Todellisuus

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Topic started by: Jussi Jalonen on October 30, 2010, 00:03:46

Title: "Cage Match" II: Gootti vastaan filologi
Post by: Jussi Jalonen on October 30, 2010, 00:03:46
Mikään ei ole hauskempaa kuin saapua Tampereen perjantai-illan elämästä takaisin kämpille Pyynikille, avata televisio ja nähdä eiralaisen bunkkeriprofeetan iskevän yhteen Finlandia-voittajan kanssa. Punaiset liekit poskilla palaen, suoltaen sihahtavin s-ääntein konekiväärivauhdilla aivokuollutta propagandaansa, mihin kirjailija vastaa päällepuhuen hitaasti, turhautuneesti, monotonisella äänellä. Kumpikaan ei katso toisiaan silmiin. Loppukaneetissa kumma kyllä Nemi (http://www.sarjakuva.com/nemi/nemi_3.jpg) tuntuu saavan tuomitsevaan lauseeseensa hieman enemmän painavuutta.

Poikkesiko joku messuilla? Televisio-otteen perusteella oli vaikea saada tarkkaa selkoa, onnistuiko bunkkeriprofeetta vetäisemään torjuntavoiton, tekaisiko kirjailijatar itselleen uudet korvikset maahanmuuttokriittisistä kiveksistä vai päättyikö yhteenotto pattitilanteeseen. Tästä voi tulla hyvinkin lystiä, jos näitä kohtaamisia saadaan lisää.

Mutta nyt nukkumaan.Best,

J. J.
Title: Re: "Cage Match" II: Gootti vastaan filologi
Post by: Julmuri on October 30, 2010, 12:12:25
Ainakin vhm-kriittinen gootti tuntui menettävän hermonsa pienessä pätkässä, jonka netistä näin.
Title: Re: "Cage Match" II: Gootti vastaan filologi
Post by: Username1 on October 30, 2010, 18:44:26
Katselin keskustelusta pätkän Iltasanomien sivuilta. Oli varmaan aika rankasti leikattu, mutta Halla-ahon "tänne houkuttelee vääränlaisia ihmisiä" -heitto voidaan implikoida virheellisesti liittyvän siihen, että Suomeen saisi tätänykyä tulla mistä vain kuka vain nauttimaan sosiaaliturvasta, mikä ei ole asian laita.

Kumpikin siinä muuten suuttui, mutta Hallis punastui.