Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Maivei

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 119
31
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: January 08, 2015, 18:45:09 »
Onko kenelläkään muuten jotain Hesaria/Guardiania parempaa insightia tähän ilmiöön:

http://www.bild.de/regional/dresden/demonstrationen/pegida-erfinder-im-interview-38780422.bild.html

Vetää kymmeniätuhansia marssijoita, ei siten oikein kuulosta NPD-tyyppiseltä toiminnalta.


Euroopan islamisoitumisesta huolestuneiden pegida-liike sai vastaansa vastamielenosoituksia joissa on kuulemma ollut moninkertainen määrä marssijoita, ja erityisen pysäyttäväksi koettiin Kölnin tuomiokirkon välityksellä ilmaistu kannanotto joka toteutettiin sammuttamalla katedraalin valaistus.
Että semmoista tuolla maailmalla.
 

32
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: December 27, 2014, 22:27:29 »
Kyllä ne siellä länsinaapurissa kuitenkin vielä diskuteeraavat äänestämisen sijasta, mutta vähän hankala tilanne jos politiikan tavoite on se, että ruotsidemokraattien ei anneta kaataa hallituksen esityksiä, niin porvariopposition on oltava vähemmistöhallitukselle lojaali. Vähän siinä demokratian kulissit natisevat.

Sen sijaan itänaapurissa demokratia ei natise, eikä siellä ole tarvetta ei diskuteeraamiseen vaan valtaapitävien täytyy pikimmiten alkaa arpoa siitä pitääkö jättiläisvaltion taloutta ja ulko/kauppapolitiikkaa perusteellisesti saneerata vai voiko kansan todennäköisesti lisääntyvää tyytymättömyyttä suunnata johonkin rakentavaan, esim. vihreiden miesten lähettämiseen sinne missä kulloinkin fasistien veriset saappaat tallaavat ryöstämäänsä Pyhää Venäjän maaperää, venäläisväestöä julmasti sortaen.

33
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: December 25, 2014, 15:50:19 »
Onko kenelläkään muuten jotain Hesaria/Guardiania parempaa insightia tähän ilmiöön:

http://www.bild.de/regional/dresden/demonstrationen/pegida-erfinder-im-interview-38780422.bild.html

Vetää kymmeniätuhansia marssijoita, ei siten oikein kuulosta NPD-tyyppiseltä toiminnalta.


Ei minullakaan sen parempaa tietoa ole kuin nuo uutisoinnit, mutta jotain mutua voi heittää.
Koska parhaillaan vietämme kristikansan suurta rauhanjuhlaa joka kyseisen uskonnon perusolemuksen mukaisesti korostaa rauhaa ja hyvää tahtoa ihmisten kesken, ei liene sopivaa arvioida tuon isis-kriittisen marssin kohdetta ja mielenilmauksen syitä sen syvemmälti, mutta noin yleisesti ottaen kyse lienee siitä että mamutus/mokutus-pakkopuuro alkaa olla jo liian paksua tavan eurokansalaisen nieltäväksi.
Kyseinen liike tietenkin refleksinomaisesti yritetään natsitella marginaaliin, mutta kyllä tuolla voisi aivan hyvin marssia esimerkiksi Ayaan Hirsi Ali, alistettu nainen ja muslimi, mahdollisimman kaukana kiljuskinin prototyypistä.
Valitettavasti tämä itsestäänselvyys ei tahdo millään aueta päättäjillemme, vaan mölyävän "edistyksellisen" eliitin  johdattelemina he antavat jytkyn avaimet ääri("oikeistolaisille") ilmiöille ympäri Euroopan.

Joulurauhaa kaikille luoduille ja alkuräjähtäneille, kullekin uskonsa mukaan.     

34
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: December 04, 2014, 17:59:24 »
Maailmassa kaikki olevainen pyrkii tasapainoon ja koska Suomea hallitsee fantastisen hyvä hallitus ihan bueno fiiliksellä, niin naapurien herraonni on sitten sitäkin huonompi.
Kuten tietoomme on saatettu, Ruotsissa 87 % äänestäjistä vastustaa ruotsidemokraatteja joten kenties pääministeri on katsonut että SD ei pysty politiikkaan vaikuttamaan jolloin budjetista on tarpeetonta diskuteerata opposition kanssa. Ruotsissahan on ollut tapana että oppositio ei kaada vähemmistöhallituksen esityksiä.
Ruotsidemokraattien kanssa Löven(kään) ei muutenkaan halua diskuteerata eikä ylipäätään olla missään tekemisissä, joten täältä alusmaasta katsoen on omituista että hän ilman muuta odotti SD:n antavan tukensa  hänen hallitukselleen.
No, Ruotsissakin on aika taas opetella demokratian alkeita sillä vaalitulos ei välttämättä olennaisesti muutu uusintavaaleissa jotka sivumennen sanoen eivät täytä vapaan demokratian vaatimuksia.

Itänaapurissa sen sijaan ollaan palaamassa sosialistisiin käytäntöihin jossa valtiojohdon päätökset ovat hyviä ja oikeita. Ja koska näin on, niin ruplan romahduksen täytyy johtua sabotaasista. Niinpä näitä sabotöörejä uskotaan nyt löytyvän maan keskuspankista jonka virheellinen politiikka pelaa lännen hyväksi ja vahingoittaa Pyhää Venäjänmaata. 
   

35
Yleinen keskustelu / Re: Blogeista poimittua
« on: November 29, 2014, 19:16:54 »
Kourumän on herkällä vaistollaan havainnut että jotain kiehuu noidankattilassa, mutta hänellä  ei ole aavistustakaan miten suunnattoman monimutkainen, universumin laajuinen kuvio on lopultakin saamassa näkyvän hahmonsa lähiaikoina.
Suunnitelma on niin valtava ja uskomaton että minäkään en tajua sitä kuin osittain ja pinnallisesti, mutta sekin vähä herättää tyrmistyksen sekaista kauhua ja toisaalta fantastisoitunutta odotusta uudesta, paremmasta luonnonjärjestyksestä.
Oletan teidän ymmärtävän että tämä on hypersalaista tietoa enkä tietenkään voi julkisella palstalla edes vihjata siitä tämän enempää, valitettavasti.   

36
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: November 08, 2014, 21:42:09 »
Köyde näköjään huomionkipeyttään inisee jotakin jota en tietenkään lukenut.

Mutta maailmassa tapahtuu. ISIS-järjestö joka on Islamin sydänmaille perustanut modernin kalifaatin eikä siis sitä muinaista Andalusialainen teehuone-tyyppistä, näyttää suitsivan anarkiaa oikeauskoisten välisessä kaupankäynnissä ja on määritellyt suositushinnat kristityille ym. vääräuskoisille naisorjille. Suomesta katsoen hinnat vaikuttavat sangen ostajaystävällisiltä. Huomiota kiinnitti myös se, että eniten joutuvat maksamaan lapsiorjaa himoitsevat, eikä niin kuin luulisi, parikymppiset naiset. Viattomuus on näköjään arvossaan partajäärien keskuudessa.

Lähde: Verkkouutiset.     

37
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: November 02, 2014, 22:13:36 »
Kauhea vieras uskonto, jolla on oma oikeusjärjestelmä. Paitsi että sehän onkin ihan jees, koska se on kalkkinaamojen uskonto.

http://yle.fi/uutiset/jehovan_todistajat_kielsi_kertomasta_raiskauksesta_poliisille/7592568Ei tuo ole mikään jees, sehän on kuin jonkinlaista pehmoshariaa, ei kuulu länsimaiseen kulttuuriin eikä kalkkinaamoilla taida olla yhtäkään valtiota jonka oikeudenkäyttö perustuu tuollaisiin toverituomioistuimiin.

38
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: November 02, 2014, 22:03:26 »
Eiköhän ryssäkin nykyään sodi sotia vain proxyna tai hybridinä, oikeasti vastaan paneva vihollinen avoimessa konfliktissa ei mahda innostaa, kun vaihtoehtoina voi vaikka pelata WoWia kotona.

Meinaat tosiaan, että tämä kehitysmaaköyhyysmaahanmuuttokeskustelu on niin Suomen kansaa polarisoiva, että se vaikuttaisi maanpuolustuskykyyn? Ehkä muutaman kaltaisesi nostoväki-ikäisen kohdalla, mene ja tiedä.

Kansainvälinen vertailu: Suomalaispojat kaikkein maahanmuuttajakielteisimpiäNuorissa on tulevaisuus, tuon linkin perusteella voi päätellä että ei maanpuolustustahtoa ole sentään vielä saatu nujerretuksi, hyvästä yrityksestä huolimatta.
Venäjän asevoimien kynnys käydä avointa sotaa esim. Suomea vastaan lienee aika korkea, kuten muillakin valtioilla joilla ei ole USA:n huipputeknologiaa joka mahdollistaa siistin sotimisen turvallisen korkealta, tai jopa kotoa käsin miehittämättömillä lennokeilla. 
 

39
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: November 02, 2014, 21:45:15 »
Mä muuten sivumennen sanoen ihmettelen, miten te metriikat ja maippiveipit jaksatte jankata tästä maahanmuuttokritiikkipaskastanne, kun asiat hyvin pahasti näyttävät siltä että ryssä tulee lähiaikoina rajan yli ja löytää täältä kansan, jonka yhteishenki ja puolustustahto on tällä teidän kämyttelyllänne murennettu olemattomiin. Eiköhän se muslimien maahanmuutto ole pulmista pienin Maiveillekin siinä vaiheessa kun ryssä tulee ovesta sisään ja alkaa tulittaa Kalashnikovillaan dumdumluoteja vatsaan. Ymmärränhän minä että Maiveilla ja Metricsillä suhtautuminen dumdumluoteihin on lähtökohtaisesti myönteinen, koska heidän aateveljensä Breivik myös harrasti dumdumluoteja, mutta se ei hirveästi vaikuta asiaan silloin kun ollaan siellä vastaan ottavassa päässä.


No jaa, ja kuten olen aiemmin todennut, niin ryssäviha ja herraviha muodostavat parin jossa toisen kasvu on toiselta pois, sillä eihän ihminen voi määräänsä enempää vihata.
tällä hetkellä ne ovat suurinpiirtein tasapainossa, meidän herrojemme lammasmainen hyväksyntä eräiden EU- maiden röyhkeään Suomen kuormasta syömiseen kontraa Putlerin toimien aiheuttamaa mielipahaa. Itse asiassa omituisen vähän nuo Krimit ja Donbassit aiheuttavat isänmaallisten tunteiden kuohuntaa verrattuna esim. Viron pronssisoturi-kahinoihin, tai Georgian sotaan.
Jos se ryssä on kohta tunkemassa rajan yli, niin se löytää täältä kansan joka on tuhonnut henkilömiinansa johtuen eräiden merkittävien vaikuttajien potemasta maailmantuskasta. Eivät ole muuten kämyjä eivätkä persuja nuo puolustustahdon ja kansan moraalin mädättäjät.

40
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: October 28, 2014, 20:50:30 »
Jotkut pitävät kukkahattuisia oman erinomaisuutensa hyvin korkealle arvostavina, hieman hassahtaneina mutta muuten harmittomina nais-ja miespuolisina tanttoina. Näin toki onkin, mutta tuo harmittomuus johtuu vain siitä että heidän synneikseen ei lueta heidän välillisesti aiheuttamaansa tuhoa yhteiskunnassa, josta saimme taas karmean esimerkin Utsjoelta jossa hyysäriarmeijan paapoma taparikollinen tappoi pidetyn ja lahjakkaan nuorukaisen.
Vaikka kaikki olisivat selvinneet hengissä roiston käsittelyssä, niin on pakko kysyä mikä sirittää kukkiksen (ylä)päässä kun kolmekymppinen, väkivaltaiseksi tiedetty huumehörhö jonka pitäisi istua keväällä saamaansa vankilatuomiota, tuupataan sen sijaan pienen kunnan 12-henkiseen lukioon ja asuntolaan herkintä nuoruuttaan elävien teinien iloksi?
Näitä kanssarikollisia on lopultakin alettava vaatimaan vastuuseen tästäkin taposta, näköjään muuten ei hulluus lopu.   

41
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: October 15, 2014, 11:04:22 »

On huomattava, että esimeriksi skinien väkivalta tummaihoisia maahanmuuttajia ja muita kohtaan oli yleensä täysin skinien itsensä provosoimaa. Olen itse esimerkiksi kerran ollut ravitsemusliikkeessä, jonne skinit tekivät kyynelkaasulla iskun, koska siellä oleskeli mustia miehiä ja siellä seurusteltiin heidän kanssaan.


Skinithän tunnetusti syrjivät kaikenlaisia vähemmistöjä, ehkä ne tuossa tapauksessa haastoivat ravintolan asiakkaita olettamansa homoseksuaalisuuden perusteella, eikä niinkään ihonvärin.
Missä muuten ne tummat naiset oleskelivat? 

42
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: October 11, 2014, 17:35:41 »
Kuulepas, veli Maivei. Mitäpä jos mielikuvisusihmisten asemesta koettaisit kerrankin ihan oikeille puhua? Kokeilisit edes, niin ei olisi aihetta vilkuilla banaanilaatikkoa, niin paljon kuin olenkin sua suosinut ja koettanut ymmärtää.

Kyllä tuossa kaikki ovat oikeasti olemassaolevia ihmisiä vaikka ymmärrän toki että esimerkiksi maamme hallitus ja päivystävät Oikeamieliset saattavat vaikuttaa kummelihahmoilta.
Ihan lämpimikseni vain pohdiskelen millaisille mutkille meidän on vielä taivuttava osataksemnme olla oikeanlaisia monikultturisteja . Ilmeisesti näihin uskonsotureihinkin on jonkinlaista linjaa vedettävä, edellisen viestini rivien välistä voi lukea etten ole kovin innostunut heidän samaistamisestaan sotaveteraaneihin, toisaalta ei houkuttele tuo murhasyytekään joka kaiketi edellyttää asian tutkimista sotaa käyvässä ja sekasortoisessa Syyriassa. Siitä tulee vielä kalliimpi sirkus kuin oli Porvoon pastorin kansanmurhaoikeudenkäynti Ruandassa.
Kyllä tuon islaminopetuksen olen huomannut, sehän on bisnes as usual.   

43
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: October 11, 2014, 16:23:12 »
Kuten tiedämme, meidän sulkeutuneessa Impivaarassamme ei ole juuri nimeksikään monikulttuuria verrattaessa mihin tahansa sivistysvaltioon. Nyt supo on kuitenkin löytänyt muutamia Syyriassa sotimassa käyneitä islamiin perehtyneitä uskonoppineita joita se epäilee mm. murhasta.
Jos hallitus aikoo viedä eteenpäin taannoin ehdotettua lakia islamistiaktivistien oikeudesta saada tasapuolisesti samoja palveluja ja etuja kuin omien sotiemme veteraanit, niin onko vaarana että esim. tasa-arvovaltuutettu tai joku muu Oikeamielinen vaatii myös luterilaisen uskon puolesta taistelleiden sotaveteraaniemme syyttämistä venäläisten (ja natsien) murhista, muutenhan tulemme harjoittaneeksi uskontoon perustuvaa syrjintää.

44
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: October 10, 2014, 21:06:50 »
Köyryn käämin kärähtämisestä päätellen sarkasmini ei toiminut. Oikeamielisellä ritarilla viittasin Pölhöjoutsin sijasta niihin legendaarisiin kertomuksiin joissa ko. sankarit julkisissa kulkuneuvoissa (tyypillisimmin ratikka) lannistavat öyhöttävän rasistin joko verbaalisen ylivoimansa turvin tai poistamalla häirikkö fyysisesti kulkuneuvosta kanssamatkustajien suosionosoitusten saattamana.
Mutta kuten sanottu, tuollaisen sankarihahmon ilmestyminen vaatii aina katalyytikseen rasismia, jota näissä pesarihuvitteluissa ei siis ole todettu.

45
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: October 10, 2014, 13:38:40 »
Onpas täällä nykyään hiljaista toisin kuin tuolla ulkona missä käy taas saatanallinen myrsky vesilasissa jossa ei painomustetta eikä radioaaltoja säästetä kun kymmenet päivystävät toimittelijat ja erikoisasiantuntijat vuorollaan ja vuorotta todistavat että Helsingissä blondeja jääkarhuja metsästäneen etnojengin teoissa ei ole kysymys rasismista vaan syrjäytymisestä tai jostain.
Voi ollakin mutta mielenkiintoista (taas) miten eriarvoistavasti yhteiskunta suhtautuu väkivallantekijöihin heidän etnisen taustansa perusteella, nyt ei ole puhettakaan että poliisi tutkisi rikoksia lähtökohtaisesti rasistisina, syytettyjen ei tarvitse todistaa syyttömyyttään eivätkä päivilipposet kutsu kansaa barrikaadeille.
No, nuivaksi kehuttuja kansalaispiirejä tämä ei yllätä, noita pahoinpitelyijä ei tutkita rasistisina ellei se vastapuolella ollut jengi, jonka muodostaa hätääntynyt kymmenvuotias lapsi,  päästä varomattomuuttaan huulilleen N-sanaa, hätävarjelun liioitteluun hänellä tuskin on mahdollisuutta syyllistyä kun voimasuhteet ovat noin tolkuttomat. Eikä tosielämässä koskaan satu paikalle sitä Oikeamielistä joka poistaa rähinöitsijät ja jolle kaikki ratikkamatkustajat voivat sitten osoittaa suosiotaan seisaalleen nousten.

 
Niin ja ainahan jengejä on ollut. Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 119