Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Aapo

Pages: [1] 2 3 ... 18
1
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: April 05, 2014, 15:59:24 »
Quote
"I'm a Catholic Christian, by definition I cannot be a racist."

Onneksi kukaan 1930-luvun rasisteista, fasisteista tai kansallissosialisteista ei ollut katolilainen kristitty. Onneksi sen ajan paavi ei ollut hiljaa tai myötäillyt Hitleriä vaan asettui urhoollisesti häntä ja hänen aatettaan vastaan. Onneksi katolilaisella kirkolla oli selkärankaa asettaa Joseph Göbbels ekskommunikaatioon siitä hirvittävästä rikoksesta, että hän meni naimisiin protestantin kanssa.

2
Yleinen keskustelu / Re: Huumori, satiiri, parodia etc.
« on: March 26, 2014, 23:06:27 »

3
Yleinen keskustelu / Re: Uusnatsismi
« on: March 09, 2014, 17:57:30 »
Ilmeisesti Halla-aho on aika yksinään Euroopan äärioikeistossa Ukrainalle osoitettuine opportunistisine tuenilmauksineen, kun aateveljet täällä, siellä ja tuolla asettuvat Putinin tueksi.

Noilla muilla puolueilla on sellainen piirre, että niissä esintyy melkoisen voimakasta antisemitismiä, ja Ukrainan virkaatekevällä pääministerillä Arseniy Yatsenyukilla väitetään olevan juutalaiset juuret.

4
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: March 02, 2014, 18:19:46 »
Jos nuivanssit ovat järjestäen Venäjän hallinnolle myötämielisiä, niin miten selittyy Halla-ahon osallistuminen Ukrainaa tukevaan mielenosoitukseen? En väitä tämän todistavan Halliksesta yhtään mitään suuntaan tai toiseen, olen vai utelias kuulemaan millä tavalla asia pitäisi tulkita.

Mainittakoon, että ainakin yksi hommalainen on ilmoittanut olevansa äänestämättä Halla-ahoa tämän tempauksen takia.

5
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: December 04, 2013, 16:35:02 »
Kootkaa joukot, rasvatkaa köydet ja vetäkää huput päähän. NYT ON LOPUTTAVA MONI KULTTUURI! PISA TULOS PUTOSI KOSKA MAMU!

Kuinka usein rasvasit köysiä silloin kun itse kannatit noita asioita?

6
Maahanmuutto ja monikulttuurisuus / Re: Jussi Halla-ahon kirjoitukset
« on: October 16, 2013, 15:04:39 »
Vihreältä usaribloggaajalta löytyy ymmärrystä Halla-ahon päätökselle:

http://hannuoskala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/151730-a2-onko-pakko

7
Yleinen keskustelu / Re: Hommalaisuus nuivaan tyyliin
« on: October 11, 2013, 19:17:04 »
Miltähän natsismi olisi näyttänyt jos sitä olisi tehty Comic Sans -fontilla ja värikkäin kirjaimin?

Tämä on tähän mennessä ainoa Köyryn viesti, jolle olen koskaan nauranut.

8
Paljonko Venäjä sinulle maksaa, Maivei?

Vai että Heidi Hautalan kritisointi tod.orgilla nimimerkin takaa on Venäjälle niin tärkeää, että maan viranomaiset ovat katsoneet sen maksamisen arvoiseksi.

9
Yleinen keskustelu / Re: Blogeista poimittua
« on: September 01, 2013, 22:12:12 »
Vaikka olenkin usein ja toistuvasti kyllästynyt ja turhautunut niin Hommaan kuin Todorgiinkin, usein vuorotellen, niin haluaisin silti kysyä että jos Homma ei ole maan korkeatasoisin sitoutumaton poliittinen keskustelufoorumi niin mikä sitten on? Tämä kuuden puolihullun keskinäinen mutapainilammikko jossa moderaatio ei puutu pahimpiinkaan lällättelyihin? Suomi24? Tiede-lehden yhteiskuntakeskustelupalsta? Uuden Suomen Puheenvuoro? Vauva.fi? Pakkotoisto? Muu, mikä, sillä haluan rekisteröityä sinne vielä tänä iltana?

Ylilauta.

10
On ihan kotoperäisiäkin kulttuuriryhmiä, joissa naisen asema on surkea. Tällaiset eivät huolestuta hommalaisia, koska suojaväri.

http://www.eeva.fi/artikkeli/uskonyhteiso-murskasi-illuusioni

Minua huolestuttaa.

11
Nähtyäni tämän minun oli suorastaan pakko tuoda se esiteltäväksi tänne, jossa on ehkä enemmän yleisöä, joka osaa arvostaa videossa piilevää tahatonta huumoria.

Kyseessä siis Junes Lokan eurovaalimainos.

12
No nyt hokasin, jos siis otetaan Ruotsin maa ja sen rajojen sisällä olevat ihmiset ja jaetaan ne siten, että on muslimit ja loput, niin niitä erottaa se, että se toinen ryhmä on muslimeita... Kas kun en ennen tätä ollut hokannut, kiitos, tätä tietoa tarvitsinkin.

Oleellista lienee se, että muslimit ylläpitävät tätä kahtiajakoa aivan yhtä paljon kuin kantaväestö, elleivät jopa enemmän. Se, että vieraista kulttuureista tulevat maahanmuuttajat saadaan tuntemaan itsensä yhtenäiseksi osaksi tätä yhteiskuntaa, ei ole pelkästään meistä kiinni, vaan hyvin paljon myös heistä itsestään.

13
Suomessa maahanmuuttokriitikot taas nimesivät yhteen ääneen veritekoihin syyllisiksi muslimit ja sosiaalidemokraatit, koska "mitäs eivät olleet kuten sanoimme. Oma vika jos joku ei enää kestänyt ja alkoi tappamaan".

Noin sanoi James Hirvisaari, eivät maahanmuuttokriitikot "yhteen ääneen".

14
Toivottavasti tämän tapauksen myötä kiinnitetään enemmän huomiota työpaikkakiusaamiseen ja pohditaan keinoja koulussa tapahtuvaan häiriökäytöksen kitkentään. Ensimmäinen mistä aloittaa voisi olla koulujen riittävä resursointi, ryhmäkokojen pienentäminen sekä ammattitaitoisen henkilökunnan riittävä palkkaaminen.

Nuo ovat hyviä keinoja, mutta niihin ei ole mahdollista turvautua juuri sillä hetkellä, kun on tilanne päällä.

15
Itse en koe olevani isänmaallinen, eikä isänmaallisuus ole sellainen arvo, jolla olisi minulle mitään erityistä merkitystä.

Pages: [1] 2 3 ... 18