Author Topic: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen  (Read 13626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Timo Anttila

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #15 on: April 08, 2011, 11:22:10 »
Huoli pois ja voitte poistaa. Kiitos demlankukkahattutätien tai vastaavien voimien tai omien aivan käsittämättömän mestarillisten Huuskolle omistettujen viestien jälkeen olen vapaa. Tosin yhä olen sitä mieltä että vaatimattomasta minästä olisi tullut vihreille, punaisille, hopeisille ja muille aivan fantastinen sananvapausmarttyyri -keissi, näitä seppolehtoja palvoville tikapuuhermoisille ja talidomiaivoisille uusisänmaallikoille.

Kiitos luottamuksesta, rukouksista ja kaikesta.

 ;D

Timo Anttila

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #16 on: April 08, 2011, 13:29:53 »

Kiitos luottamuksesta, rukouksista ja kaikesta.

 ;D

Bäck atsyä babe! :-*

Mitäs muuten meinaat maybe illalla duunata?

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #17 on: April 08, 2011, 15:05:13 »
edit: ei pitäisi sortua parjaamiseen, mutta miten ihmeessä Mäksy jaksaa sympatiseerata Muutosta yhä, jos ja kun siellä heiluu noita markuslehtipuita, jarileinoja yms..? Määksyyy, haloota..?

Ottamatta nyt mitenkään kantaa mainittuihin henkilöihin, niin eikös tämä nyt ole aika hölmöä leimata koko puolue sen takia, että riveissä on hahmoja, joiden näkemykset eivät satu miellyttämään itseä?

Joka puolueissa on ääliöitä, mutta ei se automaattisesti tarkoita, että koko puolue on pyllystä. Esim. itse fanitan Esko Juhani Tennilää, vaikka Vasemmistoliittoa en fanitakaan. Esko on periaatteen mies, ajaa niiden ihmisten asiaa, jotka hänet ovat eduskuntaan valinneet. Hyvä meno siis!

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #18 on: April 08, 2011, 15:18:20 »
Muistaakseni Mäksyn mielipide esimerkiksi Halla-ahosta on sellainen, että mies on kyllä kirjoittanut asiaa, mutta nyt ihan vaalien alla tai vuoden 2011 puolella ehkä vaaliteknisistä syistä liikaa muslimien pahuudesta.
Jos ollaan ihan tarkkoja, olen sanonut - useampaankin otteeseen ja ihan julkisesti - että pääsääntöisesti Halla-ahon kirjoitukset ovat ihan asiaa ja tavallisen veronsa maksavan ja asiansa ihan itse hoitavan kansalaisen on helppo olla niistä suunnilleen samaa mieltä. Tästä olen edelleenkin täsmälleen samaa mieltä.

Olen sanonut myös, että asiat voi sanoa monella tavalla. Halla-aho sanoo tavallaan, minä sanoisin jotain toisin. Kas kummaa, tästäkin olen edelleen täsmälleen samaa mieltä.

Olen sanonut lisäksi, että nyttemmin Halla-ahon kynä on vähän tylstynyt, kun hän on lähtenyt kosiskelemaan vähän liikaa kohderyhmäänsä, mutta kuten olen sanonut, vaalit ovat kohderyhmämarkkinointia puhtaimmillaan. Tästäkin olen edelleen samaa mieltä.Lopulta mitään kääntymistä kukkikseksi ei taida olla tapahtunut
En mielestäni ole koskaan väittänyt kääntyneeni yhtään mihinkään. Se olisi sinänsä mahdotontakin, sillä en ole koskaan ollut kallellani mihinkään ismiin jos luonnon- ja eläintensuojelu jätetään laskuista. Niissä olen suunnilleen Linkolan linjoilla. Tai oikeastaan enemmän kenollaan Linkolan suuntaan kuin Linkola itse.
Mäksy ei vain halua ilmeisesti profiloitua hommalaiseksi, vaan järjen ääneksi, joka tietää, että monikulttuurisuus ei toimi yms.
No en halua, koska en ole koskaan ollut mikään "hommalainen". Ajan puhtaasti omia etujani ja ihan omilla keinoillani. Tuollaiset kerhohommat on lasten puuhastelua. Sopii tyypeille, joilla on itsetunnossa vikaa ja omat ideat puuttuvat. En katso kuuluvani kumpaankaan ryhmään.

Ja monikulttuurisuus pakolla tuotuna ei todellakaan toimi.Jos Mäksy on sanonut, että vika on yhteiskunnassa ei muslimeissa, niin hän ei välttämättä sano, että muslimien tavat olisivat hyväksyttävissä tai ettei muslimeilla kuitenkaan ole hallismaisesti ajatellen taipumusta valloittaa maat ja mannut, vaan, että he kenties ovat epäihmisen tasolla olevia hirviöitä ja yhteiskunta sallii tämän hirviöpuolen.
Oliko tässä joku pointti? En oikein tavoittanut. Vika on varmasti minussa.


Mutta kun Mäksystä ei saa oikein selvää, niin tuo on spekulaatiota. Ja koska tähän Mäksy vastaa varmasti jotain hamsteriinsa liittyen tai öyhötys diskurssissa, niin se jääkin salaisuudeksi.
Aika monet ovat saaneet hyvinkin helposti selvää minusta ja tarkoitusperistäni. Se taitaa olla kiinni enemmänkin omasta halusta ja nyt en tarkoita itseäni.

Mitä tulee hamstereihin, niin tällä hetkellä mielenkiintoni keskittyy pitkälti kaneihin. Toki Björn on edelleen kuvioissa ja hyvässä hoidossa.Olisiko kuitenkin suurin vaikutin ollut se, että maahanmuuttokysymys ei kuitenkaan ollutkaan se suurin juttu, vaan yhtä kiinnostava kuin ajoneuvovero?
Kuinkahan monta kertaa olen sanonut, että maahanmuuttokysymys ei ole se suurin juttu. Ei ole koskaan ollutkaan. Olen sanonut tämän ainakin kaksi kertaa radiossa, kolme kertaa telkkarissa, lehtihaastatteluissa muutaman kertaa ja täällä netissä n kertaa.

Mitenkähän voisin muotoilla asian niin, että tavoittaisit ytimen?Mäki-Ketelä on itse korostanut ettei ole koskaan kääntynyt mihinkään, muut ovat ehkä väärin tulkinneet häntä, mutta hän on johdonmukaisesti aina ollut sitä mieltä, mitä hän on.
Olikohan tässä joku pointti? Taas meni ohi, mutta tälläkin kertaa se johtunee puhtaasti minusta.Ja anteeksi tällainen negatiivissävytteinen kirjoittelu tästä herrasta, en voi mitään, että kyseinen herra herättää hyvin vastenmielisiä fiiliksiä...
Tämänkin olen jo useamman kerran sanonut, mutta olen persoona, joka herättää pelkästään ääripään fiiliksiä. Ikinä en ole kuullut, kenenkään luonnehtivan, että siinähän se menee. Tämä järjestely sopii minulle mainiosti. Toisten ihmisten mielipiteet kiinnostavat minua huomattavasti vähemmän kuin esim. se autovero saati mikä tahansa satunnaisesti valittu sähkötolppa vaihteeksi välillä Tampere-Jyväskylä. Jos ihan rehellisesti sanon, niin maailmassa on erittäin vähän asioita, joilla on oikeasti jotain merkitystä meikälle. Ihmisiä, joiden mielipiteillä on jotain merkitystä, on kolme (3). Sinä et tällä kertaa ainakaan kuulu joukkoon.

Olikos vielä jotain muuta?

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #19 on: April 08, 2011, 15:25:43 »
Voisiko kyseessä olla mitenkään se, että ainoa suoraa demokratiaa tosissaan Suomessa ajava puolue on Muutos 2011? Suora demokratiahan taisi olla se keskeinen syy miksi Juha-setä Muutos-talkoot aikoinaan alulle laittoi - vai olisiko hänen pitänyt irtisanoutua tästäkin samalla kun muuttui maahanmuuttokriittisestä maahanmuuttoskeptiseksi?

Ihan alkuperäinen syy oli se, että halusin aktivoida kansalaisia itse tekemään jotain asioille, jotka heitä pännivät. Tuossa vaiheessa keino oli vielä hakusessa. Tämä kun tapahtui jo 90-luvun alkupuolella. Sittemmin törmäsin suoraan demokratiaan ja siitä se sitten alkoi.Suoraan sanoen paljon enemmän minä ihmettelen sitä hymistelyä, millä Sturmbannhamster Mäki-Ketelän persoonaan täällä suhtaudutaan, vaikka miehen "veronmaksajapohjalta" ja "jokainen maksaa kaljansa itse" -arvopohja ei taida olla oikein yhteensopiva palstan yleisen henkisen hegemonian kanssa...
Porukkaa nyt vaan ärsyttää - foorumista riippumatta - kun joku uskaltaa suoraan sanoa, että joutoväkeä ei ole mitään syytä paapoa ja elättää.

Erityisesti niitä ärsyttää se, että en ala jankkaamaan kaikenmaailman nettisissien ja tarranliimajien kanssa netissä, että miksi sitä joutoväkeä ei pidä paapoa.

Lopullinen poksahtaminen tapahtuu viimeistään siinä vaiheessa, kun sanon, että ihan vaikka vaan siksi, että minua ja muutamaa sataa tuhatta veronmaksajaa ei huvita elättää sitä joutoväkeä, koska omissa lapsissakin on elätettävää ja omatkin hommat pitäisi hoitaa.

Kun muuta ei keksitä, syytellään olkiukkoilusta ja sosiaalidarwinista vai mikä se nyt olikin. Tunnustan tietämättömyyteni, mutta meikällä ei ole aavistustakaan, mikä se sellainen olkiukko on. Jotenkin tulee mieleen joku 70-luvun leffa, mutta siitä tuskin on kyse?

Sosiaalidarwinista puhumattakaan.

En ole ajatellut kyllä ottaa selvääkään, koska kiinnostus...autovero...sähkötolpat jne.

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #20 on: April 08, 2011, 15:30:06 »
Mäksy oli selkeästi huutamassa monikulttuurisuutta vastaan ja kannatti kaikenlaisia absoluuttisen kulttuurirelativismin olkinukkeja ja niin mielestäni on tehnyt Jirikin.
Höpsis. Olen kritisoinut monikulttuurisuususkontoa, jota valtiovallankin taholta yritetään maahan tuoda. Kritisoin sitä edelleen.

http://juhamakiketela.info/mielipidetta/vastainenvaikriittinen.html?sivu=maahanmuutto

En tiedä, mittä tarkoittaa kulttuurirelativismi. Hommafoorumillakin sitä aina jankkasivat. Varmaan jotain T-O-S-I olennaista ja reaalimaailmassa havaittavissa olevaa. Tai sitten ei.


Ja jos haluatte tietää miten voidaan yhdistää "muslimit eivät ole Suomelle uhka" ja "muslimit ovat suurimmalta osin pahoja ihmisiä", niin se on helppoa kuin poliittinen kielenkäyttö. Yksinkertaisesti pankkirosvo yksinään ei ole uhka Suomelle, mutta silti paha.
Liittyikö tämä jotenkin minuun vai Sturmbannhamster Keroseen?


Suoraan sanoen en luota tähän mieheen, mutta teidän onneksenne minä olen varmaan palstan ainoa kaveri, joka voi erehtyä ihmisten suhteen.
Minuun vai Keroseen. Kumpaankaan ei kannata luottaa.

Offline Rise

 • Newbie
 • *
 • Posts: 17
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #21 on: April 08, 2011, 15:32:56 »
Tunnustan tietämättömyyteni, mutta meikällä ei ole aavistustakaan, mikä se sellainen olkiukko on. Jotenkin tulee mieleen joku 70-luvun leffa, mutta siitä tuskin on kyse?

Toisin kuin nettijauhamisessa niin siinä leffassa oli substanssia sentään Ingrid Pittin tissien verran, which is nice!

Edit: Ja todettakoon vielä sen verran, että se aiheen muutaman vuoden takainen uusintafilmatisointi olikin sitten puolestaan nettikeskustelujen yleistä tasoa eli melkoista skeidaa.
« Last Edit: April 08, 2011, 15:36:07 by Rise »

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #22 on: April 08, 2011, 15:38:25 »
Toivottavasti Mäksy paljastaa motivaationsa siinä aikanaan julkaistavassa poliittisessa testamen muistelmateoksessaan.
Suurin osa todellisista vaikuttimistani on ollut luettavissa netissä oikeastaan koko ajan, kun olen jollain lailla näissä yhteiskunnallisissa asioissa ollut aktiivinen.

Olisihan noita kieltämättä kaikenlaisia todella mehukkaita yksityiskohtia sun muita sähköposteja, joilla skenehullut voisivat tyydyttää loputonta tiedon- ja saivartelunjanoaan, mutta taidan ihan ilkeyttäni jättää ne paljastamatta. Mitäpä niitä vanhoja kaivelmaan. Senkin ajan voi käyttää johonkin järkevään, esim. hamsteri- tai kaniharrastuksen vaalimiseenTosin niille, jotka ovat miehen toimintaa läheltä seuranneet ja olleet mukana talkoissa muutenkin kuin internettiin tuubaa suoltamalla, asiassa tuskin lienee mitään epäselvää. Vaikka rapatessa roiskuu, niin en minä ainakaan huomaa mitään suurempaa kurssin tarkistusta miehen ajattelussa tapahtuneen sitten heinäkuun 2009, jolloin mies hämyisän oluttuvan pöydässä tuopin ääressä minulle uskoutui ja kertoi ettei maahanmuutosta meuhkaaminen ole hänen ykkösagendansa vaan että "veronmaksajapohjalta mennään".
Tuo yllä oleva kirjoituksesi on fakta. Näin ollen se ei millään muotoa kuulu netin ihmeelliseen maailmaan. Täällä ei keskustella - foorumista riippumatta - tosiasioista vaan mieltä kiihottavista hörhöilyteorioista.Ja Kerosenkin kannoista on muuten helppoa ottaa tarkemmin selvää esim. käymällä kaffeella pojan kanssa.
Ei missään tapauksessa. Netin ihmeelliseen maailmaan ei kuulu se, että poistutaan koneelta ja tavataan ihan livenä oikeita ihmisiä. Siinä saattaa kuulkaas käydä niin, että alkaa ymmärtämään toista ja hänen näkemyksiään. Sen jälkeen on todella vaikeaa palata alkuperäiseen moodiin ja valehdella edelleen itselleen, että kaikki muut ovat kusipäitä natseja, mutta itse on jotain ah niin ihanaa ja aina oikeassa. Tämmöinen peli ei nyt vaan yksinkertaisesti vetele!

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #23 on: April 08, 2011, 15:40:49 »
Tunnustan tietämättömyyteni, mutta meikällä ei ole aavistustakaan, mikä se sellainen olkiukko on. Jotenkin tulee mieleen joku 70-luvun leffa, mutta siitä tuskin on kyse?

Toisin kuin nettijauhamisessa niin siinä leffassa oli substanssia sentään Ingrid Pittin tissien verran, which is nice!

Edit: Ja todettakoon vielä sen verran, että se aiheen muutaman vuoden takainen uusintafilmatisointi olikin sitten puolestaan nettikeskustelujen yleistä tasoa eli melkoista skeidaa.


Mitenkä mulla on mennyt noi tissit ihan ohi? Jos oon oikeassa leffassa, niin mieleeni on jäänyt vaan joku vaaleahiuksinen äijä mustissa housuissaan ajelemassa veneellään jossain kanaalissa tms. Kauheeta takaa-ajoa ja kaahaamista.

Olenkohan homo?

J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #24 on: April 08, 2011, 15:45:45 »
Mäksyn tietenkin voisi pelastaa se, että hän on puhunut kuin ammattipoliitikko, eli ei ole esittänyt mitään positiivisia väitteitä tai ylipäätään mitään. Siten on helppo olla johdonmukaisesti aina samaa mieltä.
No olen kai mielestäsi esittänyt sentään edes negatiivisia väitteitä? Ainakin jotain tuollaista mielestäni sönkötit aiemmissa viesteissäsi tässä ketjussa tyyliin pahat muslimit ja kivat pankkirosvot vai miten se nyt menikin.


Politiikassa lienee sellainen ongelma, että siinä on vähän pakko olla jokin poliittinen kanta, johon ei liity sellaista epävarmuutta kuin vaikkapa tieteellisessä puheessa, mutta samaan aikaan (vain tällaisessä systeemissä?) sitten ei voi oikein mitään sanoa äänestäjille, vain näennäisesti, jotta voi aina perua sanansa, koska mitään sanaa ei ole koskaan ollutkaan...
Se pointti?

Offline Rise

 • Newbie
 • *
 • Posts: 17
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #25 on: April 08, 2011, 15:49:18 »
Mitenkä mulla on mennyt noi tissit ihan ohi? Jos oon oikeassa leffassa, niin mieleeni on jäänyt vaan joku vaaleahiuksinen äijä mustissa housuissaan ajelemassa veneellään jossain kanaalissa tms. Kauheeta takaa-ajoa ja kaahaamista.

Oletin ilman muuta että viittasit vuoden 1973 kulttiklassikkoon "The Wicker Man". Mutta takaa-ajoa ja kaahaamista siitä leffasta ei juuri löydy eli kyseessä lienee siis sittenkin joku muu raina. Kuvaus ei myöskään sovi aikakauden toiseen keskeiseen olki-elokuvaan eli runopoika Sam Peckinpahin herkkään ihmissuhdedraamaan "Olkikoirat", jossa muistaakseni paljasta pintaa puolestaan tarjoilee Susan George.

Olenkohan homo?

No nyt kun otit asian puheeksi, niin täytyy myöntää että harvemmin olen sinua kyllä naisseurassa nähnyt. Jalosen kanssa sitten sitäkin useammin  ;D


J. Mäki-Ketelä

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #26 on: April 08, 2011, 15:53:23 »
Mitenkä mulla on mennyt noi tissit ihan ohi? Jos oon oikeassa leffassa, niin mieleeni on jäänyt vaan joku vaaleahiuksinen äijä mustissa housuissaan ajelemassa veneellään jossain kanaalissa tms. Kauheeta takaa-ajoa ja kaahaamista.

Oletin ilman muuta että viittasit vuoden 1973 kulttiklassikkoon "The Wicker Man". Mutta takaa-ajoa ja kaahaamista siitä leffasta ei juuri löydy eli kyseessä lienee siis sittenkin joku muu raina. Kuvaus ei myöskään sovi aikakauden toiseen keskeiseen olki-elokuvaan eli runopoika Sam Peckinpahin herkkään ihmissuhdedraamaan "Olkikoirat", jossa muistaakseni paljasta pintaa puolestaan tarjoilee Susan George.

Olenkohan homo?

No nyt kun otit asian puheeksi, niin täytyy myöntää että harvemmin olen sinua kyllä naisseurassa nähnyt. Jalosen kanssa sitten sitäkin useammin  ;DPerkeles, toi Olkikoirat se on! Ohi kyllä siitäkin on mennyt meikältä tissit. Taidan lähteä tästä Mixeihin tekemään realitytsekkauksen. Lähtisköhän J.J. messiin...

EDIT: Juu, sekotan sen kyl johonkin toiseen leffaan. Kävin nääs googlen kuvahaulla kattomassa rainan sisältöä. Kauheeta pornoa. Joka kuvas joku vamppi levällään. Hyi hitto... eikun ihanaa!
« Last Edit: April 08, 2011, 15:56:23 by J. Mäki-Ketelä »

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #27 on: April 08, 2011, 16:25:07 »
Oletin ilman muuta että viittasit vuoden 1973 kulttiklassikkoon "The Wicker Man".

Näyttikö Ingrid Pitt daisarinsa "Uhrijuhlassa"? Kyllähän hän siis leffassa oli, mutta muistaakseni nakuilupuolesta vastasi Bond-tyttönäkin tuttu Britt Ekland. Näistäkin kahdesta näyttelijättärestä taas muuten huomaa, ettei Brittein saarilta oikein kotimaista naiskauneutta irtoa ja sitä pitää hankkia vaikka väkisin mokuttamalla; toinen naisista on Puolasta ja toinen Ruotsista.

Elokuvahan on tullut Suomen televisiosta tällä vuosituhannella kahteen otteeseen, ja nimenomaan siitäkin syystä käytän itse mieluummin sanaa "pajumies" kuin "olkiukko". Se on jotenkin lystikkäämpää.

Olenkohan homo?
No nyt kun otit asian puheeksi, niin täytyy myöntää että harvemmin olen sinua kyllä naisseurassa nähnyt. Jalosen kanssa sitten sitäkin useammin  ;D

Olihan meillä silloin toisella kerralla naisseuralainen mukana, mikä tosin saattaa näin sanottuna kuulostaa vieläkin perverssimmältä.Best,

J. J.

Jussi Jalonen

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #28 on: April 08, 2011, 16:29:16 »
Taidan lähteä tästä Mixeihin tekemään realitytsekkauksen. Lähtisköhän J.J. messiin...

Ajattelin toistaiseksi säästellä niihin Mixein pääsiäiseksi lupaamiin "Kaupungin Kovimpiin Munajuhliin".Best,

J. J.

Timo Anttila

 • Guest
Re: Uuden Suomen linja: kansanedustajaehdokas (Muutos2011) ja ihminen
« Reply #29 on: April 08, 2011, 16:31:13 »
Siis kamoon hapset, eihä siis jotain Mäksyy voi pitää edesvastuullisena jostain Lehtipuusta. Haloo, se ois melkein sama ku ei uskoisi että ViNa =Vihreät+Seta.  >:(

Ja itselleni toteasin; mitä veetä se sulle kuuluu mitä teen tai "duunaan" illalla!