Author Topic: Ennuste: eduskuntavaalit 2015  (Read 9289 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Taha Islam

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1968
Re: Ennuste: eduskuntavaalit 2015
« Reply #30 on: August 02, 2011, 10:45:45 »
Vähän niin kuin arkkupakastin. Sinnekin saadaan säilöttyä ruumiita. Pitäisikö kaikki arkkupakastimet siirtää yhteen ainoaan arkkupakastinhalliin, josta sitten itse kukin kävisi hakemassa pakastemarjoja tai kinkkunsa silloin kun tarvitsee?

Kyllä, mikäli käy ilmi, että kyvyttömyys ratkaista ongelmia puhumalla johtaa siihen, että kinkut ja marjat käyvät hengenvaaralliseksi muille ihmisille.

Quote
Viinakin voitaisiin säilyttää Alkossa ja juoda siellä. Ei ole mitään syytä viedä pulloa kotiin tai edes kesämökille, ne vielä rikkoontuvat johonkin ja joku astuu lasinsirpaleisiin.

Niinpä. Jos juominen tehtäisiin noin hankalaksi, säästettäisiin miljardeja.
"Minusta Linkolan ajatukset ovat vastenmielisiäja misantrooppisia, mutta en oikein voi olla hänen kanssan eri mieltäkään." Tuntematon humanisti 2012

Annushka

  • Guest
Re: Ennuste: eduskuntavaalit 2015
« Reply #31 on: August 03, 2011, 00:38:24 »
Stacyn mielestä puoliautomaattiaseet ovat ilmeisesti kotitalousesineitä. Niin sitä pitää.

Vähän niin kuin arkkupakastin. Sinnekin saadaan säilöttyä ruumiita. Pitäisikö kaikki arkkupakastimet siirtää yhteen ainoaan arkkupakastinhalliin, josta sitten itse kukin kävisi hakemassa pakastemarjoja tai kinkkunsa silloin kun tarvitsee?

Viinakin voitaisiin säilyttää Alkossa ja juoda siellä. Ei ole mitään syytä viedä pulloa kotiin tai edes kesämökille, ne vielä rikkoontuvat johonkin ja joku astuu lasinsirpaleisiin. Ei, vaan ostotapahtuman jälkeen pullo pidetään Alkon varastossa ja se juodaan siellä pöydän ääressä vartijan silmien alla. Parempi vielä, hankitaan poliisilta lupa, jossa määritellään käyttötarkoitus. Poliisi sitten päättää, voidaanko noin väkevää antaa kyseiselle henkilölle. Jos on aiemmin toikkaroinut, niin ei tule kuin marjamehua ja ykkösolutta. Poikkeustapauksissa voidaan myöntää lupa pullon kuljettamiseen kesämökille, mutta se pitää olla avaamattomana suljetussa tilassa.

Tämä on suoraan sanottuna melko sekavaa ranttausta, eikä tuolla arkkupakastin-vertauksella ole nähdäkseni mitään järkevää yhteyttä käytävään aselakikeskusteluun. Kyllä aselain tiukentamista vastaan voi aivan perustellustikin olla. Siinä vaiheessa kun mitä tahansa aseita aletaan keskustelussa käsittelemään "kotitalousesineinä" jotka Tuomioja haluaa viedä "bunkkeriin", niin mennään aika kirkkaasti sellaisen rajan yli, jonka tuolla puolen ei minkäänlainen asiallinen ja toisten näkökantoja ymmärtävä tai kunnioittava dialogi saa jalansijaa. Näinpä kehotan vakavasti käyttäjää Stas miettimään jatkossa sitä tapaa ja tyyliä, joilla näitä näkemyksiään esittelee.