Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Maivei

Pages: 1 ... 117 118 [119]
1771
Oikein. Asiahan on vihamielisen ilmapiirin lisääntyminen noin yleensä eikä ainoastaan bussikuskeihin kohdistuva väkivalta. Kätevästi kun hyökkää yhtä yksityiskohtaa vastaan koko juttu muka kaatuu. Säälittävää.
[/quote]
No tuo nyt oli ainoa yksityiskohta jossa oli jotain konkretiaa mukana, eikä sekään näköjään kestänyt kriittistä tarkastelua. No, kai se sitten on räjähtänyt koska sinusta tuntuu siltä ja lehdetkin asiasta kirjoittavat.

1772

En muista täällä kenenkään hihhuloineen rasismin lisääntymisellä nimenomaan bussikuskeihin kohdistuvan väkivallan muodossa. Olemme tässäkin keskustelussa keskustelleet aivan toisesta asiasta.

Edit: Sattumoisin olen siis itse sitä mieltä, että bussikuskien kohtaaman muutaman väkivaltatapauksen perusteella juuri tuosta asiasta on melko aivokuollutta todeta yhtään mitään.
[/quote]Valtamediassa (YLE Hs) asiasta on hihhuloitu, mutta sopii minulle että tod.org. arvovaltaisen moderaattorinsa näppäimistön välityksellä toteaa että satunnaisista yksittäistapauksista ei voi vetää sitä johtopäätöstä että rasistinen väkivalta on räjähtänyt eduskuntavaalien tuloksen johdosta.
Nuo rasistisen väkivallan esimerkit on syytäkin pitää hyvin epämääräisinä, koska liian usein on sattunut että natsien raakalaismainen hyökkäys on ollutkin jotain aivan muuta. Tampereen pitseria/murhapoltto surullisimpana esimerkkinä, päivilipposia oli kuulemma pitänyt sitoa puuhun kiinni etteivät olisi lähteneet ennen aikojaan...

1773

Höpsänkeikkaa.
[/quote]


Tohtori Halla-ahon selvityksestä käy ilmi että bussikuskeja vastaan tehtiin rasistisia hyökkäyksiä viime vuonna yksi ja tänä vuonna ei vielä ainuttakaan.
Tuo osoittaa että väitteet Jytkyn jälkeinen rasististen rikosten räjähdysmäinen kasvu on höpsänkeikkaa, ainakin jos sitä perustellaan bussikuskeihin kohdistuvan rasistisen väkivallan lisääntymisenä. Muutkin rasismikaustit ovat kuulopuheita ja mututilastoja, joten tod.näk. kysymys on lievästä massapsykoosista ja pienen piirin söpön pikku maailmankuvan murskaantumisesta, jota on sydäntäsärkevästi itketty jo kuukausi.
Kasvakaa aikuisiksi.


1774
Kyllä te jaksatte jauhaa triviaalia nippelitietoa oliko bussikuski töissä vai vapaalla.
Hommahan meni niin että Mestari osoitti että puheet rasismin räjähdysmäisestä kasvusta johtuvat hysteerisen ilmapiirin tahallisesta lietsomisesta eikä Perussuomalaisten vaalivoitosta.
US-linkissä poliisi vahvisti tämän kertomalla että ulkomaalaisten kuskien pahoinpitelyt ovat marginaalin marginaalin marginaalia.
Muut jutut ovat tuttua huttua: ratikassa joku sanoi neekeri ja bussipysäkillä tuijotettiin ruotsia puhuvaa.
Rauhoittukaa hyvät ihmiset.

1775

Itse asiassa uumoilin tuon uutisen pohjalta hiljaa itsekin jotain samankaltaista. Vasemmistoliiton raahaamiseen hallitusneuvotteluihinkin pistettiin ensin Eki viikoksi julkisuuteen pohjustamaan. Mutta toisaalta luulisin, että tuo on myös Tuomiojalta sekä aika rehellinen että totuudenmukainen kuvaus; demareiden ja vihreiden välille on syntynyt tietynlaista epäluottamusta viimeisen hallituksen aikana. Itse asiassa Tuomioja ei tuossa nähdäkseni sano mitään erityisen kamalaa edes, ja toteaa hallitusneuvotteluista tulevan vaikeita SDP:lle - itse luin tämän siinä kontekstissa että ne ovat vaikeat erityisesti kokoomuksen kanssa.
[/quote]
Nyt näyttää taas SDP-Ps-Vas-RKP varaan rakentuva hallitus taas mahdolliselta, sillä kataisen nyt kokoama basaarihallitus on mahdollisimman kaukana kansan vaaleissa antamasta neuvosta, se on epäyhtenäinen, sillä on erittäin hampaallinen oppositio ja leikkauslistat eivät tee yhteiselosta helppoa.
Huonoja vaihtoehtoja toki molemmat.

1776
Yleinen keskustelu / Re: Persujen kannatuksen syyt?
« on: May 20, 2011, 19:51:31 »

Profeetan mukaan tänä vuonna pääkaupunkiseudulla on tilastoihin kertynyt 18 bussinkuljettajan pahoinpitelyä. Se että yhdellekään ei ole vielä löytynyt rasistista motiivia ei oikeastaan tarkoita mitään, koska esitutkinta kestää keskimäärin neljä kuukautta.
[/quote]
Ei kestä neljää kuukautta, uhrin ja tekijöiden etnisyyden voi todeta välittömästi, se riittää hyvinkin osoittamaan rasistisen motiivin.
Jossain ylempänä pohdittiin Persujytkyn mahdollista vaikutusta suurien ihmismäärien junakuljetuksiin, toivotaan että vaikutus on positiivinen sillä siinä VR:lla on totisesti parannettavaa jokasään myöhästymisineen.

Pages: 1 ... 117 118 [119]