiken heihin kohdistuvan "vainon", "loukkaukset" yms. harhansa pelkästään sen voimin, että kohta Eurabia tulee ja he estävät sen nousun (kirjoittelemalla netin täyteen paskaa somaleista ja muslimeista typerien nimimerkkiensä takaa).


Mites muuten on, tuumiiko Päällikkö, että sitä toista forumia voisi nyttemmin kuvailla luonteeltaan ja sisällöltään enemmän tai vähemmän rasistiseksi?Best,

J. J.

Duoda duoda. Olen tosiaan joskus kauan, kauan sitten (muistaakseni peräti jo Hommawatchin aikoihin) ollut sitkeästi sitä mieltä, että eräs toinen forum ei olisi lähtökohtaisesti erityisen rasistinen forum. Onhan siellä toki iät ajat ollut ihan avoimen rasististakin p*skaa sivutolkulla. Samoin kuin islamofobista, homofobista, somalifobista yms. vastenmielistä kamaa.

Vielä joskus noin vuosi sitten tuonkaltaista saastaa oli kuitenkin suhteellisesti paljon vähemmän.

Kuten olen sinne ihan suoraan kirjoittanut (useammankin kerran), niin nykyisin avoimen rasistisen ja muuten vaan vastenmielisen kuran määrä on huomattavasti korostuneemmassa roolissa kuin asiallisten kirjoitusten. Oikeastaan voisi todeta, että asialliset kirjoittajat ovat lähes kokonaan jättäneet forumin ja tilalle on tullut / jäänyt pelkkää kuraa syökseviä ääliöitä. Ja jottei jonkun vaahtosuun tarvitse rynnätä tänne kirkumaan, niin korostan erikseen, että asiallisella kirjoittajalla en todellakaan tarkoita itseäni. Meikälle kun tämä on pelkkää peliä trollaamisineen ja muine itseviihdytyksineen päivineen.

Mutta takaisin Jussin kysymykseen: aika lähellä aletaan olla sitä pistettä, jossa joudun vastaamaan kysymykseesi kyllä. Pisteet sen toisen forumin moderaattoreille jaksamisesta saastan perkaamisessa. Voin kuvitella, että ei ole kovin herkkua heidänkään tehtävänsä.

Saas muuten nähdä, kauanko ko. forum on vaalien jälkeen pystyssä.

Ai miksikö? No jos ja kun persujen megavoitto tulee, muutama ensimmäinen viikko menee forumin kämy- ja persuaktiiveilla Soinin ja Halla-ahon ylivoimaista nerokkuutta hehkuttaessa .

Kohtapuolin arki astuu kehiin ja havaitaan, että mikään ei muutukaan. Ei sen paremmin sisä- kuin ulkopolitiikassakaan. Maahanmuuttopolitiikasta nyt puhumattakaan.

Tämä tulee tietysti heikkolahjaiselle ainekselle taas kerran yllätyksenä. He kun eivät ymmärrä lainkaan, kuinka poliittiset ja yhteiskunnalliset asiat hoidetaan demokratiassa.

Sittan alkaakin taas perinteinen kämylaji eli armoton kuranheitto, selkäänpuukotus ja entisten idolien epähumanisointi. Veikkaanpa, että siinä vaiheessa ylläpidolla tulee mitta täyteen.

Offline Schwa

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 324
Re: Eurabia
« Reply #159 on: February 22, 2011, 18:37:23 »
Jaa, missäs Hän on meuhkannut ihon väristä...

Scriptassa. Ehkä sinun kannattaisi viimeinkin lukea se aivan oikeasti.

Jottei päästäisi vetoamaan yksittäistapaukseen, niin tässä saman tien taas vieraskirjaa (27. touko 05 10.33, Halliksella on vahva näkemys negridisen rodun ominaisuuksista),
Ja mitä sitten? Tutkimuksiin viitaten perustelee omaa mielipidettään negridisen rodun ominaisuuksista muihin verrattuna ja toteaa (omasta mielestään) faktoja. Ei väitä näiden ominaisuuksien johtuvan ihonväristä.

Aivan oikein, joo. My mistake.

lisää vieraskirjaa (2. heinä 06 17.15, vääränväriset urheilijat eivät lakkaa riepomasta Hallista)
Käyttää sanaa neekeri syystä tai toisesta ja pohtii kyseisenlaisen maahanmuuttajan ranskalaisuutta. Mitä sitten? Ei väitä ihmisen ihonvärin vaikuttavan mihinkään.

Ihan totta, hyvä pointti.

Näen sieluni silmin, kun Halla-aho pistää nokkelasti luun kurkkuun syyttelijälle. "En ole väittänyt ihmisen ihonvärin vaikuttavan mihinkään! Olen vain tutkimuksiin vedoten perustellut mielipidettäni negridisen rodun ominaisuuksista ja todennut faktoja. Neekeri-sanan käyttöni ja kyseisenlaisten maahanmuuttajien eurooppalaisuuden - tai sen mahdottomuuden - pohdintani ei liity asiaan mitenkään. Mainitsinko jo, että olen halukas hoitamaan sisäministerin tointa Timo Soinin ykköshallituksessa?"

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Eurabia
« Reply #160 on: February 22, 2011, 22:04:16 »
Mistä tuo Eurabia-termi historiallisessa katsannossa muuten oikein on peräisin? Olen antanut kertoa itselleni, että se olisi alun perin ollut Israelin sisäpolitiikassa iskusana, jolla olisi morkattu eurooppalaisten maiden liikaa ymmärtämystä palestiinalaisten asiaa kohtaan tms?
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Eurabia
« Reply #161 on: February 22, 2011, 22:18:16 »
Mistä tuo Eurabia-termi historiallisessa katsannossa muuten oikein on peräisin? Olen antanut kertoa itselleni, että se olisi alun perin ollut Israelin sisäpolitiikassa iskusana, jolla olisi morkattu eurooppalaisten maiden liikaa ymmärtämystä palestiinalaisten asiaa kohtaan tms?

Afrikastahan se on peräisin,  Bat Ye'orilta. Muistelisin lukeneeni hänen melko lailla hurahtaneen, salaliittoteorioita vilisevän netti/lehtikirjoituksensakin asian tiimoilta kymmenkunnan vuotta takaperin. Siinä oltaisiin 70-luvun öljykriisin jälkeen luotu kulttuurinvauhdon nimissä öljymaiden propagandaverkosto eurooppalaisiin yliopistoihin ja sitä rataa. Myös Oriana Fallaci taisi viljellä tuotakin termiä aikoinaan.

Tuolta löytynee lisää:

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurabia:_The_Euro-Arab_Axis
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Eurabia
« Reply #162 on: February 22, 2011, 22:39:17 »
Mistä tuo Eurabia-termi historiallisessa katsannossa muuten oikein on peräisin? Olen antanut kertoa itselleni, että se olisi alun perin ollut Israelin sisäpolitiikassa iskusana, jolla olisi morkattu eurooppalaisten maiden liikaa ymmärtämystä palestiinalaisten asiaa kohtaan tms?

Afrikastahan se on peräisin,  Bat Ye'orilta. Muistelisin lukeneeni hänen melko lailla hurahtaneen, salaliittoteorioita vilisevän netti/lehtikirjoituksensakin asian tiimoilta kymmenkunnan vuotta takaperin. Siinä oltaisiin 70-luvun öljykriisin jälkeen luotu kulttuurinvauhdon nimissä öljymaiden propagandaverkosto eurooppalaisiin yliopistoihin ja sitä rataa. Myös Oriana Fallaci taisi viljellä tuotakin termiä aikoinaan.

Tuolta löytynee lisää:

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurabia:_The_Euro-Arab_Axis

Aahah, Bat Ye'or. Olin jo ehtinyt unohtaa koko tädin. Ilmeisesti samanlainen tapaus kuin Brigitte Gabriel, joka on taustaltaan Libanonin maroniittikristitty. Kummassakin tapauksessa kyse lienee lapsuudessaan etnisen konfliktin nähneen ihmisen katkeruudesta, joka purkautuu näkemällä se vastapuoli paholaisena.

Oriana Fallacin hurahtaminen vanhoilla päivillään oli kyllä lähinnä surkea ja säälittävä juttu. Hän oli sentään ihan oikeasti merkittävä journalisti ja kirjailija aikoinaan.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Eurabia
« Reply #163 on: July 12, 2011, 16:47:04 »
Terveisiä vaan Porin kirjastosta. Parinkymmenen minuutin päästä menen sitten kuitenkin kuuntelemaan Areenalle, mitä Saido Mohammedilla on sanottavaa.

Tässä odotellessa laitetaan tähän vanhaan ketjuun taas Randy McDonaldin uusi kirjoitus arabimaista suuntautuvan siirtolaisuuden teemaa koskien. Tällä kertaa tekstin katalyyttinä on toiminut Daniel Goldmanin kommentti siitä, miten Välimeren maiden mureneva talouskehitys tulee yhdistymään Pohjois-Afrikasta suuntautuvaan siirtolaisvyöryyn, minkä myötä Etelä-Eurooppa vajoaa myöhäisantiikkia muistuttavaan rauniotilaan.

McDonaldin raapustus nostaa esiin kaksi hyvää huomiota. Etelä-Euroopan maihin suuntautuva siirtolaisuus on huomattavasti kirjavampaa kuin Goldman antaa ymmärtää... ja siksi toisekseen, olettaen että nämä maat tosiaan ovat taloudellisen romahduksen edessä, miksipä kukaan niihin enää sen jälkeen muuttaisi?

Kirjoitus tosin saattaa antaa hieman tahattomasti lisää vettä myllyyn siirtolaisuutta kammoksuville suomalaisille yksilöille, sillä se ounastelee Pohjois-Euroopan muotoutuvan tämän seurauksena siirtolaisille vielä nykyistäkin paljon houkuttelevammaksi kohdealueeksi.Best,

J. J.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6073
Re: Eurabia
« Reply #164 on: March 27, 2014, 12:28:19 »
Yhdistin ketjut Euroopan islamisaatio, Eurabia jälleen kerran ja Eurapia. Ensimmäisellä sivulla linkittämäni Justin Vaïssen artikkeli Eurabian Follies löytyy sieltä nyt kokonaisuudessaan.

27.3.2014 - vG -
« Last Edit: March 27, 2014, 13:21:26 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.