Author Topic: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat  (Read 1003578 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
 • Hate the sin, love the sinner
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8850 on: October 10, 2014, 15:27:13 »

***Kanttuvei liukkailla***

Niin ja ainahan jengejä on ollut. Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää.


Kajjaanissa aikoinansa polliisi-Mönttinen kuulemma tuumasi linja-autoasemalla maleksivalle miehelle jotta "Te siinä, mikäs mies te olette? Hajaantukaa!"


http://www.youtube.com/watch?v=sClWJ27FD7Q
« Last Edit: October 10, 2014, 15:42:09 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8851 on: October 10, 2014, 19:29:57 »
Toki toki, eihän meidän saastaisten hurrimulattien pitäisi olla tyytymättömiä siihen, mitä Oikean Suomalaisuuden, sen perussellaisen, edustaja on mieltä asioista. Koska olen itse jäänyt Oikeasta Suomalaisuudesta osattomaksi, joudun päättelemään Oikean Suomalaisuuden edustajien pyhistä kirjoituksista, mitä Oikea Suomalaisuus on. Aikani asiaa vastaansanomattoman tieteellisesti pohdittuani olen päätynyt kehittelemään suomalaisille uuden syntyhistorian tai syntymyytin, jota olen jo parillakin foorumilla luonnostellut. Sen pitäisi olla jotakuinkin linjassa breivikistiemme edustaman Oikean Suomalaisuuden kanssa.

Unohtakaa siis ne puheet Volgan mutkasta. Suomalaisten kantaisä ja kantaäiti oli muuan henkisesti jälkeenjäänyt hermafrodiitti, olkoon hänen nimensä vaikka Pölhöjoutsi, joka vaelsi muinaisvenäläisten soturien mukana näiden käydessä loppumatonta sotaansa arojen turkkilaisperäisiä kumaaneja, venäläisellä termillä polovtseja, vastaan. Muinaisvenäläiset soturit olivat kovia miehiä, jotka mielellään raiskasivat ja tappoivat naisia, ja jos naisia ei löytynyt, leikkikaluksi kelpasi myös naismainen pikkupoika. Samoin tiedämme, että suomalaisugrilaiset kansat elivät sydän-Venäjällä pitkään rinnakkain slaavien kanssa, ja onhan siellä nytkin paljon suomensukuisia kieliä puhuvia vähemmistöjä, joten ihmekös tuo, että heidän sotajoukkojensa kintereille saattoi lyöttäytyä tuollainen tavallista vähälahjaisempi ugri.

Koska soturit olivat väkivaltaisen raakuutensa ohessa myös huumorimiehiä, heidän mielestään oli hauskaa pukea Pölhöjoutsi kaltaisekseen - olihan tsaarin Venäjälläkin tapana pukea palveluspoika kasakaksi. Pölhöjouhdelle annettiin jokin tylsynyt ja ruosteinen miekka jolla viuhtoa, ja sen jälkeen railakkaat sotaveikot nauroivat kippurassa kalja pitkistä viiksistä pisaroiden (silloin ennen vanhaan Venäjällä näet juotiin tervehenkisesti ainoastaan käyneitä juomia, tislattu votka on niitä pahoja länsimaisia vaikutteita). Koska heillä oli oma hyvänahkainen puolensa, he ottivat Pölhöjouhden mukaan sotaretkilleen ja antoivat hänen tappaa polovtsien lapsia miekallaan, tai ainakin yrittää; kun uhri parkui tuskiaan Pölhöjouhden survoessa kaulaa poikki, joku vanhemmista soturisedistä tuli apuun ja antoi armoniskun omalla partaveitsenterävällä sapelillaan.

Toki Pölhöjouhden annettiin uskoa, että hän itse oli surmannut lapset. Sotaretken lopuksi Pölhöjousta autettiin seivästämään uhriensa irti leikatut päät miekkaansa. Näitä Pölhöjoutsi sitten esitteli miekkaansa nostellen sotureille mölisten ontuvalla muinaisvenäjällään: "Mää ö-len sanka-lii!" Ja taas soturit nauroivat pitkät viikset kaljassa.

Totesin jo alussa, että Pölhöjoutsi oli hermafrodiitti, eli hänellä oli miehen ulkoisista sukuelimistä huolimatta myös kohtu ja munasarjat, ja kun venäläiset soturit olivat aikansa raiskanneet häntä peräsuoleen, hän tuli siitä raskaaksi ja alkoi synnyttää lapsia raiskaajilleen - lapsia, jotka olivat perineet äitinsä, siis Pölhöjouhden, älynlahjat. Aina kun Pölhöjouhden peräaukosta pullahti maailmaan vauva, soturit nauraa röhöttivät taas kerran makeasti, osoittelivat sormella ja ravistivat kaljaisia viiksiään. Jonkin käsittämättömän armeliaisuuden puuskassa he sitten jättivät Pölhöjouhden lapset henkiin, ja näistä tuli suomalaisten esi-isiä.

Tämä alkumyytti selittää erinomaisesti Oikeiden Suomalaistemme aatokset ja edesottamukset. Kun Breivik teki terrori-iskunsa, he eivät suostuneet näkemään siinä mitään erityisen väärää, koska jo Pölhöjouhden ajoista saakka Oikea Suomalainen on tiennyt, että vihollisen lasten surmaaminen on sitä ainoaa oikeaa suomalaista sankaruutta, olipa vihollinen sitten polovtsi, muslimi tai pohjoismainen sosiaalidemokraatti. Toisaalta sekä Eerolan halu antaa KGB:lle sanomista suomalaisten asioihin että Oikeiden Suomalaisten keskustelulaudoilla esiintyvät mielipiteet, joiden mukaan talvisota sodittiin väärää vihollista - valkoisen rodun puolustajaa Venäjää - vastaan, selittyvät aukottomasti Pölhöjoutsi-myytillä.

Jos Suomi liukuu Venäjän vallan alle, se ei tietenkään ole ongelma, koska jo Pölhöjoutsi oli venäläisten soturien orjana ja hovinarrina, eli Suomen kansa siinä vain palaa takaisin kantaisänsä, tai siis -äitinsä, ikiaikaiseen rooliin. Mitä sitten siihen mahdollisuuteen tulee, että Suomi olisi alistunut Neuvostoliitolle sota-aikaan panematta hanttiin, sekään ei olisi ollut Oikeiden Suomalaisten, noiden Pölhöjouhden perillisten, mielestä mikään suuri vahinko - ja jos miehitysjoukot sitten olisivatkin raiskanneet täkäläisiä naisia moneen kertaan, kuten heidän tiedetään tehneen Neuvostoliiton valtaamissa Itä-Euroopan maissa, sekään ei Pölhöjouhden heimon mielestä olisi liioin ollut iso vahinko - onhan suomalaisen osa jo kantaisän ajoista asti ollut maata venäläisen soltun alla, eli raiskattavat tytöt olisivat vain toteuttaneet heimollemme aikojen alussa määrättyä kohtaloa, joka oli ollut jo Pölhöjouhden osana.

Mitä sitten tulee Suomen itsenäisyyteen, se lienee meidän epäsuomalaisten ja hurrinsekaisten mulattien keksintö. Se ei tietenkään olisi juolahtanutkaan kenenkään Oikean Suomalaisen mieleen, sellaisen köyhän ja rehellisen maamiehen, joka vain haluaa viljellä vaatimatonta maaplänttiään hyvän venäläisen isännän nöyränä krepostnoina. Suomi ei myöskään kuulu osaksi länttä, jossa harrastetaan kaikenlaista hirveää, kuten yhdenvertaisuusperiaatetta sun muuta suvaitsevaisuutta. Pölhöjouhden rotu huutaa pois itsenäisyyden ikeestä, luonnolliseen olotilaansa.

Myönnetään, että tässä alkumyytissä on vielä joitakin aukkoja. Se ei esimerkiksi vielä selitä sitä merkillistä ilmiötä, että vaimonsa käden poikki jurskauttaneet ja siitä vankeustuomion saaneet tyypit saattavat julistaa pyrkivänsä suojelemaan suomalaista naista kauheilta muslimimiehiltä. Mutta odottakaas, enköhän saa tämän myytin pikkuhiljaa päivitettyä niin, että tuokin saadaan siihen mukaan.
« Last Edit: October 10, 2014, 19:40:06 by Kourumies »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline metrics

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1255
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8852 on: October 10, 2014, 19:42:30 »
Vaikutat kansallis mielliseltä.

Apropos, mikä on "hurrimulatti"? Koko Länsi-Suomen väestö?
« Last Edit: October 10, 2014, 19:52:16 by metrics »

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8853 on: October 10, 2014, 21:06:50 »
Köyryn käämin kärähtämisestä päätellen sarkasmini ei toiminut. Oikeamielisellä ritarilla viittasin Pölhöjoutsin sijasta niihin legendaarisiin kertomuksiin joissa ko. sankarit julkisissa kulkuneuvoissa (tyypillisimmin ratikka) lannistavat öyhöttävän rasistin joko verbaalisen ylivoimansa turvin tai poistamalla häirikkö fyysisesti kulkuneuvosta kanssamatkustajien suosionosoitusten saattamana.
Mutta kuten sanottu, tuollaisen sankarihahmon ilmestyminen vaatii aina katalyytikseen rasismia, jota näissä pesarihuvitteluissa ei siis ole todettu.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8854 on: October 10, 2014, 22:20:05 »
Köyryn käämin kärähtämisestä päätellen sarkasmini ei toiminut.

Minkä käämin kärähtämisen? Tuo on vuosia sitten kirjoittamani juttu, jonka toin tänne yleisön kulissientakaisesta pyynnöstä. Luuletko sinä ressukka itseäsi niin tärkeäksi tyypiksi, että kirjoittaisin tuonpituisen uuden jutun ex tempore vain sinulle vittuillakseni? Eiköhän sinun kannattaisi hakea kaappihomoseksuaalisille himoillesi muita kohteita kuin meikähetero. Silloin pari vuosikymmentä sitten kun lajittelin kirjaston hantlankarina pienpainatteita, käteeni osui moottoripyöräilevien sadomasohomojen yhdistyksen sisäinen tiedotuslehti (silloin tuollaisilla kerhoilla oli vielä paperille painetut lehdet, nyt kaikki sellainen toiminta lienee siirtynyt nettiin), ja tulee kyllä mieleen, että jostain tuollaisesta paikasta sinäkin varmaan löytäisit salskeita poikia joiden seurassa unohtaisit turhautumasi.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8855 on: October 10, 2014, 22:21:40 »
Vaikutat kansallis mielliseltä.

Se voi johtua tyhmyydestäsi, vittumaisuudestasi, huumorintajun puutteestasi tai yleisestä yhteiskuntakelvottomuudestasi. Ne eivät toki sulje toisiaan pois.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8856 on: October 11, 2014, 16:23:12 »
Kuten tiedämme, meidän sulkeutuneessa Impivaarassamme ei ole juuri nimeksikään monikulttuuria verrattaessa mihin tahansa sivistysvaltioon. Nyt supo on kuitenkin löytänyt muutamia Syyriassa sotimassa käyneitä islamiin perehtyneitä uskonoppineita joita se epäilee mm. murhasta.
Jos hallitus aikoo viedä eteenpäin taannoin ehdotettua lakia islamistiaktivistien oikeudesta saada tasapuolisesti samoja palveluja ja etuja kuin omien sotiemme veteraanit, niin onko vaarana että esim. tasa-arvovaltuutettu tai joku muu Oikeamielinen vaatii myös luterilaisen uskon puolesta taistelleiden sotaveteraaniemme syyttämistä venäläisten (ja natsien) murhista, muutenhan tulemme harjoittaneeksi uskontoon perustuvaa syrjintää.

Offline Vongoethe

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 6074
 • Hate the sin, love the sinner
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8857 on: October 11, 2014, 16:37:08 »
Kuten tiedämme, meidän sulkeutuneessa Impivaarassamme ei ole juuri nimeksikään monikulttuuria verrattaessa mihin tahansa sivistysvaltioon. Nyt supo on kuitenkin löytänyt muutamia Syyriassa sotimassa käyneitä islamiin perehtyneitä uskonoppineita joita se epäilee mm. murhasta.
Jos hallitus aikoo viedä eteenpäin taannoin ehdotettua lakia islamistiaktivistien oikeudesta saada tasapuolisesti samoja palveluja ja etuja kuin omien sotiemme veteraanit, niin onko vaarana että esim. tasa-arvovaltuutettu tai joku muu Oikeamielinen vaatii myös luterilaisen uskon puolesta taistelleiden sotaveteraaniemme syyttämistä venäläisten (ja natsien) murhista, muutenhan tulemme harjoittaneeksi uskontoon perustuvaa syrjintää.

Kuulepas, veli Maivei. Mitäpä jos mielikuvisusihmisten asemesta koettaisit kerrankin ihan oikeille puhua? Kokeilisit edes, niin ei olisi aihetta vilkuilla banaanilaatikkoa, niin paljon kuin olenkin sua suosinut ja koettanut ymmärtää.

Mut tossa sulle lisää vettä myllyyn, jos et nyt vaikkapa viidenkymmenen sivullisen Askar-forumin rasistirallille kuolatessasi ole sattunut huomaamaan.

Uusi Suomi, 11.10.2014:

Terrorismiepäiltynä vangittu opetti islamia kouluissa – Helsinki pidättämässä viralta

Toki ymmärrän, että olet suvaitsevaisena ihmisenä kovin, kovin pöyristynyt ja syrämestä ottaa - ja päästä viiraa - mutta jospa nyt rauhoittuisit kuitenkin.
« Last Edit: October 11, 2014, 17:49:06 by Vongoethe »
Solitudinem faciunt, pacem appellant.

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8858 on: October 11, 2014, 17:35:41 »
Kuulepas, veli Maivei. Mitäpä jos mielikuvisusihmisten asemesta koettaisit kerrankin ihan oikeille puhua? Kokeilisit edes, niin ei olisi aihetta vilkuilla banaanilaatikkoa, niin paljon kuin olenkin sua suosinut ja koettanut ymmärtää.

Kyllä tuossa kaikki ovat oikeasti olemassaolevia ihmisiä vaikka ymmärrän toki että esimerkiksi maamme hallitus ja päivystävät Oikeamieliset saattavat vaikuttaa kummelihahmoilta.
Ihan lämpimikseni vain pohdiskelen millaisille mutkille meidän on vielä taivuttava osataksemnme olla oikeanlaisia monikultturisteja . Ilmeisesti näihin uskonsotureihinkin on jonkinlaista linjaa vedettävä, edellisen viestini rivien välistä voi lukea etten ole kovin innostunut heidän samaistamisestaan sotaveteraaneihin, toisaalta ei houkuttele tuo murhasyytekään joka kaiketi edellyttää asian tutkimista sotaa käyvässä ja sekasortoisessa Syyriassa. Siitä tulee vielä kalliimpi sirkus kuin oli Porvoon pastorin kansanmurhaoikeudenkäynti Ruandassa.
Kyllä tuon islaminopetuksen olen huomannut, sehän on bisnes as usual.   

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8859 on: October 13, 2014, 21:02:07 »
http://www.apu.fi/artikkeli/pimeyden-ytimessa

+++ Pitäisikö nyt kuitenkin olla yleistämättä tätä lasten kiusaamisjuttua kaikkiin maahanmuuttajiin ja rauhoittua hieman?

xxx SUOMI VAPAAKSI MAMU RAISKAAJISTA JA HYYSÄRI ÄMMISTÄ! MENE AFRIKAAN SENKIN N-RI RAKASTAJA! ON VOITAVA PUHUA EI OLE RASISMI!
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8860 on: October 14, 2014, 02:32:11 »
http://www.apu.fi/artikkeli/pimeyden-ytimessa

+++ Pitäisikö nyt kuitenkin olla yleistämättä tätä lasten kiusaamisjuttua kaikkiin maahanmuuttajiin ja rauhoittua hieman?

xxx SUOMI VAPAAKSI MAMU RAISKAAJISTA JA HYYSÄRI ÄMMISTÄ! MENE AFRIKAAN SENKIN N-RI RAKASTAJA! ON VOITAVA PUHUA EI OLE RASISMI!

Mä olen ihmetellyt mitä nämä keski-ikäiset yöpartiomiehet itse tekivät silloin kun ihan kotoperäinen kalpeanaamainen jengiväkivalta Suomessa oli pahimmillaan muutama vuosikymmen sitten. Luultavasti olivat itse nyrkit pystyssä mukana ja kaipaavat niitä aikoja takaisin ja hinkuvat nyt hakkaamaan tummaihoisia vaikka millä tekosyyllä.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Julmuri

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3920
 • Pienimunainen fasisti
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8861 on: October 15, 2014, 07:18:52 »
http://www.apu.fi/artikkeli/pimeyden-ytimessa

+++ Pitäisikö nyt kuitenkin olla yleistämättä tätä lasten kiusaamisjuttua kaikkiin maahanmuuttajiin ja rauhoittua hieman?

xxx SUOMI VAPAAKSI MAMU RAISKAAJISTA JA HYYSÄRI ÄMMISTÄ! MENE AFRIKAAN SENKIN N-RI RAKASTAJA! ON VOITAVA PUHUA EI OLE RASISMI!

Mä olen ihmetellyt mitä nämä keski-ikäiset yöpartiomiehet itse tekivät silloin kun ihan kotoperäinen kalpeanaamainen jengiväkivalta Suomessa oli pahimmillaan muutama vuosikymmen sitten. Luultavasti olivat itse nyrkit pystyssä mukana ja kaipaavat niitä aikoja takaisin ja hinkuvat nyt hakkaamaan tummaihoisia vaikka millä tekosyyllä.

On huomattava, että esimeriksi skinien väkivalta tummaihoisia maahanmuuttajia ja muita kohtaan oli yleensä täysin skinien itsensä provosoimaa. Olen itse esimerkiksi kerran ollut ravitsemusliikkeessä, jonne skinit tekivät kyynelkaasulla iskun, koska siellä oleskeli mustia miehiä ja siellä seurusteltiin heidän kanssaan. Tämä teki heidän silmissään myös suomalaisista asiakkaista legitiimin kohteen. Kyseessä ei edes ollut mikään reggae, yo, yo rasta jointti vaan aivan tuikitavallinen kalliolainen ravintola, jonka asiakaskunta oli täysin heterogeenista. Tilanne päätyi kuitenkin siihen, että suomalaiset ja mamut ajoivat skinit yhtenä miehenä karkuun.

Nyt kun tilanne onkin muuttunut siten, että on olemassa oikeasti maahanmuuttajataustaisesti värittyneitä jengejä, jotka itse provosoivat väkivaltaa niin eiväthän entiset skinarit edes uskalla tehdä mitään, koska he uskaltavat käydä vain passiivisten uhrien päälle. Isäm maan puollustajat huutavat kuorossa apuun entistä vihollistaan virkavaltaa, jota he vielä jokin aika sitten haukkuivat UMJ:n ja sionistien käsikassaraksi. Erityisessä suosiossa paistattelee poliisin vaskistikerhon puheenjohtaja kansanedustaja Tom Packalen.
"Jos Suomi olisi esim. Latvian kaltainen persereikä, meillä ei olisi mitään ongelmaa turvapaikkaturismista" - nimimerkki "kami" Hommaforumilla

Offline Maivei

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1776
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8862 on: October 15, 2014, 11:04:22 »

On huomattava, että esimeriksi skinien väkivalta tummaihoisia maahanmuuttajia ja muita kohtaan oli yleensä täysin skinien itsensä provosoimaa. Olen itse esimerkiksi kerran ollut ravitsemusliikkeessä, jonne skinit tekivät kyynelkaasulla iskun, koska siellä oleskeli mustia miehiä ja siellä seurusteltiin heidän kanssaan.


Skinithän tunnetusti syrjivät kaikenlaisia vähemmistöjä, ehkä ne tuossa tapauksessa haastoivat ravintolan asiakkaita olettamansa homoseksuaalisuuden perusteella, eikä niinkään ihonvärin.
Missä muuten ne tummat naiset oleskelivat? 

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8863 on: October 17, 2014, 00:18:07 »

Nyt kun tilanne onkin muuttunut siten, että on olemassa oikeasti maahanmuuttajataustaisesti värittyneitä jengejä, jotka itse provosoivat väkivaltaa niin eiväthän entiset skinarit edes uskalla tehdä mitään, koska he uskaltavat käydä vain passiivisten uhrien päälle. Isäm maan puollustajat huutavat kuorossa apuun entistä vihollistaan virkavaltaa, jota he vielä jokin aika sitten haukkuivat UMJ:n ja sionistien käsikassaraksi. Erityisessä suosiossa paistattelee poliisin vaskistikerhon puheenjohtaja kansanedustaja Tom Packalen.

Mä kyllä näkisin tämän pikemminkin niin, että nyt kun katu- ja väkivaltarikollisuus on merkittävästi vähentynyt eikä se ehkä edes Helsingin verentahrimassa killcityssäkään (viitatakseni nuorisovuosieni mytologiaan) ole jatkuva päälle kaatuva uhka, ihan perustason nuoret tappelija- ja hakkaajasällit voidaan stilisoida kauheaksi maahanmuuttajajengiksi - koska tavallisilla ihmisillä ei oikeasti ole kokemusta siitä jatkuvasta katuväkivallan uhasta, joka muutama vuosikymmen sitten oli todellisuutta (luultavasti silloinkin enemmän pikkukaupungeissa). Silloin kun katuväkivalta on arkipäiväistynyt, kaikki osaavat ryhtyä järkeviin varotoimenpiteisiin siltä suojautumiseksi osana kaupunkilaisen normaalia katuviisautta. Silloin kun katuväkivalta on vähentynyt miltei olemattomiin, sillä voidaan pelotella ihmisiä tehokkaammin, koska se ei ole arkipäivää vaan myyttinen uhka. Sen takia meillä on tämä nykyinen paradoksi, että katuväkivallan pelko on lisääntynyt samalla kuin katuväkivalta itse on vähentynyt ja nuoriso sivistynyt. Vastaavasti maahanmuuttajakammo on suurinta siellä, missä maahanmuuttajiin ei edes merkittävästi tarvitse törmäillä.
« Last Edit: October 17, 2014, 06:48:13 by Kourumies »
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.

Offline Kourumies

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 3094
  • View Profile
Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« Reply #8864 on: October 18, 2014, 23:54:40 »
No, nyt sitten se toinen maahanmuuttokriittinen oikeistoporukka on kunnostautunut tappotöissä:


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288752353777.html?ref=rss&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter


Onhan se vähän vyön alle lyömistä syyllistää kokonainen poliittinen viiteryhmä tällaisesta teosta, mutta valitettavasti kyseisen sällin jäljiltä netistä löytyy sellaisia libertarismin ja grandiositeettipakkomielteiden läpitunkemia kirjoituksia, joista syntyy mielikuva, että aatemaailma yhtyneenä pollan sekoamiseen voisivat ainakin jossain määrin selittää tätä tekoa. Sellainen tyyppi joka pitää koko muuta ihmiskuntaa sortajatahona päätyy halveksimaan kaikkien muiden ihmisten ihmisoikeuksia.
Aiemmin nimellä Köyry Väyränen tunnettu artisti.