Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Vongoethe

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 405
31
YLE, 3.2.2015 klo 19:29: EVA:n Nato-kysely: Kannatus kasvussa, vastustus vähenee

"Elinkeinoelämän valtuuskunnan tuoreen Nato-kyselyn tulos ei hätkäytä suurten puolueiden johtajia. Kyselyn mukaan Nato-jäsenyyttä kannattaa nyt 26 ja vastustaa 43 prosenttia suomalaisista. Vuonna 2012 vastaavat luvut olivat 14 ja 65 prosenttia."

***

32
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: February 01, 2015, 22:02:58 »
Vaikka länsimaisen sananvapauden oloissa saamme keskustella myös aroista aiheista kuten ihmisistä, on silti syytä pitää mielessä hyvät käytöstavat ja muistettava välttää törkeitä ja loukkaavia ilmaisuja.
Englannissa valkoinen miesnäyttelijä Benedict Cumberbatch koki purkaa julkisesti huolensa siitä miten hankalaa värillisillä näyttelijöillä on Britanniassa saada rooleja. Päivystävä natsinmetsästäjä-organisaatio havaitsi herkillä rasismitutkillaan (näköjään kielletyn) sanan värillinen ja nosti asiaankuuluvan mediamyrskyn jolloin B.C. katsoi olevansa velvoitettu esittämään nöyrimmän anteeksipyyntönsä ja pahoittelunsa omien sanojensa mukaan idioottimaisesta käytöksestään.

Be careful out there.

Ai niin, tuo juttu, muiden ohella:

The Guardian, 26.1.2015: Benedict Cumberbatch apologises after calling black actors 'coloured'

Hmmm... olisikohan lähestyvillä Oscar-kinkereillä niin ikään jotain tekemistä tuon kirjoittelun kanssa?

HS, 31.1.2015: Benedict Cumberbatch ja Stephen Fry vaativat oikeutta Britanniassa tuomituille homomiehille

"Cumberbatch näyttelee Turingia uutuuselokuvassa The Imitation Game, ja hän on roolistaan myös Oscar-ehdokkaana. Elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 20. helmikuuta."

The Independent, Sunday 01 February 2015: Benedict Cumberbatch's Alan Turing gay-rights campaign snubbed by Prince William and Kate Middleton

33
Migriltä tarkemmin:

Asiakastiedotteet

Lehdistötiedotteet

Esimerkiksi tällainen löytyy:"Asiakastiedotteet 20.1.2015   

Suomi ei voi valita tiettyjä kiintiöpakolaisia pyynnöstä

"Suomi vastaanottaa yhteensä 750 kiintiöpakolaista vuonna 2015.

Pakolaiskiintiöön valitaan ensi sijassa sellaisia pakolaisia, joiden suojelun ja uudelleen sijoittamisen tarve on suurin eli jotka tarvitsevat apua kipeimmin.

Kiintiöpakolaisten valinta on monivaiheinen prosessi. Ensin YK:n pakolaisasiain valtuutettu UNHCR esittää Suomelle ryhmää, jonka Suomi voisi ottaa vastaan. Tämän jälkeen Suomi valitsee tänne sijoitettavat henkilöt UNHCR:n esittämien henkilöiden joukosta.

Sukulaisuussiteet eivät yleensä auta pääsemään Suomeen

Suomi ilmoittaa UNHCR:lle vuosittain ottavansa vastaan tietyn määrän tiettyä kansalaisuutta edustavia pakolaisia. Suomi ei siis pyydä UNHCR:ää esittämään Suomelle ennalta nimettyjä henkilöitä.

Koska kiintiöpakolaisten paikkoja on vähän, UNHCR ei yleensä voi huomioida sukulaisuussiteitä tai toiveita tietystä sijoitusmaasta, vaikka Suomessa asuvat sukulaiset ymmärrettävästi haluaisivat läheisensä juuri Suomeen. Avuntarve painaa valinnassa enemmän kuin sukulaisuussiteet.

Jos Suomessa asuvat omaiset kuitenkin haluavat, että heidän sukulaisiaan sijoitettaisiin Suomeen, heidän kannattaa kehottaa sukulaisiaan kertomaan UNHCR:n haastatteluissa Suomessa asuvista sukulaisistaan ja halustaan päästä juuri Suomeen.

Syyrialaisten pakolaisten vastaanotto jatkuu

Vuoden 2015 kiintiössä otetaan vastaan 350 syyrialaista, 150 kongolaista pakolaista eteläisestä Afrikasta ja 150 afganistanilaista pakolaista Iranista.

Lisäksi kiintiössä otetaan vastaan 100 hätätapausta. Hätätapaukset ovat henkilöitä, jotka tarvitsevat kiireellisesti uuden asuinpaikan esimerkiksi lääketieteellisten syiden vuoksi.
"


34
Älähän huoli, Maivei:

HS, pääkirjoitus, 24.1.2015: Suomi ei vedä maahanmuuttajia

"Maahanmuuttoviraston viime viikolla julkistamat tilastot kertovat, että Eurooppaan kohdistuva turvapaikanhakijoiden vyöry ei juuri näy Suomessa, vaan maahanmuuton viime vuosi oli lähihistoriaan verraten kaikin puolin tavanomainen. Maahanmuuton kasvu on koko tällä hallituskaudella ollut tasaista ilman suuria piikkejä tulijamäärissä millään osa-alueella.

Perhesiteen, työn tai opiskelun perusteella jätettyjen oleskelulupahakemusten määrä kasvoi viime vuonna hieman, 22 000 hakemukseen. Turvapaikkahakemusten määrä nousi 13 prosenttia, 3 600 hakemukseen. Se on tämän hallituskauden suurin vuosikasvu, mutta edelleen hallittavissa ja huomattavasti alle 2000-luvun ruuhkaisimpien vuosien.


***"

Migri 2014: oleskelulupia yli 20 000, kansalaisuuden sai 8 500


35
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: January 29, 2015, 12:38:52 »
YLE, 29.1.2015: Kokoomus romahti kolmoseksi"Yle Uutisten tammikuun mittauksessa kokoomusta äänestäisi enää 16,3 prosenttia puoluekantansa kertoneista. SDP on noussut ohi 17,2 prosentin kannatuksellaan.

Hieman kannatustaan menettänyt keskusta jatkaa ylivoimaisena ykkösenä tasan 26 prosentin lukemissa. Kannatustaan nostaneet perussuomalaiset saivat 14,8 prosentin tuen
."

37
HS, Katja Boxberg, 29.1.2015: Tuore raportti: Maahanmuutto pitää kaksinkertaistaa, muuten Suomi ei pärjää

"Suomi tarvitsee vuosittain 34 000 uutta maahanmuuttajaa eli maahanmuuton pitäisi melkein kaksinkertaistua nykyisestä, arvioi Elinkeinoelämän valtuuskunta Eva uudessa raportissaan Tulevaisuuden tekijät. Näin työvoima ei tulevina vuosikymmeninä ainakaan supistuisi.

Torstaina julkaistun raportin viesti yksinkertaisuudessaan on, että Suomi ei pärjää ilman maahanmuuttoa."

38
Yleinen keskustelu / Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« on: January 27, 2015, 18:39:52 »
MTV/Rikos, 27.01.2015: Vaasalaiselle kaupunginvaltuutetulle syyte törkeästä parituksesta

"Syyttäjä vaatii natsisympatioistaan tunnetulle kaupunginvaltuutetulle rangaistusta törkeästä parituksesta helmikuussa alkavassa oikeudenkäynnissä.

Juttu liittyy keskusrikospoliisin tutkimaan laajaan paritusvyyhteen. Useampi henkilö osallistui paritusrinkiin, jolla oli hallussaan kymmeniä asuntoja eri puolilta Suomea. Huoneistoissa paritettiin virolaisnaisia.

Poliisin esitutkinnan mukaan kaupunginvaltuutettu Risto Helin hankki huoneiston tai huoneistoja prostituutiokäyttöön. Epäilyjen mukaan kyse on ollut tietoisesta ja tahallisesta toiminnasta.

***
"

39
"Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos

Yhteystietomme ovat muuttuneet

Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos yhdistettiin 1.1.2015 alkaen osaksi Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan sosiaalitieteiden laitosta. Yhdistämisen yhteydessä tutkimuslaitoksen nimeksi tuli Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti. Henkilöstön uudet sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(ät)helsinki.fi. Henkilöstön tavoittaa yhdistymisen jälkeen nykyisistä matkapuhelinnumeroista. Instituutin uudet yhteystiedot ovat:

Sosiaalitieteiden laitos
Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti
PL 10
00014 Helsingin yliopisto

Uudet verkkosivut löytyvät osoitteesta:"

http://www.helsinki.fi/kriminologian-ja-oikeuspolitiikan-instituutti

40
"The Migration Observatory informs debates on international migration and public policy."

https://www.facebook.com/migrationobservatory

41
Afrikan väestönkehityksestä yleisesti, elokuulta 2014:

Unicef: Generation 2030 AFRICA

42
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: December 21, 2014, 16:37:03 »
Hyvää Kristuksen Syntymä -juhlan odotusta itse kullekin!

Hokasin, että olinkin uusinut olemassaoloni tänne syksyllä, mutta mitäpä tuosta. Tulin vain vielä kerran sanomaan hyvästini ja kaikkea hyvää Teille todorgilaisille. Vongoethellekkin  ;)

Paljastettu "Uskovaiset: painukaa helvettiin traditioidenne kanssa. Ne eivät nimittäin kuulu meidän tavallisten ihmisten arkeen. Piste. Pitäkää tapanne, mutta älkää ikinä, toistan: älkää ikinä tuputtako niitä suomalaisiksi tavoiksi. Te ette todellakaan suomalaisuutta omista." 3 näemmä jatkaa todorgilaisuutta näkyvämmin ja mielenkiintoisen monikulmaisesti. Mikäs siinä, mutta itse suosisin tätä foorumia sen sijaan jos ois niingu pakko valita tai jotain.

Ja loppuun yksi nopea havainto paljastelijoille; mielestäni tapanne käsitellä kristinuskoa erilaisten poliittisten tapahtumien ja kansanedustajien kautta, on henkeltään täysin identtistä hommalaisten tapaan tarkastella islamia ja islamilaisia.

Peaceout!


Tervehdys, veli Timo ja Herran rauhaa sinunkin tupaasi!

Havainto ei niin pikainen ole, oikea se kyllä on.

Let Peace and Sunshine in!

Edittiä: Aha, viitannet tuohon, en lue tuota säännöllisesti. Eskolinin käsialalta näyttäisi, tarkoittanee kuitenkin enimmäkseen Saarakkalan ja Räsäsen kaltaisia uskis-uskovaisia, kiihkoilijoita, ei kunnon uskovia.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=826283987413147&id=609115989129949

43
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: December 09, 2014, 01:25:37 »
Ihan kuin olisin nähnyt etusivulla markkuk-nimisen ihmispaskaläjän tappajarobotin taas tänne kirjoitelleen, mutta nyt hänen viestinsä on poissa. Onnistuiko se runkkari hommazombi jo ensimmäisessä bannienjälkeisessään hankkimaan itselleen uudet bannit?

Ei vielä. Mirkulla oli vain epäselvää, mitä, minne ja keille kirjoitteli, viesti meni sille kuuluvaan osastoon eli roskikseen. Jos kuitenkin vaikeudet edelleenkin jatkuvat, niin minkäs me sille voimme.

44
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: November 15, 2014, 15:58:26 »
Tässä nähdään taas mistä maahanmuuttokritiikissä on oikeasti kyse. Onkohan tämä tyyppi oikea bandido? Jos ei ole, hän saattaa olla kusessa.

Hallapaholaisuuden mätiä hedelmiä, joista varmaankin ovat ylpeitä, niistä kun heidät tunnetaan.

Quote
Somalialaissyntyinen Abdi ehti ajaa taksia kaksi kuukautta Lieksassa – uhattiin tappaa ja pahoinpideltiin vuoron päätteeksi

Somaliassa syntynyt Abdi on Lieksan ensimmäinen tummaihoinen taksikuski. Hänet pahoinpideltiin toissa viikonloppuna vuoron päätteeksi. Poliisi tutkii tapausta rasistisena rikoksena.

***

"Minä menin töihin ja haluaisin maksaa veroja. Haluaisin maksaa itse sen, mitä elämässäni tarvitsen. Haluaisin, että elämä menee eteenpäin. Mutta Lieksassa minua pelottaa", Abdi päättää.


45
Yleinen keskustelu / Re: Blogeista poimittua
« on: November 15, 2014, 15:53:13 »
Hyvä kirjoitus, joka ansaitsisi paremman foorumin kuin "paljastettu".

Tiedät hyvin, että aateveljesi painostivat sen paremman foorumin antamaan kirjoittajalle potkut.

Hallapaholainen ei kyllä tunne veljeyttä, hallapaholaisella ei ole veljeä, ei sisarta, ei isää, ei äitiä, ei ystävää ei rakasta. On vain vihattavia; kilpailijoita, kusetettavia ja päähän potkittavia sekä sitten ylempiä hallapirulaisia, joiden saappaita nuolla kiiltävämmiksi.

Hallapaholainen ei ole ihminen eikä ihmisestä mitään tiedä, mitään ymmärrä.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 405