Author Topic: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe  (Read 42872 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Annushka

 • Guest
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #45 on: May 07, 2011, 11:43:31 »
Siispä on palturia, että vihervasemmistossa olisi kaikki täysin kulttuurirelativisteja.

Relativismi ei muuten tarkoita mielipiteettömyyttä tai sitä, etteikö asioita voisi arvottaa. Yleinen harhakäsitys kulttuuri- tai muista relativisteista on, että heille kaikki olisi samanarvoista ja siis loppujen lopuksi mikään ei ole minkään arvoista.

Offline Virkamies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1647
 • En sitten laupeutunut
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #46 on: May 07, 2011, 12:45:57 »
Missään ei ole olemassa suosittua foorumia, jossa pohdittaisiin esimerkiksi Persujen rikoksia, huoltosuhdetta ja väitettäisiin heidän harrastavan jotain "natsi-taqyaa".

Niin, se on varmaan totta, sillä tämä foorumi ei ole valitettavasti tämän suositumpi. Muuten tunnusmerkistö tuntuu täyttyvän.

Niin. Eikä  täällä esitetä tuollaisia väitteitä. Käsitätkö, että juuri nuo väitteet ilman totuuspohjaa ovat sitä helvetin vihapuhetta?

Julmuri hyvä, en minä vihaa oikein mitään muuta kuin totuuden vääristelyä.  Jos sinusta tuntuu siltä, että tällä palstalla ei ole ollut puheenaiheena kyseisen kansaneyhmän tekemät rikokset, niin tee nopea haku ja tarkastele onko mahdollisesti Eerikäisen, Ellilän tai Halla-ahon tms. henkilön rikosprosesseja mietitty tällä palstalla tai ylipäätänsä pohdittu kyseisen kansanryhmän persoutta rikoksiin. Jos sinusta tuntuu, ettei huoltosuhdetta ole pohdiskeltu, niin tee haku sanalla "rälssi" ja pohdi väitettäsi hieman uudelleen. Jos olet sitä mieltä, ettei persulaisia väitetä valehtelijoiksi, niin en oikein edes tiedä, että millä hakusanalla sitä kannattaisi oikein tehdä, mutta riittänee kun kysytään vaikkapa Panulta, että miten asiat ovat. Luulen, että vastaus olisi jotain tämänkaltaista:

Quote
Tällainen valehtelu on tyypillistä hommalaisuuteen liittyvää moraalittomuutta. Kuten olemme niin monta kertaa täälläkin nähneet, hommalainen valehtelee oman heimonsa menettelytavoista kylmäverisesti. Juuri tämä rappio ja moraalittomuus on perussyy siihen, että Hommaa ja äärioikeistolaista alakulttuuria (ja nillitä nyt määritelmistä) tulee vastustaa. Alakulttuuri, joka soveltaa raakoja menetelmiä, kiihottaa rikollisuuteen, ihannoi rikollisia ja kieltää sitten silmää räpäyttämättä tämän kaiken, ei voi olla oikealla asialla, vaikka se väittäisi pyrkivänsä mihin tahansa hyvään.

No tässä taisi tulla jo kaksi kolmesta. Haluatko, että kaivan sen rälssihaun pohjalta erilaisia huoltosuhteeseen liittyviä asioita siteeraukseen saakka?

Quote
No niinkö minä kirjoitin?

Ei, kyllä se oli minun kirjoittamani.

Quote
Saivartelussa sinä kyllä hakkaat jopa itse sr:n.

Kiitos. Nyt täytynee vielä peitota Karvonen, niin hegemonia ei jää epäselväksi.

Quote
Nuivana sanoin kyllä aina suoraan, että minusta joku taqyiaa whatever ei ole relevantti kysymys. En ole väittänyt mitään Persujen maailmanpahuussalaliittoa, vaikka toki Persuissa on samaa nostetta kuin kansainvälisesti ympäri Eurooppaa nousseissa uusissa äärioikeistopuolueissa. Kyllä äärioikeisto. Maistele sanaa suussasi ja kerro voitko sydämessäsi hyväksyä, että maahanmuuttajista puhutaan pahaa vain sen takia, että he tekevät niin paljon pahaa eikä sen takia, että heistä nimenomaan halutaankin kaivaa kaikkea pahaa, jotta rasismi voitaisiin oikeuttaa.

Meneekö tässä viimeisessä lauseessa hyväksymisen kohde väärinpäin? Minusta ei tietenkään ole hyväksyttävää, jos joku yrittää etsiä kaikkia pahoja asioita esille vain jotta voi oikeuttaa oman rasisminsa. Kenelle järkevälle ihmiselle sellainen olisi hyväksyttävää?

Quote
Minä en voinut sitä hyväksyä ja oikeastaan tunnustin sen yksityisviestissä Juha Mäki-Ketelälle jo yli puoli vuotta sitten. Köyry on siinä asiassa täysin oikeassa, että nykyistä ns. maahanmuuttokritiikkiä ei voida hyväksyä vilpittömistä lähtökohdista tulevaksi. "Hidden agenda" on tosiasia, vaikka moni varmasti (kuten minä) osaa painaa sen lähes alitajuntaan asti tiedostavan mielen ulkopuolelle.

Hyvä, että olet tunnustanut syntisi. Minä en kuitenkaan ole valmis tuomitsemaan ihmisen esittämiä ajatuksia yksioikoisesti vain ja ainoastaan olettamalla tiettyjen ajatusten taustalle välttämättömän piilotetun agendan. En postuloi kommunismin taustalle halua vallankumoukseen enkä postuloi muihinkaan poliittisiin kantoihin piilotettuja agendoja. Joillakin varmaan voi olla sellaisia, en minä sitä kiellä. Suurin osa ihmisjoukoista on ehkä kuitenkin lähinnä vain joukon mukana räksyttäjiä, jotka eivät niinkään edes hae muuta kuin omien turhautumiensa purkamista ja/tai muiden hyväksyntää.

Quote
Toinen asia on tietysti se kuinka maahanmuuttokriittinen "liike" meni juuri sinne sinimustaan landepaukku suuntaan, mihin minä en halunnut sen menevän. Kuvittelin, että tässä voisi olla ainesta johonkin uuteen ajatteluun. Se oli kokonaan minun tyhmyyttäni ja suuri virhe. Epäilemättä myös JMK on käynyt näitä ajatuksia päässään lävitse, koska ainakin minulle edusti juuri sitä mahdollista suuntaa, johon koko touhun olisi voinut tyrkätä. Ollaan huolissaan siitä yhteiskunnasta, jossa eletään eikä mitään veri ja kunnia juttuja.

"Liike"... kyseessä on kasa ihmisiä, jotka poruavat foorumeilla. Taidat ottaa hieman liian vakavasti tämänkaltaisen ihmisten höpöttelyn. Eiköhän tuo Muutoksen puuhastelu kerro jo sinulle, että kuinka merkittävästä liikkeestä on kyse. Eduskuntavaaleissa ratkaisivat hieman suuremmat kokonaisuudet kuin pelkkä maahanmuuttokriittisyys.

Quote
Eräs eurooppalainen muslimi oli vuosia paras ystäväni ja on muslimi, vaikka varsinaisesta islamin uskosta tietää vähemmän kuin minä. Kun aloin nuivailemaan, en tavannut enää häntä. Ajattelin silloin, että no, ystävyyssuhteet menevät ja tulevat jne.. Todellisuudessa taisin alitajuisesti hävetä sitä, että maalailin stereotypioita ihmisistä, joihin ystävänikin kuului. Lisäksi tiesin, etten voisi koskaan selittää asiaa hänelle mitenkään aiheuttamatta suunnatonta mielipahaa.  Nyt tajuan mitä vihapuhetta esim. Immonen heitti kotikaupunkini ulkomaisia asukkaita kohtaan. Hän tarkoitti selvästi erottuvien mustien miesten lisäksi myös ystäväni kaltaisia virheetöntä englantia puhuvia ehkä läheltä katsottuna ei-suomalaiseksi havaittavia korkeasti koulutettuja ihmisiä.

Hyvä, että olet tullut järkiisi. Olihan se sinun heittämä stereotyyppinen ja melko järkkymätön islamkritiikkisi vähän jäykkää. Ihmisiin kannattaa etupäässä suhtautua yksilöinä.

Quote
Minä olen aina uskonut, että miehen on kyettävä toimimaan suoraan niin hyvässä kuin pahassa. Pahimpia ovat nimittäin ne, jotka tajuavat olevansa väärässä, mutta jatkavat, koska pelkäävät jotain "kasvojen menetystä". Ja kyllä. Minä alitajuisesti tiesin koko ajan hakevani tarkoitushakuista informaatiota. Miksi tein niin? Koska minulla on ennakkoluuloja kuten jokaisella ihmisellä on ja minulla on myös suoranaisen rasistisia tunteita kuten lähes jokaisella on. En minä islaminuskoa edelleenkään rakasta eivätkä ennakkoluuloni sitä kohtaan ole hävinneet mihinkään. Minusta se pitää vain kyetä sanomaan suoraan, että kyse on tunteesta, joka ei perustu pelkästään faktoihin vaan faktoja etsitään perustelemaan tätä tunnetta. Maahanmuuttokritiikki on itsepetosta ja savuverhoa aivan luonnollisille ennakkoluulon tunteille.

Joillekin tampioille varmasti on. Kysy itseltäsi kuitenkin, että oletko varmasti nyt tasapainossa asian kanssa ja että et tarkoituksenhakuisesti etsi vain toisesta porukasta sellaista informaatiota, joka vahvistaa näkemyksesi heidän pahuudestaan. Jotkut saattavat ehdottaa maahanmuuttopolitiikkaan järkeistämistoimenpiteitä joistain muistakin syistä kuin fanaattisten vieraidenvihaamistunteiden perusteella.

Quote
Sinun kunniaksesi on tietysti sanottava se, että et ole koskaan varsinaisesti innolla heittäytynyt julistamaan maahanmuuttokriittistä evankeliumia, mutta yhtä kaikki tiedän, että myös sinä yrität etsiä faktoja perustelemaan ikäviä tunteita, joista mieluiten vaikenisit, koska yrität koko ajan tehdä asiasta kahden tasavertaisen näkökannan sotaa. Pitää siis kyetä hyväksymään se, että ihmisillä nyt vain on ikäviä ajatuksia muista ihmisistä, mutta sen pukeminen järjen, talouden tai kulttuurin savuverhoon ei ole enää vilpitöntä toimintaa. Väitätkö sinä ajattelevana ihmisenä muka aidosti olevasi vilpitön?

Kyllä minä vilpittömästi ajattelen olevani vilpitön asiassani. Minulle ei ole koskaan ollut epäselvää, etteikö idiootteja ole joka puolella ja että älykkäitä ja hyviä ihmisiä on joka puolella. Ymmärrän myös, että usein ihmiset tekevät tulkintansa tunnepohjalta, enkä yhtään epäile, etteikö siltä pohjin muodostettaisi mielipiteitä tässäkin asiassa. Pidän varsin todennäköisenä sitä, että suurin osa niin persuvihasta kuin ksenofobiasta perustuu etupäässä omiin tunnemaailman asioihin.

Mutta oikeasti, mitä järkeä on maalata jotain hyvää ihmistä sen perusteella, mitä joku toinen paha ihminen on tehnyt? Heillä voi olla samankaltaisia mielipiteitä asiasta, mutta se ei tee kaikista niin uskovista ihmisistä pahoja ihmisiä. Joku uskoo allahiin ja on hyvä ihminen, joku uskoo allahiin ja ei ole. Joku uskoo siihen, että humanitäärisin perustein maahan pitäisi ottaa vähemmän ihmisiä ja mielessään ajattelee rasistisin perustein kaikenlaisia asioita ja käyttää järkiperusteitä lähinnä vain savuverhon vuoksi ajamaan omaa agendaansa ja joku uskoo samoin ilman sellaisia perusteita vain uskoen siihen, että vähentää maailmasta kärsimystä siten.

Jos olet jo nähnyt sen valon, ettei kaikkia muslimeja pidä sorsia ja inhota sen vuoksi, että joku sattumoisin samoihin asioihin uskova henkilö tekee ikäviä asioita ihmisille, niin sitten kannattanee varmaan myös nähdä se valo, ettei kaikkia persuja kannata sorsia ja inhota sen vuoksi, että joku sattumoisin samoihin asioihin uskova henkilö tekee ikäviä asioita. Mutta ihan miten vaan, jos haluat olla asiassa nyt varma, että tässä on se ryhmä jota voi vapaasti kohdella ennakkoluuloisesti, niin ei se minua nyt niin hirveästi rassaa.


Ihmiset nyt ottavat suurimmat ja helpoimmat esimerkit vihapuheista esille. Toisaalla käytetään Ellilää tai Seppo Lehtoa ja toisaalla Panua. Internet tekee välillä outoja suuruuksia.

Tämän rinnastuksen kohdalla sanoisin, että ylläpidon olisi lopultakin pantava pientä rajaa Virkkiksen suunsoitolle.

Niin aina. Se mikä on oikeastaan melko kuvaavaa on se, että varmaan koet edellä lausumani myös yhtenä esimerkkinä ajojahdistasi. Se on surullista pohjimmiltaan.
Irrelevanttia, koska mantsurian kalahuuhkaja.

Freefall

 • Guest
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #47 on: May 07, 2011, 13:20:49 »
Tai vaikka hyvähenkisen nettikaveruuden muodostaminen idiootiksi ja mefistoteleeksi äkkipikaisesti leimaamiensa henkilöiden kanssa. Kaikilla on jotain annettavaa ja joku ymmärrettävä syy vahvoille kannoilleen.

Siis jotakin noin. Rosenbergillä on hyvä "slogan": haluatko olla oikeassa vai haluatko, että sinulla on ystäviä?

Kaikilla jotain annettavaa? No, keskusteluun vaadittava osallistuminen ehkä. Keskustelu sitten näyttää, oliko sen enempää. Kaikilla joku ymmärrettävä syy vahvoille kannoilleen? Kaiketi ihmisen pitää ymmärtää itseään, että muut voisivat ymmärtää häntä. Itsensä ymmärtäminen ei kai ole aina mahdollista. Loppuu aika kesken.

Hyviä tavoitteita toki nuo kaksi.
« Last Edit: May 07, 2011, 13:23:42 by Freefall »

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #48 on: May 07, 2011, 14:02:47 »


Niin aina. Se mikä on oikeastaan melko kuvaavaa on se, että varmaan koet edellä lausumani myös yhtenä esimerkkinä ajojahdistasi. Se on surullista pohjimmiltaan.

Lopeta hei jo oikeasti tuo show. Naamarisi lonksuu niin usein, että et petä enää yhtään ketään. Sinun olisi itsesikin parempi ollaksesi, jos lakkaisit teeskentelemästä ja alkaisit oikeasti sanoa, mitä mieltä olet asioista. Se, että itse heittelet täysin Seppo Lehto -tason henkilökohtaisuuksia hienostuneen ja kirjakielisen naamarisi takaa, ei tee niistä yhtään sen korkeatasoisempia.

Voi tietysti olla, että tuon "olen vain puolueeton tarkkailija" -asenteen taustalla ovat henkilökohtaisista mielenterveydellisistä ongelmista kumpuavat tarpeet, mutta bluffisi on tosiaankin katsottu niin monta kertaa, että sen suojakilven ylläpito ei kannata. Eikä meidän velvollisuutemme todellakaan ole sinun harhojesi pönkittäminen.
« Last Edit: May 07, 2011, 14:10:19 by Köyry Väyränen »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Freefall

 • Guest
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #49 on: May 07, 2011, 14:17:43 »
Sinun olisi itsesikin parempi ollaksesi, jos lakkaisit teeskentelemästä ja alkaisit oikeasti sanoa, mitä mieltä olet asioista.

Kuulostaisi vähän siltä, että pata kattilaa soimaa.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #50 on: May 07, 2011, 14:19:23 »
Sinun olisi itsesikin parempi ollaksesi, jos lakkaisit teeskentelemästä ja alkaisit oikeasti sanoa, mitä mieltä olet asioista.

Kuulostaisi vähän siltä, että pata kattilaa soimaa.

Onpas hienoa, että Homman isot pojat ovat opettaneet sinulle oikein sananlaskujakin. Nyt kun vielä opettelisit käyttämään niitä oikeissa yhteyksissä, niin a vot.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Virkamies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1647
 • En sitten laupeutunut
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #51 on: May 07, 2011, 14:23:44 »
Lopeta hei jo oikeasti tuo show. Naamarisi lonksuu niin usein, että et petä enää yhtään ketään. Sinun olisi itsesikin parempi ollaksesi, jos lakkaisit teeskentelemästä ja alkaisit oikeasti sanoa, mitä mieltä olet asioista. Se, että itse heittelet täysin Seppo Lehto -tason henkilökohtaisuuksia hienostuneen ja kirjakielisen naamarisi takaa, ei tee niistä yhtään sen korkeatasoisempia.

En kykene oikein sanomaan muuta kuin ajattelen. Jos sinusta lausuntoni tuntuvat Sepin tuotoksilta, niin sille en oikein voi muuta kuin oikeastaan lopettaa ylipäätänsä puhumisen sinulle. Olen toki iloinen siitä, että katsot naamarini hienostuneeksi, mutta valitettavaa on tietysti se, ettet pysty uskomaan että sanoillani ja ajatuksillani on jonkinlainen korrespondenssi.

Quote
Voi tietysti olla, että tuon "olen vain puolueeton tarkkailija" -asenteen taustalla ovat henkilökohtaisista mielenterveydellisistä ongelmista kumpuavat tarpeet, mutta bluffisi on tosiaankin katsottu niin monta kertaa, että sen suojakilven ylläpito ei kannata. Eikä meidän velvollisuutemme todellakaan ole sinun harhojesi pönkittäminen.

Jeps, sovitaan niin, että se on minun mielenterveydellinen ongelmani, joka saa minut lausumaan tällaisia. Harhoja ja sen sellaisia.
Irrelevanttia, koska mantsurian kalahuuhkaja.

Freefall

 • Guest
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #52 on: May 07, 2011, 14:27:26 »
Onpas hienoa, että Homman isot pojat ovat opettaneet sinulle oikein sananlaskujakin. Nyt kun vielä opettelisit käyttämään niitä oikeissa yhteyksissä, niin a vot.

Homman isot pojat?

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #53 on: May 07, 2011, 16:51:29 »

Toinen asia on tietysti se kuinka maahanmuuttokriittinen "liike" meni juuri sinne sinimustaan landepaukku suuntaan, mihin minä en halunnut sen menevän. Kuvittelin, että tässä voisi olla ainesta johonkin uuteen ajatteluun. Se oli kokonaan minun tyhmyyttäni ja suuri virhe.

Pakko kompata Julmuria (taas kerran). Itse tein tuon saman virheen julistaessani miesasiaa. Ja kyllä, minäkään en aluksi ollut hirveän huolissani maahanmuuttokriittisestä liikkeestä, koska ajattelin että sillä voisi oikeasti olla jokin pointti - kyllähän sitä kaikkein naiiveinta monikulttuurisuitsutusta sietikin arvostella. Tai sanotaan vaikka näin: Minäkin pidin teoriatasolla mahdollisena, että jonkinlainen fiksu monikulttuurisuuden kritiikki voisi olla olemassa; ja lisäksi pidin rasismia niin voitettuna kantana, että karkean ja sairaan rotuvihan nousu valtavirtaan ei olisi mahdollista. No, niin kuitenkin kävi että natsismi nousi ja miehitti maan.

90-luvulla nahkapäätä ja "potki pakolaista jne...." paitoja pitäneet idiootit naurattivat jokaista vähänkin asioita ajattelevaa ihmistä, joten sivistyssanat hallitsevaa "monikulttuurikritiikkiä" esittävien saittien ilmaantuminen nettiin varmasti herätti monissa aluksi positiivista ajatusta kulttuurien välejä hiertäviin kysymyksiin.

Erilaiset tuomiopäivän profetiat, "olemme liemessä" kommentit, tilastot, valikoidusti esitetty uskontokritiikki jne. alkavat helposti kuulostaa todellisuudelta, varsinkin silloin jos aikaansa netissä viettää lähinnä tällaisilla saiteilla, jossa "uskovaiset" pönkittävät toistensa uskoa ja epäilijät johdatellaan nopeasti ruotuun.

Ehkä fiksu monikulttuurisuuden kritiikki olisi mahdollista, mutta ainakaan tämän päivän poliittisessa ilmastossa sitä ei kannata edes lähteä yrittämään, koska ns. kritiikin esittäjistä on tullut paljon suurempi yhteiskunnallinen kysymys kuin ns. kritiikin kohteista. "Väärien profeettojen" johtamien joukkojen saaminen järkiinsä on joka tapauksessa tärkein tehtävä ja sitten voidaan alkaa miettimään onko millään tasolla aihetta mihinkään monikulttuurisuuden kritiikkiin.

Ensimmäisenä pitää alkaa lyömään kapuloita jo lähes yleisen hyväksynnän saaneeseen mielikuvaan, että vastakkain tosiaan olisi kaksi tasavertaista näkökantaa eli nuivat vs. kukkahattu mokuttajat. Suurin osa nuivuudella eduskuntaan ratsastaneista ei voi vedota mihinkään "ihmisten kokemuksiin monikulttuurisuudesta", koska he kaikki tulevat alueilta, joissa ei edes mitään monikulttuurisuutta ole ja ulkomaanelävä on sirkuseläimeen verrattava kuriositeetti.

Esimerkiksi Immosen erittäin paljastava kommentti kertoo, että jo Helsingin kantakaupunki on hänestä sellainen moku-helvetti Rosengård, jota pitää vastustaa kaikin mahdollisin keinoin. Hänellä ei toisinsanoen ole minkäänlaista kokemusta siitä millaista on elää ja asua sellaisessa paikassa, jossa jonkinasteista monikulttuurisuutta arkielämässä esiintyy. Ei vaikka hän on käynyt aina Ruotsissa asti, mikä tietysti persulaisessa maailmankuvassa on jo matka maailman ääriin. Sitä paitsi Tukholma on oikeasti pieni kansainvälinen suurkaupunki, Helsinki on vain suuri pikkukaupunki ja kauttaaltaan myös hyvin suomalainen kaupunki. Helsinki ei olennaisesti eroa muista suomalaisista kaupungeista kuten Oulusta kuin kooltaan. Sama nurkkakuntainen meininki hallitsee täälläkin ehkä paria kantakaupungin osaa lukuunottamatta, joissa yritetään matkia eurooppalaista kaupunkimeininkiä vaihtelevalla menestyksellä.

En väitä itse olevani mikään erityisen kokenut maailmanmatkaaja, mutta muutamassa eri maailmankolkassa olen käynyt. Olen ollut esim. tilanteessa, jossa olen ollut yksin, eksyksissä, humalassa ja paikallisen kielen suhteen ummikkona paikassa, jossa voi varmuudella sanoa olevansa ainoa valkoihoinen monien kilometrien säteellä. Kun ajattelin kysyä neuvoa tutun logon omaavasta paikallisesta pikaruokapaikasta se sai aikaan klassisen leffakohtauksen eli puheensorina taukoaa kuin seinään ja kaikki kääntyvät katsomaan. Siinä kohtaa ei ollut aikaa miettiä keskivertoälykkyysosamääriä tai islamin opetuksia vaan rasismi iskee pään lävitse kuin salama "käänny kannoillasi ja juokse ennenkuin nuo pistävät sinut pataan ja tekevät sinusta kebabia".

Quote
Vai pitääkö (vihapuhevaroitus) pyytää jenkeistä merijalkaväki apuun?

Tästä tulikin mieleeni eräs lukemani kirjoitus, jota en nyt tähän hätään mistään löytänyt kunnollisena tiivistelmänä. Sen tärkeimmän kohdan kuitenkin Ralph Petersin jutusta löysin
Quote
Europe hasn't broken free of its historical addictions - we're going to see Europe's history reprised on meth. Sound impossible? Have the Europeans become too soft for that sort of thing? Has narcotic socialism destroyed their ability to hate? Is their atheism a prelude to total surrender to faith-intoxicated Muslim jihadis? The answer to all of the above questions is a booming "No!" I have no difficulty imagining a scenario in which U.S. Navy ships are at anchor and U.S. Marines have gone ashore at Brest, Bremerhaven or Bari to guarantee the safe evacuation of Europe's Muslims..

Myös wikipedia osaa kertoa:
Quote
In his book Wars of Blood and Faith, US military analyst Ralph Peters states that far from being about to take over Europe through demographic change, "Europe's Muslims are living on borrowed time" and that in the event of a major terrorist attack in Europe, thanks to the "ineradicable viciousness" of Europeans and what he perceives as a historical tendency to over-react to real or perceived threats, European Muslims "will be lucky if they're only deported

Herra Petersiin itseensä on vaikea ottaa kantaa. Toisaalta hän on ennusti nykyisen "jatkuvan konfliktin" käsitteen jo 90-luvulla, mutta toisaalta taas vaati wikileaksin johtajaa tapettavaksi. Siinä kohtaa, että tiukan paikan tullen eurooppalaisilta kansoilta löytyy kyky kansanmurhaan hän kyllä oli aivan oikeassa. Meillä suomalaisilla ei ole paljoa rintaa röyhisteltävänä tämän suhteen, vaikka emme viime sodassa tappaneet juutalaisia, koska tapoimme siitä pari vuosikymmentä aikaisemmin kasoittain toisiamme.
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #54 on: May 07, 2011, 19:31:47 »
Siinä kohtaa, että tiukan paikan tullen eurooppalaisilta kansoilta löytyy kyky kansanmurhaan hän kyllä oli aivan oikeassa. Meillä suomalaisilla ei ole paljoa rintaa röyhisteltävänä tämän suhteen, vaikka emme viime sodassa tappaneet juutalaisia, koska tapoimme siitä pari vuosikymmentä aikaisemmin kasoittain toisiamme.

En ole aiemmin tutustunut tämän Petersin ajatuksiin, mutta tästä asiasta olen samaa mieltä hänen kanssaan. Hyvin monilla konservatiivisilla amerikkalaisilla on juuri tuo asenne maahanmuuttoon - se, että on isänmaallisen ylpeyden paikka, jos jengi tahtoo muuttaa Jenkkilään. Kun me ollaan kaikkein parhaita, niin ilman muuta kaikki haluavat alkaa meikäläisiksi. Sen takia USA on, viime kädessä, kuitenkin se maa jossa fasismi ei pitkän päälle menesty.

Tuosta Petersistäkin huomaa, miten amerikkalaiseen kulttuuriin liittyy se tietty reiluus ja sosiaalisuus ihan ihmistenvälisellä tasolla, josta meillä varmaan olisi paljonkin oppimista - se, että kaikki ihmiset hyväksytään lähtökohtaisesti potentiaalisiksi amerikkalaisiksi. Esimerkiksi nuivuudessa tuntuu olevan sellainen pohjaidea, että epäsosiaalisuus ja kyräily nostetaan suorastaan hyveeksi.

Kun tätä nykyistä suomalaista meininkiä katselee, niin tulee mieleen kaikki ne mukavat amerikkalaiset joihin vuosien varrella on törmännyt netissä tai netin ulkopuolella, ja on pakko sanoa että on se Jenkkilä mahdollisista vioistaankin huolimatta ihan saatanan hyvä maa ja siellä on perhanan fiksua jengiä. Jos vihaa Yhdysvaltoja, vihaa ihmiskuntaa.
« Last Edit: May 07, 2011, 19:33:53 by Köyry Väyränen »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #55 on: May 07, 2011, 20:21:02 »
Siinä kohtaa, että tiukan paikan tullen eurooppalaisilta kansoilta löytyy kyky kansanmurhaan hän kyllä oli aivan oikeassa. Meillä suomalaisilla ei ole paljoa rintaa röyhisteltävänä tämän suhteen, vaikka emme viime sodassa tappaneet juutalaisia, koska tapoimme siitä pari vuosikymmentä aikaisemmin kasoittain toisiamme.

En ole aiemmin tutustunut tämän Petersin ajatuksiin, mutta tästä asiasta olen samaa mieltä hänen kanssaan. Hyvin monilla konservatiivisilla amerikkalaisilla on juuri tuo asenne maahanmuuttoon - se, että on isänmaallisen ylpeyden paikka, jos jengi tahtoo muuttaa Jenkkilään. Kun me ollaan kaikkein parhaita, niin ilman muuta kaikki haluavat alkaa meikäläisiksi. Sen takia USA on, viime kädessä, kuitenkin se maa jossa fasismi ei pitkän päälle menesty.

Tuosta Petersistäkin huomaa, miten amerikkalaiseen kulttuuriin liittyy se tietty reiluus ja sosiaalisuus ihan ihmistenvälisellä tasolla, josta meillä varmaan olisi paljonkin oppimista - se, että kaikki ihmiset hyväksytään lähtökohtaisesti potentiaalisiksi amerikkalaisiksi. Esimerkiksi nuivuudessa tuntuu olevan sellainen pohjaidea, että epäsosiaalisuus ja kyräily nostetaan suorastaan hyveeksi.

USAlla ja eurooppalaisilla valtioilla on kuitenkin suuri ero siinä, että meikäläiset valtiot ovat yhä melko puhtaita kansallisvaltioita. Amerikassa myös nuivasiipi saa rauhassa pauhata, koska sananvapaudessa jenkkilässä kieltämättä ollaan meitä huomattavasti edellä ja siellä hyväksytään epämielyttävienkin ideoiden vapaa levittäminen.

Euroopan mailla on oikeastaan kaikilla edessä sen hyväksyminen, ettei etnisyys ja kansallisuus enää kulje käsi kädessä. Sellainen ajatusmaailma on yksinkertaisesti kutistuvassa maailmassa tullut tiensä päähän ja vaikka nyt näyttää hieman toisenlaiselta, uskon sen lopulta olevan vain jo valmiiksi kuolemaantuomitun ideologian viimeinen hyökyaalto, jonka laannuttua se ei enää tule nousemaan.

Monikulttuurisessa yhteiskunnassa, jossa siihen kuulumisen ratkaisee tiettyjen arvojen hyväksyminen eikä etnisyys, ei enää mitkään veri ja kunnia ideologiat menesty. Selvimmin tämän näkee ehkä lähi-idässä, jossa sotiminen loppuisi heti jos juutalaiset ja arabit vain hyväksyisivät toisensa ihmisveljinä eikä tuhottavina vihollisina. Palestiinan kokoisessa kartan kärpäsentahrassa ei rauhaa voi olla, ellei tähän päästä. Mikään neuvottelu ei auta jos juoksuhautoihin jäädään kuitenkin valmiusasemiin. Loppujen lopuksi voitaneen siis katsoa, että monikulttuurinen yhteiskunta on kaikkein vastustuskykyisin fasismin johdannaisille ja sitä kautta erittäin tavoiteltava asia.
 
Quote
Kun tätä nykyistä suomalaista meininkiä katselee, niin tulee mieleen kaikki ne mukavat amerikkalaiset joihin vuosien varrella on törmännyt netissä tai netin ulkopuolella, ja on pakko sanoa että on se Jenkkilä mahdollisista vioistaankin huolimatta ihan saatanan hyvä maa ja siellä on perhanan fiksua jengiä. Jos vihaa Yhdysvaltoja, vihaa ihmiskuntaa.

Hyvin sanottu. Maan ulkopolitiikka tietysti kaihertaa monia, mutta samalla maa on kuitenkin tietynlainen "valo" kaikille demokratiaan ja vapauteen uskoville. Amerikkalainen unelma antaa kaikille yhtäläiset oikeudet tienata massia ja tehdä oma unelmansa todeksi. Toisaalta jenkkisysteemi ehkä sitten jättää ihmisille enemmän vastuuta lopputuloksesta, mutta itsekin jaan tämän näkemyksen.

Osittain varmaan myös siksi, että jenkeissä saa vapaasti kulkea vaikka natsipuvussa ja levittää aatettaan ilman, että joku sitä yrittää sensuroida on lopulta auttanut näiden liikkeiden pitämisessä marginaalissa minne ne kuuluvatkin. Sananvapauden "marttyyrinviittaa" kun ei ole tarjolla eikä sillä perusteella voi vihapuheen levittäjä tehdä itsestään jotain elämää suurempaa hahmoa. Kyllähän Suomessa nimittäin kaikki toiminta nuivaprofeettojen vaientamiseksi on lopulta satanut heidän laariinsa, koska ns. "underdog" ilmiö saa ihmiset symppaamaan helposti sellaisia, jotka onnistuvat esittämään itsensä jonkin kasvottoman murskaavan ylivoiman ajojahdin uhreiksi.
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline Username1

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 4383
 • Populismi = energiataloudellisin maailmankuva!
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #56 on: May 07, 2011, 22:22:30 »
Quote
Relativismi ei muuten tarkoita mielipiteettömyyttä tai sitä, etteikö asioita voisi arvottaa. Yleinen harhakäsitys kulttuuri- tai muista relativisteista on, että heille kaikki olisi samanarvoista ja siis loppujen lopuksi mikään ei ole minkään arvoista.

Pitäisin kyllä sangen omituisena tapauksena sitä, joka aidosti kykenisi siihen, että kaikki on tai ei mikään ole...

"Vihervasemmistosta" lienee sellaista luuloa, että siellä liikuskelee sillä tavalla kulttuurirelatvistisia ihmisiä, että heistä mitä vain saa tehdä, mikäli teon tehnyt henkilö kokee, että se on ihan ok ja se voidaan jotenkin johtaa kulttuuritottumuksiin.

Lopulta aika hassua, että ylipäätään edes noin kuvitellaan toisten ajattelevan. Jos tuolta ottaisi pystymetsästä kulttuuriymmärtäjän ja kysyisi, että onko ihan ok, että jotkut harrastaa kunniaväkivaltaa, niin tuskinpa olisi...

EDITTINÄ JA KURIOSITEETTINA...

Suvaitsevaisto karikatyyri lienee saanut alkunsa siitä, että ihmiset eivät aina osaa olla kovin johdonmukaisia puheessaan. Sellainen peri normaali sekaannus voi aiheutua jo siitä, että suvaitsevainen ihminen sanoo ymmärtävänsä ja sallivansa etelänmeren kulttuurin ja sitten tulee nuiva, jotta ahaa, no entäs ne kunniaväkivallat... Kasvojen menetyksen vuoksi jo syntyy pelkästään maan vääntöä ja selän kääntöä. <-- (huomatkaa, kaunis runo!)
« Last Edit: May 07, 2011, 22:39:40 by ateisti19+ »
Monikulttuurisuus on rikkaus.

Offline nirva

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 132
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #57 on: May 08, 2011, 00:41:34 »
"Vihervasemmistosta" lienee sellaista luuloa, että siellä liikuskelee sillä tavalla kulttuurirelatvistisia ihmisiä, että heistä mitä vain saa tehdä, mikäli teon tehnyt henkilö kokee, että se on ihan ok ja se voidaan jotenkin johtaa kulttuuritottumuksiin.

Lopulta aika hassua, että ylipäätään edes noin kuvitellaan toisten ajattelevan. Jos tuolta ottaisi pystymetsästä kulttuuriymmärtäjän ja kysyisi, että onko ihan ok, että jotkut harrastaa kunniaväkivaltaa, niin tuskinpa olisi...

Kukaan ei varmaankaan sano, että kunniaväkivalta on ok, mutta relativistinen ajattelu saattaa johtaa siihen, ettei muihin kulttuureihin liittyviin ongelmiin puututa. Esim. Brasiliassa alkuperäiskansojen annetaan melko vapaasti polkea omiensa ihmisoikeuksia, joiden pitäisi kai olla universaaleja. Ongelman voisi ratkaista laittamalla lastentappajat kiven sisään ja sulauttamalla kansat ainakin osittain valtakulttuuriin, mm. terveyspalveluiden pariin. Tällaiset ratkaisut eivät ikävä kyllä ole tarpeeksi relativistisia. Australian aboriginaalien keskuudessa esiintyvä lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on toinen vakava ongelma, johon ei kunnolla puututa, koska kulttuurien kunnioittaminen on ilmeisesti tärkeämpää kuin universaalit ihmisoikeudet.

Emmekä me Suomessakaan ole turvassa relativismilta. Vuonna 2008 korkein oikeus päätti antamassaan tuomiossa, että uskonnollisista syistä tehty poikalapsen ympärileikkaus ei ole rangaistava teko. Ilman uskonnollista syytä kyseessä on tietysti ihmisoikeusloukkaus. Etenkin Vihreissä tämä relativistinen kanta saa paljon kannatusta. Ja mikäs se romanien väistämisvelvollisuuden tilanne kunnissa nykyään on, siinäkin ihmisoikeudet saivat pitkään antaa tilaa kulttuurin kunnioittamiselle. Hyvinvoivan enemmistön edustajan on todella helppoa ajatella relativistisesti, koska ikävät seuraukset eivät yleensä osu omaan nilkkaan, vaan ilmenevät vähemmistöyhteisöjen heikoimpien jäsenten sortona.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #58 on: May 08, 2011, 01:08:29 »

Emmekä me Suomessakaan ole turvassa relativismilta. Vuonna 2008 korkein oikeus päätti antamassaan tuomiossa, että uskonnollisista syistä tehty poikalapsen ympärileikkaus ei ole rangaistava teko. Ilman uskonnollista syytä kyseessä on tietysti ihmisoikeusloukkaus. Etenkin Vihreissä tämä relativistinen kanta saa paljon kannatusta. Ja mikäs se romanien väistämisvelvollisuuden tilanne kunnissa nykyään on, siinäkin ihmisoikeudet saivat pitkään antaa tilaa kulttuurin kunnioittamiselle. Hyvinvoivan enemmistön edustajan on todella helppoa ajatella relativistisesti, koska ikävät seuraukset eivät yleensä osu omaan nilkkaan, vaan ilmenevät vähemmistöyhteisöjen heikoimpien jäsenten sortona.

Poikien ympärileikkaus ei ole mitenkään vihreiden keksintöä, vaan se on ollut hyväksytty jo niin kauan, että sitä on vaikea enää ruveta kieltämäänkään. Lisäksi tiedät hyvin minkä rauhan uskonnon (ei ole islam) edustajat nostaisivat asiasta metelin. Poikien ympärileikkaukselle on myös lääketieteellisiä perusteita, tai ainakin niin minun lapsuuteni lääkärikirjassa luki.

Sitä paitsi juuri vihreissä on hyvinkin äänekkäitä tämäntyyppisen kulttuurirelativismin vastaisia ääniä, Husein Muhammedista (kurdimuslimi) alkaen. Ainoa poliitikko, jonka tiedän ehdottaneen sharia-tuomioistuinten hyväksymistä neuvoa-antavina eliminä Suomessa, on Kokoomuksen Kimmo Sasi.

Mutta joo, Hommassa on sanottu että vihreät sitä ja tätä ja tuota, joten täytyyhän se olla totta. Sillä Homma on laki ja profeetat ja kirjoitukset, ja joka uskoo Hommaan, puhuu totta, vaikka valehtelisi.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Freefall

 • Guest
Re: Perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe
« Reply #59 on: May 08, 2011, 01:33:35 »
Poikien ympärileikkaus ei ole mitenkään vihreiden keksintöä, vaan se on ollut hyväksytty jo niin kauan, että sitä on vaikea enää ruveta kieltämäänkään. Lisäksi tiedät hyvin minkä rauhan uskonnon (ei ole islam) edustajat nostaisivat asiasta metelin. Poikien ympärileikkaukselle on myös lääketieteellisiä perusteita, tai ainakin niin minun lapsuuteni lääkärikirjassa luki.

Mutta joo, Hommassa on sanottu että vihreät sitä ja tätä ja tuota, joten täytyyhän se olla totta. Sillä Homma on laki ja profeetat ja kirjoitukset, ja joka uskoo Hommaan, puhuu totta, vaikka valehtelisi.

Antaa rauhan uskonnon (ei ole islam) kyynelehtiä. Miten tuo Homma nyt tähän liittyy:

http://jarmolius.blogspot.com/2009/05/unohtaako-lastensuojelu-pojat.html

Quote
Valitettavasti lisäystä vastusti selkeä, naisista koostunut äänestäjien joukko, ja näin ollen esitys hylättiin.

Kirjoitus aiheesta kommentteineen: http://vesilasi.blogspot.com/2009/05/poikien-ymparileikkaamisesta.html

Korjaa väärinkäsitykset (oliko hylkäämisestä äänestäneiden joukossa yhtä paljon miehiä, oliko se vain byrokratiaa, olivatko Homman isot pojat paikalla, jne), jos niitä on.
« Last Edit: May 08, 2011, 02:26:11 by Freefall »