Todellisuus

Keskustelu => Tapaamisten suunnittelu => Topic started by: Jussi Jalonen on May 05, 2010, 15:19:04

Title: Integraatiofoorumi Helsingissä
Post by: Jussi Jalonen on May 05, 2010, 15:19:04
Oheinen tiedote tuli Aleksanteri-instituutin kautta. Lähetän sen saman tien tänne:

_________________

Venäjän ja Itä-Euroopan instituutti järjestää vuosittaisen integraatiofoorumin tiistaina 18.5.2010 klo 12-16. Foorumissa tarkastellaan monikulttuurisen koulun arkea, perheiden ja koulun yhteistyötä monikielisessä oppimisympäristössä. Foorumin puhetta johtaa erikoissuunnittelija Mikko Cortés Téllez opetusministeriöstä. Foorumi pidetään suomen kielellä.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua linkin (http://rusin.lab.contentbakery.fi/forms/integraatiofoorumi) kautta maanantaihin 10.5. mennessä.

Osoite: Hakaniemen virastotalon monitoimitila, Hakaniemenranta 6, 00530 Helsinki

__________________
 

Ohjelma (http://www.rusin.fi/ajankohtaista/integraatiofoorumi_2010.htm) ohessa. Sähköpostin yhteydessä tulleessa huomattavasti täsmällisemmässä .pdf-läpyskässä on mainittu, että 13:25 alkavassa osuudessa on paikan päällä Tampereelta saapuneen Tuija Hauta-ahon ohella myös Oulusta saapuva tohtoriopiskelija ja kasvatustieteiden maisteri Saeed Warsame, joka jutustelee kodin ja koulun yhteistyöstä somalilasten oppimisen tukena. Edelleen kolmelta alkavassa paneelikeskustelussa ovat läsnä Hauta-Aho, apulaisrehtori Miia Loisa-Turunen, kielenopettajat Tatjana Virpioja ja Tatjana Kuitunen sekä Inkerikeskuksen toiminnanjohtaja Vesna-Laine Huttunen.

Eiran aikuislukiokin on edustettuna (heh-heh).Cheers,

J. J.
Title: Re: Integraatiofoorumi Helsingissä
Post by: Warda on May 06, 2010, 00:12:46
Tämän luulisi kiinnostavan, jos kuva mamujen integroitumisesta on kovin synkkä ja toivoton.
Title: Re: Integraatiofoorumi Helsingissä
Post by: Paappa on May 06, 2010, 09:30:21
Pahus vieköön, olen juuri silloin työmatkalla. Toivottavasti joku kirjoittajista menee tuonne ja tekee pienen yhteenvedon.