Todellisuus

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Topic started by: Kourumies on November 24, 2013, 20:55:50

Title: Suomalainen Boko Haram
Post by: Kourumies on November 24, 2013, 20:55:50
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/lauri-torni-elamakertureille-uhkauksia-vartijat-mukana-messuille/1720124

Boko Haram ei tykkää siitä, että suomeksi julkaistaan kirjoja. Boko Haram ei tykkää siitä että profeetta Lauri Törnistä kirjoitetaan kirjaa. Ei saa loukata tabua, tai villi-ihmiset hermostuvat. Se on niiden kulttuuria. Ne tekevät vain kuten rotu ja keeni käskee. Ne tanssivat munasiltaan bongo bongo -rummun ympärillä ja huutavat "Tabu! Tabu!" Sitten ne ottavat traditionaaliset aseensa ja juovat pyhää juomaa joka avaa tien esi-isien henkien luokse ja rohkaistuvat. Sitten bongomiehet rientävät lyömään tabun rikkojia traditionaalisella "poocko"-veitsellä. Bongo bongo!

Luonnollisesti rohkaisua on haettu myös Bongo-foorumilta (foorumin nimi muutettu), jossa vanhemmat bongo-poppamiehet runsaasti bongo-voimajuomaa nauttien ovat päässeet kosketuksiin esi-isien bongo-henkien kanssa ja opettavat nuorille bongo-sotureille, että kirjoitus koostuu pahoista epäbongolaisista, anteeksi epäsuomalaisista taikamerkeistä jotka jotkut vääräuskoiset epäbongot ovat itämailla keksineet.
Title: Re: Suomalainen Boko Haram
Post by: Ilkka on November 25, 2013, 15:14:48
Bongo-foorumilla ei muuten tätä uutta kirjaa ole noteerattu millään tavalla (jota en sinänsä ihmettele). Kyllähän niitä elämäänsä tyytymättömiä myrkynkylvijöitä riittää muuallekin päin internettiä vaikka kuinka verkotutaankin.