Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - O.skar

Pages: [1]
1
Yleinen keskustelu / Mihin Perussuomalaiset varautuvat?
« on: June 21, 2012, 12:57:53 »
Eilen esiteltiin lehdissä Perussuomalaisten uusi puoluetoimisto (linkki, toinen, kolmas, neljäs). Uudessa toimistossa kerrotaan panostetun turvallisuuteen - salakuuntelulaitteiden laittoa estettiin mm. varmistamalla, ettei remonttifirmalla ollut sidoksia puolueorganisaatioihin ja "remontista vastaavalla yrityksellä tuli olla kokemusta poliisin ja puolustushallinnon hankkeiden toteutuksesta", ikkunoissa on rikkoutumisesta kertovat sensorit (ylimmässä kerroksessakaan ei kai voi tuntea olevansa turvassa), ovilla turvakamerat ja kaiken huippuna varavoimajärjestelmä ("Jos sähköt jostain syystä katkeavat, puoluetoimisto voi jatkaa suomalaisten puolustamista").

Kysymys kuuluukin: mihin Perussuomalaiset kattobunkkerillaan oikein varautuvat? Teorioita kehiin!

2
Off topic / Torikahvila
« on: June 19, 2012, 18:06:09 »
Naapurikapakan pitäjä taitaa tarvita päiväleponsa, joten:

Tervetuloa Todelliseen Torikahvilaan!

Tämä on palanen eteläisempää tunnelmaa siirrettynä tänne; pikkupöytiä ja tuoleja vapaamuotoisissa rykelmissä, siirrelkää miten haluatte. Totelkaa kuitenkin toripoliisia, jos hänen mielestä levittäydytte liikaa tai käytte turhan äänekkäiksi.. Auringonvarjoja löytyy, sisällä saa istua turisemassa ja seuraamassa maailman menoa. Mukanaan saa tuoda pelilautansa, shakkia, tammea, backgammonia tai muita perinteisiä. Tarjolla on talon viinejä karahveissa, pienpanimoiden oluita, kahvia, espressoa, capuccinoa (muttei mitään nykyaikaisia siirappihömpötyksiä), vettä kuplin ja ilman, mehuja vuodenajan mukaan ja pientä annospurtavaa.

Astukaa sisään tai istahtakaa ulos!

3
Maahanmuutto ja monikulttuurisuus / Re: Presidentinvaalit 2012
« on: January 30, 2012, 17:40:54 »
Sehän on tutkittu juttu, että homofobia korreloi ns. "kaappihomouden" kanssa.

Missä määrin ihmiset sitten itse tiedostavat tämän on toinen juttu.

Ilmeisen huonosti tiedostavat.

Aihetta käsittelevä tutkimus "Is Homophobia Associated With Homosexual Arousal?" julkaistiin Journal of Abnormal Psychology -lehdessä, vuonna 1996 (Vol. 105, No. 3,440--445) (linkki, pdf). Tiivistettynä: "Heterosexual men with the most anti-gay attitudes, when asked, reported not being sexually aroused by gay male sex videos. But, their penises reported otherwise. Homophobic men were the most sexually aroused by gay male sex acts." 

Homofobiasta voi nähdäkseni parantua ("eheytyä", heh) lähinnä kahdella tavalla:

- Tajuamalla, että asia ei todellakaan koske itseä. Se kumpaa sukupuolta (välimuotoa, harvinaisempaa x:n ja y:n yhdistelmää, tmv) edustavaa ihmistä joku muu rakastaa on aivan heidän asiansa. Asian mahdollinen syntisyyskin on heidän asiansa, mutta suuntautuneisuus ei huutamalla, väheksymällä tai lakeja tahi sairausluokituksia muuntelemalla muuksi muutu.

- Tajuamalla, että viettää aihetta ajatellen niin paljon aikaa siksi, että se todellakin koskettaa itseä, mutta tämän puolen itsestään on yrittänyt vaientaa vahvalla torjuntareaktiolla.

Pages: [1]