Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Maivei

Pages: [1] 2 3 ... 119
1
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: November 08, 2015, 21:13:04 »
Eräs hyvispuolen vahvimmista argumenteista on ollut se, että meillä on yllinkyllin tilaa, tähän saakka maahansaapuneet mahtuisivat jalkapallokentälle. Tämä on tietysti vastaanväittämätön tosiasia, mutta nuiva ajatuksenjuoksu menee niin että maahanmuuton ongelma ei ole niinkään fyysinen tila, vaan pakolaisten ylläpitoon ja majoitukseen kuluvien resurssien riittävyys.
Tämän nuivapuolen käsityksen on vahvistanut Ruotsin maahanmuuttoministeri jota ei voine syyttää rasismista ja natsismista ym. sellaisesta. Hän on viimeaikoina ollut huolissaan siitä että rikkaassa ja rikastuneessa Ruotsissa ei riitä yösijaa eikä discorahaa maahanmuuttajille, ja on kehoittanut näitä jäämään Tanskaan ja Saksaan. 
On mulla muutakin.

Eräs hyvispuolen vahvimmista argumenteista on ollut se, että Eurooppaan suuntautuva maahanmuutto on niin vähäistä että ongelmat ovat marginaalisia ja nuivien maalailemat kauhukuvat kettouksista ja eurabiasta ovat vähintäänkin liioittelua, ainoa ongelma on kantaväestön rasismi ja muukalaispelko. Tässä hengessä poliitikot viis veisasivat kansainvälisistä söpimuksista, vaan toivottivat tulijat tervetulleiksi ja Hyvät Ihmiset ottivat tulijat vastaan lauluin ja leikein. Unkari sai niskaansa tavanomaiset natsittelut noudattaessaan yhteisesti sovittuja sääntöjä. Nyt suurimman huuman haihduttua tekopyhät suvaitsevaiset ovat katsoneet parhaaksi rakentaa Unkarin mallin mukaan aitoja rajoilleen.
Niin että kuinka tuo marginaalinen pikkujuttu nyt horjuttaa jopa mahtavaa EU:a ja sen yhtenäisyyttä?
 

2
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: October 24, 2015, 12:12:42 »
Eilisessä pressiklubissa tavallisesti terävinä ja nokkelina esiintyvät kansanvallan vahtikoirat, eliittitoimittajat Hs:n Junkkari ja YLE:n Ervasti olivat kuin omenavarkaista tavatut pikkupojat kun vieraana ollut "Kelmi"-Korhonen laukoi totuuksia näidenkin hyvien veljien maan tavasta. Edes rutiininomainen huomion kääntämisyritys Keskustan rötöksiin ei pelastanut kaksikkoa, koska Korhonen ne auliisti myönsi eikä jumittunut jankkaamaan lillukanvarsista.
Tervetullut tuulahdus umpioituneen punavuori/etelärantakuplan sisälle, hienoa että Pressiklubilta välillä tulee myös mediakritiikkiä.     

3
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: September 28, 2015, 20:35:52 »
"Siellä missä heitetään raamattua, heitetään pian kiviä."

Älymystön edustajat eli suvaitsevat näyttävät lanseeraavan tosissaan tänne pohjan perukoille käsitteen valkoinen roskaväki, nimitys kohdentuu luontevasti perussuomalaisiin yleisesti ja erityisesti niihin kansalaisiin jotka ovat jotain (muuta) mieltä maahanmuuton erinomaisuudesta. Tätä henkeä on vaalittu jo taannoisessa ns. persugalleriassa, mutta vielä tuolloin suvakit pitivät häveliäisyyssyistä siihen vähän hajurakoa.
Mitäpä siinä, ei nimi miestä pahenna mutta vähän mietityttää että ihonvärikö se nyt sitten erottaa valkoisen roskaväen muusta roskaväestä, ja jos, niin miksi tässä tapauksessa väriin/rotuun/etniseen taustaan perustuva profilointi pöyristymisen ja kauhistumisen sijasta kerää suvaitsevilta vain hurskasta hyminää.     

4
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: September 21, 2015, 12:20:44 »
Eurooppaneuvoston(liiton) johtaja arvioi että Eurooppa on menettänyt rajojensa hallinnan, ja tämän ilmiön olemme saaneet tuta jopa täällä pohjolan perukoilla johon lappaa väkeä kuin hollitupaan. Henkensä hädässä pakenevat ihmiset reissaavat halki Euroopan, ohittaen jopa sellaisiakin ihmisoikeuksien suurvaltoja kuin Tanska ja Ruotsi, päästäkseen Tornioon jossa eivät enää katso olevansa välittömässä hengenvaarassa.

Suomen solmimat kansainväliset sopimukset ovat suvaitsevaiston argumentoinnin peruskiviä, nyt on ollut vähän hiljaisempaa sen jälkeen kun Saksa Shengenillä pöytää pyyhki, Dublinista puhumattakaan. Tuttu hokema on myös se, että eihän kukaan ole vaatinut rajojen avaamista. Ehkä ei, mutta kuten nyt on nähty, rajojen valvomattomuus on käytännössä sama asia.
Unkarin johtoa natsitellaan sen takia että se tekee juuri sitä mitä Schengen-sopimus edellyttää, valvoo Unionin ulkorajoja. Sen sijaan Saksan pyrkimys sulkea rajansa on ihan jees, koska se hankki Hyviltä Ihmisiltä "vapaudut natsittelusta"-kortin lupaamalla ensin että kaikki ovat tervetulleita Saksaan ja muuallekin Eurooppaan.
Kolmas suvaitsevien perusprinsiippi, reaalimaailman jo muutenkin kolhima kohtaamisteoria joutuu nyt kovaan testiin jonka lopputuloksena arvaan "oikeistopopulismin" vahvaa nousua, myös vähemmän maltilliset voimat aktivoituvat ja kaikkiaan Euroopasta tulee vähemmän miellyttävä asuinpaikka, juuri siten kuin nuivien Pyhät Kirjoitukset ovat ennustaneet.   

5
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: September 06, 2015, 16:58:49 »
Pääministeri Sipilällä lienee hartaana kristittynä aitoa pyrkimystä auttaa vaikeuksiin joutuneita, siitä huolimatta hänen kakkosasuntonsa luovuttaminen turvapaikanhakijoille pitänee katsoa propagandatempuksi, ja harvinaisen onnistuneeksi. Ainakin sillä tylsytetään vihervasemmiston terävimpiä hallituksen raateluhampaita koska sillä puolella ei vastaavaa uhrimieltä näytä löytyvän. Lisäksi asia on uutisoitu maailmallakin, joten voimme taas kulkea häpeilemättä ja pystypäin missä tahansa maailmankolkassa.
Sipilän käynti vastaanottokeskuksessa ei sen sijaan mennyt ihan putkeen koska eihän niistä tietenkään löydy hellyttäviä sylivauvoja äiteineen, vaan Sipilänkin piti tyytyä Euroopan (vankiloiden) kiertäjään jonka uskoteltiin olevan viaton 17-vuotias sotalapsi. Tuossa asetelmassa muuten näyttäytyy mamukritiikin olennaisin käyttövoima, kärsivien pikkulasten dramatiikalla meille syötetään onnenonkijoita ja pikkurikollisia, vaarallisemmista IS-terroristeista puhumattakaan.
Eräs vastenmielinen tapa on verrata näitä "sotalapsia" Suomen sotalapsiin, jotka lappu kaulassa villapipojensa alta totisena katsovat tuntematonta tulevaisuutta. Ikään kuin näillä olisi mitään yhteistä kuntosaleilla testosteroni -ja ties millä hormoneilla lihaksensa poseerauskuntoon bodanneisiin turhakkeisiin. Ruotsin ulkoministeriä voi puolustella tyhmyydellä ja tietämättömyydellä, mutta kotimaisilta samaistajilta kysyn kuinka te kehtaatte ja kyllähän te kehtaatte. Noista bodaus-selfieistä päätellen sitä kuuluisaa iPhonea käytetään muuhunkin kuin soittamiseen äidille Syyriaan.
Mistä lähtien muuten hyvispuolella on luovuttu siitä prinsiipistä että sotien suurimmat kärsijät ovat turvattomia naisia ja lapsia, nykyään kuulemma nuoret miehet ovat suurimmassa vaarassa koska he saattavat joutua ase kädessä puolustamaan isänmaataan.
 

6
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: September 05, 2015, 14:44:18 »
Maivei! The One and Only!

Vaikka parhaan ymmärryksesi mukaan parhaasi teet että en sanoisi, sanon kuitenkin, että mukava kun palasit. Loma oli toivottavasti antoisa.Niin, mitäpä sitä ystävillä kun on tällaisia vihollisia. Ikävä kyllä me hävittiin tämä erä ja kenties koko ottelu, mistä kertoo suvispuolen vaivoin pidätelty riemu Syyrian pakolaisvyörystä josta meillekin riittää ainakin sen verran että nuivia vituttaa.
Ns. viimeinen naula Euroopan arkkuun lyötiin valokuvalla rantaan huuhtoutuneesta ihmisyydestä jonka jälkeen kukaan poliitikko ei näköjään uskalla kysyä ovatko kansalaiset valmiita tinkimään omastaan vielä senkin jälkeen kun alkuinnostus on ohi eivätkä ne palanneetkaan talveksi etelään vaan seisovat tuossa edelleen, rytmisoittimet kainalossa ja kasvomaalaukset karisseena  ja vaativat vähintään lämpimän asunnon ja ruokaa. Sekä sitä diskorahaa.


 

7
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: September 03, 2015, 22:33:52 »
Palsta ei näköjään voi viettää ansaittua kolmen kuukauden kesälomaansa ilman että meno valtakunnassa äityy vallan tolkuttomaksi, suvispuolella ehkä pahiten laukalle nousi oppositioon joutumisesta ärhäköitynyt ja gallupeista oppositiojohtaja-uhoon villiintynyt  Ville Niinistö. Onneksi tällä kertaa meidän puolella on taustainen mamu Ben Z. joka taannoisessa A-studiossa pyyhki koltiaisella pöytää.
Kesä on ollut varsin tapahtumarikas, lukuisista sattumuksista voi mainita ainakin Jyväskylän verilöylyn ja Vesteråsin Ikean "teknisen häiriön", unelmahöttömielenosoitukset ja Työmiehen tuumailut.
Merkittävin tapahtumasarja on tietenkin Eurooppaan suuntautuva kansainvaellus joka koettelee EU:n yhtenäisyyttä ja asettaa kyseenalaiseksi niin Euroopan sisä-kuin ulkorajatkin. Tuulettimessa alkaa olla tavaraa jota nykyään kutsutaan rehdisti taakanjaoksi ja entistä vaisummin rikkaudeksi. Suomenkin etsikkoaika oli ja meni, Jytkyt ovat kymmenen vuotta myöhässä ja hyvinvointivaltiolle soivat ehtookellot.
 

 
 

8
Ollakseen kaltaistensa silmissä vakavasti otettava punavihreä "ajattelija", pitää kyseiseen kategoriaan havittelevan osata sopivasti pöyristyä ja kauhistua siitä miten Suomessa rasismi, vihapuhe ynnä muu huono käytös ovat yleistyneet ja arkipäiväistyneet.
Yllättäen tuossa voi olla jotain perääkin, ainakin tänään päivällä eduskunnassa näyteltiin ennenkuulumaton ja arvoton ilveily jota paikalla olleet tiedotusvälineet kuvasivat sanalla mölinä. Mölisevä lauma koostui vihervasemmistolaisesta oppositiosta joka kansakunnan arvokkaimmalla foorumilla purki katkeruuttaan siitä että kansan hiljainen enemmistö ei katsonut heitä äänestämisen arvoisiksi eikä yhteistyökyky riitä ministerinpaikkoihin.
 

9
Ei ne viisuvalinnat sitten menneetkään putkeen, koska ne havahduttivat Hyvät Ihmiset taas kerran häpeämään silmät päästään Suomen tunkkaista ja rasistista ilmapiiriä. Tällä kertaa Suomi on Euroopan peränpitäjä vammaisten kohtelussa, kuulemma Albaniassa ja Romaniassakin asiat ovat paremmin koska ko. maat ovat allekirjoittaneet jonkin paperin joka liittyy vammaisten ihmisoikeuksiin.


Nyt kun euroviisujen karsintojen johdosta on Suomen lisäksi loppukin Eurooppa tunkkaisen  rasismin vallassa, herää kysymys mistä suvaitseva kansanosa enää löytää puhtoisia verrokkeja pöyristellessään impivaaramme pimeyttä ja takapajuisuutta.


Ilmastonmuutoslaisten kauhukuvissa maapallon lämpötila voi nousta jopa viisi astetta, joka toteutuessaan nostaisi tämänkin toukokuun päivälämpötiloja useana päivänä jopa viiteentoista asteeseen. Henk. kohtaisesti uskon että tuollaisenkin lämpenemisen pystyisin sietämään.
10
Viime näkemän jälkeen on valtakunnassa taas tuhansista ehdokkaista seulottu parhaista parhaat lakeja säätämään,  ja kuten nykyvaaleissa on tapana, niin itku ja parku on ollut sydäntäsärkevää kuultavaa kun kansa kaikkivaltias sontasaappaillaan, maihinnousukengillään ja natsisaappaillaan julmasti talloi rikki helsinkiläisten kulttuuri-ja hienostokaupunginosien vaaleanpunavihreät shampanjakuplat .

Siitä huolimatta että valtion taloudellinen tilanne on vaikea, niin muutamat takiaispuolueet ovat isänmaan hädän hetkellä halunneet livistää käpykaartiin mutta onneksi näyttää löytyvän riittävä määrä velvollisuudentuntoisia vastuunkantajia muodostamaan toimintakykyisen hallituksen.
 

11
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: April 26, 2015, 15:06:28 »
Raitis opiskelija etsii asuntoa. Toivottavasti edes suvaitsevasta kansanosasta löytyy joku joka haluaa tarjota asunnon rangaistuksensa sovittaneelle maahanmuuttajanuorukaiselle jonka Helsingin hovioikeus, antamatta rasistisen mölinän häiritä arvokasta työtään, katsoi tarpeeksi kotoutuneeksi antamaan oman panoksensa yhteiskuntamme rakentamiseen.

12
Yleinen keskustelu / Re: Vaalit ja sosiaalinen media
« on: April 24, 2015, 14:54:42 »
Puolueilla on tapana selittää huonoa vaalimenestystä sillä, että he eivät saaneet viestiään perille.
Olen pitänyt tuota selitystä hätävalheena peittämään puolueen yleistä huonoutta ja johdon virheitä, mutta nyt pitänee vähän tarkistaa kantaansa koska aivan ilmeisesti ainakin demareilla näyttää olevan vaikeuksia viestinsä välittämisessä. Nimittäin Antti Rinne kutsui Jutta Urpilaisen puheilleen kertoakseen tälle että oli kaavailemassa Urpilaista ministeriksi tekeillä olevaan hallitukseen, ja Jutta oli kuullut tuon niin että Rinne epäsi tältä eduskuntaryhmän puh. johtajuuden koska linjaerimielisyydet.
 

13
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: April 12, 2015, 14:59:01 »
Eduskunnan pääsihteeri Seppo Tiitinen tietää kuten muutkin Hyvät Ihmiset että islamilainen terrori, eurabiat ja muut kettoukset ovat toki vain nettinatsien mielikuvituksen tuotetta, mutta katsoo kuitenkin parhaaksi että islamilaisia suututtanutta pilapiirtäjää Lars Vilksiä ei ole syytä päästää puhumaan eduskuntaan koska tappoyritykset.

Nyt alkaa olla jo siinä hilkulla että joku valtakunnan päättäjistä sanoo ääneen kielletyn N-sanan, puolustusministeri Haglund jo ilmoitti ketä vastaan pohjoismaat syventävät sotilaallista yhteistyötään.
Koska Suomenkin puolustusvoimat on ajettu säästöliekille eikä vähiä varusmiehiä saada enää sotimaan pitsataksin kantaman ulkopuolella, niin on selvää että Putinin vihreät miehet eivät kohtaa sanottavaa vastarintaa, suvaitsevat päättäjämme ovat helpottaneet vihreän miehen taakkaa myös luopumalla maamiinoista, ettei hampaisiin asti aseistetut ja tappamaan koulutetut spetnatsit loukkaa niihin itseään.
Suomen kannalta vain on ikävää että pohjoismaat eivät tosipaikan tullen ole valmiita uhraamaan sotilaitaan Suomen puolesta, ja ovat rehellisyyden nimissä sen ilmoittaneetkin. EU:n nopean julkilausuman joukoista ei myöskään ole sanottavaa apua joten liittolaisvaihtoehdoista jäljelle jää NATO tai uusi YYA.
Näistä Suomelle edullisempi lienee päivitetty YYA, koska USA meidät kuitenkin (taas) Venäjälle myy, joten myykäämme itse itsemme hyvään hintaan. Tuodaan taas öljyä ja viedään juustoa.   

14
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: April 08, 2015, 01:43:30 »
Tuo sairaan kulttuurin analyysi on sangen mielenkiintoinen ja ajankohtainen, teksti on vastaansanomattoman loogista kuin itsensä Mestarin Kirjoituksista ammennettua eikä teoreettisen fysiikan tutkijalta voi toki vähempää odottaakaan.
Kirjoitus on lisäksi Tiede-nimisessä julkaisussa joten kirjoittajalla ei ole myöskään pelkoa siitä että se osuu suvaitsevan väestönosan nähtäville aiheuttaen paitsi pöyristymiskohtauksia, myös vatsavaivoja koska suvaitsevan täytyisi sitten juoda likavettä siinä kuin juomavettäkin osoittaakseen että ne ovat yhtä arvokkaita kuten kulttuuritkin, mikä oli todistettava.
Ehkä von G:n pitäisi varustaa tuo lainauksensa asianmukaisella varoitustekstillä, vaikkapa että  tuote sisältää Virallisen Totuuden kyseenalaistavaa materiaalia joka voi aiheuttaa vatsanväänteitä ja saattaa pahimmillaan johtaa omilla aivoilla ajatteluun.

15
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: April 06, 2015, 21:13:50 »
Suuren maailman muoti-ismeissä meillä on totuttu ottamaan länsinaapuria takinhelmasta ja juosta luputtamaan perässä, myös ajankohtaisessa suvaitsevaisuus-ilmiössä jossa kilpaillaan farisealaisuuden jalossa taidossa touhukkaasti tallaten lesket ropoineen astinlaudaksi itsensä ylentämiselle.
Kuten tiedämme, holokaustin kieltämisen on kielto on voimassa muutamissa maissa eikä sitä hyvällä katsota missään länsimaassa, koska natsit. Tiedämme myös että länsinaapurimme on maailman suvaitsevaisin kansakunta, ja koska siellä natsiuteen suhtaudutaan jyrkän tuomitsevasti, niin ei ole yllättävää että kun siellä eräässä opetustilanteessa otettiin uutisaiheista esimerkkinä vainojen uhrien/holokaustin vuosipäivä, niin erään oppilaan ja sijaisopettajan välille syntyi erimielisyys siitä onko holokausti historiallinen fakta vaiko ei. Opettaja tietenkin kielsi oppilasta epäilemästä holokaustin totuudellisuutta, koska natsit jne.
Ihan normijuttu tähän asti, mutta sitten satunnaiselta kuulijalta tipahtaa alaleuka pajatsonkupiksi pelkästä hämmästyksestä, nimittäin sijaisopettajan vanhempi kollega virallisesti opastaa sijaista että tämän ei olisi pitänyt alkaa väitellä asiasta koska "heillä" ja "meillä"  on erilainen käsitys todellisuudesta, ja molemmat totuudet ovat tasa-arvoisia ja siten yhtä todellisia.
Ei tarvitse olla hommabotti arvatakseen että "meidän" totuutta ei tällä kertaa haastanut hakaristi vaan puolikuu.
Mielenkiintoista on seurata miten naapurissa, ja sen jälkeen meidän nilkit perässä istuvat virtahevon kanssa tyynesti sohvalla ilmoista puhelemassa kun eivät kehtaa sentään (vielä) jaotella ihmisiä ryhmiin joita erottaa velvoite uskoa tai olla uskomatta historiallista totuutta.

 

Pages: [1] 2 3 ... 119