Todellisuus

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Topic started by: Steffers on October 25, 2010, 15:43:33

Title: Pakolaisavun puolueselvitys maahanmuuttokannoista 2010
Post by: Steffers on October 25, 2010, 15:43:33
Kommentteja? Varsin asiallisia kysymyksiä ja puolueiden eroavaisuudet tulevat hyvin ilmi. Jostain syystä en löytänyt Vasemmistolta tai Vihreiltä usein näiden kannaksi esitettyä "Rajat auki, kaikki päästettävä maahan ja näille annettava helvetisti diskorahaa"-kantaa, mutta oletettavasti punavihermädättäjät vain harrastavat taqiyaa tai jotain...

http://www.pakolaisapu.fi/tietopankki/pakolaisuus_suomessa/puolueselvitys_2010
Title: Re: Pakolaisavun puolueselvitys maahanmuuttokannoista 2010
Post by: Warda on October 28, 2010, 00:31:47
Onko tämä nyt sitä "avointa puhetta maahanmuutosta", mitä Benkku olisi toivonut jo aiemmin käytäväksi, jottei Mika H. kumppaneineen alkaisi täti-Astridia niin hurjasti vihata? Vai onko kyseessä DEMLAN yritys naamioida mokutuspropaganda asiallisen maahanmuuttokeskustelun asuun?

edit: pieni muistutus, ko. sivulta poimittua:

80 prosenttia kaikista pakolaisista elää kehitysmaissa, jotka kantavat leijonanosan globaalista pakolaisvastuusta.
Title: Re: Pakolaisavun puolueselvitys maahanmuuttokannoista 2010
Post by: Jussi Jalonen on October 28, 2010, 01:18:42
Kommentteja?

On. Perussuomalaiset näemmä kannattavat Vasemmistoliiton tavoin ajatusta koulutetun työvoiman rekrytoinnin kompensoimisesta lähtömaalle, mikä on täysin kuollut ajatus. Ihmiset muuttavat paikasta toiseen yksilöinä, eivätkä minään kotimaansa omaisuutena. Mikäli tänne muuttaa omasta vapaasta tahdostaan fiksu ja osaava ammattilainen, joka on Suomelle hyödyksi, niin minkä helvetin takia sille lähtömaalle pitäisi maksaa yhtään mitään? Kokoomuksen linja on tässä täysin oikea, vaikka noihin kysymyksiin vastaillut Satonen onkin kompromettoinut itsensä osallistumalla Puuhaforumin haastattelutuokioon.

Kuntapaikkoja koskevan kysymyksen vastauksista tulee jotenkin mieleen vanha Karin piirros, missä reportteri Ulpu Toistoperä-Jankkunen haastattelee virkamiestä siitä, voisiko asuntopulaa helpottaa rakentamalla lisää asuntoja.
Best,

J. J.