Author Topic: Islamisaatiouutinen  (Read 5638 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kourumies

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3094
Re: Islamisaatiouutinen
« Reply #30 on: January 28, 2011, 19:31:09 »


Mä en oikeastaan ymmärrä miks mä jaksan meuhkata, mulla ei tän suomi nimisen konkurssin tulevaisuudessa paljoa ole kiinni.

Mutta niin vaan pitää esittää isänmaallista ja kansallismielistä.

Tämä käsittämätön kyynisyys tuntuu olevan nuivailun taustalla yleisemminkin. Ei oikeasti olla pätkääkään kiinnostuneita isänmaan rakentamisesta paremmaksi, vaan siellä taustalla on jonkinlainen epätoivo ja depressio, mutta silti intetään että ollaan kansallismielisiä ja ainoita oikeita suomalaisia jne.

Ihan oikeasti, mikä järki tässä on?
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Schwa

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 324
Re: Islamisaatiouutinen
« Reply #31 on: January 29, 2011, 12:23:18 »

Onhan se nyt aika raflaavaa, jos jonkin ryhmän "keskimääräistä suurempi riippuvuus tulonsiirroista" merkitsee kyseisen ryhmän olevan "haitta suomalaiselle hyvinvoinnille".

Aha, miksi? Onko massatyöttömyys uhka hyvinvoinnille? Jos massatyöttömyys on uhka niin millä perusteella, jos ja kerran kun työttömyyden mukanaan tuoma suurempi riippuvuus tulonsiirroista ei kelpaa vastaukseksi? Toki hyvinvointi voidaan irrottaa materiaalisesta elintasosta mutta hyvinvointiyhteiskunnat eivät aineellisen lisäksi oikeastaan mihinkään muuhun hyvinvoinnin muotoon ota mitään kantaa.

Ymmärrät varmaan, että Suomessa on aika hitosti sellaisia ryhmiä ja ihmisiä, joiden riippuvuus tulonsiirroista on keskimääräistä suurempi (menemättä nyt siihen, miten tämä riippuvuus pitäisi määritellä tai keskiarvo laskea).  Meiltä löytyy kirkkaasti seitsemännumeroinen luku henkilöitä, jotka ovat mukamas "haitta suomalaiselle hyvinvoinnille". Vaikkapa maanviljelijät pudonnevat tähän kategoriaan huomattavasti selkeämmin kuin muslimit.

Tällaisen holtittoman luokittelun käyttäminen minkään politiikan perustana on mielestäni ratkiarveluttavaa ellei suorastaan mahdotonta.

Oho

  • Guest
Re: Islamisaatiouutinen
« Reply #32 on: January 31, 2011, 09:57:14 »

Mutta niin vaan pitää esittää isänmaallista ja kansallismielistä.


Missä? Ah se on se miltei kirjaimellinen olkiukko jota sä piekset. Taitaa vaan sekin antaa liian kovan vastuksen, vaikka olisi Dorothyn kanssa matkalla kaukana Kansasista taikuria tapaamaan.
« Last Edit: January 31, 2011, 10:25:27 by Oho »

Oho

  • Guest
Re: Islamisaatiouutinen
« Reply #33 on: January 31, 2011, 10:22:46 »

Ymmärrät varmaan, että Suomessa on aika hitosti sellaisia ryhmiä ja ihmisiä, joiden riippuvuus tulonsiirroista on keskimääräistä suurempi (menemättä nyt siihen, miten tämä riippuvuus pitäisi määritellä tai keskiarvo laskea).  Meiltä löytyy kirkkaasti seitsemännumeroinen luku henkilöitä, jotka ovat mukamas "haitta suomalaiselle hyvinvoinnille". Vaikkapa maanviljelijät pudonnevat tähän kategoriaan huomattavasti selkeämmin kuin muslimit.Sä ihan tosissaan rinnastat toimeentulo- tai vastaavien tukien varassa elämisen maanviljelykseen. Kait ne tukiaiset voidaan lopettaa mutta samalla oppuu maanviljelys ja edes osittainen elintarvikeomavaraisuus, kun suurelle osalle viljelijöitä touhu on hädin tuskin kannattavaa tukijaisista huolimatta. Valtaosa tukijaisista kuitenkin kiertyy takaisin kuluttajille ellei elintarviketeollisuus ja kauppa kuppaa sitä, viljelijöistä suuri osa elää kuitenkin kutakuinkin kädestä suuhun.

Apropo, kaikki julkisen puolen työntekijät saavat toimeentulonsa pääosin verovaroista ja tavallaan siten tulonsiirtoina siinä missä maanviljelijä, miksihän sun hampaisiin joutui juuri maanviljelijät, ei opettajat, lääkärit, poliisit  tms....
« Last Edit: January 31, 2011, 11:53:10 by Oho »