Todellisuus

Keskustelu => Maahanmuutto ja monikulttuurisuus => Topic started by: Timo Anttila on September 20, 2011, 11:08:46

Title: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on September 20, 2011, 11:08:46
Veli-Pekka Kortelainen -Legenda jo eläessään-, (Homman Turjalainen), HuK. Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas, varavaltuutettu, Oulun piirin entinen puheenjohtaja ja käräjäoikeuden lautamies Oulusta. PS:n vaaliohjelmaakin kyhäämässä ollut Kortelainen on muita perussuomalaisia enemmän omistautunut -kristillis-sosiaalisuudesta- kirjoittamiseen. Suomen Sisulainen Velli-Pekka kuuluu vapaakirkkoon ja halveksii tavanomaista, kristillistä jouluperinnettä. Toimii tällä hetkellä kansanedustaja Ville Vähämäen (ps) eduskunta-avustajana.


Turjalainen paljastaa PS:n vaaliohjelma sillisalaatiksi Hommassa

Roope:"En kiistä, mutta perussuomalaisten vaaliohjelmaa olisi voinut kritisoida kovalla kädellä myös ihan asiapohjalta. Sen sijaan tartuttiin tunteella kulttuuripolitiikan tapaisiin lillukanvarsiin. Taisi olla ihan harkittu täky, johon ei-nyt-niin-kovin-fiksut toimittajat ja kolumnistit riemulla tarttuivat päästäkseen mätkimään halveksumiaan junttisuomalaisia. Uurnilla tavattiin."

Turjalainen:"Ohjelmamme oli sillisalaatti. Tiedän sen koska olin laatimassa sitä. Ohjelman teki toistakymmentä vapaaehtoista puolueen jäsentä noin vuoden aikana, ja sen runkona toimi aiemmmat ohjelmat sekä eduskuntaryhmämme kannanotot edelliseltä vaalikaudelta.
Taidekohta otettiin mukaan juurikin provotarkoituksella: Saatiin ns."kulturelli taideväki" hyökkäämään voimakkaasti meitä vastaan ja paljon julkisuutta.
Eli homma osui ja upposi kuten pitikin. Eivät tulleet miettineeksi, että ns. tavissakki pitää taide- ja kulttuuriväkeä vähän sillein "elitistisenä, snobistisena ja todellisuudesta vieraantuneena kanalaumana", jonka hyökkäys PS:ia vastaan vain vahvisti perussuomalaisten (pienellä p:llä) aikeita äänestää meitä. Eivät siis tehneet kuten Paasikivi neuvoi, kiitos siitä.
"
Kts: http://hommaforum.org/index.php/topic,56125.msg761632.html#msg761632Turjalainen valmistaa hommalaisia sotaan:

"Sota tulee, varmasti. Arvioni on, että näillä näkymin riski on suurin välillä 2014-17, mutta jos sitä onnistutaan lykkäämään yli 2017:n, niin, sitä suurempi rytinä olisi luvassa vuosikymmenen loppupuoliskolla. Euroopassa on luvassa vain korkeintaan alueellista mättöä (Esim. Balkan ja Pohjois-Eurooppa vs. Venäjä), mutta Lähi-itä, Keski-Aasia ja Etelä-Aasia ovat sitten toinen juttu..."

Kts. http://hommaforum.org/index.php/topic,58403.msg785007.html#msg785007

"Kyllä se suursota alkaa 99%:n todennäköisyydellä Lähi-idästä, mutta ei suorana, vaan käsittääkseni uskottavimmassa skenaariossa on vaiheittaisuus. Se tarkoittaa sitä, että ensin tulee pienempi kriisi, sitten kaksi keskisuurta, sitten peräkkäin kaksi suurta ja lopuksi isohko eli "Maailmansota", jos tilanne etenee niin pitkälle. Eli pikemminkin sarja sotia kuin yksi iso, vaikka samasta konflikti-ongelmavyyhdestä on kyse, minkä ympärillä tuo pyörii.Ajallisesti näistä kaksi keskisuurta ovat päällekkäisiä ja nivoutuvat toisiinsa, ja suursota-vaiheessa päänäyttämö on suunilleen (isolla maailmankartalla) Lähi-itä, Keski-Aasia, Kiina-Intia-Pakistan -triangeli, ja osa Afrikkaa. Sivunäyttämöt koko konfliktisarjassa on ainakin Pohjois-Afrikka, Pohjois-Eurooppa ja mahdollisesti myös Itä-Aasia sekä osa Etelä-Amerikkaa.
Ja siis tausalla se iso konteksti on, että vaikka koko maailma olisi täynnä rauhaarakastavia pössyllä itsensä lamaannuttaneita pasifistihippejä normivirtasten sijaan, niin teoreettisessa optimiskenaariossakin ("jos-tätillä-ois-pössyä-täti-ois-hippi-utopia" eli ei sotia, tauteja tai muita kriisejä) maailman väkiluku voisi kasvaa vain 2050 saakka noin 10 miljardin pintaan ennenkuin luonnon kantokyky tulisi vastaan ja suurin osa kuolisi nälkään 2070 mennessä (ihmisten määrä tippuisi väistämättä alle 2 mrd:iin). Siis normivirtasten tapauksessa eli meidän reaalimaailmassa ihmiskunta tappelee resursseista kuin amfetamiinihöyryinen raivohullu-psykopaatti viimeistään 2030 mennessä. Positiivisin syysterveisin: Turjis
"

Kts.: http://hommaforum.org/index.php/topic,11118.msg779778.html#msg779778


Turjalainen valmistaa lukijoitaan sisällisotaan omassa blogissaan:

"Tämän vuoksi lausun täysin vakavissani seuraavan ennusteen:

Jos ensi vaalit ja sitä seuraava hallituskausi eivät tuo meneillään olevaan Suomen kansan riistämiseen muutosta, niin alkavan vuosikymmenen loppupuolta kohti tultaessa kansa ei enää käy äänestämässä äänestyspaikoilla, vaan mieluummin vaikka talojen katoilta. Silloin jokaisella on yhtä monta vaikuttavaa ääntä, kuin hänellä on ammuksia mukanaan..."

Kts. : http://turjalainen.blogspot.com/2010/02/elakeikaa-odotellessa.html
Title: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Tönnies on September 20, 2011, 12:00:34
(http://holidailynews.com/images/uploads/TinFoilHatArea_thumb.jpg)
Title: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on September 20, 2011, 13:48:30
Urjalaisen tuusin: http://turjalainen.blogspot.com/

Osmo Soinivaara tulee mainituksi (jälleen!), mutta mitä tämä tarkoittaa:"Euromieliset ovat toki varautuneetkin järeän kaliiberin metodeilla suunnitelmiaan vastustavien varalle. Tarpeen vaatiessa otetaan käyttöön Lissabonin sopimuksen eli EU-perustuslain alaviitteen taakse piilotetut keinot: kuolemantuomiot, teloitukset ja kansalaisia kohti ampuminen."

Onko kellään linkkiä ko. sopimuksen osioon, jossa kuolemantuomiot, teloitukset ja kansalaisia kohti ampumiset mainitaan? Turjalaisen apokalyptisessä bloggauksessa ei myöskään ollut uusia, havansilaisia tehostusviitteitä, hymiöitä tms. eli on siis syytä otaksua että Velli-Pekka on ihan tosissaan.
Title: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on September 20, 2011, 17:04:19
Turjiskin diggaa Tolkienia

"9.5 on Sauronin synttärit ja Mordorin kansallispäivä - Tervemenoa EU!
Tänään on vuoden toiseksi synkin "juhla". On 9.5. eli Eurooppa-päivä. Tämän Pimeyden Valtakunnan hallitsijan Sauronin synttymäpäivä ja Mordorin kansallispäivä. Hitto että riepoo taas!
"

Kts.http://turjalainen.blogspot.com/2011/05/95-on-sauronin-synttarit-ja-mordorin.html

Muistaakseni myös Mestari, Sampo Terho ja buddhalainen esteetikko Ruukinmatruuna tykkäävät Tolkienista. Kamoon, mix ei!? Kenties lainaus eräältä halla-aholaiselta oppineelta avaa -jopa suomalaisille virkamiehille- uuden, mielenkiintoisen ikkunan halla-aholaisten sielunmaisemaan:  

"Hapajevan (Dina Hapajeva: Goottilainen yhteiskunta:painajaisen morfologia) mielestä on merkillepantavaa, miten J.R.R. Tolkienin luoma fantasiamaailma tuli muotiin samaan aikaan kun fysiikka lakkasi olemasta se eksaktisuuden ja yksiselitteisen totuuden valtakunta, jonka kehitys valaisi koko ihmiskunnan edistyksen riemumarssia. Kun fysiikassa äkkiä törmättiinkin ajan ja materian suhteellisuuteen, sai mekaaninen maailmankuva jo pahan särön.
Kun sitten kärkipään tiedemiehet alkoivat tosissaan puhua maailmankaikkeuden madonrei´istä ja aikakoneista, kävi myös ikuisen edistyksen ajatus mielettömäksi. Ehkä vielä merkittävämpää oli se, että tieteellisyys menetti hohtonsa. Tieteistä eksakteimmasta oli tullut villien spekulaatioiden temmelyskenttä.
" (Timo Vihavainen: Länsimaiden tuho )
Title: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Vongoethe on September 20, 2011, 17:11:25
Vihavaisen kirjasta lisää Agricolassa: Sosiaalista konservatismia rappion profetiana (http://agricola.utu.fi/julkaisut/kirja-arvostelut/index.php?id=1594)
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on September 20, 2011, 18:09:51
Turjis ei tykkää kulttuurimarxilaisista.

"Kun siis halveksitaan Perussuomalaisia, halveksitaan myös entisten maaorjien ja sotapakolaisten jälkeläisiä. Näin ollen perussuomalaisiin ja Perussuomalaisiin -sivistyneen suvaitsevaiston- kohdistama halveksunta ja viha on samanlaista yhteiskunnallista -rasismia-, kuten USA:ssa:"

"Kukaan ei halveksi tavallista oman kansansa työmiestä yhtä paljon kuin -eliittikommunistit-, kulttuurimarxilaiset ja viherliberaalit, joille halu samaistua -sivistyneeseen vallankumouksen valiojoukkoon- on saanut aikaan sen, että oman kansan huono-osaisilta ja näiltä vaaleissa -väärin äänestäviltä punaniskajunteilta- on omissa silmissä otettu pois täysi ihmisarvo"

"Olisi jo korkea aika pyyhkiä persukset tällä marxismin frankfurtilaisen koulukunnan kaksinaismoralismilla, joka -älykkö--vasemmiston ohella vaivaa myös euroliberalisteja."

http://turjalainen.blogspot.com/2011/04/vihaa-ja-syrjintaa-mutta-keta-kohtaan.html
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: mh on September 20, 2011, 20:25:35
Tuli jotenkin Breivik mieleen.

Hauskaahan tässä on se, että mitä noita marxilaisia tuntee niin tuntuu siltä, että varsinaisia Frankfurtin koulukunnan kannattajia saa melkein hakemalla hakea. Tuntuu melkein siltä, että frankfurtilaisiin törmää enemmän anarkoprimitivismin kautta.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on September 20, 2011, 20:59:34
Turjiksella on tuttu, jotka tietää

"Sain mielenkiintoista sähköpostia tutultani, joka on työskennellyt ydinalalla. Hänen arvionsa Fukushiman onnettomuudesta on paljon synkempi, kuin mitä viranomaistiedotteissa sanotaan."

"Tuttuni arvelee vallan toista selitystä palamisen syttymiselle, ja sanoo, ettei viranomaistietoon tässä asiassa kannata luottaa. Tämä liittyy kuulemma U-235 uraanin ja plutoniumim kriittisen massan sekä kriittisen säteilyn eli neutronivuon suhteeseen."

"Tuttuni väittää siis, että jätealtaassa tapahtui reaktorien kasvaneen säteilyvuon ruokkimana spontaani, voimakas fissioreaktio, ja että tämä on fakta jota maailmalle ei haluta kertoa."

http://turjalainen.blogspot.com/2011/03/pahin-edessa-japanissa-fukushima-on.html
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on September 20, 2011, 21:00:57
Tuli jotenkin Breivik mieleen.

Miten niin! Kumma juttu?
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Freefall on September 20, 2011, 21:48:20
Tuli jotenkin Breivik mieleen.

Onko Turjis kirjoittanut joskus jotakin sovinistista sitten? Jos ei, niin tulee kyllä jotenkin demari mieleen.

Toisaalta, Breivikistäkin tulee ekana jotenkin demari mieleen.  :)

Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Tönnies on September 20, 2011, 22:03:09
Toisaalta, Breivikistäkin tulee ekana demari mieleen.  :)

Onko tämä joku uusi yhtä väsynyt versio "natsitkin olivat vasemmistolaisia" -läpästä vai ihan muutenko vaan kuset Breivikin uhrien haudoille?
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Freefall on September 20, 2011, 22:11:24
Toisaalta, Breivikistäkin tulee ekana demari mieleen.  :)

Onko tämä joku uusi yhtä väsynyt versio "natsitkin olivat vasemmistolaisia" -läpästä vai ihan muutenko vaan kuset Breivikin uhrien haudoille?

Molemmat väärin.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Dunce on September 20, 2011, 22:42:46
Turjis ei tykkää kulttuurimarxilaisista.

...<läpätiläps/>

"Kukaan ei halveksi tavallista oman kansansa työmiestä yhtä paljon kuin -eliittikommunistit-, kulttuurimarxilaiset ja viherliberaalit, joille halu samaistua -sivistyneeseen vallankumouksen valiojoukkoon- on saanut aikaan sen, että oman kansan huono-osaisilta ja näiltä vaaleissa -väärin äänestäviltä punaniskajunteilta- on omissa silmissä otettu pois täysi ihmisarvo"

Mää ihmettele ihan kauhian pal, miksi nuorta, urbaania, aatteellisia muotivirtauksia seuraavaa porvaria pitää väen väkisin haukkua "kulttuurimarxilaiseksi". Mikä on se juttu, miksi näiden rotulibertaarien pitää koko ajan rothbard-maiseen tyyliin jankata siitä, että kaikki paha tulee vasemmalta ja kaiken pahan täytyy olla vasemmistolaista. Niiden kuvailema "kulttuurimarxilaisuus" ei edes kuulu ns. pahojen vaan pikemminkin harmittomien normaalien juttujen joukkoon.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Dunce on September 20, 2011, 22:48:11
Tuli jotenkin Breivik mieleen.

Miten niin! Kumma juttu?

Mulle näistä tulee mieleen Markus Jansson, Mikko Ellilä, Markus Lehtipuu, Riikka Söyring, Murray Rothbard & co (Mises-opiston poppoo), Muutos2011, Pekka Siitoin, Juhan af Grann, Rauni-Leena Luukanen ja niin pois päin tasapainoiset, realistiset ja rehelliset suuret aikamme ajattelijat...
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on September 28, 2011, 21:56:35
vasin. Avasin tuolla Uudessa Suomessa, mutta tänne kuuluu myös. Suorastaan ujeltaa:
http://marmesrob.puheenvuoro.uusisuomi.fi/84382-psn-merkittavin-kristillis-sosiaalikko-ei-tykkaa-joulusta
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Freefall on September 29, 2011, 14:45:51
vasin. Avasin tuolla Uudessa Suomessa, mutta tänne kuuluu myös. Suorastaan ujeltaa:
http://marmesrob.puheenvuoro.uusisuomi.fi/84382-psn-merkittavin-kristillis-sosiaalikko-ei-tykkaa-joulusta

Aika velikultia nämä kaksi eli bloggaaja ITSE ja ensimmäisen kommentin ANTAJA.

(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/555_px_x_325_px_kuvia/645824.jpg)

Mikä lienee taisteluparin toiminnan tarkoitus? Äidillisesti opettaa? Paljonkos nousee penkistä?
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on October 02, 2011, 17:40:19
vasin. Avasin tuolla Uudessa Suomessa, mutta tänne kuuluu myös. Suorastaan ujeltaa:
http://marmesrob.puheenvuoro.uusisuomi.fi/84382-psn-merkittavin-kristillis-sosiaalikko-ei-tykkaa-joulusta

Aika velikultia nämä kaksi eli bloggaaja ITSE ja ensimmäisen kommentin ANTAJA.

(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/555_px_x_325_px_kuvia/645824.jpg)

Mikä lienee taisteluparin toiminnan tarkoitus? Äidillisesti opettaa? Paljonkos nousee penkistä?

ITSE ANTAJA!

Älytön moga ja hemskuun veto. Kieltämättä. Iloitsen kuiteskin kuvasta, koska se liittää tavallaan minut ja Jussin paljon autenttisemmin kansamme historiaan kuin yksikään ss-läinen maybe koskaan on tai tulee olemaan -liitetty/liittynyt.

Res.kapteeni(raja)Anttila nostaa penkistä 79kg ja penkin alta 123kg. Ja vaikka en harrasta homma -kerhoilua tai bodybildingiä, harrastan hyvätekeväisyyttä eli filateliaa kaikkia ihmisiä kohtaan. –isin seuraan satelliittien lentoja ja katson kaihoten Siriuksen suuntaan. Ja todellakin, äitini oli opettaja.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on December 07, 2011, 17:22:32
Velli-Pekka Kortelainen:
http://turjalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90561-homojen-oikeudet-mika-ihana-tekosyy-pommittaa


"Homoilla pitäisi olla samat oikeudet kuin muillakin. Ongelmat johtuvat yleensä joko: 

A) Homoille ei jostain syystä suoda samoja oikeuksia,
tai 
B) heille käytännössä suodaan enemmän oikeuksia kuin heteroilla. 

Joissain suhteissa meno alkaa eräissä tapauksissa ja joissain länsimaissa olla B-tyyppistä (liittyen kulttuurimarxilaiseen yhteiskunnalliseen eetokseen, jossa eräät vähemmistöt ovat Orwellilaisesti "tasa-arvoisempia" kuin enemmistö), kun taas monissa maissa, kuten juuri ylemmässä jutussa viitatussa Lähi-idässä, ongelmat ovat rankasti A-tyyppistä.
 
Esim. Iranissa tai Saudi-Arabiassa, jossa lause "gays are hanging in a park" ei tarkoita niinkään puistossa piknikillä ajankuluksi hengailevia homoja vaan julkisia teloituksia harrastavan islamilaisen oikeuslaitoksen köyden jatkoksi ripustamia seksuaalivähemmistön edustajia.
"
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Ilkka on December 07, 2011, 18:15:17
Muutenhan tuo on ihan asiallinen kommentti tuon B-rapun esiinpompsahtamista lukuunottamatta.

MIssäköhän asioissa homoilla mahtaa olla enemmän oikeuksia kuin heteroilla...? Eipä tule ainuttakaan mieleeni.

Tuossa tulee taas tämä vastakkainasettelu esille joka joka paikkaan tungetaan.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Dunce on December 08, 2011, 10:28:57
"Turjalainen" valmistautuu hirttäjäisiin... (http://hommaforum.org/index.php/topic,63048.msg861974.html#msg861974)

Quote from: Turjalainen
Alkaa meno olla siinä pisteessä että pitänee alkaa hankkimaan ajoissa lankkua ja köyttä, vielä kun on varaa.

On sitten valmiiksi tarvikkeet kun rytinän myötä aletaan pystyttämään hirttolavaa senaatintorille.

Suomen kansan pinna on pitkä, mutta ei loputon. Tämä olisi SixPackin hyvä muistaa.

Nimimerkillä: "Positiivisin terveisin"
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Tönnies on December 08, 2011, 11:51:57
"Turjalainen" valmistautuu hirttäjäisiin... (http://hommaforum.org/index.php/topic,63048.msg861974.html#msg861974)

Quote from: Turjalainen
Alkaa meno olla siinä pisteessä että pitänee alkaa hankkimaan ajoissa lankkua ja köyttä, vielä kun on varaa.

On sitten valmiiksi tarvikkeet kun rytinän myötä aletaan pystyttämään hirttolavaa senaatintorille.

Suomen kansan pinna on pitkä, mutta ei loputon. Tämä olisi SixPackin hyvä muistaa.

Nimimerkillä: "Positiivisin terveisin"

Yllättävän pitkälle on Turjalainen jaksanut viedä nämä suohautarunkkufantasiansa. Ilmeisesti ketään tuossa skenessä ei yhtään häiritse tuo "äänestetään katoilta" -retoriikka, ei vaikka sitä toisteltaisiin vuosikaudet ja toinen toistaan irvokkaammin äänenpainoin.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: mh on December 08, 2011, 12:08:44
Eikä ilmeisesti Soininkaan tarvitse näin pressanvaalien alla selitellä ollenkaan sitä millainen porukka tuota jytkyn tuonutta vaaliohjelmaa oli kirjoittamassa?
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: AV on December 08, 2011, 12:22:30
"Turjalainen" valmistautuu hirttäjäisiin... (http://hommaforum.org/index.php/topic,63048.msg861974.html#msg861974)

Quote from: Turjalainen
Alkaa meno olla siinä pisteessä että pitänee alkaa hankkimaan ajoissa lankkua ja köyttä, vielä kun on varaa.

On sitten valmiiksi tarvikkeet kun rytinän myötä aletaan pystyttämään hirttolavaa senaatintorille.

Suomen kansan pinna on pitkä, mutta ei loputon. Tämä olisi SixPackin hyvä muistaa.

Nimimerkillä: "Positiivisin terveisin"

Yllättävän pitkälle on Turjalainen jaksanut viedä nämä suohautarunkkufantasiansa. Ilmeisesti ketään tuossa skenessä ei yhtään häiritse tuo "äänestetään katoilta" -retoriikka, ei vaikka sitä toisteltaisiin vuosikaudet ja toinen toistaan irvokkaammin äänenpainoin.


Juuri tuollaisten esimerkkien valossa ihmettelen, että kukaan itselleen rehellinen kykenee mainostamaan hommaa asiallisena ja hyvin moderoituna foorumina. Ymmärrän toki, etteivät modet tuolla kykene kaikkea peetä pois putsaamaan, mutta siihen nähden miten paljon noita selkeästi rasistisia ja vihamielisiä viestejä sieltä löytyy oikeastaan ketjusta kuin ketjusta, en usko että siihen edes aikuisten oikeasti pyrittäisiin.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Dunce on December 08, 2011, 12:41:14
Juuri tuollaisten esimerkkien valossa ihmettelen, että kukaan itselleen rehellinen kykenee mainostamaan hommaa asiallisena ja hyvin moderoituna foorumina. Ymmärrän toki, etteivät modet tuolla kykene kaikkea peetä pois putsaamaan, mutta siihen nähden miten paljon noita selkeästi rasistisia ja vihamielisiä viestejä sieltä löytyy oikeastaan ketjusta kuin ketjusta, en usko että siihen edes aikuisten oikeasti pyrittäisiin.

Noh, nuivapersuja tai muuten sisu-/sisäpiiriin kuuluvia ei moderoida lähes lainkaan (Poikkeuksena IDA). Olettaisin, että Kortelainen kuuluu tähän sisäpiiriin.

Välillä tulee mieleen, että nuivistelu on aika uniikki ilmiö netissä, se on onnistunut yhdistämään vaahtosuiset "libertaarit", IKL-henkiset rasistit, "pakolliset kokoomuskommentoijat" ja salaliittohörhöt sekä kristilliset marginaaliryhmät saman katon alle. Kortelaisessa yhdistyy lähes koko värisuora.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: suusilledot on December 08, 2011, 12:54:59
"Turjalainen" valmistautuu hirttäjäisiin... (http://hommaforum.org/index.php/topic,63048.msg861974.html#msg861974)

Quote from: Turjalainen
Alkaa meno olla siinä pisteessä että pitänee alkaa hankkimaan ajoissa lankkua ja köyttä, vielä kun on varaa.

On sitten valmiiksi tarvikkeet kun rytinän myötä aletaan pystyttämään hirttolavaa senaatintorille.

Suomen kansan pinna on pitkä, mutta ei loputon. Tämä olisi SixPackin hyvä muistaa.

Nimimerkillä: "Positiivisin terveisin"

Kiihkopersut voisivat liittoutua noitten kiihkoislamistien kanssa. Sama terroristin logiikka molemmilla: "Jos ette tee kuten minä haluan niin veri lentää". Homoviha yhdistää myös.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: O.skar on December 08, 2011, 13:09:04
Juuri tuollaisten esimerkkien valossa ihmettelen, että kukaan itselleen rehellinen kykenee mainostamaan hommaa asiallisena ja hyvin moderoituna foorumina.

Tällaisten kanssa otetaan käyttöön Vakioselitys: "en lue sieltä aivan kaikkea". Sen jälkeen pystyy jatkamaan ah, niin puhtain mielin tuota foorumia.

Quote from: AV
Ymmärrän toki, etteivät modet tuolla kykene kaikkea peetä pois putsaamaan, mutta siihen nähden miten paljon noita selkeästi rasistisia ja vihamielisiä viestejä sieltä löytyy oikeastaan ketjusta kuin ketjusta, en usko että siihen edes aikuisten oikeasti pyrittäisiin.

Tuollaiset kommentithan edustavat yksinkertaisesti hommalaisen maailmankuvan korulauseetonta ilmentymää. Kommentin edustamat visiot puolestaan ovat tuossa maailmankuvassa paitsi totta, myös vääjäämätön tulevaisuuskuva.

Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on December 08, 2011, 13:46:48
Juuri tuollaisten esimerkkien valossa ihmettelen, että kukaan itselleen rehellinen kykenee mainostamaan hommaa asiallisena ja hyvin moderoituna foorumina.

Tällaisten kanssa otetaan käyttöön Vakioselitys: "en lue sieltä aivan kaikkea". Sen jälkeen pystyy jatkamaan ah, niin puhtain mielin tuota foorumia.

Quote from: AV
Ymmärrän toki, etteivät modet tuolla kykene kaikkea peetä pois putsaamaan, mutta siihen nähden miten paljon noita selkeästi rasistisia ja vihamielisiä viestejä sieltä löytyy oikeastaan ketjusta kuin ketjusta, en usko että siihen edes aikuisten oikeasti pyrittäisiin.

Tuollaiset kommentithan edustavat yksinkertaisesti hommalaisen maailmankuvan korulauseetonta ilmentymää. Kommentin edustamat visiot puolestaan ovat tuossa maailmankuvassa paitsi totta, myös vääjäämätön tulevaisuuskuva.PS:n kansanedustaja Ville Vähämäen ex-avustajaa täällä ja tälleesti... Mihin tääkin foorumi on niingu oikeen menossa siis maybe???=)))`"/(!)/!javielä yx!
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Julmuri on December 08, 2011, 18:45:57
ihmettelen, että kukaan itselleen rehellinen kykenee mainostamaan hommaa asiallisena ja hyvin moderoituna foorumina.

Ehkäpä jotkut ihmiset sitten eivät vain ole rehellisiä? Eiväthän nuivat pääasiallisesti kykene käsittelemään rasismia tai ihmisvihaa olemassaolevina ilmiöinä. Korkeintaan voivat myöntää, että on sitä kai olemassa, mutta eivät he lähde näitä ilmiöitä ja niiden yleisyyttä analysoimaan. Ei ikipäivänä, koska silloin joutuisi myöntämään edustavansa sellaista poliittista suuntaa, joka näiden ilmiöiden primus motorina Suomessa toimii.

Sillä samalla sekunnilla kun ihminen myöntää itselleen, että vihamielinen politiikanteko alkaa oikeasti olla ongelma Suomessa, hajoavat nuivat argumentit kuin korttitalo. Tämän näimme hyvin taannoisessa nimimerkki Brandötin "hommassa", jonne hän onkin palannut. Yksinkertaisten faktojen myöntäminen silloin kun ne osoittavat millaista ajattelua ns. maahanmuuttokriittisyydessä monesti on takana, on vain mahdotonta. Vähintään ne ovat hyväksyttäviä jonkin "suuremman asian" vuoksi, joka pyhittää keinot.

Maahanmuuttokriitikot haukkuvat muita halusta olla "hyviä ihmisiä". Minusta kriitikkoleiri on kyllä ainoa, joka ei koskaan löydä itsestään mitään vikaa vaan se on aina muissa. Suomi on aina ollut hyvien puoliensa lisäksi melkoisen nurkkakuntainen ja ulkomaalaisvastainen maa. Nyt menossa oleva kehitys ei todellakaan ole jäänyt ulkomaillakaan huomaamatta. Suomen maine on paljon helpompi tuhota kuin sitä on ollut rakentaa.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Ilkka on December 09, 2011, 12:15:16
"Sillä samalla sekunnilla kun ihminen myöntää itselleen, että vihamielinen politiikanteko alkaa oikeasti olla ongelma Suomessa, hajoavat nuivat argumentit kuin korttitalo."

Tämä varsin totta, näin kävi minulle, tunne oli vähänkuin uskoontulo kun tämä tapahtui, näki kaiken ihan toisessa valossa.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: AV on December 09, 2011, 12:52:58
ihmettelen, että kukaan itselleen rehellinen kykenee mainostamaan hommaa asiallisena ja hyvin moderoituna foorumina.

Ehkäpä jotkut ihmiset sitten eivät vain ole rehellisiä? Eiväthän nuivat pääasiallisesti kykene käsittelemään rasismia tai ihmisvihaa olemassaolevina ilmiöinä. Korkeintaan voivat myöntää, että on sitä kai olemassa, mutta eivät he lähde näitä ilmiöitä ja niiden yleisyyttä analysoimaan. Ei ikipäivänä, koska silloin joutuisi myöntämään edustavansa sellaista poliittista suuntaa, joka näiden ilmiöiden primus motorina Suomessa toimii.

Sillä samalla sekunnilla kun ihminen myöntää itselleen, että vihamielinen politiikanteko alkaa oikeasti olla ongelma Suomessa, hajoavat nuivat argumentit kuin korttitalo. Tämän näimme hyvin taannoisessa nimimerkki Brandötin "hommassa", jonne hän onkin palannut. Yksinkertaisten faktojen myöntäminen silloin kun ne osoittavat millaista ajattelua ns. maahanmuuttokriittisyydessä monesti on takana, on vain mahdotonta. Vähintään ne ovat hyväksyttäviä jonkin "suuremman asian" vuoksi, joka pyhittää keinot.

Maahanmuuttokriitikot haukkuvat muita halusta olla "hyviä ihmisiä". Minusta kriitikkoleiri on kyllä ainoa, joka ei koskaan löydä itsestään mitään vikaa vaan se on aina muissa. Suomi on aina ollut hyvien puoliensa lisäksi melkoisen nurkkakuntainen ja ulkomaalaisvastainen maa. Nyt menossa oleva kehitys ei todellakaan ole jäänyt ulkomaillakaan huomaamatta. Suomen maine on paljon helpompi tuhota kuin sitä on ollut rakentaa.


Juuri noin itsekin asian näen.

Lisäisin vielä sen verran, että veikkaan monien nuivien vajonneen niin syvälle tuohon skeneen, että he (vaikka osa pohjimmiltaan varmaan tajuaakin millaista ihmisvihamielestä ja rasistista maailmankuvaa he ovat mukana levittämässä) eivät enää osaa/halua siitä irrottautua. He tuntevat, että heillä on liikaa menetettävää: jos henkinen koti löytyy hommalta ja monet ystävät, ehkäpä jopa puoliso, kuuluu samaan porukkaan, niin mitä jää jäljelle, jos tuosta luopuu? Siksi onkin helpompaa vain vaientaa kiusallinen omatunnon ääni ja jatkaa itselleen valehtelua: "Tällä ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. Minä olen vain huolestunut itseni/lasteni/Suomen/länsimaisen kulttuurin/you name it tulevaisuudesta."
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Dunce on December 13, 2011, 13:16:35
Median Hirvisaari-uutisointi on vain median yritys sumuttaa kansaa ja vältellä perussuomalaisten välikysymyksestä uutisointia. Ainakin, mikäli uskomme Veli-Pekkaa; ja miksi emme uskoisi. ;D

Troijalaisen blogi: Median Hirvisaari-vastaus välikysymysongelmaan ja lisäprovokaatio (http://turjalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91132-median-vastaus-valikysysmysongelmaan-hirvisaarikohu)
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on December 13, 2011, 15:11:58
Median Hirvisaari-uutisointi on vain median yritys sumuttaa kansaa ja vältellä perussuomalaisten välikysymyksestä uutisointia. Ainakin, mikäli uskomme Veli-Pekkaa; ja miksi emme uskoisi. ;D

Troijalaisen blogi: Median Hirvisaari-vastaus välikysymysongelmaan ja lisäprovokaatio (http://turjalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91132-median-vastaus-valikysysmysongelmaan-hirvisaarikohu)

Troijalainen Erkki Kalevin blogissa:

"Tuli oikeudesta mieleeni tapaus 90-luvun alusta Vaasasta:  Oikeuden ratkaisuun tyytymätön yrittäjä ammuskeli protestiksi haulikolla ilmaan Vaasan hovioikeuden puistikossa. Poliisi tuli tietenkin kiireellä ja pidätti miehen. 

Kyseessä oli erittäin selvä oikeuden törkeä halventaminen, josta lain mukainen _minimi_ rangaistus olisi ollut kaksi vuotta ehdotonta vankeutta. 

Mies sai muutaman tonnin sakkoja.  Syy tähän oli se, että hovioikeuden tuomareista niin monet olivat yrittäjän looshiveljiä."
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: mh on December 14, 2011, 13:35:50
Ei tuo kovin tasapainoiselta vaikuta:
http://turjalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91244-marokkolainen-muslimi-teki-terrori-iskun-turpa-kiinni-me-puhutaan-nyt-aarioikeistoterrorista-k
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Timo Anttila on December 14, 2011, 14:19:13
Ei tuo kovin tasapainoiselta vaikuta:
http://turjalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91244-marokkolainen-muslimi-teki-terrori-iskun-turpa-kiinni-me-puhutaan-nyt-aarioikeistoterrorista-k

Ja mikä pahinta, en luule Velli-Pekan kirjoittavan edes nousuhumalassa. Lyhyesti, sosiaalisessa mediassa ihan aito hullukin otetaan tasa-veroisena keskustelijana. Parikymmentä vuotta sitten nuo tuollaiset olisi laitettu hoitoon.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Ilkka on December 14, 2011, 14:35:17
Ei tuo kovin tasapainoiselta vaikuta:
http://turjalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91244-marokkolainen-muslimi-teki-terrori-iskun-turpa-kiinni-me-puhutaan-nyt-aarioikeistoterrorista-k

Ja mikä pahinta, en luule Velli-Pekan kirjoittavan edes nousuhumalassa. Lyhyesti, sosiaalisessa mediassa ihan aito hullukin otetaan tasa-veroisena keskustelijana. Parikymmentä vuotta sitten nuo tuollaiset olisi laitettu hoitoon.

Se on katsos tätä nykyaikaista progressiivista tasa-arvoa. Rasisti ja ihmisoikeusaktivisti ovat samalla viivalla, samoin hullu ja terve.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Dunce on April 19, 2012, 11:39:50
(Laitoin saman aiemmin blogiketjuunkin, sorry toistosta)
Veli-Pekka Kortelainen-Turjalainen on taas huumormielellä liikkeellä. Eikös Turjiskin ollut jonkun persun eduskunta-avustaja? (lisäys: ko. kansanedustaja oli Ville Vähämäki, Oulun vaalipiiristä (http://www.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit2011/oulunvaalipiiri)) Milloin nämä tyypit oikein oppii?

Quote
Olen holokaustinkieltäjä (http://turjalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/103614-olen-holokaustinkielt%C3%A4j%C3%A4)
19.4.2012 10:36 Veli-Pekka Kortelainen

Olen holokaustinkieltäjä.

Mielestäni holokaustin kieltäminen on ainoa järkevä, oikeudenmukainen ja inhimillinen suhtautuminen koko holokaustiasiaan.

Mielestäni on törkeää että holokaustin kieltäminen on kriminalisoitu useissa Euroopan maissa ja tämä on vieläpä tapahtunut mitä ilmeisimmin antisemitististen ja uusnatsististen hallitusten toimesta. Näin on vieläpä Saksassa, jossa holokaustin kieltämisestä saa kovimmat rangaistukset, vaikka ruojat olivat siihen itse syyllisiä.

Siis eivätkö saksalaisetkaan ole oppineet historiastaan mitään!? Kuinka kauan joukkotuhonnan uhrien muistoa saa näin törkeästi häpäistä? Ihmisten typeryyttä ei näköjään voi yliarvioida.

Täten vaadin mitä jyrkimmin, että Holokausti pitää viimeinkin kieltää kaikkialla Euroopassa, ja holokaustinkieltämisen kriminalisointi on purettava, ettei ketkään idiootit - hitto soikoon - tee sitä uudestaan!

(P.S. Joku vois vinkata Turun Sanomille, nyt ois vain ihaaan vaan pienellä tahallisella väärinymmärryksellä tai paskan huumorin tajuttomuudella kunnon mediajytkyn lemua ilmassa!!11..)
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: mh on April 19, 2012, 11:45:59
Ei ole enää avustaja, mutta soisin tietenkin, että tuosta tehtäisiin asianmukainen lehtijuttu.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Kaptah on April 19, 2012, 11:50:15
Kuinka moni täällä muuten kannattaa tuota holokaustin kieltämisen kriminalisointia? Minä en.

On täysin älytöntä, idioottimaista, sivistymätöntä, asiaatuntematonta, tyhmää ja käsittämätöntä, jos joku kiistää holokaustin, mutta minusta siihen pitäisi suhtautua samoin kuin aurinkokeskeisen aurinkokuntamallin, evoluution, Lallin, Bobrikovin, Neuvostoliiton, Taivaallisen Rauhan Aukion verilöylyn, Srebrenican ynnä muiden selvästi tapahtuneiden asioiden ja tosiasioiden kieltämiseen. Toivon ettei kukaan kiellä itsestään selvästi tapahtunutta holokaustia, mutta myös juuri sen takia sen kieltämisen kriminalisointi on typerää. Se vain provosoi ihmisiä kieltämään sen ja lisää jonkinlaista mystistä salaliiton makua. Muutenkaan väärässä olemista ja tyhmyyttä ei ole kriminalisoitu, joten minun ah-niin-liberaaliin maailmankuvaani ei oikein sovi kieltää se yhdessä asiassa.

edit: Lalliin en ota kantaa, tuohon piti ensin kirjoittaa lista sekä tosista että epätosista asioista mutta Lalli jäi tuonne. Tuon tapahtuman historiallisuudesta ei kai kovin varmoja olla.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Lybeck on April 19, 2012, 12:20:39
Kuinka moni täällä muuten kannattaa tuota holokaustin kieltämisen kriminalisointia? Minä en.

On täysin älytöntä, idioottimaista, sivistymätöntä, asiaatuntematonta, tyhmää ja käsittämätöntä, jos joku kiistää holokaustin, mutta minusta siihen pitäisi suhtautua samoin kuin aurinkokeskeisen aurinkokuntamallin, evoluution, Lallin, Bobrikovin, Neuvostoliiton, Taivaallisen Rauhan Aukion verilöylyn, Srebrenican ynnä muiden selvästi tapahtuneiden asioiden ja tosiasioiden kieltämiseen. Toivon ettei kukaan kiellä itsestään selvästi tapahtunutta holokaustia, mutta myös juuri sen takia sen kieltämisen kriminalisointi on typerää. Se vain provosoi ihmisiä kieltämään sen ja lisää jonkinlaista mystistä salaliiton makua. Muutenkaan väärässä olemista ja tyhmyyttä ei ole kriminalisoitu, joten minun ah-niin-liberaaliin maailmankuvaani ei oikein sovi kieltää se yhdessä asiassa.

Ei kukaan kannata asian kriminalisointia. Kaikki kannattavat parlamentaarista valtaa omaavan poliittisen liikkeen sisällä ilmenevien häröjen ja kummallisesta retoriikasta ideologian tehneiden ääliöiden edesottamusten julkista käsittelyä ja moittimista. Sellainen suoraselkäinen paheksunta on pitkässä juoksussa hyväksi kyseiselle poliittiselle liikkeelle itselleenkin, mikäli se haluaa potkia joukostaan pois ainakin sekoimmat tapaukset.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Dunce on April 19, 2012, 12:25:27
Kuinka moni täällä muuten kannattaa tuota holokaustin kieltämisen kriminalisointia? Minä en.

On täysin älytöntä, idioottimaista, sivistymätöntä, asiaatuntematonta, tyhmää ja käsittämätöntä, jos joku kiistää holokaustin, mutta minusta siihen pitäisi suhtautua samoin kuin aurinkokeskeisen aurinkokuntamallin, evoluution, Lallin, Bobrikovin, Neuvostoliiton, Taivaallisen Rauhan Aukion verilöylyn, Srebrenican ynnä muiden selvästi tapahtuneiden asioiden ja tosiasioiden kieltämiseen. Toivon ettei kukaan kiellä itsestään selvästi tapahtunutta holokaustia, mutta myös juuri sen takia sen kieltämisen kriminalisointi on typerää. Se vain provosoi ihmisiä kieltämään sen ja lisää jonkinlaista mystistä salaliiton makua. Muutenkaan väärässä olemista ja tyhmyyttä ei ole kriminalisoitu, joten minun ah-niin-liberaaliin maailmankuvaani ei oikein sovi kieltää se yhdessä asiassa.

Ei kukaan kannata asian kriminalisointia. Kaikki kannattavat parlamentaarista valtaa omaavan poliittisen liikkeen sisällä ilmenevien häröjen ja kummallisesta retoriikasta ideologian tehneiden ääliöiden edesottamusten julkista käsittelyä ja moittimista. Sellainen suoraselkäinen paheksunta on pitkässä juoksussa hyväksi kyseiselle poliittiselle liikkeelle itselleenkin, mikäli se haluaa potkia joukostaan pois ainakin sekoimmat tapaukset.

Tässä nimenomaisessa tapauksessa on ajankohta huomioiden vielä kyse siitä, että Kortelainen ei voisi vähempää välittää siitä, miten paljon hänen oman puolueensa julkisuuskuva saattaa kärsiä kyseisestä kirjoittelusta. On vain pakko heittää natsiläppää. Kortelainen tarjoaa medialle täydellisen otsikon.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Julmuri on April 19, 2012, 12:41:41
Kuinka moni täällä muuten kannattaa tuota holokaustin kieltämisen kriminalisointia? Minä en.

On täysin älytöntä, idioottimaista, sivistymätöntä, asiaatuntematonta, tyhmää ja käsittämätöntä, jos joku kiistää holokaustin, mutta minusta siihen pitäisi suhtautua samoin kuin aurinkokeskeisen aurinkokuntamallin, evoluution, Lallin, Bobrikovin, Neuvostoliiton, Taivaallisen Rauhan Aukion verilöylyn, Srebrenican ynnä muiden selvästi tapahtuneiden asioiden ja tosiasioiden kieltämiseen. Toivon ettei kukaan kiellä itsestään selvästi tapahtunutta holokaustia, mutta myös juuri sen takia sen kieltämisen kriminalisointi on typerää. Se vain provosoi ihmisiä kieltämään sen ja lisää jonkinlaista mystistä salaliiton makua. Muutenkaan väärässä olemista ja tyhmyyttä ei ole kriminalisoitu, joten minun ah-niin-liberaaliin maailmankuvaani ei oikein sovi kieltää se yhdessä asiassa.

En nyt varsinaisesti tiedä pitäisikö siitä tehdä laitonta, mutta historian väärentämisellä ja väärennetyn historian laajamittaisella levittämisellä voi olla vakavia seurauksia.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Kaptah on April 19, 2012, 12:53:15
En minä olettanutkaan että täällä sitä jotenkin automaattisesti kannatettaisiin, minusta se vain on mielenkiintoinen keskustelunaihe ja ajattelin että asiasta voisi saada mukavaa keskustelua. Ilmeisesti olimme kuitenkin ainakin kaikki tähän asti kommentoineet samaa mieltä.

Samaa mieltä että historian vääristelyllä voi olla vakavia seurauksia, mutta toisaalta yleensä vääristelijä tekee itsensä naurettavaksi, jos suurin osa tietää hänen olevan väärässä.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: mh on April 19, 2012, 15:45:20
Samaa mieltä että historian vääristelyllä voi olla vakavia seurauksia, mutta toisaalta yleensä vääristelijä tekee itsensä naurettavaksi, jos suurin osa tietää hänen olevan väärässä.
Tai sitten alkaa mahdoton ristillä roikkuminen, kun vääristelijä ja hänen hännystelijänsä itkevät kuorossa median tai jonkun viherstalinistivasemmistodemlan salaliitosta heitä ja heidän Totuuttaan vastaan.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Kaptah on April 19, 2012, 15:57:42
Tai sitten alkaa mahdoton ristillä roikkuminen, kun vääristelijä ja hänen hännystelijänsä itkevät kuorossa median tai jonkun viherstalinistivasemmistodemlan salaliitosta heitä ja heidän Totuuttaan vastaan.

...tai mahdoton rasismifasismiäläbäläwälä, koska vain PAHAT ihmiset ovat eri mieltä  ;)

No joo, eiköhän noissa molemmissa ääripää tee itsestään naurettavan ja/tai säälittävän.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: mh on April 19, 2012, 16:39:10
Ei kai kukaan ihmisten pahuudesta ole puhunut, lähinnä siitä, että rasistit tuntuvat olevan tyhmiä.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Kourumies on April 19, 2012, 18:16:23
En minä olettanutkaan että täällä sitä jotenkin automaattisesti kannatettaisiin, minusta se vain on mielenkiintoinen keskustelunaihe ja ajattelin että asiasta voisi saada mukavaa keskustelua. Ilmeisesti olimme kuitenkin ainakin kaikki tähän asti kommentoineet samaa mieltä.

Samaa mieltä että historian vääristelyllä voi olla vakavia seurauksia, mutta toisaalta yleensä vääristelijä tekee itsensä naurettavaksi, jos suurin osa tietää hänen olevan väärässä.

Kortelaisen vitsi oli minusta tällä kertaa ainakin oikeasti hauska. Mutta mitä tulee historian vääristelyn kieltämiseen, minulle tulee mieleen eräs mielenkiintoinen esimerkki täältä suomalaisesta internetistä. Nimittäin ns. pakkoruotsin vastustajat ovat ottaneet asiakseen saarnata sellaista evankeliumia esim. Agricolan foorumeilla, että vuoden 1918 sodassa eivät olisikaan olleet vastakkain porvarit ja vasemmisto, vaan että sodassa olisi ollut kyse ruotsalaisjohtoisten valkoisten tuhoamistaistelusta suomenkielisiä punaisia vastaan ja että esim. Tammisaaren vankileirissä olisi kansanmurhattu suomenkielisiä. Tosiasia on, että netti on täynnä historiallisesti sivistymätöntä nuorta nörttikuonaa, jolle aivan mikä tahansa absurdi paska menee perille, jos se on omien poliittisten ennakkoluulojen mukaista. On aivan mahdollista, että kun tarpeeksi suuri osa juurettomistosta on omaksunut tämän myytin, tähän historiantulkintaan uskovilla alkaa olla oikeastikin poliittista valtaa tehdä kuvitelmastaan virallista koulussa opetettavaa historiaa.
Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Jussi O: on April 19, 2012, 20:49:39
Tosiasia on, että netti on täynnä historiallisesti sivistymätöntä nuorta nörttikuonaa, jolle aivan mikä tahansa absurdi paska menee perille, jos se on omien poliittisten ennakkoluulojen mukaista.

Näin.

Title: Re: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitukset
Post by: Vongoethe on March 19, 2014, 12:40:31
Kas, onpa päässyt pahasti pölyttymään tämä perussuomalaisten vaaliohjelman yhden laatijan aivoituksille omistettu ketju.

Kun nyt niin kauniisti pyytää, ylläpito kiittää ja kumartaa ja tekee työtä käskettyä, ikuistaa Veli-Pekan
NATO-lausunnon (Facebook, 2.3.2014) tännekin.

S'il vous pla®t.

(http://i.imgur.com/kuey3LN.png)


Veli-Pekka toki tarinoi myöhemmin blogissaan aiheesta lisää, uskokoon ken tahtoo.

http://turjalainen.blogspot.fi/2014/03/selvennys-blogistin-kannasta-ja-suomen.html