Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - joe

Pages: [1] 2 3
1
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: October 04, 2015, 17:46:00 »
Joe-poika Singaporesta havaitseekin täällä olevan muitakin kuin Aku, Donald the Duck.
Tiukka realismi on tämänhetkinen asenteeni. Uusi päivä, uudet periaatteet, sano tuuliviiri.
Todellisuudessa (pun not intended). En luista enkä laista laista. Tuomarinohje toimimaan, se vanha, ei sharia.
Toisaalta kun on 70v, niin poikani naureskeli kanssani (outo huumori perinnöllistä) elinkautinen tuomio reiviikeistä ei ole kovin pitkä, ja jono haudalleni on pitkä - Jim Morrison https://www.google.fi/?gws_rd=cr&ei=LDkRVqmcNYyfsAGcuZn4AQ#q=jim+morrison+grave ja https://www.google.fi/?gws_rd=cr&ei=LDkRVqmcNYyfsAGcuZn4AQEugen
Vitsaillimme röhönaurulla sitä haudalleni tulevien kukkien määrää. Mustaa huumoria ei tosikko eikä vesikko ymmärrä.
No tuossapa olisi keskustelun alustus aikuiskouluttajalta ja bittigurulta suununtai-iltapäivälle.


2
Yleinen keskustelu / Re: Tervetuloa
« on: October 04, 2015, 17:14:58 »
Vastaan itselleni. https://www.youtube.com/watch?v=1Msnt4lLm-g
Hommafoorumilla piruilu alkaa riittää, täällä olisi terve pohja, tarvitsisi vain muutaman sata SciFi-HiFi älykköä seurustelemaan. Maksullinen keskustelupalstako olisi ratkaisu tai ry, tai jotain...
Noin sata bännättyä nimimerkkiä hommassa alkaa kypsyttää, onko tällä planeetalla älyllistä elämää?

3
Veturinkuljettaja , teologian opiskelija? James "potkukelkka" Hirvisaari on jotain muuta. Muutosta todella.
Huhhuh, ei muuta kuin äänestämään.

Onko ehdotuksia?

4
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: March 26, 2015, 09:58:50 »
Vanha pi(e)ru, kohta 70v. Voisi kai jossain harrastaa älykästä dialogia, monologiakin. Tai joukolla.
Aiheita riittäisi nykyisinä aikoina kyllä. Homma tuntuu olevan aika laaja-alainen ja ainakin aktiivinen muissakin kuin rasistisissa jutuissaan. Sarkasmikin menee mukavasti läpi. Osa keskustelijoista vaikuttaa ihan älykkäiltä ajoittain. Joukossa on moneksi.
Toisaalta on niinkin, että pyörä on keksitty tuhannesti. Uusin tieto harvoin foorumeilla liikkuu. Uusin propaganda kyllä.

5
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: March 26, 2015, 04:12:00 »
Hiljaiselta tuntuu olo ja elo täällä todellisuudessa. Kevät tulee, eilen satoi lunta. Väkeä on vähän siellä ja täällä. En jaksa selata, mikä on tämän foorumin primus motor. Hommalla seilaa muutama tuhat aktiivia ja väijyssä aina joku vakiomäärä. Vaalit on tulossa, 10-100 hengen sisäänlämpiävä juttu ei johda mihinkään.

6
Maahanmuutto ja monikulttuurisuus / Re: Monikulttuurisuus
« on: March 25, 2015, 04:17:11 »
Filosofian tohtori Jussi Halla-ahon lisäksi yhteinen YLEmme on lähtenyt nostamaan maahanmuuttoa vaaliteemaksi, perjantaina ainakin kaksi ajankohtaisohjelmaa käsitteli kyseistä aihetta, sytykkeen antoi lähijunassa alkanut ja Tapanilassa joukkoraiskaukseen päättynyt ahdistelutapaus.
Valitettavasti Tuomas Enbuske oli ainoa rohkelikko joka uskalsi esittää kysymyksen jota kaikki muut kiertelivät kuin kissa kuumaa puuroa: Mistä johtuu Afrikkalais-ja Lähi-itätaustaisten silmiinpistävän korkea edustus Suomen raiskaustilastoissa. Myöhemmin A-studiossa aihetta käsitteli kolme taustaista joista eräs oli sitä mieltä että poikarukat ovat altistuneet länsimaisille vaikutteille jonka seurauksena he ovat tulleet syyllistyneeksi raakoihin rikoksiin. Jos tuo on totta, niin se asettaa Suomesta turvapaikkaa hakevat hieman outoon valoon.
Itse asiassa kyseinen musliminainen tahattomasti viestitti pukeutumisellaan sen mistä näissä rasistisissa viharikoksissa oikeasti on kysymys: Takapajuisesta, naisia alistavasta, länsimaita vihaavasta ja halveksivasta kulttuurista jonka alemmuudentunne purkautuu väkivaltaan jonka kohteeksi valikoituvat puolustuskyvyttömät kantaväestön edustajat.

Ja vielä feministinen näkökulma: On väärin yleistää joukkoraiskauksia maahanmuuttajien ongelmaksi koska kaikki miehet ovat raiskaajia , varsinkin suomalaiset. 


No johan on femakon puhetta, kaikki naiset ovat raiskaajia  samoin perustein. Vanhana miehenä sanon saaneeni naista ihan sovulla, avioliitossa yli 35v uskollisena hurjan nuoruuden jälkeen. Asia on senverran laaja, etten asiantuntijana lähde täällä kinaamaan. Varsinkaan suomalaisten naisten ulkomaalaisihannoinnin pohjalta. Sitä ovat saaneet, mitä ovat tilanneet.

7
No valitettavasti ei ole, oppiarvo on ja pitkä yksityisen sektorin työkokemus ja vertaisarvioituja julkaisujakin löytyy, mutta eiköhän tuo Kaptahin vihjailu ole juuri sellaista henkilökohtaisuuksiin menemistä, josta täällä periaatteessa tulee porttikielto.

Totta, olin vähän ilkeä. Pahoittelen ja pidättäydyn vittuilusta jatkossa.

Yritän samaa, vanhuuseläkkeellä alkaa ennenaikojaan typistetty työenergia väliin pärskyä yli laitojen.

8
Minusta tänne pitäisi tulla paljon enemmän kirjoittajia. Ärsyttävää että näin järkevä palsta on näin vähän käytetty. Miten tänne saataisiin enemmän aktiivisia nickejä? Homman vastustamisen luulisi olevan hyvä täky, ja tämä voisi myös leimautua paikaksi, jossa väitellään maahanmuutosta, mutta toisin kuin yleensä netissä niin rationaalisesti ja empiirisesti. Kontrasti hommalaiseen vastenmieliseen maahanmuutto-hölmökuoroon on valtaisa vaikka täälläkin on eri mielipiteitä ja koviakin kiistoja.

Olisihan se tietenkin hienoa saada tänne joukoittain lisää hyvän tason kirjoittajia, mutta tuo lienee helpommin sanottu kuin tehty. Mitä homman vastustamiseen tulee, niin Kuuma Peruna aikoinaan koitti vääntää tätä "hommawatch"-tyyppiseksi "kattokaa, miten tyhmästi hommassa taas kirjoitettiin, öyh öyh" -palstaksi, mutta ainakaan itse en ole erityisen innostunut tästä. Jos joku pitää homman kirjoituksia typerinä, menköön sanomaan sen hommaan. Niin ainakin itse teen.

Ja olen mh:n kanssa samaa mieltä, että maahanmuuton peruskysymykset on täällä jo aika lailla loppuun kaluttu aihe. Jos sinulla on mielessäsi jotain uusia avauksia sillä rintamalla, niin pane ihmeessä ketju pystyyn.

Kun innovatiisena ja rajoja kokeilevana tutkijana olen nyt näitä kahta todellisuutta syväluodannut ja homman omistajan kanssa ilmeisen peruutamattomasti riitaantunut, näen täällä kuitenkin vaihtoehdon hommalaiselle piilorasismille ja erityisesti siellä käydyn keskustelun selkeälle ohjaamiselle "oikealle uralle".

Kumma kyllä, homma vetää kärpäsiä kuin uloste ikään. Naiveja tyyppejä löytyy tässä maassa.

Kyllä jonkinlainen hompansseja netsejä arvioiva ketju voisi olla paikallaan. Politiikankin arvostelu on täällä kuollut juuri ennen vaaleja?

Vai onko tämä jo antautunut "DEAD ZONE"...

9
Yleinen keskustelu / Re: Tervetuloa
« on: October 18, 2012, 00:07:31 »
Selvisihän tämäkin hommafoorumin mystinen riita, joissa tuomari ja lautamiehet ovat yksi ja sama henkilö, eli ns. asianomistaja.

Näin siis kirjoittaa ylläpitäjä / admin / moderaattori / palvelimen omistaja / banaaninheiluttaja:

"Joen siis piti saada huudella vapaasti jonkun toisen maksamalla ja ylläpitämällä foorumilla? "

Joku nimeämätön taho, jonka kanssa ei edes voi neuvotella alkaa sättiä itselaatimiensa sääntöjen rikkomisesta.

Nimeämättömällä taholla on siis hirmuvaltiaan oikeudet, hänhän istuu lähes 24/7 OMISTAMANSA foorumin banaani kädessä.


Onko täälläkin palvelimen kulujen maksajan etuoikeus säädellä toisten viestintää? Orwell?


p.s. maksan ihan rahalla heti, jos löytyy foorumi, jossa moderointi perustuu ainoastaan ja vanhaan tuomarinohjeeseen.10
Joe,

Kuriositeettina, miksi olet valinnut Albert Einsteinin kuvan ja Einsteinin lainauksen profiiliisi?

(en aina osaa olla menemättä henkilöön...)

Luin artikkelin, jossa tutkittiin Albertin aivoja uusimmilla menetelmillä.

Havaittiin poikkeuksellisisuutta. Olen siis syvästi kateellinen herra Einsteinille R.I.P.

Dust To Dust, Ashes To Ashes

Albertin henki elää, toivottavasti.

11
Niin, kansakoulupohjalta kun tässä on ponnisteltu ties minne ja takaisin tänne.

CV ei tässä yhteisössä kai kuitenkaan ole tarpeellinen ainakaan vielä.

12
Ehei. Puurosen uskottavuus punnitaan hänen tieteellisten töidensä kautta. Muu on pelkkää adhominemia ja osoittaa vain sen, että teillä on nyt asiapuoli kovin heikoilla.

Ja sikäli kun markkuk ja joe taitavat olla aika uusia niin kerrotakoon että minä en sitten ole marksilainen.

Dosentti (nyk. pelkästään arvonimi) Puuronen ei ole tehnyt juurikaan mielestäni merkittäviä tieteellisiä töitä eli julkiasukelpoisia tutkimuksia. Korjaa, jos olen väärässä. http://vesapuuronen.net/cv.htm

Ai siis että sinun mielestäsi merkittäviä? No tuota, kerropa mikä akateeminen oppiarvosi on ja oletko pätevä arvioimaan Puurosen työtä.

Onko se Halla-aho muuten tehnyt mitään muuta julkaisukelpoista kuin väitöskirjan ja yhden bibliografian? (Bibliografiatkin alkavat olla vähän vanhentunutta teknologiaa, nykyään nekin ovat tietokantoja.)

Kiitän korjauksesta, täytyy tutustua dosentti Puurosen töihin.

Halla-ahon akateemisiin julkaisuihin en halua tutustua.

Mikähän olikaan kysyjän oma oppiarvo, ei kai täällä hehkutella titteleillä?

13
Palaisimmeko alkuperäiseen kysymykseen.

Maailmankuva/asenne pienelle kulkijalle tulee suurella todenäköisyydellä alkuun ainakin ympäristöstä.

Kyky omaan valintaan taas voidaan johtaa yksilön omista kyvyistä ja indokrinaation vaikutuksista.

Toiset ovat alttiimpia muokkaukselle, jotkut kapinoivat. Voihan se kasvatus tietysti oikeinkin joskus harvoin mennä.

Yksinkertaista vastausta ei ole, monimuuttujaongelma.

14
Ehei. Puurosen uskottavuus punnitaan hänen tieteellisten töidensä kautta. Muu on pelkkää adhominemia ja osoittaa vain sen, että teillä on nyt asiapuoli kovin heikoilla.

Ja sikäli kun markkuk ja joe taitavat olla aika uusia niin kerrotakoon että minä en sitten ole marksilainen.

Dosentti (nyk. pelkästään arvonimi) Puuronen ei ole tehnyt juurikaan mielestäni merkittäviä tieteellisiä töitä eli julkiasukelpoisia tutkimuksia. Korjaa, jos olen väärässä. http://vesapuuronen.net/cv.htm

15
Yleinen keskustelu / Re: Kunnallisvaalit 2012
« on: October 17, 2012, 00:15:30 »
No mutta mitenkäs se meni? Sanoiko persut ennen vaaleja eurotukien olevan kynnyskysymys? Muistaakseni persut rummuttivat isoon ääneen menevänsä hallitukseen laittamaan asiat kuntoon, mutta tosipaikan koittaessa ottivat rahat ja juoksivat.

Eurotukiin mä en käsittääkseni ole ottanut mitään kantaa enkä pidä koko kysymystä kovin kiinnostavana.Saattoi sanoakin, en muista. Sen kuitenkin muistan että aika moni rummutti kovaan ääneen eurotukia vastaan, lopulta vain perussuomalaiset sekä edustajat Mustajärvi ja Yrttiaho kantoivat suoraselkäisesti vastuunsa äänestäjille.

Mikä ketäkin kiinnostaa, jos politiikasta on kyse niin eurotuet ovat eräs maailman kiinnostavimmista aiheista tälläkin hetkellä ja ovat olleet jo monta vuotta.


Koko asia ei ylipäätään ole ollut ajankohtainen kovin "monta" vuotta.

Kyllä se tässä lyhyessä elämässä on aika monta vuotta, kun Suomi on maksanut "velkaa" EU:lle kuvitellusta turvallisuudesta.

Koiran elämää, semmoisessa kiristävässä koulutuspannassa. Onko kuullunut EU:sta tukea, kun Putin desanttinsa avulla pistää Suomea vanhaan asentoon?

Inhat valehtelevat ministerimme eivät edes pyydä anteeksi puheitaan EU:tukien "tuottoisuudesta".

EU on täysin ja kokonaan pettänyt keltään mitään kysymättä perussopimuksessa julistetun periaatteensa muiden valtioiden tukemisesta.

Pages: [1] 2 3