Author Topic: Palautetta ylläpidolle  (Read 131552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #180 on: July 21, 2011, 12:57:50 »

Muuten ihmettelen, että se taannoinen Päällikön inspiroima kirjoitukseni, jossa osoitin täsmälleen samanlaista kylmyyttä ja säälimättömyyttä lähiöjoutoväkeä kohtaan puhumatta sotilashelikoptereista, ei herättänyt ollenkaan paheksuntaa.


Eikö?

Sulla on kyllä pointti. Täällä on ollut muutama ketju, joista sai sen käsityksen, että koko susilauma on milloin minkäkin vähempiosaisen ryhmän kimpussa- tai viimeistään juutalaisten. Joskus vanhan juutalaisen aseman saavat muslimit ja muut mamut, joskus vasemmistolaiset, köyhät ja hengellisesti köyhät, you name it.
« Last Edit: July 21, 2011, 13:01:32 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #181 on: July 21, 2011, 15:11:31 »
1) Kullervo Kalervonpoikaan saa linkittää; foorumilla ei lähtökohtaisesti kielletä mihinkään linkittämästä. Linkkien klikkaaminen ja niiden takaa löytyvien tekstien uskominen on käyttäjien oma asia.

No voi, sittenhän täällä ei tehdäkään kuten Hommalla tehdään tai ainakin halutaan tehdä:

Quote from: Sanglier, Hommaforum, 21.7.2011

Sanglier
Jäsen^^^

Viestejä: 2 194


rodullistaja


 Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Vastaus #3701 : tänään kello 11:15:31 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Jos jokainen on nyt sanonut sanansa Juha Mäki-Ketelästä ja hänet on bannattu lopullisesti, esitän että todorgiin linkittäminen ja sieltä lainaaminen palkittaisiin viikon banaanilla. Kuten moderaatiokin on todennut, jokainen löytää sinne ilman Homman apua jos Juha Mäki-Ketelästä keskusteleminen kiinnostaa. Viimeksi kun katsoin, sekä tänne että todorgiin saa rekata ja jatkaa juttua siellä mihin aihe sopii.

Samalla nostan hattua foorumin asiakaskunnalle siitä että viimeisin Juha appreciation-ketju simahti kahteen sivuun.

Maahanmuuttokriittisen liikkeen perskarvoissa roikkuu kaikenlaisia kuivia kikkareita. Voisiko linja olla ettei oteta niitä puheeksi ruokapöydässä. Kiitos.


Mäksyn potskut siellä oireilevat, jokohan heillä alkaa olla ikävä?

Quote from: Miniluv, Hommaforum, 21.7.2011

Miniluv
Administrator
Jäsen^^^

Viestejä: 12 035


Kuiva, tuima ja nuiva


Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Vastaus #3703 : tänään kello 12:44:32 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Todorgille on oma lukittu ketjunsa, jonne viimeisimmät ihmettelynaiheet helposti päätyvät.


« Last Edit: July 21, 2011, 15:27:44 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Annushka

 • Guest
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #182 on: July 21, 2011, 17:24:04 »
1) Kullervo Kalervonpoikaan saa linkittää; foorumilla ei lähtökohtaisesti kielletä mihinkään linkittämästä. Linkkien klikkaaminen ja niiden takaa löytyvien tekstien uskominen on käyttäjien oma asia.

No voi, sittenhän täällä ei tehdäkään kuten Hommalla tehdään tai ainakin halutaan tehdä:

Minä en ole koskaan oikein ymmärtänyt, miksi todorg on niin punainen vaate hommalla. Eihän se toki minulle kuulukaan, jokainen tyylillään, mutta kyllä se hiukkasen oudoksuttaa miksi jonnekin ei-pornoon tai ei-mainosspämmiin linkkaaminenkin koetaan kategorisesti bannin arvoiseksi. Kyllähän aikuiset, asialliset keskustelijat osaavat tehdä linkeistä omat johtopäätöksensä. Olen hieman epäillyt, että taustalla voisi olla jotain sellaista pelkoa, että se luisuisi kovin nopeasti todella henkilökohtaisuuksiin ja aivan mielettömän fantastisiin salaliittoteorioihin, mutta, toisaalta, tuota, niinhän hommalla luisutaan mistä tahansa aiheesta. Joten mysteeriksi jää.

Offline Miniluv

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 165
 • hommabotti nro 0000000000007
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #183 on: July 21, 2011, 18:01:36 »
Tuossa nyt linkatussa on kyseessä joidenkin henkilöiden asenteet Ketaletta kohtaan. Jotkut näkevät tämän foorumin ensi sijassa Ketaleen valittuna äänitorvena.

Ja metakeskustelu on loputon suo. Jos lähdetään rinnan kommentoimaan S24:ä, Todorgia tms. ja mitä siellä sanotaan meistä, alkaa jalat vajoamaan aika nopeasti.
Todellisuus: mielipiteitäon monia, keskustelijoita ei.
Kukkahatullinen todellisuutta.

Kuuma peruna

 • Guest
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #184 on: July 21, 2011, 18:03:27 »
Minä en ole koskaan oikein ymmärtänyt, miksi todorg on niin punainen vaate hommalla.

Siksi että se on se kauan etsitty übermokuttajien äärivasemmistolaisten sukupuolineutraali suomentuhoamisfoorumi. Hompanssien myyteissä on sellaisesta puhuttu jo kauan sitten ennen Hommawatchiakin. Nyt he löysivät sen.

Offline Tönnies

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 378
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #185 on: July 21, 2011, 20:11:22 »
Totta, ihmettelinkin, mikseivät herrat ole nostaneet syytettä. Etenkin tuo KK:n pesismailajuttu (mitenkä se pesismailalla uhkailu niin tutulta kuulostaakaan?) täyttää - mikäli sähköposti oli aito - laittoman uhkauksen tunnusmerkistön, minun mielestäni.

Minusta se ei eroa mitenkään olennaisesti Mestarin ja perskärpästensä "toivoisin että vihreitä naisia raiskattaisiin" -tason spergaamisesta. On sillä vähän eroa toteaako joku että toinen ansaitsisi saada pesismailasta kuin konkreettisesti ilmoittaisi aikovansa tulla lyömään ko. välineellä.

Sinälläänhän tuo on aika surkuhupaisaa, miten samaa kohta pari vuotta vanhaa yksityisviestien vaihtoa jaksetaan edelleen linkkailla itku kurkussa aina kun mahdollista. Kirjoittakaa nyt joku vaikka 2010-luvun Horst Wessel Lied tapauksesta, osaavia muusikoitahan kämypiireistä kun tunnetusti löytyy.
"Itse näen tämän skinitoiminnan vastavoimana maahanmuutajajengien vuosia jatkuneelle ja mediassa vaietulle terrorille." - nimimerkki Harry Vestbacka, HS.fi 02.11.2010

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #186 on: July 21, 2011, 20:30:43 »

Minusta se ei eroa mitenkään olennaisesti Mestarin ja perskärpästensä "toivoisin että vihreitä naisia raiskattaisiin" -tason spergaamisesta.


Kohtuuden nimessä, saattoihan sitä kirjoitusta lukea myös niin, että tausta-ajatus, siis vain implikoitu, olisi luonnollisesti se, että kenenkään ei toivota joutuvan raiskatuksi. Nyt, kirjoittajan, Halla-ahon mielestä Vihreiden Naisten toiminta aiheuttaa niitä raiskauksia lisää viattomille sivullisille. Ergo, Halla-aho toivoo, että sanotut rikokset, mikäli niitä - herra paratkoon, toivottavasti ei kuitenkaan - tapahtuu, kohdistuisivat ensi sijassa niihin, jotka hänen mielestään rikollisia täällä suosivat. Jonkinlainen patriarkaalinen "opettavainen" asenne, siis. Halla-aho ei tuolloin vielä tainnut olla julkisuuden henkilö Helsingin ja skenen ulkopuolella, hän ei välttämättä aavistanut, millaisen myräkän saa aikaiseksi päästämällä tuollaisen pahanhengen ulos pullostaan.
« Last Edit: July 21, 2011, 20:35:04 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #187 on: July 21, 2011, 20:44:19 »
Myötätunnon menettäminen köyhiä kohtaan ja heidän syyllistäminen tilanteestaan on tässä noin asiallisesti ottaen minua  huolestuttavinta. Sama tai jokin samantapainen minua häiritsee Mäki-Ketelän joissain muotoiluissa. Vaan ehkä näihin palataan näiden asioiden käsittelyyn paremmin sopivissa ketjuissa.

Kuten olen jo aiemminkin todennut, en minä mitenkään köyhiä tai huono-osaisia syyllistä, mollaa, hauku tms. Päinvastoin, minulla on erittäin paljon ymmärrystä heitä kohtaan. Lisäksi olen tehnyt elämäni aikana hyvin paljon erilaista hyvätekeväisyyttä ja auttamistyötä, jonka kohteena ovat nimenomaan olleet huono-osaiset. Niin ikään olen sitä mieltä, että hyväosaisten - joihin itsekin katson kuuluvani - tulisi parhaansa mukaan auttaa huono-osaisia, mutta:

- en usko, että yhteiskunta aiheuttaa huono-osaisuutta siinä määrin, mitä yleisesti väitetään. Sen sijaan korostan yksilöllisten tekijöiden merkitystä sosiaalisten ongelmien esiintymiselle = itse ihmiset yleensä asiansa sotkevat.

-  ihmisten halua selviytyä omaehtoisesti tulee vahvistaa. Hyvinvointivaltion hyväntekeväisyys lähinnä pitää avustusriippuvuutta yllä sen sijaan, että se pyrkisi poistamaan riippuvuutta.

- keskeinen ongelma on avun antamisen löyhyys = apu kohdentuu niille, jotka eivät sitä tosiasiassa tarvitse = sosiaalielätit. Tästähän löytyy paljon tutkimusta, joka vääjäämättä osoittaa, että eniten apua tarvitsevat eivät edes sitä hae. Syitä en lähde perkaamaan, asiasta kiinnostunut löytää ne ihan googlettamalla.

- jaan apua tarvitsevat kahteen ryhmään:
1. ilman omaa syytään köyhät. Heitä pitää auttaa.
2. Kaiken maailman elämätapaintiaanit, juopot, narkit yms., joiden köyhyys ja huono-osaisuus on itse aiheutettua. Itsensä elättämään kykenevien, työkykyisten köyhien on tultava toimeen omin avuin. Avustamisen sijaan heitä tulee aktivoida omillaan toimeen tuleviksi kansalaisiksi.

- rahan jakamisesta tulee siirtyä tavoitteelliseen auttamiseen = jos et itse tsemppaa ja satsaa hyvinvointiisi, et ansaitse mitään apua yhteiskunnalta.
Offline Tönnies

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 378
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #188 on: July 21, 2011, 20:45:46 »
Kohtuuden nimessä, saattoihan sitä kirjoitusta lukea myös niin, että tausta-ajatus, siis vain implikoitu, olisi luonnollisesti se, että kenenkään ei toivota joutuvan raiskatuksi.

Muuttaako se olennaisesti mitään? "Ketään ei pitäisi tappaa mutta jos nyt ihan valitsemaan joutuisi niin mieluiten kyllä mielestäni nuivia" on ihan yhtä typerää semanttista itsetyydytystä. Ei kai nyt kukaan ole julkisesti niin mielisairas, että oikeasti toivoisi kenenkään tulevan raiskatuksi / tapetuksi.

Quote
Halla-aho ei tuolloin vielä tainnut olla julkisuuden henkilö Helsingin ja skenen ulkopuolella, hän ei välttämättä aavistanut, millaisen myräkän saa aikaiseksi päästämällä tuollaisen pahanhengen ulos pullostaan.

Ilmeisesti ihan puhdas maalaisjärjen käyttö ja omien sanomistensa miettiminen on nykyään täysin poissuljettu harrastus, ellei taustalla ole huoli siitä että tunnelin päässä odottaisi jonkinlainen filologia merkittävämpi virka.
« Last Edit: July 21, 2011, 20:58:51 by Tönnies »
"Itse näen tämän skinitoiminnan vastavoimana maahanmuutajajengien vuosia jatkuneelle ja mediassa vaietulle terrorille." - nimimerkki Harry Vestbacka, HS.fi 02.11.2010

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #189 on: July 21, 2011, 20:48:44 »

Mäksyn potskut siellä oireilevat, jokohan heillä alkaa olla ikävä?


No mietihän nyt itsekin: jos 20 samanmielistä tylsimystä päivät pitkät dissaa somaleita, itkee vainoharhaisena islamista ja muslimeista, hakkaa toisiaan selkään Timpan tyhjänpäiväisten jorinoiden johdosta ja kuumeisesti yrittää selittää Pyysalon (vai mikä olikin) tai Hakkaraisen typeryyksiä parhain päin, niin kyllähän siinä alkaa vaihtelua kaivata.

Pitäisköhän käydä vähän aktivoimassa potilaita?

Offline Miniluv

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 165
 • hommabotti nro 0000000000007
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #190 on: July 21, 2011, 20:59:12 »
Quote
Pitäisköhän käydä vähän aktivoimassa potilaita?

Meinasitko?
Todellisuus: mielipiteitäon monia, keskustelijoita ei.
Kukkahatullinen todellisuutta.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #191 on: July 21, 2011, 21:04:18 »
Kohtuuden nimessä, saattoihan sitä kirjoitusta lukea myös niin, että tausta-ajatus, siis vain implikoitu, olisi luonnollisesti se, että kenenkään ei toivota joutuvan raiskatuksi.

Muuttaako se olennaisesti mitään? "Ketään ei pitäisi tappaa mutta jos nyt ihan valitsemaan joutuisi niin mieluiten kyllä mielestäni nuivia" on ihan yhtä typerää semaattista itsetyydytystä. Ei kai nyt kukaan ole julkisesti niin mielisairas, että oikeasti toivoisi kenenkään tulevan raiskatuksi / tapetuksi.


Ehtona tuollekin pitäisi olla se, että "nuivat" suoranaisesti aiheuttavat rikoksia, ovat siis osasyyllisiä, yllyttäjiä ja niin edelleen ja että siitä olisi kiistaton näyttö. Halla-aholla ei tosin mitään kiistatonta näyttöä ollutkaan, mutta se ei ollut pointti.

Siis, esimerkkisi mukaan:

"Ketään ei pitäisi tappaa mutta jos nyt ihan valitsemaan joutuisi niin mieluiten kyllä mielestäni "nuivia" jos ja vain jos "nuivien" toiminta aiheuttaa tappojen lisääntymistä". "Nuivien" kuvasta poistaminen vähentäisi tappojen kokonaismäärää ja niin ollen lisäisi yleistä hyvinvointia tuonkaltaisessa skenaariossa.Ilmeisesti ihan puhdas maalaisjärjen käyttö ja omien sanomistensa miettiminen on nykyään täysin poissuljettu harrastus, ellei taustalla ole huoli siitä että tunnelin päässä odottaisi jonkinlainen filologia merkittävämpi virka.

Minun mielestäni kyllä filologit tekevät huomattavasti hyödyllisempää työtä kuin poliitikot. Ei löydy kerta kaikkiaan mitään vikaa filologin työssä, missä he työtään nyt tekevätkään. Ilman heitä meillä ei olisi sitäkään vähää ymmärrystä, mikä nyt on, ei omasta kielestämme eikä ulkomaanelävienkään. Pitäisi jo lopettaa tuo filologien mollaaminen.
« Last Edit: July 21, 2011, 21:10:10 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #192 on: July 21, 2011, 21:10:02 »

Mäksyn potskut siellä oireilevat, jokohan heillä alkaa olla ikävä?


No mietihän nyt itsekin: jos 20 samanmielistä tylsimystä päivät pitkät dissaa somaleita, itkee vainoharhaisena islamista ja muslimeista, hakkaa toisiaan selkään Timpan tyhjänpäiväisten jorinoiden johdosta ja kuumeisesti yrittää selittää Pyysalon (vai mikä olikin) tai Hakkaraisen typeryyksiä parhain päin, niin kyllähän siinä alkaa vaihtelua kaivata.

Pitäisköhän käydä vähän aktivoimassa potilaita?

No totta munassa, kun kerta tunnut sen homman osaavan.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #193 on: July 21, 2011, 21:14:07 »
Quote
Pitäisköhän käydä vähän aktivoimassa potilaita?

Meinasitko?


Vähän olis tässä luppoaikaa. Pihalla sataa ja pesukonekin vielä pyörii.

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Palautetta ylläpidolle
« Reply #194 on: July 21, 2011, 21:15:29 »

Mäksyn potskut siellä oireilevat, jokohan heillä alkaa olla ikävä?


No mietihän nyt itsekin: jos 20 samanmielistä tylsimystä päivät pitkät dissaa somaleita, itkee vainoharhaisena islamista ja muslimeista, hakkaa toisiaan selkään Timpan tyhjänpäiväisten jorinoiden johdosta ja kuumeisesti yrittää selittää Pyysalon (vai mikä olikin) tai Hakkaraisen typeryyksiä parhain päin, niin kyllähän siinä alkaa vaihtelua kaivata.

Pitäisköhän käydä vähän aktivoimassa potilaita?

No totta munassa, kun kerta tunnut sen homman osaavan.

Kiitos kannustavasta palautteesta! Onhan sitä tullut harjoiteltua. Mitens se nyt menikään, että jos 10000 tuntia harjoittelee asiaa kuin asiaa, niin kehittyy mestariksi. Ei siis Mestariksi vaan mestariksi.