Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - O.skar

Pages: [1] 2 3 ... 24
1
Yleinen keskustelu / Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« on: May 28, 2015, 15:31:44 »
Päivitetty tilasto:

M11 : 100 %
PS: 21 %
VIHR: 10 % (*)
KOK: 9 %
VAS: 7 % (*)
KESK: 6 %
SDP: 5 %
RKP: 0 %
KD: 0 %
(Ahvenanmaa 0 %)

Päivitetty tilasto:

VAS: 17%
PS: 13%
SDP: 9%
VIHR: 7%
KESK: 6%
KOK: 5%
RKP: 0%
KD: 0%
MUUT: 0%

Vasemmistoliiton nostaa ykköseksi ryhmän pienentyminen, määrä on samat kaksi (Arhinmäki: Julkisrauhan rikkominen ydinvoimala-alueella ja Modigin rattijuoppous kortitta). 

Persuilla prosentteja laskee yhden tuomitun siirtyminen Brysseliin ja yhden putoaminen eduskunnasta.

Demareilla tuli mukaan Antti Rinne uutena tuomittuna -> prosentit ylös.

Vihreillä listassa näkyy Niinistön ylinopeus, ryhmään koon kasvu pudotti prosentteja.

Kepulla tuomittujen määrä nousi yhdellä Juhantalolla, mutta ryhmän koon kasvu piti prosentit samassa.

Kokoomukselta eduskunnasta putosi pois kaksi tuomittua, joten prosentit laskivat.

Muut-porukan eli Ahvenanmaan rikollisuusaste on 0%, 100% tuomittujen yhden hengen ryhmä M11 ei päässyt eduskuntaan.

2
Yleinen keskustelu / Re: Aseet ja laki
« on: May 02, 2014, 13:15:15 »
Puheenvuorossaa bloggaava Alexius Manfelt oli jostain kaivanut tietoja Perussuomalaisten kansanedustajien asepalveluksesta:
Quote
Teuvo Hakkarainen vapautettu palveluksesta rauhanaikana
Mika Niikko vapautettu palveluksesta rauhanaikana
Jussi Halla-aho sivari
Olli Immonen vapautettu palveluksesta rauhanaikana
Ari Jalonen vapautettu palveluksesta rauhanaikana
Pietari Jääskeläinen vapautettu palveluksesta rauhanaikana
Pentti Kettunen vapautettu palveluksesta rauhanaikana
Kimmo Kivelä vapautettu palveluksesta rauhanaikana
Kaj Turunen vapautettu palveluksesta rauhanaikana
Pertti Virtanen sivari

Myös aiemmpi persu,
James Hirvisaari vapautettu palveluksesta rauhanaikana

Ottaen huomioon puolueen armeijaintoisuuden, tilasto on mielenkiintoinen. Erityisesti "vapautettu palveluksesta rauhanaikana" -lista, ottaen huomioon että suurin osa tuolla merkinnällä varustetuista taitavat olla sen ikäisiä, ettei heidän aikanaan kyseistä vapautusta saatu kovin helposti. Muistaako joku aiempien vuosikymmenien perusteet? Itselleni tuli mieleen vain lähipiiristä tietämäni tapaukset -80-90 -luvuilta: homous, todettu liian epävakaaksi jotta voisi antaa asetta käteen, palvelusta estävä sairaus.

3
Yleinen keskustelu / Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« on: February 08, 2014, 04:11:36 »
Tätä nykyä perussuomalaisten rikollisuus on sentään laskenut. jos verrataan huippukauteen 2007-2011, jolloin se oli 40 %. Kaudella  2003-2007 se oli 33 %, Tony Halmeen hoitaessa rikollispuolen varsin ansiokkaasti.

Edit: Toisaalta, jos käyttää samaa laskukaavaa, jota muistaakseni käytin laskiessani suomalaisten keskimääräistä rikollisuusprosenttia (en ottanut huomioon tuomioiden keskittymistä), saadaan uudet  prosentit:

M11 : 100 %
PS: 47 %
KOK: 14 %
VIHR: 10 %
VAS: 7 %
KESK: 6 %
SDP: 5 %
RKP: 0 %
KD: 0 %
(Ahvenanmaa 0 %)

4
Yleinen keskustelu / Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« on: February 04, 2014, 23:00:56 »
Minusta se oli Hirvisaaren tilastoilla pöljyilyn ja rikoksilla ratsatamisen huomioon ottaen aivan oikein.

Onhan siinä kieltämättä eroa olla yksi tuomion saanut kymmenestä - vai yksi yhdestä.

5
Yleinen keskustelu / Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« on: February 04, 2014, 18:11:20 »
Kiitos päivityksestä. Nuo päättäjien liikennerikokset eivät tavallista äänestäjää juurikaan rassaa.

Luulisi, että rattijuoppousrangaistuksien koventamista vaativien suunnalta rassaisi edustajien rattijuopumukset: kiinnostaako näitä edustajia koventaa rangaistuksia? Ovathan he itse syyllistyneet rattijuoppouteen.

Eniten kiinnostaisi tietää, miten paljon vallan väärinkäytöksistä (suora korruptio, vaalirahasotkut, jne.) on siellä tuomittuja ja missä puolueissa he asustelevat.

Tällä hetkellä yksi: Keskustan Kaikkonen, luottamusaseman väärinkäyttö.

Minun on siis vaikea ymmärtää, miten joku voi äänestää päättäjäksi henkilön, joka on jäänyt housut kintuissa kiinni vallan väärinkäytöstä, eli siis oman etunsa panemisesta äänestäjien edun edelle.

Tuntemattomia ovat keskustalaisten tiet, välillä. Äänestäjäkunnalleen Juhantalo oli ilmeisen "mukava paikallinen jätkä", joka esiintyi mm. kesäteatterissa. Ilmeisesti siinä jäivät sitten kepluilut kakkossijalle äänestyspäätöstä tehdessä.

Juhantalo ei kuitenkaan ole tällä hetkellä eduskunnassa, joten seuraavaksi voi sitten katsoa Kaikkosen (ja Kokoomuksen oman Turun ihmeen, Kanervan) saamaa äänisaalista tulevissa valeissa.

En siis täysin ymmärrä, miksi olet pannut tähdet Vasemmistoliiton (14 edustajaa) ja Vihreiden (10 edustajaa) kohdille, muttet M11:n (1 edustaja).

Tuo yksinkertaisesti unohtui.

6
Yleinen keskustelu / Re: Perussuomalaisten rikollisuus
« on: February 03, 2014, 18:55:08 »
Lukumäärälaskennat on olemassa, eli rikoksista tuomittujen kansanedustajien prosenttiosuus puolueensa kansanedustajista, puolueittain:

Perussuomalaiset 20.5 %
Kokoomus 7 %  (Sikälimikäli Kanervan tuomio päätyy lainvoimaiseksi, nousee lukuun 9 %)
Vasemmistoliitto 7 % *
Kepu 3%
SDP 2 %
KD 0 %
RKP 0%
Vihreät 0 %
(ja Ahvenanmaa 0 %)

(*vähän edustajia, yksi tuomittu nostaa prosentteja)

Suomalaisten (Suomessa asuvat Suomen kansalaiset) yleisprosentti, mukana rikesakotkin: 10 %.

Päivitetty tilasto:

M11 : 100 %
PS: 21 %
VIHR: 10 % (*)
KOK: 9 %
VAS: 7 % (*)
KESK: 6 %
SDP: 5 %
RKP: 0 %
KD: 0 %
(Ahvenanmaa 0 %)

*) Vähän kansanedustajia, yksi tuomittu nostaa prosenttiosuuksia. VAS - Modig - törkeä rattijuopumus, ajo-oikeudetta ajo ja liikenteen vaarantaminen (1995, 10 metrin ajolla...), VIHR -  Niinistö - Liikenneturvallisuuden vaarantaminen / ylinopeus (2013)

Eduskunnan yleisin tuomion syy liittyy liikenteeseen. Rattijuopumus x 5 (PS:llä 3), liikenteen vaarantaminen / ylinopeus x 2 (SDP, VIHR), muu liikenteeseen liittyvä x 5 (PS:llä näistä 4).

7
http://uuninpankkopoika.byethost31.com/2013/10/igluja-ja-islamia/

Quote
Kansanedustaja Olli Immonen pohjusti eilen blogijutussaan Miksi islam on uhka television tämäniltaista islamkeskustelua. Juttu on levinnyt valtavasti ja Immosen on julistettu olevan Suomen johtava islamin asiantuntija.

Tosiasiassa Immonen ei jutussaan esitä yhtään omaa ajatusta, vaan kaikki ajatukset on kopioitu muualta. Teksti vaikuttaa jo tyylintäänkin vieraasta kielestä käänetyltä.

8
Hirvisaari pisteyttää & arvostelee perussuomalaisia: http://jam.pp.fi/blogi/299.htm

9
Yleinen keskustelu / Re: Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« on: October 04, 2013, 22:23:26 »
Tämä ensin:
Quote from: O.skar
Sananvapaus ei tarkoita sitä, että jokainen saa sanoa aivan mitä sylki suuhun tuo ilman, että kukaan muu saisi sanoa tähän omaa mielipidettään. Vastaommentit ovat aivan yhtä lailla sananvapauden käyttöä kuin alkuperäinen kommenttikin.
Olen täysin samaa mieltä.

Sen jälkeen tämä:

Quote from: O.skar
On aina mielenkiintoista seurata, kuinka "miksei saa sanoa?!" -hokijat ymmärtävät koko sananvapauden käsitteen vinosti ja ovat vaatimassa sananvapautta itselleen ja heille mieleisille mielipiteille - mutta samaan aikaan pyrkivät rajoittamaan muiden sananvapautta.
Juuri näinhän fanaattisimmat punavihreät eli äärisuvaitsevaisto toimii! He pyrkivät rajoittamaan "väärin" ajattelevien sananvapautta ja painostavat "väärin" ajattelevia tunnustamaan omaa dogmiaan.

Pyrkiikö juuri uusia, jänniä sanoja oppineelle ja vitunpaskapäätä huutelevalle (esi)teinille "Siisti kielenkäyttösi, tuo on törkeää käytöstä, eikä noin puhuta toisille." sanova aikuinen rajoittamaan (esi)teinin sananvapautta ja painostamaan tätä tunnustamaan omaa dogmiaan?

Toisin sanoen, miten tämä ryhmä "fanaattisimmat punavihreät eli äärisuvaitsevaisto" siis pyrkii käytännössä rajoittamaan nuivaliston eli niinsanotun maahanmuuttokriittisen ideologian kannattajien sananvapautta? Onko heillä sekä valta säätää lait, nostaa syytteet että panna lait täytäntöön? Mikäli "äärisuvaitsevaisto" on jokin olemassa oleva, ääri-etuliitteestä päätellen pieni ryhmä, heillä ei ole valtiovallan käyttöön liittyviä oikeuksia, jolloin heidän reaktionsa nuivaliston sanankäyttöön on nimenomaan omankin sanomasi mukaan osa sananvapauden käyttöä.

10
Yleinen keskustelu / Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« on: October 03, 2013, 16:18:45 »
Suomessa ei ole kiellettyä tai laitonta sanoa, että en hyväksy homoseksuaalisuutta.

On aina mielenkiintoista seurata, kuinka "miksei saa sanoa?!" -hokijat ymmärtävät koko sananvapauden käsitteen vinosti ja ovat vaatimassa sananvapautta itselleen ja heille mieleisille mielipiteille - mutta samaan aikaan pyrkivät rajoittamaan muiden sananvapautta.

Sananvapaus ei tarkoita sitä, että jokainen saa sanoa aivan mitä sylki suuhun tuo ilman, että kukaan muu saisi sanoa tähän omaa mielipidettään. Vastaommentit ovat aivan yhtä lailla sananvapauden käyttöä kuin alkuperäinen kommenttikin.

Sananvapaus ei tarkoita sitä, että mitä tahansa saa sanoa missä tahansa, eikä sananvapauden estämistä ole rajoittaa "omassa kotipesässä" tapahtuvaa toimintaa, mm. moderoimalla foorumeja tai yleisönosastoja.

Sananvapauden rajoittamista ei ole kertoa jollekulle, että tämän mielipiteet ovat typeriä ja niitä olisi mieluummin kuulematta.

Sananvapauden rajoittamista ei ole vetää rajoja sille, miten joku asia on soveliasta esittää. Esimerkiksi maahanmuutosta on saatu keskustella ja on keskusteltukin sekä tiedotusvälineissä että akateemisissa piireissä jo ennen ns. maahanmuuttoriitikoiden ilmaantumista. Islamiin liittyvistä ongelmista on saatu keskustella ja on keskusteltukin ennen ns. antijihadistien äänekästä tuloa julkisuuteen. Näistä ja monista muitakin "ei ole SAANUT puhua" -teemoista on puhuttu, keskustelun TAPA on vain ollut muu kuin mustavalkoistava, leimaava, salaliittoja näkevän vainoharhainen ja epä-älyllinen "hommalainen" ja valitettavasti yleisempään kielenkäyttöön luikertanut tapa.

He, jotka haluavat poistaa (tai tuntuvasti höllentää) kansanryhmiä vastaan kiihotukseen ja kunnianloukkaukseen liittyviä lakeja ovat hyvin usein itse ensimmäisenä huutamassa näitä lakeja avukseen silloin kun joku puhuu heitä vastaan. Hyvänä esimerkkinä toimii Perussuomalaiset, jotka yrittävät vedota kansanryhmää vastaan tehdyn kiihotuksen laittomuuteen, kun kohtaavat puolueeseensa kohdistuvaa kritiikkiä. Siitä huolimatta, että ensinnäkään puolueen kannattaminen tai jäsenyys eivät muodostaa lain tarkoittamaa kansanryhmää ja toiseksi, heidän oma tapansa puhua muiden puolueiden kannattajista ja jäsenistä on puolueen johtohenkilöiden harrastamasta kielenkäytöstä lähtien sellaista, että se aiheuttaisi ongelmia, mikäli kiihotuspykälät laajennettaisiin koskemaan puolueita. (Sivurautalankana: tällaista kehitystä en tosiaan toivo, kukin kritisoikoon puolueita miten tahtovat. Jonkinlaisen faktapohjan ja käytöstavat soisi tietenkin liittyvän myös puoluekritiikkiin, saman asian kun voi sanoa niin monin eri tavoin.)

11
Yleinen keskustelu / Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« on: October 03, 2013, 15:43:34 »
Koko termi "suvaitsevaisto" on luotu, jotta saataisiin aikaan mielikuvaa siitä että aivan tavallisen ihmisen yleinen käyttäytymismalli (päivittäisessä elämässä tavatut ihmiset saattavat olla kukin omalla tavallaan omituisia, mutta kun heistä ei ole suoranaista haittaakaan niin senkun ovat; elää ja antaa toistenkin elää)  olisikin jonkun pienen, "kansasta" poikkeavan ryhmän erityispiirre ja sellaisena jotenkin omituinen ja epätoivottu.

Tämän virheellisen mielikuvan tehostamiseksi määritellään "suvaitseminen" äärimmäiseen merkitykseensä ja kaupan päälle luodaan olkiukko jostain kaikkea mahdollista vierasperäistä palvovasta, ylivedetyn poliittisen korrektiuden läpitunkemasta, elämää näkemättömästä, mielellään julkisen puolen töissä olevasta / opiskelijasta / tapatyöttömästä (eli "valtion elätistä"), joka kaiken kukkuraksi edustaa poliittisia ja yhteiskunnallisaatteellisia reunaryhmiä.

Tällä olkiukolla sitten mätkitään surutta kaikkia heitä, jotka ilmaisevat mielipiteenään, ettei pelkän ihonvärin, kansallisuuden, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen tai vastaavan tekijän mukaan tehdyt negatiiviset yleistykset ja yleistyksillä "oikeutettu" syrjintä ole oikein.

12
Yleinen keskustelu / Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« on: October 03, 2013, 01:20:22 »
Laitoinkin heti ilmoittautumisen menemään, sillä ehdin jo saada ikkunastani sisään kiven, jossa luki "äärisuvaitsevaistokorttisi on peruttu".

13
Yleinen keskustelu / Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« on: October 03, 2013, 00:43:19 »
Vihreät housut ja punainen kauluspaita? Jumalauta jätkät, menin pistämään punaiset housut ja vihreän hupparin! Missä vaiheessa koodi vaihtui? Tuon takia siis selkäni takaa kuului "rasisti"-supinoita... saakelin vaihtuvat koodistot, hetken kun olet poissa ilmiantamassa, putoat kelkasta.

14
Yleinen keskustelu / Kadonneen suvaitsevaiston metsästys
« on: October 01, 2013, 22:38:37 »
Me täällä emme nimittäin ole "toinen ääriliike", vaan me edustamme poliittisesti pluralistista valtavirtayhteiskuntaa,

Aivan. On (nuivalisto)leiri ja pluralistinen yhteiskunta, ei kahta leiriä.

15
Yleinen keskustelu / Re: Yleinen uutiskokoomaketju ja vastaavat
« on: September 27, 2013, 11:04:06 »
Mies alkaa jo olla niin pahalla powertripillä, että luulee omia ajatuksiaan yhteisesti sovituiksi. Yksi puolue, yksi ideologia, yksi johtaja. Heil!

Alkaa? Mieshän on jo pitkään vastannut minä-muodossa Perussuomalaisista puolueena esitettyihin kysymyksiin.

Pages: [1] 2 3 ... 24