Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Maivei

Pages: 1 [2] 3 4 ... 119
16
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: March 21, 2015, 14:49:52 »
Eiköhän ne ongelmat kasva kohtuuttomiksi juuri siten että meille tietoisesti houkutellaan tautitapauksia koko maailmasta, myös niitä tarttuvia ja kalliisti hoidettavia. 

17
Maahanmuutto ja monikulttuurisuus / Re: Monikulttuurisuus
« on: March 21, 2015, 14:42:48 »
Filosofian tohtori Jussi Halla-ahon lisäksi yhteinen YLEmme on lähtenyt nostamaan maahanmuuttoa vaaliteemaksi, perjantaina ainakin kaksi ajankohtaisohjelmaa käsitteli kyseistä aihetta, sytykkeen antoi lähijunassa alkanut ja Tapanilassa joukkoraiskaukseen päättynyt ahdistelutapaus.
Valitettavasti Tuomas Enbuske oli ainoa rohkelikko joka uskalsi esittää kysymyksen jota kaikki muut kiertelivät kuin kissa kuumaa puuroa: Mistä johtuu Afrikkalais-ja Lähi-itätaustaisten silmiinpistävän korkea edustus Suomen raiskaustilastoissa. Myöhemmin A-studiossa aihetta käsitteli kolme taustaista joista eräs oli sitä mieltä että poikarukat ovat altistuneet länsimaisille vaikutteille jonka seurauksena he ovat tulleet syyllistyneeksi raakoihin rikoksiin. Jos tuo on totta, niin se asettaa Suomesta turvapaikkaa hakevat hieman outoon valoon.
Itse asiassa kyseinen musliminainen tahattomasti viestitti pukeutumisellaan sen mistä näissä rasistisissa viharikoksissa oikeasti on kysymys: Takapajuisesta, naisia alistavasta, länsimaita vihaavasta ja halveksivasta kulttuurista jonka alemmuudentunne purkautuu väkivaltaan jonka kohteeksi valikoituvat puolustuskyvyttömät kantaväestön edustajat.

Ja vielä feministinen näkökulma: On väärin yleistää joukkoraiskauksia maahanmuuttajien ongelmaksi koska kaikki miehet ovat raiskaajia , varsinkin suomalaiset. 

18
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: March 15, 2015, 15:53:53 »
Kriisitietoisuus on nykyajan muotihokema jonka pitäisi velvoittaa kansalaiset hyväksymään etujen leikkauksia ja niukempia resursseja esim. terveyssektorille. Kriisitalouden hoito ei tietenkään koske maailmanhalaajia kuten ei mikään muukaan elämänalue jossa esiintyy niitä ikävystyttäviä numeroita.
Onneksi sentään edustaja Rajamäki eleettömästi torppasi Hyvisten aikeen ulottaa suomalaisten maksama terveydenhuolto kattamaan koko planeetan asujaimet, pyörein luvuin 7 000 000 000 miljoonaa henkilöä. Valtiomiessarjan teko oli tosin helppo toteuttaa koska maailmanhalaajilla oli onneksi jotain tärkeämpää puuhailua kuin valvoa esittämänsä lain läpimeno eduskunnassa. Ja siitäkös taas tuttu karkkiraivariparku alkoi.

19
Maahanmuutto ja monikulttuurisuus / Re: Monikulttuurisuus
« on: March 15, 2015, 15:25:48 »

"Voisin tähän lisätä, että vasemmistolaisuudesta ja oikeistolaisuudestakin on tulossa eräänlainen kulttuuri-identiteetti, jolla ei enää ole yhteiskunnallista relevanssia. Tämän näkee siitäkin, että meitäkin haukkuvat äärivasemmistolaisiksi kaikenlaiset rikollisen alaluokan edustajat, joiden uskottavuus nimenomaan oikeistolaisina olisi nollassa, jos vasemmisto-oikeistojakoon liittyisi enää minkäänlaista yhteiskunnallista relevanssia."
 


Meitä (toisinajattelijoita) haukkuvat äärioikeistolaisiksi kaikenlaiset jalat pilvissä leijuvat maailmanhalaajat jotka sitten kiukuttelevat siitä ettei heidän luomansa olkiukko todellisuudessa olekaan äärioikeistolainen, kuten veli Kourumies ansiokkaasti todistaa. En ole huomannut että tavan Hommalaiset itse katsoisivat olevansa äärioikeistoa, kaikkein vähimmin sitä sosialismin kansallista suuntausta jota äärioikeistoksi kutsutaan.

20
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: March 07, 2015, 22:30:26 »
Ruotsalaisten touhut käyvät aina vain omituisemmiksi, Uddevallassa poliisi joutui päälle tunkevan yleisön takia käyttämään koiria ja pamppua voidakseen suorittaa tehtäviinsä kuuluvaa kolmoismurhatutkimusta.

Venäjällä sen sijaan asiat sujuvat vankalla rutiinilla, oppositiojohtajan murhan selvittelyssä on edetty vaiheeseen jossa pidätetään kaksi tsetseeniä.

21
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: March 07, 2015, 17:39:12 »
No jopas nyt on Kanttuvei pöyristynyt. Kamalaa. Jospa tuosta kuitenkin tokenisi hän.Tokenen, mutta todellakin pöyristyttää suvakkien itkupotkuraivari sen jälkeen kun huomasivat että tulivat vahingossa hyrisseeksi tyytyväisyyttään kun meiltä lähetetään ensimmäistä kertaa kisojen historiassa punkkia ja vammaisvähemmistöä voitosta kilvoittelemaan. Johan siinä hätäisimmät ehtivätkin pullistella miten koko maailma ihaillen seuraa kun pieni pohjoinen kansa esimerkillään kolkuttaa koko maailman moraalista omatuntoa.
Ensihuumasta toivuttiin nopeasti ja palattiin arkirutiineihin muistaen että Suomi-han on maailman ihmisoikeuksien takapajula rasismin tyyssija. Esimerkiksi kelpasi teemaan sopivasti joku puolivillainen YK:n vammaisoikeuksien julistus joka oli täällä vielä ratifioimatta koska meillä on haluttu ensin saada lainsäädäntö siihen kuntoon että tuolla julistuksella olisi jotain merkitystäkin.
Onko muuten tietoa miten paljon Suomesta on lähtenyt esim. Albaniaan tai Romaniaan vammaispakolaisia hakemaan turvapaikkaa, noissa maissa kun on se sopimus.

     

22
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: March 04, 2015, 15:41:42 »
Ei ne viisuvalinnat sitten menneetkään putkeen, koska ne havahduttivat Hyvät Ihmiset taas kerran häpeämään silmät päästään Suomen tunkkaista ja rasistista ilmapiiriä. Tällä kertaa Suomi on Euroopan peränpitäjä vammaisten kohtelussa, kuulemma Albaniassa ja Romaniassakin asiat ovat paremmin koska ko. maat ovat allekirjoittaneet jonkin paperin joka liittyy vammaisten ihmisoikeuksiin.

23
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: March 01, 2015, 18:12:04 »
Sieltä täältä hajanaisia huomioita:
Muiden muassa Ukrainan separaattorien puolelle on lähtenyt taistelemaan 8 espanjalaista tulenpalavaa vasemmistolaista jotka lähtivät tukemaan tovereitaan taistelussa Kiovan fasistijunttaa vastaan, autuaan tietämättöminä poliittisesta korrektiudesta joka määrittelee Venäjän tukijat äärioikeistoksi.

Ruotsista kuuluu hyvää ja huonoa. Kuuluisassa Malmön Rosengårdin palamattomassa kettouksessa oli pakko sulkea viimeinenkin yläasteen oppilaitos tapahtumien vuoksi joilla ei ole mitään yhteyttä mihinkään. Toisaalta Ruotsissa on pystytty edistämään tasa-arvoista lumenaurausta joka on tähän saakka ollut osa patriarkaalista sortokoneistoa.

Suomi jatkaa epätyypillisen euroviisun perinnettä lähettämällä Wieniin ryhmän joka on kuin suoraan suvakkien laatimasta persugalleriasta. Esityksestä ollaan montaa mieltä, mutta se pelasti sentään Suomen siltä häpeältä että Wieniin olisi lähtenyt laskelmoidun tyhjänpäiväinen Satin Circus.
Muun poliittisen liikehdinnän lisäksi Suomesta riittää peräkammarinpoikia myös isiksen riveihin. Veronmaksajana en pidä siitä että toimeentulotuet valuvat ulkomaille, mutta poliitikot ovat katsoneet että Suomen etu tulee parhaiten hoidetuksi siten että osa ansiosidonnaisista käytetään syyrialaisten kristittyjen polttohautaamiseen elävältä.
No, vaalit ovat taas tulossa ja päättäjiä on mahdollisuus vaihtaa.   

24
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: February 16, 2015, 01:28:50 »
Kertovat että Euroopassa esiintyy taas merkittävissä määrin antisemitismiä sitten sosialismin kansallisen suuntauksen kunnian päivien.
Yle suoritti asiassa tutkivaa journalismia Ruotsin Malmössä ja haastatteli kaupungin asujaimistoa. Juutalaista uskoa tunnustavat kertoivat kokevansa häirintää ja uhkauksia, ja uskokaa tai älkää, nyt ruskeapaidat eivät olekaan niitä Ruotsidemokraatteja kuten meille on opetettu, vaan Profeetan seuraajia.
       Mitä Suomeen tulee, niin Turun juutalaisen seurakunnan puheenjohtajan mukaan antisemitismi viehättää ylivoimaisesti eniten vasemmistolaisia, jonkin verran natseja, islamilaisia ei juuri ollenkaan.


Ulkomailta.
Lausutaan ensin Pahojen Ajatusten karkoittamiseksi liturgia: Monikulttuuri on rikkaus ja Islam on rauhan uskonto.
Siitäkin huolimatta mielikuva Tanskasta ei ole enää se leppoisa ja vapaamielinen hyvinvointivaltio, vaan kiihkouskovaisten äänekästä möykkää, pilailijoiden tappamista ja poliisioperaatioita.

25
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: February 14, 2015, 01:19:14 »
Kertovat että Euroopassa esiintyy taas merkittävissä määrin antisemitismiä sitten sosialismin kansallisen suuntauksen kunnian päivien.
Yle suoritti asiassa tutkivaa journalismia Ruotsin Malmössä ja haastatteli kaupungin asujaimistoa. Juutalaista uskoa tunnustavat kertoivat kokevansa häirintää ja uhkauksia, ja uskokaa tai älkää, nyt ruskeapaidat eivät olekaan niitä Ruotsidemokraatteja kuten meille on opetettu, vaan Profeetan seuraajia. Haastatellut (oletettavasti) islaminuskoiset puolestaan tiesivät että vainoajilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Haastateltu poliisiviranomainen suvereenilla ammattitaidolla luovi poliittisen korrektiuden miinakentällä saamatta naarmuakaan.

Ja sitten sieltä Venäjältä. Vaikka kulttuurimarksismin käsitteeseen pitää meillä suhtautua asiaankuuluvan ivallisesti, niin herra Putin vanhana KGB-toimihenkilönä suhtautuu siihen inhorealistisen käytännöllisesti, työkaluna jolla Länsi-Eurooppa on pehmitetty jonkinlaiseen Tukholma-syndroomaan, ja ilmeisesti sen vuoksi USA:n uhkaus antaa Ukrainalle aseapua sai EU:n hätääntymään että vihreät miehet saavat pian nekkuunsa ja se suututtaa Putinin.
Merkel ja Hollande lähtivät anomaan rauhaa ja tottahan se Putinille sopii, raskaiden taistelujen jälkeen on hyvä vetää välillä henkeä ja huoltaa ja vahvistaa joukkoja, etenkin kun alkava kelirikko vaikeuttaa sotatoimia. Bonuksena saataneen Ukrainan rintama demilitarisoitumaan 20-50 kilometriä joka helpottaa kesällä alkavaa offensiivia tavoitteena Novorossija ja maayhteys Krimille.
Ja tietenkin Putin palkitaan myös pakotteita löysäämälllä.

       

26
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: February 01, 2015, 20:52:20 »
Vaikka länsimaisen sananvapauden oloissa saamme keskustella myös aroista aiheista kuten ihmisistä, on silti syytä pitää mielessä hyvät käytöstavat ja muistettava välttää törkeitä ja loukkaavia ilmaisuja.
Englannissa valkoinen miesnäyttelijä Benedict  Cumberbatch koki purkaa julkisesti huolensa siitä miten hankalaa värillisillä näyttelijöillä on Britanniassa saada rooleja. Päivystävä natsinmetsästäjä-organisaatio havaitsi herkillä rasismitutkillaan (näköjään kielletyn) sanan värillinen ja nosti asiaankuuluvan mediamyrskyn jolloin B.C. katsoi olevansa velvoitettu esittämään nöyrimmän anteeksipyyntönsä ja pahoittelunsa omien sanojensa mukaan idioottimaisesta käytöksestään.

Be carefull out there.


27
Älähän huoli, Maivei:

HS, pääkirjoitus, 24.1.2015: Suomi ei vedä maahanmuuttajia
Mamutilastot näyttävät osoittavan vakaata kasvua, toivotaan ettei seuraa räjähdystä.

28
Elinkeinoelämän maahanmuuttomyönteisyys ei ole uusi asia. Juuri kohta käsiin räjähtävä työvoimapulakin on vuosikymmeniä vanha hokema joka järkähtämättä julistaa tuomiopäivää aivan siitä riippumatta onko työttömiä milloin satatuhatta, milloin puoli miljoonaa.
Maailmanhalaajiin verrattuna pääomapiirien mamu-myönteisyys on ihan ymmärrettävää, koulutetusta työvoimasta hyötyy yritysten lisäksi kansantalous, ja lukutaidottomat vuohipaimenet ovat omiaan polkemaan matalapalkkoja entistä alemmaksi ja kuormittamaan hyvinvointivaltion ylikallis ja ylihuolehtiva sosiaaliturva lopullisesti nurin.

29
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: January 17, 2015, 23:11:28 »
Hyvät ihmiset ovat nykyään kovasti Charlieita, isot pojat eturivissä käsikynkkää sananvapauden puolesta, tunnollaan tuhansia mielipidevankeja ja tapettujakin luultavasti enemmän kuin C.Hebdon toimituksessa. No ei olla kohtuuttomia, puuttui sieltä sentään P-Korean poikajumala joka muutenkin viihtyy paremmin kotosalla.
Vähän pienempi suuruus V. Niinistö yltyi esittämään Jumalanpilkan poistamista rikoslaista, esitys on nyt poliittisesti täysin korrekti, toisin kuin Halla-ahon uskonrauhatuomion aikoihin jolloin vihreät riemuitsivat että viimeinkin on pantu rajat rienaamiselle.
On maailmalla viritelty vastavalkeitakin, kirjaimellisesti Nigerissä jossa joukko nuoria syrjäytettyjä joilla ei ole mitään tekemistä Islamin kanssa poltti muutamia kiinteistöjä joilla ei ollut mitään tekemistä kristinuskon kanssa.

30
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: January 10, 2015, 00:37:15 »
Maivei jauhoi taas jotain paskaa. Enpä piitannut, koska Maivei.

Tässä taas on linkki, jolla on huomattavasti enemmän relevanssia kuin millään Pariisin ammuskeluilla:

http://yle.fi/uutiset/venajan_verkossa_onko_sota_jo_alkanut/7726431

Homma on menossa sellaiseen suuntaan että muslimien maahanmuutto on kohta pulmistamme pienimpiä.Köyryn näppäimistöltä putosi taas kultajyväsiä joita kiitollisina riennämme ahmimaan.
Pariisin ammuskelun pääasiallinen relevanssi syntyi siitä että uhreina oli tällä kertaa lehtiväkeä ja mediakohu sen mukainen. Muuten homma menee tavanomaista latua, puuduttavat jorinat siitä että murhilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa ja vaatimukset että tapaus ei saa lisätä vastakkainasettelua ja islaminvastaisuutta. Totta helkkarissa se lisää, ja niin pitääkin lisätä.
JSN:n Uimonen ainoana selkärankaa omaavana median edustajana uskaltaa todeta että kyse on perustavasta ristiriidasta islamistisen maailman ja lännen sananvapauden kanssa. Muu mediakenttä tyytyy korkeintaan kierrättämään maailmalla leviäviä tuenosoitus-pilakuvia varmistettuaan että ne on riittävän laajalti julkaistu muualla ettei jouduta yksinään rauhanuskonnon silmätikuksi.

Se on totta että Venäjä on näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa Suomelle kertaluokkaa suurempi uhka kuin islamistit mutta toisaalta, Venäjän painoarvo maailmanpolitiikassa on vähenemässä ja Profeetan seuraajien lukumäärä ja aktiivisuus lisääntyy.


Pages: 1 [2] 3 4 ... 119