Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Aapo

Pages: [1]
1
Haluaisin tiedustella hieman gallupinomaisesti, että mikä on/olisi tämän palstan käyttäjien suhtautuminen sellaiseen tilanteeseen, jossa islaminuskoiset vanhemmat pyytävät tai vaativat, että heidän lapsensa ei saa koulussa osallistua jonkin otsikossa mainitun aineen opetustunneille tai haluavat muunlaisia vastaavia poikkeusjärjestelyjä lapsensa lukujärjestykseen.

Kysyn tätä erityisesti monikulttuurisuuden kannattajilta ja pyydän muita osallistumaan keskusteluun vasta sitten kun kohderyhmältä on saatu muutamia vastauksia. En myöskään vielä tässä vaiheessa ole kiinnostunut siitä, kuinka harvinaisia, epätodennäköisiä, kuviteellisia, hypoteettisia tai konditionaalisia edellä mainitut tilanteet mahtavat olla. Jokainen pystyy ainakin mielessään kuvittelemaan tuollaisen tilanteen ja muodostamaan siitä mielipiteen.

2
Yleinen keskustelu / Kristinusko on kansan oopiumia, entä islam?
« on: August 27, 2010, 20:29:54 »
Koska tällä palstalla vaikuttaisi olevan monia vasemmistolaiseksi identifioituvia kirjoittajia, avaudun hiukan tämänlaisesta aiheesta.

Mikäli olen ymmärtänyt oikein, vasemmistolaisuus on syntynyt ja pyrkinyt profiloitumaan jonkinlaiseksi työväenluokan, tai proletariaatin, vapautusideologiaksi. Sen vuoksi vasemmistolaiset ovat historian saatossa pyrkineet aktiivisesti vastustamaan ja purkamaan erilaisia työväenluokkaa ja vähäosaisia sortavia koneistoja, mekanismeja ja rakenteita. Jo Kaarlo-setä aikanaan huomasi, että yksi tällainen väline, jolla tavallista kansaa hallittiin, manipuloitiin ja "pidettiin ruodussa", oli uskonto, "kansan oopiumi". Siksi vasemmisto on perinteisesti ollut armoton pappisvallan vastustaja. Vasemmisto on pyrkinyt rohkaisemaan työläisiä ja talonpoikia irtautumaan siitä illuusiosta, jota kristinusko on heille vuosisadat syöttänyt. Monilta osin tässä on onnistuttu, vaikka sekularisaatiokehityksestä voidaan varmaan osittain kiittää myös kapitalismin tuomaa materiaalista vaurautta (sekä tietysti tieteen läpimurtoa, poliittisisia vapauksia jne.). Molempi parempi.

Kun tarkastelemme nykymaailmaa ja niitä, jotka nykyään ovat erityisen huono-osaisessa asemassa, herää kysymys, että miksei vasemmisto kannusta myös näitä ihmisiä samanlaiseen kehitykseen ja yhteiskunnalliseen heräämiseen. Miksi vasemmisto päinvastoin näyttäisi pyrkivän ylläpitämään sitä sortavaa oppia, jonka pauloissa on 1,57 mrd ihmistä? Jopa silloin, kun muslimit muuttavat länsimaihin, jossa emansipaatio on heille tarjolla kuin hopealautasella, vasemmistolaiset vain rohkaisevat tulokkaita pidättäytymään islamilaisissa tavoissaan, joista kaikkein vähiten hyötyvät maahanmuuttajat itse, varsinkaan naiset. Esimerkkeinä tästä ovat useat islamilla perustellut erityisjärjestelyt, kuten ne pahamaineiset uimahallivuorot. Valitettavasti tästä muodostuu sellainen mielikuva, että nykyvasemmistolaisten mielestä muslimitaustaiset maahanmuuttajat eivät ole tarpeeksi hyviä tai fiksuja omaksumaan tieteellistä/sekulaaria maailmankuvaa ja elämään vapaina imaameista ja taikauskoista. Ne harvat muslimit, jotka onnistuvat vasemmiston vastustuksesta huolimatta irtautumaan uskonnon kahleistaan, kuten nuivien suursuosikki Ayaan Hirsi Ali, saavat uskomatonta paskaa niskaansa. Mitä oikein on tapahtunut? Hirsi Alin pitäisi olla vasemmiston sankari, mutta sen sijaan eniten häntä tukevatkin kaiken maailman änkyrärasistit, siionistit ja neoconit. Kaarlo-setä kääntyisi haudassaan jos tietäisi! (Sivumennen sanoen Ayaan Hirsi Ali aloitti poliittisen uransa vasemmalta, mutta loikkasi pian oikeistoliberaaleihin, koska ei saanut Hollannin työväenpuolueessa ajatuksilleen minkäänlaista vastakaikua.)

Voisin itse hyvinkin kuvitella äänestäväni vasemmistolaista puoluetta, jos olisi viitteitä siitä, että he olisivat pysyneet perinteilleen uskollisina. Selkärangatonta, aatettaan myynyttä poliittista liikettä, jota koko Euroopan vasemmisto kollektiivisesti edustaa, en äänestä. Vasemmistolaiset ovat jo nähneet kristinuskon läpi, joten miksi he eivät näe myös islamin läpi? Vai onko vasemmisto jo hylännyt Marxin ja hänen näkemyksensä kansan oopiumista kokonaan?

On tietysti aivan mahdollista, että johtuen liiallisesta hommailusta ja nuivistelusta saamani kuva nykyvasemmistosta on pahasti vääristynyt. Toivon, että joku onnistuu tässä ketjussa vakuuttamaan minut siitä, että näin on päässyt käymään.

3
Husein Muhammed puhuu viisaita sivulla C6:

Quote from: Husein Muhammed
Suomessa [maahanmuuttajien] suurin ongelma ei ole vulgääri rasismi, vaan maahanmuuttohallinnon suhtautuminen pakolaisiin pelkkinä avun kohteina, ei aktiivisina kansalaisina.

4
http://areena.yle.fi/audio/939610

Vieraina vuoden 2009 pakolaisnainen Fatbardhe Hetemaj ja kokoomuksen nuivinta kärkeä edustava Wille Rydman. Langan päässä myös Husein Muhammed.

Ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen lähetys (n. 52 min).

5
Foorumin säännöt ja kehitys / Moderaatio
« on: April 05, 2010, 17:53:54 »
Saanko kysyä, millä perusteella käyttäjä JM-K on poistettu foorumilta?

Säännöissä ei mainittu mitään valittamisesta tai palautteen antamisesta ylläpidolle, joten oletan tällaisen ketjun avaamisen olevan sallittua.

Pages: [1]